REUNION KRK

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Wed Oct 14, 2009 12:02 am

Adoi dato k...aku klu berkesempatan akan aku gagah kan diri pg ke seremban tu orait...seperti yg aku sms kt ko la kan..kakak ipar aku celebrate deepavali..so keutamaan tu kt umah dia la ...hehehehe..tapi akan aku cuba jua pg kerumah mu itu...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 10:06 am

Syuhardy@boy wrote:Adoi dato k...aku klu berkesempatan akan aku gagah kan diri pg ke seremban tu orait...seperti yg aku sms kt ko la kan..kakak ipar aku celebrate deepavali..so keutamaan tu kt umah dia la ...hehehehe..tapi akan aku cuba jua pg kerumah mu itu...

Ko nye family nih mmg rakyat 1Malaysia la, daddy boi.....
Datang la bebila pun...malam pukul 9.55 p.m pun ok...Buleh layan epl - Liverpool vs sunderland....hahahahaha
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 10:27 am

Dato' K wrote:alang2 nak dekat, lagi mulia kalo buat gathering kat timur leste....tak pun kepulauan samoa ke...

Amboi2 dato'.... ko tak takut tsunami ker? taupan al taipan ke? Cool
jom lah wat kat raub weh....kat pulau cekas...kita wat gulai tempoyak ikan patin..pekat2! perghhhhhhhh................ flower
sunny sunny sambil mandi manda....lepak jup umah zc....huhuhu drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 11:05 am

ermmm..bukan main lain imaginasi cik lee ni..saper kah yang nak memasak ikan patin tempoyak turrrr?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 1:32 pm

saper laie??? ko lah sherry!!! geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 1:37 pm

rasa windu plak gulai tempoyak ikan patin mak mertua ku....huhuhu Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 1:40 pm

cliey wrote:rasa windu plak gulai tempoyak ikan patin mak mertua ku....huhuhu Razz

Org ajak dtg seremban2 taknak..kalo tak, leh makan daging masak tempoyak ari sabtu nih.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 1:50 pm

alaa....awat tak habaq awai2??? Shocked
uiskhhh....best nyer! pandai plak bini ko org ganu masak tempoyak ekk??
aku nie tak reti2 sampai skrg!wragahhahahaha geek scratch
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 1:56 pm

Dah husbandnya org cheroh + lipis, wajib la kena masak tempoyak, cikli wehhhhh....mak aku jd coach wife aku le....
Bukan kira reti tak reti cikli, ikut tekak yg memakannya...janji sodap di tekak aku, aku sebat je lah 2-3 pinggan...
Tempoyak mmg favourite lah...segala macam menda aku mintak wife aku masak tempoyak...ayam, daging, sardin pun ada...aku nih otak lembu masak tempoyak pun aku penah makan...hahahaha..tu yg perangai pun cam lembu kot (kadang2)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 2:11 pm

hahaha...otak mcm lembu pon dah jd sombodi skrg!..uppsss, perangai mcm lembu...heheh What a Face
anyway, sherryyyy!!!(dgn nada menjerit!)
kite dah ada tukang masak if nak war reunion kat pulau cekas!!
bini dato' ada.....hehhehehe cheers geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 3:12 pm

cliey wrote:hahaha...otak mcm lembu pon dah jd sombodi skrg!..uppsss, perangai mcm lembu...heheh What a Face
anyway, sherryyyy!!!(dgn nada menjerit!)
kite dah ada tukang masak if nak war reunion kat pulau cekas!!
bini dato' ada.....hehhehehe cheers geek
...aku rasa post manager mmg seswai la utk ko cik li,,,,sesuka hati ko jek ye menyuruh datin K memasak gulai tempoyak,anyway,masakan pahang mmg da bomb,feveret aku msk lemak rebung n perut,perhhhh penuh perut siiottt...aku jadik jugak laaa,jadik fewbodiess,,,wakakaka..... pirat pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 3:45 pm

ntah nyer cik lee ni..tapi kan aku kalau kat tempat2 mandi ni..feveret aku lah kalau mandi mesti nak pakai spender jer..kisah ker uols?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 3:51 pm

sahril sarudin wrote:ntah nyer cik lee ni..tapi kan aku kalau kat tempat2 mandi ni..feveret aku lah kalau mandi mesti nak pakai spender jer..kisah ker uols?

Drp ko pakai spender, shahril, aku rasa lagi terhormat la kalo ko bogel terus...aduuuuuu....kepialu merk....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 3:52 pm

alaa..bior ker lantak nyer datin K masak... Ader aku pedulik???!!! tongue geek
dah nak suh mus masak kang, mulut jer jalan...tangan tak jalan2! scratch
if suh c sherry kang, mandi pun nak pakai spenda, masak plak nak naked!huh!!! tak koser merk!! geek drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 4:48 pm

adoiiiiiiiiiiiiiii...kelakar nyer...sampai sakit paler aku gelak baca coretan2 uols ni...ermm...tak silap aku penah gi pulau cekas ni ngan mus, zack, ati...dan saper lagi ntah...ntah ler aku pun ingat2 lupa...ntah yer ntah tak...ke aku berhalusinasi jerr... cyclops cyclops
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Wed Oct 14, 2009 5:39 pm

musliha mustapha wrote:
cliey wrote:hahaha...otak mcm lembu pon dah jd sombodi skrg!..uppsss, perangai mcm lembu...heheh What a Face
anyway, sherryyyy!!!(dgn nada menjerit!)
kite dah ada tukang masak if nak war reunion kat pulau cekas!!
bini dato' ada.....hehhehehe cheers geek
...aku rasa post manager mmg seswai la utk ko cik li,,,,sesuka hati ko jek ye menyuruh datin K memasak gulai tempoyak,anyway,masakan pahang mmg da bomb,feveret aku msk lemak rebung n perut,perhhhh penuh perut siiottt...aku jadik jugak laaa,jadik fewbodiess,,,wakakaka..... pirat pirat
jgn jd AMBODI udah..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Wed Oct 14, 2009 5:41 pm

sahril sarudin wrote:adoiiiiiiiiiiiiiii...kelakar nyer...sampai sakit paler aku gelak baca coretan2 uols ni...ermm...tak silap aku penah gi pulau cekas ni ngan mus, zack, ati...dan saper lagi ntah...ntah ler aku pun ingat2 lupa...ntah yer ntah tak...ke aku berhalusinasi jerr... cyclops cyclops

aku tak ingat la pulak pegi pulau cekas sebelum nih... aku rasa betul la kau halusinasi nih sharil..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 5:42 pm

cliey wrote:alaa..bior ker lantak nyer datin K masak... Ader aku pedulik???!!! tongue geek
dah nak suh mus masak kang, mulut jer jalan...tangan tak jalan2! scratch
if suh c sherry kang, mandi pun nak pakai spenda, masak plak nak naked!huh!!! tak koser merk!! geek drunken
,,haaa pandai la,kalo ko masak plak jadi sabun eumora la,jadi minyak keta laa,jd syampo laa,,pooodahhhh,,,ekekekeke,,,,sahril,,,merk nak bawa kamera,nak compare dgn abe nazri la nanti,,,,,,,,,,, What a Face What a Face Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 5:50 pm

ishhh ko ni mus..nak compare2 plak..nanti apa plak kata laki ko kalau ia nyer terkurang beberapa inci dari aku..
yer ker aku berhalusinasi yer..tapi aku cam yakin ada ler..tak silap mus bawak pakwe dia yang kurus tu kot.. confused confused
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Wed Oct 14, 2009 6:19 pm

aku nak buat pengakuan nih : seumur hidup aku, aku penah g lata jarum sekali je, pulau cekas tu x penah...huhu, time family aku berkelah, bbq sakan kat sana aku mesti takde...bila balik raub pun aku dok rumah je puas2...berkepit ngn mak Razz Razz Embarassed Embarassed Embarassed

kamal : cuba ko story sket direction umh ko start dr kl seremban hway....at least kalau aku pergi, takyah la asyik tepon ko je mintak direction.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 6:43 pm

sahril sarudin wrote:ishhh ko ni mus..nak compare2 plak..nanti apa plak kata laki ko kalau ia nyer terkurang beberapa inci dari aku..
yer ker aku berhalusinasi yer..tapi aku cam yakin ada ler..tak silap mus bawak pakwe dia yang kurus tu kot.. confused confused
...waaakakakakakaaa,,weeii noksss,bopren slim merk tu mmg umahnya tak jauh dr umah zc la,pulau cekas tu tpt ronggeng merk dulu2,eewwewwweeeewww.....part bbeza inci ni takde la byk beza sgt ,nazri selalunya buat style pacak,ko plak cemana ?,eerrmm merk nak amik gambar rambut u olss ,haaaa sentap lain la tu kann,,,ekekekee betui ke aku guna perkataan sentap tu ? senak pun boley,cth ayat,,,petang2 ni mendung,aku raSE NAK laaa,,, afro afro afro flower ,,
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Thu Oct 15, 2009 10:21 am

najib wrote:aku nak buat pengakuan nih : seumur hidup aku, aku penah g lata jarum sekali je, pulau cekas tu x penah...huhu, time family aku berkelah, bbq sakan kat sana aku mesti takde...bila balik raub pun aku dok rumah je puas2...berkepit ngn mak Razz Razz Embarassed Embarassed Embarassed

kamal : cuba ko story sket direction umh ko start dr kl seremban hway....at least kalau aku pergi, takyah la asyik tepon ko je mintak direction.

Najib : Kamal, camana nak gi umah ko??

Kamal : Ooo, senang je...camgini ye nokzss...
1. Ko ikut hway plus yg nak ke johor tu..
2. Ko keluar exit Seremban-Labu..
3. Lepas je bayar tol (rm7.20 kalo ko dr tol sg. besi), kat depan tu ko akan nampak traffic light...gi beratur kat traffic light ittew n then ko turn kanan
4. Pastu, ko straight je n ambik line kiri menuju ke 2nd traffic light yg letaknya lbh kurang 2.0km dr 1st traffic light tadi...jgn mengada-ngada bawak laju n masa memandu ittew, ko perhatikan directional signboard ke seremban 2 (Amaran : Jangan naik flyover yg ada kat depan ko nanti)
5. Sampai je kat 2nd traffic light ittew, ko straight je....mula2 naik bukit, pastu turun bukit..ikut main road..jgn mengada2 nak masuk simpang ke, apa ke...
6. Dalam perjalanan ko yg straight mengikut main road ittew, ko akan jumpa
- Jusco kat sebelah kanan...terus lagi
- 3rd Traffic light..terus lagi
7. Lepas je 3rd traffic light ittew, ko slowkan sikit kete n kat depan ittew, ko akan nampak petronas di sebelah kiri..ko masuk la kat petronas ittew....

Najib : Laaaaa, umah ko kat stor petronas tu ke, kamal??

Kamal : Pungkoq hang!!! ko tunggu je lah kat situ...call aku bila sampai situ..nanti aku dtg jemput sbb umah aku kat area2 sittew lah...

Najib : Oooooooo, okeylah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 10:36 am

mus..rambut aku pelbagai style..kekadang pacak2..dah panjang sikat plak style budak nerd..kekadang ke kiri..kekadang ke kanan..style rambut orang baru bangun tido pun yer..ikut sedap mata aku memandang..kisahnyer rambut aku..aku punya suka ler nak wat style apa..wakakakkaka..
ehh mus pakwe ko yang kurus tu dah kawin gak ker?mesti dia ala2 merana kan sbb tak dapat nikah ngan ko..ko tak nak ke story ngan aku apa kes..hehehehehe..mami picagari nak dengar ni.. bounce bounce
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Thu Oct 15, 2009 10:57 am

adushh.....sengal kpale aku bace..... drunken drunken
mami picagari lah plak.............. drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 3:53 pm

hoh ler cik lee..kalau nyer jarum tu kecik sangat..nanti sikit ler citer nyer aku dapat..baik aku pakai picagari..besor pun besor..dapat ler banyak citer nyer dari mus tu nanti..huhuhuhu
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum