REUNION KRK

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

REUNION KRK

Post  Dato' K on Mon Jan 19, 2009 2:54 pm

wei, bila nak buat reunion?aku on je..in fact smlm baru aku reunion ngan shila Very Happy ...jumpa minah ni kat mid valley..memandangkan jumpa kat area lif n mase tu anak aku yg beso tgh dok buat perangai, maka reunion tersebut hanya setakat sessi shila, wife aku n syamim salam2 n sessi shila dgn nada sarcastic nye memberitahu bahawa aku dah gemuk!cissss..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  ayeesha on Mon Jan 19, 2009 6:14 pm

Hahaha Razz .....shilla tu mmg suke wat unplanned reunion kat shopping cmplx. Ari tu pn kitaorg terserempk kat Jusco Maluri. X sangka gak bleh jumpa org raub kat ctu. Di situ lh bibit2....pertemuan dgn geng lama dpt diusahakn....dn kini dpt le jgk berinteraksi dgn korang suma. cheers cheers

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Mon Jan 19, 2009 8:35 pm

sib baik la ada minah shilla tuh ..... thanxxxx shilla ... i love u shilla
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Tue Jan 20, 2009 9:05 am

adik aku yang dulu sekolah kat smtk tu kawin on 8/3 ni..ari ahad..jom la datang umah aku kat bandaraya cheroh tu..kira cover balik kenduri aku yang korang tak datang tu...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Tue Jan 20, 2009 11:58 pm

bole men cover-cover ek..haah kan..x sangka terserempak kat midvalley..tp sebenarnye x sangka imej kamal lain sgt..rambut pjg..kalo pakai mekap aku x tau mana satu bini mana satu laki..haha..sib baik bini dia pakai tudung..aku sebenarnya rushing nak g juara lagu..so x sempat la nak sembang sambil tunggu lift lain masa tuh..geram nak dokong baby tuh..comel sgt mcm mak dia..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 11:58 am

shamshillah wrote:bole men cover-cover ek..haah kan..x sangka terserempak kat midvalley..tp sebenarnye x sangka imej kamal lain sgt..rambut pjg..kalo pakai mekap aku x tau mana satu bini mana satu laki..haha..sib baik bini dia pakai tudung..aku sebenarnya rushing nak g juara lagu..so x sempat la nak sembang sambil tunggu lift lain masa tuh..geram nak dokong baby tuh..comel sgt mcm mak dia..

haaa..tu belum ko tgk aku pakei jean koyak lagi tu..huhuhu..ada macam keanu reeves tak?? Very Happy tu pun nasib baik aku bukak spek mata itam, kalo tak confirm ko ingat keanu reeves datang mesia..hohohohooho...wife aku kata muka aku masa rambut pjg ni macam - bront palarae tongue (pelakon laki drama sinderella/rona roni makaroni)..ellehh, wife aku jeles tgk rambut aku lg cantik dr rambut dia.. Twisted Evil ...takde lah..saje je simpan, try something new..pas ni start projek baru, dah kena potong pendek semula..

nanti bila reunion ke, jumpa2 ke, ko dokong je lah baby tu selagi puas..nak dokong si syamim pun dialu-alukan..takut ko je tak larat nak melayan dia nanti..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 22, 2009 11:20 am

yuhuuu..im back in business..sorry la geng geng sumer...im very busy la lately...heheheh..kena kaw tim keje maaa....lps kaw tim keje dh bule enjoy balik hehehehe..so mcm mana nie...bila nk berjumpa nie....al maklum la kan..10 tahun berpisah akhirnya bertemu....hahahahaha....mcm nk jumpa aweks aweks lama lak.....hahahahaha Razz
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Thu Jan 22, 2009 12:21 pm

aku pun x sabo nak jumpa korg suma..apa kata kita reunion bawak pot luck kat umh zura...masing2 bawak makanan, xde la susah dia nak masak...umh dia besar tau..tp kat kelang lak...jauh tuh..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 12:46 pm

aaaa...aku sokong, aku sokong..alah, kelang apa lak jauhnye..hway banyak.....najib kena bwk gulai aserung, bo leh bawak makanan sarawak ke (baru aku ingat yang aku panggei syuhardy - bo) .. Very Happy

BILA? buat pas raye cina aaa..bebila buat ari ahad ke..ari sabtu aku keje la...lagi satu nak tanya, umah ko zura banyak barang kaca tak??aku kerayan cket kalo gi umah member banyak barang kaca nih..maklum la..anak aku mcm powerpuff girl..walaupun takde kes pecah lagi..huhuhuhu..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 1:50 pm

aku ok je kalau kena time aku free....

tp aserung tu maybe tak dapek la ye....aserung tu special kat raub je...lepas je tol bentong dia tak sedap dah hehehhe...(baik korang percya Evil or Very Mad )
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 22, 2009 4:18 pm

SETUJU!!!!! Kamal..aku setuju ngan mu........so pot luck kat umah Zura k..lepas Chinese New year...buat Sunday sebab wife aku keje alternate Sat....aku lak x yah keje hari ahad tapi kena baby sit anak aku klu bini aku keje on Sat tu...

Aiseh kamal...x dapek la nk masak masakan sarawak coz bini aku tu pandai isap ngan main jer.. What a Face
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 5:14 pm

Syuhardy@boy wrote:Aiseh kamal...x dapek la nk masak masakan sarawak coz bini aku tu pandai isap ngan main jer.. What a Face

fuh!!! statement paling hangit so far dlm forum ni.... Laughing Laughing Laughing

cik moderator diharap boleh bertenang.....tak perlu ban pelaku alien
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 5:22 pm

dear miss moderator,

i strongly believe, what this fine gentleman meant by saying 'isap' and 'main' :

'isap' - menghisap jari/berperangai seperti keanak-anakan/childish
'main' - bermanja-manja bersama anak kecil (merujuk kepada ariel yang comel)

thank you in advance.

regards,
dato' k

p/s : ko memang bodo la bo!!hahahahahahaha Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Thu Jan 22, 2009 7:48 pm

kakakakakakkakaah ..... korang nih mmg siot la .... mcm2 sudah keluar .....

nak gather umah aku buat potluck ... BULEH2 ... aku SUKA SANGAT2 ... cakap aje bila ... aku set aje ....

dunt worry la kamal ... umah aku safe enviroment la ... takde kaca2 ... sbb anak2 aku pon tak kurang hebat nye ... spiderman n catwomen ...
aku rasa anak2 mesti seronok .... umah aku nih dah ala2 indoor playground ...

aku masak2 nih boleh la skit2 ... jgn korang ngutu udah la ... mau akan apa bos ....sila pilih menu dibawah :
1) nasi ayam
2) soto ayam
3) chiken chop
4) mee bandung
5) nasi campur
6) mee jawa@mee rebus

itu aje yg aku buleh masak ... korang set la masa ... aku ready aje
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Fri Jan 23, 2009 9:04 am

Dato' K wrote:dear miss moderator,

i strongly believe, what this fine gentleman meant by saying 'isap' and 'main' :

'isap' - menghisap jari/berperangai seperti keanak-anakan/childish
'main' - bermanja-manja bersama anak kecil (merujuk kepada ariel yang comel)

thank you in advance.

regards,
dato' k

p/s : ko memang bodo la bo!!hahahahahahaha Twisted Evil

hahahah...biasak la kamal..ko mcm x kenal aku....buat lawak bodoh tu kan specialty aku..hahahaha
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

waawawawawaaa agak hebat menu ko zura,,potluck ke tapau luck nih??? aku rasa selalunya reunion yg plan2 nih payah nak menjadik,yg tetiba tjumpa tu baru la thrill,part gemuk tu aku no komen sebab pada aku gemuk tu tanda berkaaatttt,,

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 9:18 am

normazura wrote:kakakakakakkakaah ..... korang nih mmg siot la .... mcm2 sudah keluar .....

nak gather umah aku buat potluck ... BULEH2 ... aku SUKA SANGAT2 ... cakap aje bila ... aku set aje ....

dunt worry la kamal ... umah aku safe enviroment la ... takde kaca2 ... sbb anak2 aku pon tak kurang hebat nye ... spiderman n catwomen ...
aku rasa anak2 mesti seronok .... umah aku nih dah ala2 indoor playground ...

aku masak2 nih boleh la skit2 ... jgn korang ngutu udah la ... mau akan apa bos ....sila pilih menu dibawah :
1) nasi ayam
2) soto ayam
3) chiken chop
4) mee bandung
5) nasi campur
6) mee jawa@mee rebus

itu aje yg aku buleh masak ... korang set la masa ... aku ready aje
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 12:14 pm

normazura wrote:kakakakakakkakaah ..... korang nih mmg siot la .... mcm2 sudah keluar .....

nak gather umah aku buat potluck ... BULEH2 ... aku SUKA SANGAT2 ... cakap aje bila ... aku set aje ....

dunt worry la kamal ... umah aku safe enviroment la ... takde kaca2 ... sbb anak2 aku pon tak kurang hebat nye ... spiderman n catwomen ...
aku rasa anak2 mesti seronok .... umah aku nih dah ala2 indoor playground ...

aku masak2 nih boleh la skit2 ... jgn korang ngutu udah la ... mau akan apa bos ....sila pilih menu dibawah :
1) nasi ayam
2) soto ayam
3) chiken chop
4) mee bandung

5) nasi campur
6) mee jawa@mee rebus

itu aje yg aku buleh masak ... korang set la masa ... aku ready aje

huh..best nye menu...aku bebila pun okeh tp kalo buleh kite buat ari ahad la..dtg pagi, tolong2 n makan tghari..aku leh bawak sate n buah (aaaaaa en. syuhardy..ko jangan nak konar2 statement aku ni aaaa..buah = buah2an yang boleh dimakan spt tembikai, anggur dsb)

BILA?tuan rumah aaa cadang..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:20 pm

Syuhardy@boy wrote:Perghhhh....najib..mcm ni ko bole la jd financial controller atau financial advisor untuk kita sumer...ayeesha dh jd moderator....ko jd financial controller k....

Haaaa.....elok ler tu....zura jadik tukang masak kita. kah....kah...kah Razz tongue

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Fri Jan 23, 2009 2:29 pm

kawan2..aku pun free ahad..14/2 ok tak..plan ni sng sket..sapa yg available nak join tuh dtg la k...nanti aku bgtau rozila n puspa kut diorg nak join...bestnyer...di manakah mytini ni...x nak join ker...ko dtg ngan anak2 pun xpe..tgl le batman tuh... Twisted Evil wakakakakak...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Fri Jan 23, 2009 2:34 pm

shamshillah wrote:kawan2..aku pun free ahad..14/2 ok tak..plan ni sng sket..sapa yg available nak join tuh dtg la k...nanti aku bgtau rozila n puspa kut diorg nak join...bestnyer...di manakah mytini ni...x nak join ker...ko dtg ngan anak2 pun xpe..tgl le batman tuh... Twisted Evil wakakakakak...

silap tgk kalendar lak..ahad 15/2/2009...ok tak ...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 2:40 pm

tunggu jap,,aku mmg ada plan nak balik Kl dlm bulan feb nih,,,,alaaaa nak juin jugak weii,,aku bawa buah fikiran jek la yekk datuk K..buah lain ko dah bawak... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 3:09 pm

aku on je 15/2...ko mus, bila balik mesia??lagi ramai lagi best..cepat2 konpirmkan kehadiran anda....

confirm datang - a-a Very Happy
boleh datang - shila, dato' k
nak datang - mus
maybe datang - rozila, puspa
tak respon s/ada dtg ke tak? - bo
ntah, taktau nak datang ke tak - cicakgirl
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Fri Jan 23, 2009 3:11 pm

Dato' K wrote:aku on je 15/2...ko mus, bila balik mesia??lagi ramai lagi best..cepat2 konpirmkan kehadiran anda....

confirm datang - a-a Very Happy
boleh datang - shila, dato' k
nak datang - mus
maybe datang - rozila, puspa
tak respon s/ada dtg ke tak? - bo
ntah, taktau nak datang ke tak - cicakgirl

ko nih mcm2 idea la kamal
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 4:24 pm

ZAck dgn cik li buleh call aje bgtau kan,,farah apa citer geng? mak aku treatmen dialisis kat sepital raub,selalu jumpa kakak ipar dia yg keja nurse kat situ takkan lak keje bomba opis kat sepital ye takk....nama je KRK tu pun nak mention,,wAaakakaka...maybe boleh contact via fon aje la,,nanti aku konpom semula schedule aku,rasa mcm buleh je balik mid feb tu,sekolah anak2 tak kisah sgt coz aku lg beso dr guru beso doang tu,,waakakakakaa Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Fri Jan 23, 2009 5:02 pm

Dato' K wrote:aku on je 15/2...ko mus, bila balik mesia??lagi ramai lagi best..cepat2 konpirmkan kehadiran anda....

confirm datang - a-a Very Happy
boleh datang - shila, dato' k
nak datang - mus
maybe datang - rozila, puspa
tak respon s/ada dtg ke tak? - bo
ntah, taktau nak datang ke tak - cicakgirl

walaupun aku tak masuk dlm list kamal tu tp insyaallah so far aku on jugak... Suspect
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum