REUNION KRK

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Thu Nov 26, 2009 10:44 am

Dato' K wrote:
yard dean wrote:Mus..merk tau la ni ayat ayat jeles psl bulan doblas ni kau kene stanby kat brunei kan..tp kan orait gak nak pot luck sambil lepak lepak tu

pastew, harus kiter buat lucky draw la pullekk...tugider-gider kat umah merk pon buleh juggew..merk dah siap beli shisha kat danga bay tu nokzsss...konsep pot luck, then ada lucky draw, sambil2 layan shisha, tak gittew??

ko buat apa beli shisha tu? isk....buat apa la ngisap benda tu?

aku jap lagi balik raya haji kat klau...ahad balik kl balik.

wei...korang makan lagi ke kat radha tu? aku teringat jugak lauk2 kat situ tp aku ingat muslim x makan kat situ dah...ok ke weh? teringin gak nih Twisted Evil Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Dec 09, 2009 3:28 pm

adik laki2 aku nama muslim mustapha,dia selalu tapau kat kdai radha tu jip,,,ok jek nampak,,,ekekekekeee I love you Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Thu Dec 10, 2009 1:10 pm

wakkakakakaaaa,,nama aku zalyira,, kalu aku rasa nak makan kari ikan best,, situ la aku nyantap.. hingga menjilat jari....... kaki, kalau kuah tertumpah,,,, ekekekekekeeee

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Thu Dec 10, 2009 11:37 pm

hahaha...tu la, aku cerita kat kak ipar aku...dia ckp kwn2 dia ada yg sanggup dtg dr kl makan kat situ....

aku nak try la nnti...lama dh tak pekena.

tq la kawan2 mengingatkan balik aku pd tmpt makan fav aku dulu Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Fri Dec 11, 2009 10:07 am

biasela gossip2 liar cam2 kan,, yakin boleh maka ko selamatlah tuh,, aku tak tau nape sbb pada aku kari dia d best la kan,, n kalu makan roti canai pon, kuah dhal die feveret aku,, memang selera la,, yela,, p kedai mamak len, rasa masam jew,, x ngam la nk bantai banyak22 ekekekekekeeee,,, burpppp.. tongue drunken drunken

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Dec 14, 2009 12:56 pm

zckyra wrote:biasela gossip2 liar cam2 kan,, yakin boleh maka ko selamatlah tuh,, aku tak tau nape sbb pada aku kari dia d best la kan,, n kalu makan roti canai pon, kuah dhal die feveret aku,, memang selera la,, yela,, p kedai mamak len, rasa masam jew,, x ngam la nk bantai banyak22 ekekekekekeeee,,, burpppp.. tongue drunken drunken
..aku setujuk 2 tujuk 3 tujuk dgn ZC part yakin boleh tuu...kita kena wat lg 1 geng yakin boolehhh RAKAN RADHAAA la pasni,wakakakkaa....kalo gi otel 5 6 7 biintang pun chef nya bukan islam jugak,kek pun letak arak,kita sebat juga,bila restoren kecik2 ni kita particular sgt lah pulok,,verry the water level laaa... Mad Mad Mad monkey
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Mon Dec 14, 2009 5:07 pm

wow rindu siut nk makan kt Radha..dulu time sekolah aku ingat lagi..klu kuar dri asrama jer..aku akan bawak duit singgit...cukup untuk tambang bas ngan sekeping roti banjir kt Radha...minum lak air suam jerk..heheheh....paklong aku dulu penah supply ayam daging kt restoren radha tu..siap owner radha tu gantung gambar arwah atuk aku...nk convince pelanggan islam yg ayam kt Radha tu halal..hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zckyra on Mon Dec 14, 2009 10:15 pm

musliha mustapha wrote:..aku setujuk 2 tujuk 3 tujuk dgn ZC part yakin boleh tuu...kita kena wat lg 1 geng yakin boolehhh RAKAN RADHAAA la pasni,wakakakkaa....kalo gi otel 5 6 7 biintang pun chef nya bukan islam jugak,kek pun letak arak,kita sebat juga,bila restoren kecik2 ni kita particular sgt lah pulok,,verry the water level laaa... Mad Mad Mad monkey

woahahaha(gelak ala santa) aku lagik setuju siap kelingking berkait lagi, setelah aku keje di hotel, kalu p dinner adew chinese set, aku akan elakkan makan nasi dia yg berbalut lotus cantik bile bukak berasap n bau wangi jew n juga most of d cake yg jual d lounge dan sewaktu dengannya sbb depan mataku chef chinese tu tuang arak cine kasik bau wangi n chef pastri masukkan liqour ala wine utk bekukan tiramisu mereka,, he he he.. so sapa2 yg bangga sangat makan kt hotel2 itew,, awas sehh,, tp kalu kowang 'yakin' gak nk minum wine cam member2 sehotel ku dulu,, sendirik mau ingat laaa,,, santa rendeer drunken drunken

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Tue Dec 15, 2009 10:50 am

zckyra wrote:
musliha mustapha wrote:..aku setujuk 2 tujuk 3 tujuk dgn ZC part yakin boleh tuu...kita kena wat lg 1 geng yakin boolehhh RAKAN RADHAAA la pasni,wakakakkaa....kalo gi otel 5 6 7 biintang pun chef nya bukan islam jugak,kek pun letak arak,kita sebat juga,bila restoren kecik2 ni kita particular sgt lah pulok,,verry the water level laaa... Mad Mad Mad monkey

woahahaha(gelak ala santa) aku lagik setuju siap kelingking berkait lagi, setelah aku keje di hotel, kalu p dinner adew chinese set, aku akan elakkan makan nasi dia yg berbalut lotus cantik bile bukak berasap n bau wangi jew n juga most of d cake yg jual d lounge dan sewaktu dengannya sbb depan mataku chef chinese tu tuang arak cine kasik bau wangi n chef pastri masukkan liqour ala wine utk bekukan tiramisu mereka,, he he he.. so sapa2 yg bangga sangat makan kt hotel2 itew,, awas sehh,, tp kalu kowang 'yakin' gak nk minum wine cam member2 sehotel ku dulu,, sendirik mau ingat laaa,,, santa rendeer drunken drunken

Muahahaa...kawan kawan ku...actually kan klu kita sentuh bab pemakanan nie...banyak yg actually 'HALAL' disebabkan LOGO HALAL tu jerk....yg sebenarnyer kita x tau..so bak kata pepatah..belasah je la...janji ko yakin yg benda tu HALAL...hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Tue Dec 15, 2009 11:18 am

woiiii daddy boi..ko ni dah melanggar hak asasi manusia ni..suka suka ko jer letak gambar bogel anak ko kat avatar tu..kalau ko teruja sangat..letak ler pic bogel ko..wakakakaka..sbbnya aku memang teruja nak tgk pic ko berbanding pic anak ko ittew..hehhhhhhhh..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Tue Dec 15, 2009 11:30 am

sahril sarudin wrote:woiiii daddy boi..ko ni dah melanggar hak asasi manusia ni..suka suka ko jer letak gambar bogel anak ko kat avatar tu..kalau ko teruja sangat..letak ler pic bogel ko..wakakakaka..sbbnya aku memang teruja nak tgk pic ko berbanding pic anak ko ittew..hehhhhhhhh..

Sahril...aku saja leytak kat depan tu gmbr anak aku dulu..nk test market...tgk dh ada sorang yg teruja dh...klu mus nagn zeck ngan boss pn turut teruja..maka akan ku letak gambar bogel ku pula...hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Tue Dec 15, 2009 2:31 pm

woooooooooo..ermm..kepada mus, zack dan ati..cepat2 la wat statement teruja korang tu..adoiii..sbb merk dah terlebih teruja ni..leh wat modal..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Wed Dec 16, 2009 9:37 am

kesian anak ko boy... Embarassed
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Wed Dec 16, 2009 11:11 am

cliey wrote:kesian anak ko boy... Embarassed

Cik liey..x per...kecik2 x akil baligh bole post gambar bugelnyer...klu dh besar nti dh x bole...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Wed Dec 16, 2009 12:43 pm

so?? korang ni semua apa kesudahannya? jadi ke nak g radha or taman milo?

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Wed Dec 16, 2009 2:41 pm

farah wrote:so?? korang ni semua apa kesudahannya? jadi ke nak g radha or taman milo?

woit apa nie..ada perbincangan nk jumpa kt raub ker?...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Wed Dec 16, 2009 5:44 pm

farah wrote:so?? korang ni semua apa kesudahannya? jadi ke nak g radha or taman milo?

taman milo? apakah ittew?

aku bulan ni tak balik raub pun....mak dh dtg kl n family pun hujung bulan berkumpul kat kuantan...so next mth balik aku nak g radha ni.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Wed Dec 16, 2009 11:50 pm

Syuhardy@boy wrote:
farah wrote:so?? korang ni semua apa kesudahannya? jadi ke nak g radha or taman milo?

woit apa nie..ada perbincangan nk jumpa kt raub ker?...

ari tu dato mcm ada plan nak bt gathering... tp dah bukak citer radha la pulak...dato pun senyap je skrg ni..

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Thu Dec 17, 2009 10:23 am

aku cadangkan taman bandar....anak2 aku leh main kat situ n ada gak tempat makan....huhuhu
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Fri Dec 18, 2009 12:04 am

cliey wrote:aku cadangkan taman bandar....anak2 aku leh main kat situ n ada gak tempat makan....huhuhu

taman bandar tu kat depan hospital ek? ok gak kat situ...

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Sat Dec 19, 2009 9:09 am

yup..taman dpn hospital....if saper2 sakit leh terus anto spital....dato'??? tongue
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Mon Dec 21, 2009 9:27 am

cliey wrote:yup..taman dpn hospital....if saper2 sakit leh terus anto spital....dato'??? tongue

Dato K..kemana kah hang pg nie weyyyyy...hikhikhik....apa apa pun..klu jd bg tau ekk...aku teringin gak nk gathering lagi sekali....itu hari x puas la jumpa kt umah mus sebab anak aku mcm tarzan...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Dec 21, 2009 4:03 pm

Syuhardy@boy wrote:
cliey wrote:yup..taman dpn hospital....if saper2 sakit leh terus anto spital....dato'??? tongue

Dato K..kemana kah hang pg nie weyyyyy...hikhikhik....apa apa pun..klu jd bg tau ekk...aku teringin gak nk gathering lagi sekali....itu hari x puas la jumpa kt umah mus sebab anak aku mcm tarzan...
,,,,gaban punya comell gambo tarzan ko daddy boi,kurus dah dia ya..mmg mcm tu la beranak kecik,takde pun cawan ke pinggan ke frame gambo yg pecah masa kat umah aku tu,so takde mana ganasz la anak2 koang nih,,,cikli,sapa kuang hasam kat situ nanti ko benam2 kat kolam depan tu yekk,,ekekek bestnya if dpt juin koang,,,aku maybe blk kl mid of januari kut,itupun if cuti lepas ,,,, Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Wed Dec 23, 2009 11:41 pm

haah la boy....anak ko nmpk kurus dah.

taman milo tu dlm area golf tu ke? apa menarik kat situ?

aku insyaallah dlm 16 - 17 jan ada kat raub....kalau korang buat time tu aku nak gak joint tp kalau tak aku joint next time je la
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Thu Dec 24, 2009 10:22 pm

najib wrote:haah la boy....anak ko nmpk kurus dah.

taman milo tu dlm area golf tu ke? apa menarik kat situ?

aku insyaallah dlm 16 - 17 jan ada kat raub....kalau korang buat time tu aku nak gak joint tp kalau tak aku joint next time je la


aku selalu kesian kat ko..ari tu asyik confuse pasal hasrul aini, ni taman milo pulak! taman milo tu yang dekat court tenis, taman bandar kat depan gate hospital tu...kalau semua free bulan januari ni ok gak... ni pun dah dkt nak bukak sekolah...

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum