REUNION KRK

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Fri Oct 30, 2009 2:37 pm

eh eh pandai gak ko bahasa tamil zack yer..saper ajar?murali kah?uhhhhhhhhhhh..panas panas..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Fri Oct 30, 2009 9:08 pm

haaa,, nokzss,, lihatlah kehebatanku,,, jangan ko ingat melodi iteww ajeww yg panas,,,,,,,, blom meletop ajer lagi merkzzzzzzzzz,,, Basketball Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 5:28 pm

sahril sarudin wrote:aku pasrah jer..tapi aku suka kalau pompuan tu agresif..maksudnya dia tunjuk kan kat laki dia yang dia boleh survive kalau laki dia tak nak kat dia dah..secara tak langsungnya pasti laki dia tak pijak kepala dia..
huuusshhh giler ko nak pijak kepala,kang kepala tak kembang,,mana syiokk,,opssss salah kepala kahh ??..ekekekeee Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 5:30 pm

zckyra wrote:haaa,, nokzss,, lihatlah kehebatanku,,, jangan ko ingat melodi iteww ajeww yg panas,,,,,,,, blom meletop ajer lagi merkzzzzzzzzz,,, Basketball Basketball
,,heheh sahril ,ko tanya Zc lg,apa gagandep singh ajor plak,,tarian bangra,tuww,,ingt zaman 70ts aje ke tunjuk2 langit...kan zc kan,,eeekekkee.... drunken drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Mon Nov 02, 2009 6:04 pm

woooo..ko try pijak kepala anakonda mus..bangkit ke tak anakonda tu..ermm..gagandeep singh kah?ajar zack menari bagra?cam tak caya jerkk..kalau ajak ngira bulu dada dia tu mungkin aku cayer..hihihihi
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 9:06 am

sahril sarudin wrote:amma kadawale tu apa zack..dulu pun cik lee ada sebut gak..wah skang..1 malaysia sangat kan..

OOiit?? aku plak terbabit sama? pandai2 jer ko sherry ekkk??
Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Tue Nov 03, 2009 11:58 am

ada lah cik lee ko sebut..ko ni cepat benor lupa nyer..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Nov 04, 2009 4:33 pm

sahril sarudin wrote:woooo..ko try pijak kepala anakonda mus..bangkit ke tak anakonda tu..ermm..gagandeep singh kah?ajar zack menari bagra?cam tak caya jerkk..kalau ajak ngira bulu dada dia tu mungkin aku cayer..hihihihi
,,tu syukur byk,kalo dia ajak kira bulu lain,stokin bulu cthnya,haa kan dah bau kasut si Zc tu,ekekekekee.... Rolling Eyes bounce bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Nov 04, 2009 4:35 pm

sahril sarudin wrote:ada lah cik lee ko sebut..ko ni cepat benor lupa nyer..
..peerhhh noksszzz,,,tergude laki merk tin dgn avatar baru mu ini........... drunken alien drunken drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Nov 04, 2009 5:09 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:ada lah cik lee ko sebut..ko ni cepat benor lupa nyer..
..peerhhh noksszzz,,,tergude laki merk tin dgn avatar baru mu ini........... drunken alien drunken drunken

hehehehe..itu baru merk tunjuk bahagian atas paras dada tuhh.. Twisted Evil Twisted Evil
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 5:41 pm

woww cik nokzsss, terkejut aku nengok avatar mu iteww sahril,, sekilas pandang aku ingat aku yg menjadi tampalan mukamu iteww,,nk wat camne kan kalo ko rindeww kat aku,, iras2 aku pon bley la yek!!! Embarassed geek pig lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 9:51 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:woooo..ko try pijak kepala anakonda mus..bangkit ke tak anakonda tu..ermm..gagandeep singh kah?ajar zack menari bagra?cam tak caya jerkk..kalau ajak ngira bulu dada dia tu mungkin aku cayer..hihihihi
,,tu syukur byk,kalo dia ajak kira bulu lain,stokin bulu cthnya,haa kan dah bau kasut si Zc tu,ekekekekee.... Rolling Eyes bounce bounce bounce
wakakakaaa,, aku taw mus cobak nk suh aku kire bulu jenis len tuww..... bulu ketiak kalu meme aku x koser, bau?? perrrgh sendirik mau ingat la,, bleh mengira bulu ini dijadikan pekerjaan yek,, aku pada kecik dengo stori pasal kira bulu ni,, cthnya,, kalu aku cakap kt kak de,, "beli la yang mahal2 sket,," maka kak de ku menjawab,, "awok nk suh aku kire bulu bpa lai buat membayonyer??" lagik best kot pada ngajo menari sahril,, nokzsss, ajar menari pandai lagi la i,, nak ajar "aksi" blum masuk pejabat kadi lagik,,, wakakkkakkaakakaaaaa!!!! Twisted Evil cheers cheers afro lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Nov 10, 2009 11:37 am

zckyra wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:woooo..ko try pijak kepala anakonda mus..bangkit ke tak anakonda tu..ermm..gagandeep singh kah?ajar zack menari bagra?cam tak caya jerkk..kalau ajak ngira bulu dada dia tu mungkin aku cayer..hihihihi
,,tu syukur byk,kalo dia ajak kira bulu lain,stokin bulu cthnya,haa kan dah bau kasut si Zc tu,ekekekekee.... Rolling Eyes bounce bounce bounce
wakakakaaa,, aku taw mus cobak nk suh aku kire bulu jenis len tuww..... bulu ketiak kalu meme aku x koser, bau?? perrrgh sendirik mau ingat la,, bleh mengira bulu ini dijadikan pekerjaan yek,, aku pada kecik dengo stori pasal kira bulu ni,, cthnya,, kalu aku cakap kt kak de,, "beli la yang mahal2 sket,," maka kak de ku menjawab,, "awok nk suh aku kire bulu bpa lai buat membayonyer??" lagik best kot pada ngajo menari sahril,, nokzsss, ajar menari pandai lagi la i,, nak ajar "aksi" blum masuk pejabat kadi lagik,,, wakakkkakkaakakaaaaa!!!! Twisted Evil cheers cheers afro lol!
..kena masuk ke pej kadhi dulu ? abong kata tak payah la,,opsssssssssss,,eekekekkee bom bom bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 5:43 pm

apaaann kata ,,, ??? wat pe abong kata,,, cyclops Suspect

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Nov 16, 2009 5:10 pm

zckyra wrote:apaaann kata ,,, ??? wat pe abong kata,,, cyclops Suspect
..apann dia royak buwi jahhh,,,siam pun dokattt dahh tu... Cool Cool Cool tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Tue Nov 24, 2009 1:58 pm

wei nokzs, korang seme tak balik raub ke cuti ni, uozlss???

kalo ramai balik, buleh la jumpa n makan2 kat mana2 kew???

tp kat raub tu, ada ke tempat makan best, uoalzss??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Tue Nov 24, 2009 2:09 pm

Dato' K wrote:wei nokzs, korang seme tak balik raub ke cuti ni, uozlss???

kalo ramai balik, buleh la jumpa n makan2 kat mana2 kew???

tp kat raub tu, ada ke tempat makan best, uoalzss??

statement si tanggang sangat kan nonok sekor nehh..selain radha yang terkenal ngan kari ayam nyer ittew..zaman2 dulu kan ada nasi ayam munir..rendang daging dia pun sedap..kfc pun ada..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Tue Nov 24, 2009 4:13 pm

balik2 radha, balik2 radha...naik muak la merk, nokzs weiii..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Tue Nov 24, 2009 6:36 pm

betul la dato'... ko arrange la kita buat gathering semula...hari tu frust sungguh tak dapat join korang... aku cuti sekolah ni ok je... cikgu kan...hehehe....raya ni korang semua raya kat mana?

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Wed Nov 25, 2009 9:11 am

U olls..merk kan christmast ni blk raub.. Jom la togede gede jumpa di suatu tpt yg indah diraub, kfc pn orait ape..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Nov 25, 2009 9:47 am

yard dean wrote:U olls..merk kan christmast ni blk raub.. Jom la togede gede jumpa di suatu tpt yg indah diraub, kfc pn orait ape..

ko nih nokzs, ngalahkan santa claus la pulekkk..tak koser...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Nov 25, 2009 9:54 am

Dato' K wrote:
yard dean wrote:U olls..merk kan christmast ni blk raub.. Jom la togede gede jumpa di suatu tpt yg indah diraub, kfc pn orait ape..

ko nih nokzs, ngalahkan santa claus la pulekkk..tak koser...
..aku tau aku tau,,,kalo ati ngalahkan santa clos,seblm tu dia dah kalahkn raindeer tu,dia sowang bleh tarik cart santa tu takyah smpai 8 ekor rusa,,ekekek ya ampunnn,....alaaaa,,pot luck la koang ni sesambil melepak kat padang milo tu,,aku suka taman tu kat dpn sepital tu,,payah2 kat kantin SMTK jek koang reunion...wakakakaaa.. Basketball Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Wed Nov 25, 2009 11:26 am

Mus..merk tau la ni ayat ayat jeles psl bulan doblas ni kau kene stanby kat brunei kan..tp kan orait gak nak pot luck sambil lepak lepak tu
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Nov 25, 2009 12:26 pm

yard dean wrote:Mus..merk tau la ni ayat ayat jeles psl bulan doblas ni kau kene stanby kat brunei kan..tp kan orait gak nak pot luck sambil lepak lepak tu

pastew, harus kiter buat lucky draw la pullekk...tugider-gider kat umah merk pon buleh juggew..merk dah siap beli shisha kat danga bay tu nokzsss...konsep pot luck, then ada lucky draw, sambil2 layan shisha, tak gittew??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Nov 25, 2009 9:08 pm

Dato' K wrote:
yard dean wrote:Mus..merk tau la ni ayat ayat jeles psl bulan doblas ni kau kene stanby kat brunei kan..tp kan orait gak nak pot luck sambil lepak lepak tu

pastew, harus kiter buat lucky draw la pullekk...tugider-gider kat umah merk pon buleh juggew..merk dah siap beli shisha kat danga bay tu nokzsss...konsep pot luck, then ada lucky draw, sambil2 layan shisha, tak gittew??

wow..i like i like..sambil2 tu plak aku dress up cam geisha layan uolss..wakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum