REUNION KRK

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Sat Feb 21, 2009 4:19 pm

yess,betul tu shilla,,apa pun drpd didikan sejak kecik... Laughing

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Sat Feb 21, 2009 11:44 pm

shamshillah wrote:kamal ko tau x bra tu ada berbagai jenis, saiz cup, design, colour, brand, material kain, ...kena la tgk suma tuh..sbb tu la lama...lg kalo ada sale..mungkin lebih lama...tu lum pilih kasut lagi..n baju n seluar n tudung n handbag n alat makeup n aksessories...kena ada beberapa sesi shopping baru la puas ati..tu lum masuk shopping mengikut musim perayaan n event2 tertentu...lagi satu korg jd member jcard tak...member jusco card..setakat nih, tpt shopping yg plg aku suka adalah jusco..especially time member card sale..mmg sgt berbaloi...pastuh dpt discount, collect points dpt gift, ada birthday gift lg...dah mcm promote jusco la pulak...hehe..kalo mcm shopping complex pulak aku tgk yg parking murah..plg suka midvalley n sunway pyramid...coz dua2 tpt nih ada jusco n mcm2 kedai yg lain..one stop shopping center...

aku nak masuk campur pasai jusco je...bukan pasai bra lol! lol! pasai ilmu rumah tangga tu takpelah dulu...awal sgt kot aku nak komen....biaq la hangpa yg expert komen dulu, aku layn je cheers

shilla...aku cam ko gak...even aku suka merayap kat shopping complex...tp rsnya 60% brg aku aku shopping kat jusco.....tmbh2 aku penah joint mt jusco pas grad....tp 3 bln je...pnb dah panggil. cuma...yg org heran kat aku...walau aku dok puchong...walau jusco yg dekat ngn area umh aku ada 6, tp aku ttp layan w maju hehhe.....aku dah try tmpt lain tp cam feeling kureng je ....jusco seremban 2 kat tmtp kamal tu pun aku dah try...ok, tp jauh sgt la.

aku + org opis+ geng2 x kira laki ka pompuan sejak 4-5 thaun lepas mesti amik cuti time j card day w maju tu....pagi2 kul 8 dia bukak tu kami dtg...ptg b4 opis abis br la kami cepat2 balik takut jem...mmg puas hati la. aku boleh declare la tu annual shopping day kami bom

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Sun Feb 22, 2009 2:31 am

najib best ek jcard day wangsamaju..nanti ajak aku ek...aku ada sorg member yg akn amik cuti every jcard day, x kira kat mana la..gila betul..aku lak selalu g maluri la, coz dekat, jcard day pun selalu kat maluri je..tp suma branch jusco suma dah penah g..pantang bukak yg baru..cuma x lepas lg ke jusco seremban je..tp yg luar kl tu xde la..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 8:17 pm

Laaa....ramai rupanya yg suka shopping kat jusco....kita pon sama gak. hehehe....tu pasal lah bleh ter..tembung ngan shilla kat ctu. Ari2 shopping kat ctu....korang nk lumba jadi duta untuk jusco, ape??? hehehe.... Suspect Wat masa nie.....jusco maluri masih bertakhta di hati ni lagi la. Klau ade member card nye sale....leh la kita gi 1 keta.....jimat sket parking yg smmgnya sesak tuh, kan shilla, najib???? hehehe What a Face

Aisey.....klau korang rajin shopping kat jusco nie......kemungkinan 99.9% utk kita terpakai baju yg sama nie...TINGGI.....hehehe.....x citer lagi brg2 hiasan kat umah....langsir, pinggan......hahahaha Razz . Pe2 pon time wat reunion nanti.....shilla ngan najib kena anta gmbr baju pe korang pakai dulu tau. kah...kah....kah.... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Sun Feb 22, 2009 8:40 pm

hhheheee,aku tak pakai baju nnti rasanyaaa....maksud aku baju yg sama beli kat jusco laaaaa sebab sini ada giant n parkson je... Twisted Evil

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Mon Feb 23, 2009 12:51 pm

ayeesha wrote:Laaa....ramai rupanya yg suka shopping kat jusco....kita pon sama gak. hehehe....tu pasal lah bleh ter..tembung ngan shilla kat ctu. Ari2 shopping kat ctu....korang nk lumba jadi duta untuk jusco, ape??? hehehe.... Suspect Wat masa nie.....jusco maluri masih bertakhta di hati ni lagi la. Klau ade member card nye sale....leh la kita gi 1 keta.....jimat sket parking yg smmgnya sesak tuh, kan shilla, najib???? hehehe What a Face

Aisey.....klau korang rajin shopping kat jusco nie......kemungkinan 99.9% utk kita terpakai baju yg sama nie...TINGGI.....hehehe.....x citer lagi brg2 hiasan kat umah....langsir, pinggan......hahahaha Razz . Pe2 pon time wat reunion nanti.....shilla ngan najib kena anta gmbr baju pe korang pakai dulu tau. kah...kah....kah.... Razz

hehhe...nak wat camne...situ je yg rs mampu...tp sogo n isetan pun time sale ok gak.

bole2...no hal punya...kita dah ada forum...nnti bukak topic j card/ jusco freak heheh....sesapa yg tau j card day kat mana2 inform kat situ bounce bounce cam wangsa maju...slalu bln 4.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Tue Feb 24, 2009 1:26 pm

musliha mustapha wrote:bukan marah laaa datok K,,nak bg paham n @ melawan cakap lelaki,,eheheh,,,biasa laa,adat manusia ni mcm2 ada,,terharu gak aku baca ayat datok K,kalau semua suami mcm tu alangkah indahnya donia,,,masa mengubah mcm2 perkara,maybe bila luka jait masa beranak dah sembuh,harapnya rasa kasih n kasihan tu masih ada la,,,,aku jarang shopping dgn asben aku,selalunya before bjumpa,kami dah belikan adiah utk masing2,,,this 5 years,time kami bersama limited,kuantiti kami 'bersama' takyah la aku mention kan,,wakakakakakakaaa afro

aku tulis ni pun utk peringatan diri sendiri gak.....one thing yg korang mak2 org n mak2 budak kena faham, husband ni deep inside, mmg amat2 appreciate ape jugak yg korang seme buat...maybe sometimes tu tlupa nak bgtau or sengaja tanak bgtau yang - how lucky kitorang ni beristerikan korang tu...jangan risau lah..org ingat nye, tau...husband lain aku tak sure lah, tp aku mase wife aku bsalin anak pertama dulu - caesarian..aku mmg ada dlm OT dr awal sampai abih..so, aku nampak jelas camana doc kerat perut wife aku cam belah perut ikan, bukak perut guna apa playar ntah..huh, masa tu, aku mmg rasa cam nak pengsan n tak sampai ati sungguh nengok kaum ibu nih...tu belum masuk bab ada machine tak function lg tu...huh..mmg patut la korang seme senang masuk syurga....

kat seremban 2 pun ade jusco...tp aku nengok macam tetiap bulan ade sale je..satu mende yg aku angin, kekadang diorang nih, nama je - sale, tp harga semuanya sama je especially barang2 yg best..penah sekali aku kena, beli kasut sblm sale..n masa sale, kasut sama tp harga dia lagi mahal..aku siap confront ngan minah salesgirl tu, tp mengenangkan mcm tak patut la pulak aku serang dia, so aku ckp cara bgurau je lah.....hampeh la...tu yg skrg nih, kitorang beli brg2 yg best cket pun, tak kira sale or tak sale.....pada aku plg best - sogo la kot...isetan, huh harga barang dia pun mahal cam setan gak...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Feb 24, 2009 5:25 pm

mem ko both kids ceaserean ke datuk K ?? elok juga la,tak lari alignment mem ko,,,eeekekkeke.... Arrow

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 8:43 pm

shamshillah wrote:kamal ko tau x bra tu ada berbagai jenis, saiz cup, design, colour, brand, material kain, ...kena la tgk suma tuh..sbb tu la lama...lg kalo ada sale..mungkin lebih lama...tu lum pilih kasut lagi..n baju n seluar n tudung n handbag n alat makeup n aksessories...kena ada beberapa sesi shopping baru la puas ati..tu lum masuk shopping mengikut musim perayaan n event2 tertentu...
perghh.. yg ni jgn kata bebudak ni aku pon naik rimas dengar shopping spree kau nih..shoping shopinggak kawan jangan jadi penyumbang statistik inflasi dah la..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 8:50 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:bukan marah laaa datok K,,nak bg paham n @ melawan cakap lelaki,,eheheh,,,biasa laa,adat manusia ni mcm2 ada,,terharu gak aku baca ayat datok K,kalau semua suami mcm tu alangkah indahnya donia,,,masa mengubah mcm2 perkara,maybe bila luka jait masa beranak dah sembuh,harapnya rasa kasih n kasihan tu masih ada la,,,,aku jarang shopping dgn asben aku,selalunya before bjumpa,kami dah belikan adiah utk masing2,,,this 5 years,time kami bersama limited,kuantiti kami 'bersama' takyah la aku mention kan,,wakakakakakakaaa afro

aku tulis ni pun utk peringatan diri sendiri gak.....one thing yg korang mak2 org n mak2 budak kena faham, husband ni deep inside, mmg amat2 appreciate ape jugak yg korang seme buat...maybe sometimes tu tlupa nak bgtau or sengaja tanak bgtau yang - how lucky kitorang ni beristerikan korang tu...jangan risau lah..org ingat nye, tau...husband lain aku tak sure lah, tp aku mase wife aku bsalin anak pertama dulu - caesarian..aku mmg ada dlm OT dr awal sampai abih..so, aku nampak jelas camana doc kerat perut wife aku cam belah perut ikan, bukak perut guna apa playar ntah..huh, masa tu, aku mmg rasa cam nak pengsan n tak sampai ati sungguh nengok kaum ibu nih...tu belum masuk bab ada machine tak function lg tu...huh..mmg patut la korang seme senang masuk syurga....

kat seremban 2 pun ade jusco...tp aku nengok macam tetiap bulan ade sale je..satu mende yg aku angin, kekadang diorang nih, nama je - sale, tp harga semuanya sama je especially barang2 yg best..penah sekali aku kena, beli kasut sblm sale..n masa sale, kasut sama tp harga dia lagi mahal..aku siap confront ngan minah salesgirl tu, tp mengenangkan mcm tak patut la pulak aku serang dia, so aku ckp cara bgurau je lah.....hampeh la...tu yg skrg nih, kitorang beli brg2 yg best cket pun, tak kira sale or tak sale.....pada aku plg best - sogo la kot...isetan, huh harga barang dia pun mahal cam setan gak...

terharu aku ngan dato' K, bagus la sayang bini.. jgn jadai macam Dato' K original (oppss.. termengumpat lak)..bab shopping kat Jusco, kat jb bersepah jusco, naik meluat aku tgk, permas satu.. pastu tak sampai 5 kilo satu lagi.. JUSCO tebrau terbesar di asia pasifik.. aku takde istilah setia pada shopping store nih, kene rajin check iklan dia.. kene jd pengguna bijak, kalau giant murah kita pi giant, tesco murah pi tesco, takde hal punya laa..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Tue Feb 24, 2009 10:08 pm

betul gak kata ati tuh..kita kena check dulu la n buat perbandingan..sbb tu la amik masa yg lama utk shopping..aku p tesco/giant/carefour/mydin kalo nak beli groceries n toiletries..tp sekrg since dah banned tesco n carefour aku g mydin n giant je la..aku cuba la gak utk ikut boikot..tp aku rs rindu lak nak g tesco..dah 3 buln x g ni..kita bukak topik baru la pulak psl boikot yahudi ni yer..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zamrirauf on Mon Sep 14, 2009 3:31 pm

bila korang nak buat reunion nie? bagitau la kat aku sama. walaupun jauh aku try la pergi...xpun korang suma datang sini..bleh pergi langkawi..amacam???

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Thu Oct 08, 2009 5:29 pm

wei kengkawan, nak tanya la, kalo aku buat makang2 ari sabtu 17/10/09 inney bersamaan ari deepavali, korang agak2 leh datang tak umah aku kat seremban ittew??? time tu je lah yg available nye...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:46 pm

Dato' K wrote:wei kengkawan, nak tanya la, kalo aku buat makang2 ari sabtu 17/10/09 inney bersamaan ari deepavali, korang agak2 leh datang tak umah aku kat seremban ittew??? time tu je lah yg available nye...
,,,boleh..umah ko kat labuan kan datok,,wakakak ( gelak dengki sbb tak dpt gi )...... Shocked monkey monkey

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Fri Oct 09, 2009 12:39 am

Dato' K wrote:wei kengkawan, nak tanya la, kalo aku buat makang2 ari sabtu 17/10/09 inney bersamaan ari deepavali, korang agak2 leh datang tak umah aku kat seremban ittew??? time tu je lah yg available nye...

maybe boleh kot...family aku nak dtg tp mungkin sabtu petang or ahad pagi. kalau dorang dtg awai aku x joint la.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Fri Oct 09, 2009 12:49 pm

Dato' K wrote:wei kengkawan, nak tanya la, kalo aku buat makang2 ari sabtu 17/10/09 inney bersamaan ari deepavali, korang agak2 leh datang tak umah aku kat seremban ittew??? time tu je lah yg available nye...

ada sediakan free transportation tak kamal?kot2 disediakan khidmat bas mini ker dari stesen komuter terus ke rumah ko..
apa2 pun ko siap sedia jer ler ngan komen shillah pasal pinggan mangkuk ko tu nanti..aku syorkan ko kasi jer shillah tu makan atas dulang india yang berkilat2 ittew..hehehehehe

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Fri Oct 09, 2009 1:50 pm

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:wei kengkawan, nak tanya la, kalo aku buat makang2 ari sabtu 17/10/09 inney bersamaan ari deepavali, korang agak2 leh datang tak umah aku kat seremban ittew??? time tu je lah yg available nye...

ada sediakan free transportation tak kamal?kot2 disediakan khidmat bas mini ker dari stesen komuter terus ke rumah ko..
apa2 pun ko siap sedia jer ler ngan komen shillah pasal pinggan mangkuk ko tu nanti..aku syorkan ko kasi jer shillah tu makan atas dulang india yang berkilat2 ittew..hehehehehe

ala nokzzss, kalo ko nak dtg, ko tgu je la kat komuter seremban ittew..nanti aku dtg amik lah..tu pun kalo aku rajin...huahuahua..

ahhhh, takde nak komen2 nye..aku pakai seme pinggan n cawan polisterin je...dah abih gi buang dlm tong sampah....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 3:12 pm

semua kengkawan, aku jer lah yg payoh nok gi reunion iteww...
hmmmm....kowang tgu lah anak2 ku besor dulu ekk baru aku leh join.
Crying or Very sad

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Mon Oct 12, 2009 10:11 am

zamrirauf wrote:bila korang nak buat reunion nie? bagitau la kat aku sama. walaupun jauh aku try la pergi...xpun korang suma datang sini..bleh pergi langkawi..amacam???

bestnyer..g langkawi..kalo la laki aku nak g...huhu

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Mon Oct 12, 2009 10:13 am

Dato' K wrote:wei kengkawan, nak tanya la, kalo aku buat makang2 ari sabtu 17/10/09 inney bersamaan ari deepavali, korang agak2 leh datang tak umah aku kat seremban ittew??? time tu je lah yg available nye...

tringin nak g, tp ada hal lain lak ngan family..nak bwk mak abah aku shopping brg2 nak g mekah..insyaallah dia org akan g tahun ni..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Mon Oct 12, 2009 10:18 am

sahril sarudin wrote:
ada sediakan free transportation tak kamal?kot2 disediakan khidmat bas mini ker dari stesen komuter terus ke rumah ko..
apa2 pun ko siap sedia jer ler ngan komen shillah pasal pinggan mangkuk ko tu nanti..aku syorkan ko kasi jer shillah tu makan atas dulang india yang berkilat2 ittew..hehehehehe

amboi...aku x kisah la..mkn atas daun pisang pun bole, atas kertas nasi bungkus pun bole..janji bersih..aku belasah jer..woit sahril umh ko kat rawang tuh kat mana? aku dok tmn teratai serendah..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Mon Oct 12, 2009 11:30 am

shillah correction sket..bukan rumah aku ler..rumah sewa aku jer..kat batu 17..kalau serendah tu jauh lagi ke depan kan?serendah tu ko dok sana ker atau ko beli rumah kat situ shillah?kalau ko dok sana..ko ulang alik ikut jln mana?

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Mon Oct 12, 2009 1:33 pm

buat lah reunion kat raub wehh....jauh lah aku nak gi... Crying or Very sad

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Oct 12, 2009 5:14 pm

cliey wrote:buat lah reunion kat raub wehh....jauh lah aku nak gi... Crying or Very sad
,,,raub tu jauh sgt la,,buat la kat gunung kinabalu,ekekekeee...aku malas nya nak keja ni weiiiiiiiiii.mikir bila nak balik kl lagik,,huhuhuhuuhuhuhuu.. Sad alien cat

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Tue Oct 13, 2009 3:50 pm

alang2 nak dekat, lagi mulia kalo buat gathering kat timur leste....tak pun kepulauan samoa ke...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum