REUNION KRK

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 6:14 pm

oooo, sori2 najib..terlupa..so, kite update la ye

confirm datang - a-a
boleh datang - shila, dato' k, najib
nak datang - mus
maybe datang - rozila, puspa, zack, cikli
tak respon s/ada dtg ke tak? - bo
ntah, taktau nak datang ke tak - cicakgirl

ada lagi??cepat2.. Very Happy
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Sun Jan 25, 2009 12:21 am

musliha mustapha wrote:ZAck dgn cik li buleh call aje bgtau kan,,farah apa citer geng? mak aku treatmen dialisis kat sepital raub,selalu jumpa kakak ipar dia yg keja nurse kat situ takkan lak keje bomba opis kat sepital ye takk....nama je KRK tu pun nak mention,,wAaakakaka...maybe boleh contact via fon aje la,,nanti aku konpom semula schedule aku,rasa mcm buleh je balik mid feb tu,sekolah anak2 tak kisah sgt coz aku lg beso dr guru beso doang tu,,waakakakakaa Arrow

farah dah bermastautin d jerantut dgn suami terchenta...aku cuba tanya kut2 dia free nanti...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Mon Jan 26, 2009 11:08 am

alamak geng aku rasa kena postpone la potluck kat umah aku .... Crying or Very sad ... aku br aje miscarriage ... pale ... aku kurang sihat la ... bagi aku masa 1 month 2 recover key .... kalu nak wat sekarang .... takut bleeding semula la ..... sorry geng
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Jan 26, 2009 1:19 pm

normazura wrote:alamak geng aku rasa kena postpone la potluck kat umah aku .... Crying or Very sad ... aku br aje miscarriage ... pale ... aku kurang sihat la ... bagi aku masa 1 month 2 recover key .... kalu nak wat sekarang .... takut bleeding semula la ..... sorry geng
no problemo gengg,,,ko jaga diri tau,berpantang mcm lepas bersalin juga tu,,,nanti aku konpom balik KL,kita open table je kat mana2 yg mudah,,, afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Mon Jan 26, 2009 4:08 pm

alamak cikgu...mcm maner bule miscarriege lak nie..(betuil ke aku eja)....anyway...take care k....potluck tu bule buat anytime....boboy x kisah...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Tue Jan 27, 2009 10:47 pm

Dato' K wrote:dear miss moderator,

i strongly believe, what this fine gentleman meant by saying 'isap' and 'main' :

'isap' - menghisap jari/berperangai seperti keanak-anakan/childish
'main' - bermanja-manja bersama anak kecil (merujuk kepada ariel yang comel)

thank you in advance.

regards,
dato' k

p/s : ko memang bodo la bo!!hahahahahahaha Twisted Evil


PANDAI LA KO COVER SI BO ...... What a Face
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Tue Jan 27, 2009 10:51 pm

Syuhardy@boy wrote:alamak cikgu...mcm maner bule miscarriege lak nie..(betuil ke aku eja)....anyway...take care k....potluck tu bule buat anytime....boboy x kisah...


you r wrong boy .... meh teacher betulkan ejaan ye ..... miscarriage .... hohoh sunny
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Jan 28, 2009 11:31 am

anyhow,,take a good care,,,org pompuan kena jaga part2 ni suma...biar la malas cemana pun,,badan kita,kita kena particular lebih,sila pakai stokin,barut perut n buh minyak angin,,,kena pantang meng ehemmmm ehemmmmm gak woooo,,ekkekkeee........ pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Sat Jan 31, 2009 11:28 am

take ur time lah a-a..takyah nak rush2..ko kena rehat byk2...jgn buat keje berat2..mmg kekadang ko rase dah sihat, tp internal organ kite tak tau...cih..macam pakar sakit puan lak...anyway, rehat je lah n pantang cam biasa bak kata mus tu...pot luck bile2 pun buleh buat..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Mon Feb 02, 2009 11:49 pm

aise cik a'a.. soory to hear kau miscarriage.. jaga diri anyway...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Tue Feb 03, 2009 3:17 pm

jage dri a'a.. minta maap kat kekwn cepat.. bru cepat baik.. huhuhuh... sakit tue menghapuskan dosa2 kecil kor... Cool

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Tue Feb 03, 2009 6:56 pm

zackzaidi wrote:jage dri a'a.. minta maap kat kekwn cepat.. bru cepat baik.. huhuhuh... sakit tue menghapuskan dosa2 kecil kor... Cool

aloooooo yang .... aku suci murni .... mana ada dosa ngan kengkawan .... ko yg byk dosa la edy ......

ko dah kawin ke belom ?????????????????????
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 11:20 pm

mr zackzaidi..sila buka topic diri anda ye...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 11:35 am

takpun nanti kite buat pre-gathering kat umah aku lah...leh tulung angkat barang n gotong royong cuci umah..heheheh..en. eddy kan ke kacak dan gagah..bos pun ayu n gagah...zura sbb dia tgh berehat, so, leh tulung layan anak aku..kikikikik..TAK LARAT LA WEII NAK BUAT KEJE SORANG2!!!!
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 2:20 pm

ako dah ada 2 anak dah.. Very Happy ngat korang dah pindah ke planet marikh... semua senyap jorrr tanpa brita... ako pun x tau nak berhubung camne lagi dah... shila, nti lor ako buka topic ako... tgh2 mlm skit.... now time keje... keje tetap keje, nti mkn duit haram plak.. huhuuu Smile mal, ako on jer... bleh gak mengerakN tulang 4 kerat ako nie... ko duk seremban2? dekat2 mane tue? ako seremban dekat2 area hospital tue jer ako gie.. tapi kat PD tue tpt berak n mainan ako jerrr.. huhuhuh.. semua program wat kat situ... dah naik muak tgk PD tue.. bounce

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 2:39 pm

kalo kuar tol sban/labu, nak gi bandar seremban, ko kena ambik kiri..nak gi seremban2, ko ambik belah kanan..umah aku dr tol plaza tuh dalam 10 menit lah...gitulah lebih kurang...ko mmg kena datang...serdang ngan sban 40 minit je..(tu pun kalo ikut kelajuan pemandu berhemah cam aku nih..kalo bawak cam setan, 20 menit pun boley sampei, dong!)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Wed Feb 04, 2009 3:10 pm

lorr dah ada 2 anak..bila kawin nye..upload la story n gambar kawin n gambar anak kat www.krksmtk.blogspot.com

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:47 pm

Dato' K wrote:takpun nanti kite buat pre-gathering kat umah aku lah...leh tulung angkat barang n gotong royong cuci umah..heheheh..en. eddy kan ke kacak dan gagah..bos pun ayu n gagah...zura sbb dia tgh berehat, so, leh tulung layan anak aku..kikikikik..TAK LARAT LA WEII NAK BUAT KEJE SORANG2!!!!
...uuhuhuhuhh sib baik aku jauh,,,waakakaka... Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:50 pm

normazura wrote:
zackzaidi wrote:jage dri a'a.. minta maap kat kekwn cepat.. bru cepat baik.. huhuhuh... sakit tue menghapuskan dosa2 kecil kor... Cool

aloooooo yang .... aku suci murni .... mana ada dosa ngan kengkawan .... ko yg byk dosa la edy ......

ko dah kawin ke belom ?????????????????????
,,,,ko minyak masak seri aje la,,sici murni 2 kali pemeringkatan,goreng pun sodap.....tapi betul gak taipan eddy tu,,minta maap dgn kawan2 tu bagus juga la,internal healing bak taipan datoK...aku usj taipan ajek,,,ehehehee..ok set,meter aku sudah naik no 2,,ehehehe AFUNDI mus...... What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:09 pm

mmmm abis la sha.. mencorot la kebawah... ni macam aku pon bole cantas nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 10:37 am

yard dean wrote:mmmm abis la sha.. mencorot la kebawah... ni macam aku pon bole cantas nih..
..ala ti,,kalau takat nak cantas mencantas nih mmg best,,,yg tegap mcm kita mana mudah dicantas ye tak,,,,,,tu nama gagah perkasa..waakakakaa Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 10:54 am

shamshillah wrote:lorr dah ada 2 anak..bila kawin nye..upload la story n gambar kawin n gambar anak kat www.krksmtk.blogspot.com

ako x kawin gie... ako ada 2 anak kucing jerrrr.. hahahaha Laughing kawin insyaAllah tahun nie lor... insyaAllah, bakal org umah ako org Johor.. tp lbt gie beb... ujung tahun bru buka buku bru n start bayar bil air... huhuhh.. Cool

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 10:56 am

Dato' K wrote:kalo kuar tol sban/labu, nak gi bandar seremban, ko kena ambik kiri..nak gi seremban2, ko ambik belah kanan..umah aku dr tol plaza tuh dalam 10 menit lah...gitulah lebih kurang...ko mmg kena datang...serdang ngan sban 40 minit je..(tu pun kalo ikut kelajuan pemandu berhemah cam aku nih..kalo bawak cam setan, 20 menit pun boley sampei, dong!)


k bro.. ako try datang... jalan2 cari pasal.. mggu nie ako ada family day iDEC kat PD, jadi insyAllah ako dtg singgah umah kor jap... skejap2 pun, ako nak mkn gak.. huahahah Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 12:10 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:kalo kuar tol sban/labu, nak gi bandar seremban, ko kena ambik kiri..nak gi seremban2, ko ambik belah kanan..umah aku dr tol plaza tuh dalam 10 menit lah...gitulah lebih kurang...ko mmg kena datang...serdang ngan sban 40 minit je..(tu pun kalo ikut kelajuan pemandu berhemah cam aku nih..kalo bawak cam setan, 20 menit pun boley sampei, dong!)


k bro.. ako try datang... jalan2 cari pasal.. mggu nie ako ada family day iDEC kat PD, jadi insyAllah ako dtg singgah umah kor jap... skejap2 pun, ako nak mkn gak.. huahahah Twisted Evil
.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 12:20 pm

musliha mustapha wrote:.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked

ehhhh.... ewah2.. suka mak bapak sebelah nenek tiri 2 3 pupu ako lor... ako send msg nie, bukan ekhau... Razz ada spai ko baca n jadi ko tak bernafsu pada h/band kor ker ? klau xdo, jgn jage tepi kain cikgu suriani... hahahahahahahah... ayat kena laser2 skit... Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum