REUNION KRK

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Mon Dec 28, 2009 1:43 pm

farah, alang2 ko pun dah bersetujuk maka secara automatik and automobil ko lah arrange aper yang patut ekk...umah mak ko pun dekat2 tue ajew....hehhehehe cheers geek cheers
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Mon Dec 28, 2009 10:35 pm

farah wrote:aku selalu kesian kat ko..ari tu asyik confuse pasal hasrul aini, ni taman milo pulak! taman milo tu yang dekat court tenis, taman bandar kat depan gate hospital tu...kalau semua free bulan januari ni ok gak... ni pun dah dkt nak bukak sekolah...

tulah...ko mmg patut kesian-kesiangan sgt kat aku Razz Razz Razz Razz

aku ikut je apa plan korang weh.
kalau aku boleh joint aku joint, kalau idak, aku doakan sukses je la cheers cheers cheers cheers
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Dec 29, 2009 1:38 pm

najib wrote:
farah wrote:aku selalu kesian kat ko..ari tu asyik confuse pasal hasrul aini, ni taman milo pulak! taman milo tu yang dekat court tenis, taman bandar kat depan gate hospital tu...kalau semua free bulan januari ni ok gak... ni pun dah dkt nak bukak sekolah...

tulah...ko mmg patut kesian-kesiangan sgt kat aku Razz Razz Razz Razz

aku ikut je apa plan korang weh.
kalau aku boleh joint aku joint, kalau idak, aku doakan sukses je la cheers cheers cheers cheers
selain r doa,ko juga boleh sponsor makanan ke minuman ke pada aktiviti reunion ni jip,masuk jek duit nya ke akaun kaum2 ni ,confirm settle,,suh doang tanam 1 pokok kat sana siap letak batu asas nama nko sbg tanda kenang kenangan..eeekeekekkeee,,hope i can make it during that time,,, Razz bounce bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Wed Dec 30, 2009 1:42 pm

musliha mustapha wrote:
najib wrote:
farah wrote:aku selalu kesian kat ko..ari tu asyik confuse pasal hasrul aini, ni taman milo pulak! taman milo tu yang dekat court tenis, taman bandar kat depan gate hospital tu...kalau semua free bulan januari ni ok gak... ni pun dah dkt nak bukak sekolah...

tulah...ko mmg patut kesian-kesiangan sgt kat aku Razz Razz Razz Razz

aku ikut je apa plan korang weh.
kalau aku boleh joint aku joint, kalau idak, aku doakan sukses je la cheers cheers cheers cheers
selain r doa,ko juga boleh sponsor makanan ke minuman ke pada aktiviti reunion ni jip,masuk jek duit nya ke akaun kaum2 ni ,confirm settle,,suh doang tanam 1 pokok kat sana siap letak batu asas nama nko sbg tanda kenang kenangan..eeekeekekkeee,,hope i can make it during that time,,, Razz bounce bounce bounce

hehehe...klu x buat batu asas..kita buat batu nisan je laa...hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Wed Dec 30, 2009 11:00 pm

hahha...bab sponsor ni akan dipertimbangkan Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

x mau la batu asas...bagik je pokok tu nama aku....cam cthnya 'najib nan sebatang' bom
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Sat Jan 02, 2010 9:27 am

najib wrote:hahha...bab sponsor ni akan dipertimbangkan Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

x mau la batu asas...bagik je pokok tu nama aku....cam cthnya 'najib nan sebatang' bom

hahahhawraggaghahahahha...jeb, ayat best sioottt...wraghahhahahah...........
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  cliey on Sat Jan 02, 2010 9:30 am

aku cadangkan semua kengkawan bank in kat farah RM50. bior dia yang uruskan..makan minum n tag/cenderamata utk group reunion nieh....amacam? tapi, farah tak reply pon dia setujuk nak organized niey..how??
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Thu Jan 07, 2010 10:41 am

cliey wrote:aku cadangkan semua kengkawan bank in kat farah RM50. bior dia yang uruskan..makan minum n tag/cenderamata utk group reunion nieh....amacam? tapi, farah tak reply pon dia setujuk nak organized niey..how??
wakakakaa mukan farah jek...takde sapa yg reply la cik li oiiiii,... Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 07, 2010 10:57 am

hehehe..sumer diam sbb tgh tgu duit bonus dulu kot....hehehehe..tp aku ok jer....klu sume setuju..kita bank in kan je la...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Thu Jan 07, 2010 10:29 pm

kalau on...n aku diam je, sudi2kan sms ye....takut time tu aku x berforum

aku tgh n let go notebook aku ni n beli baru...so transition period tu maybe aku x online
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Sat Jan 16, 2010 9:42 pm

musliha mustapha wrote:
cliey wrote:aku cadangkan semua kengkawan bank in kat farah RM50. bior dia yang uruskan..makan minum n tag/cenderamata utk group reunion nieh....amacam? tapi, farah tak reply pon dia setujuk nak organized niey..how??
wakakakaa mukan farah jek...takde sapa yg reply la cik li oiiiii,... Razz Razz


sorry la sume..lama tak online coz bila bukak sekolah ni aku busy sikit... cik lie utk pengetahuan ko, mak ayah aku dah lama tak duduk kat raub lg dah... kami semua kat bentong..so kalau nak suruh aku arrange di raub tu payah la sikit...tp kalau kat bentong ok laa..kalau kat bentong ni buat kat swimming pool majlis daerah pun ok, mesti anak2 korang suka main air...kalau buat kat raub kena orang raub la yg arrange..sorry la sgt2 ye...

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Tue Jan 19, 2010 11:01 am

farah wrote:
musliha mustapha wrote:
cliey wrote:aku cadangkan semua kengkawan bank in kat farah RM50. bior dia yang uruskan..makan minum n tag/cenderamata utk group reunion nieh....amacam? tapi, farah tak reply pon dia setujuk nak organized niey..how??
wakakakaa mukan farah jek...takde sapa yg reply la cik li oiiiii,... Razz Razz


sorry la sume..lama tak online coz bila bukak sekolah ni aku busy sikit... cik lie utk pengetahuan ko, mak ayah aku dah lama tak duduk kat raub lg dah... kami semua kat bentong..so kalau nak suruh aku arrange di raub tu payah la sikit...tp kalau kat bentong ok laa..kalau kat bentong ni buat kat swimming pool majlis daerah pun ok, mesti anak2 korang suka main air...kalau buat kat raub kena orang raub la yg arrange..sorry la sgt2 ye...

Farah..kt bentong ada swimming pool ekk..x tau lak aku kt situ ada swimming pool...hehehehe.. Laughing
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  farah on Wed Jan 20, 2010 2:24 pm

Syuhardy@boy wrote:
farah wrote:
musliha mustapha wrote:
cliey wrote:aku cadangkan semua kengkawan bank in kat farah RM50. bior dia yang uruskan..makan minum n tag/cenderamata utk group reunion nieh....amacam? tapi, farah tak reply pon dia setujuk nak organized niey..how??
wakakakaa mukan farah jek...takde sapa yg reply la cik li oiiiii,... Razz Razz


sorry la sume..lama tak online coz bila bukak sekolah ni aku busy sikit... cik lie utk pengetahuan ko, mak ayah aku dah lama tak duduk kat raub lg dah... kami semua kat bentong..so kalau nak suruh aku arrange di raub tu payah la sikit...tp kalau kat bentong ok laa..kalau kat bentong ni buat kat swimming pool majlis daerah pun ok, mesti anak2 korang suka main air...kalau buat kat raub kena orang raub la yg arrange..sorry la sgt2 ye...

Farah..kt bentong ada swimming pool ekk..x tau lak aku kt situ ada swimming pool...hehehehe.. Laughing

ada la wei... anak aku sampai dah gelap koz lama sgt berendam...

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 38
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 21, 2010 3:15 pm

siut je kan..time kita dulu x de pun swimming pool tu..yg ada kt bentong just kolam air panas...lps tu lak klu nk mandi lak..kena mandi kt lata jarum kan...ataupun kt lata lembik..hehehe..untung budak2 skrg nie...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Jan 26, 2010 5:08 pm

Syuhardy@boy wrote:siut je kan..time kita dulu x de pun swimming pool tu..yg ada kt bentong just kolam air panas...lps tu lak klu nk mandi lak..kena mandi kt lata jarum kan...ataupun kt lata lembik..hehehe..untung budak2 skrg nie...
..lembik tak lembik,beranak pinak dah le memasing pun,,anyway,bila plak koang nak arrange kat bentong nih? abis tmpat di usyar nya... Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' Kay on Wed Feb 03, 2010 1:27 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:siut je kan..time kita dulu x de pun swimming pool tu..yg ada kt bentong just kolam air panas...lps tu lak klu nk mandi lak..kena mandi kt lata jarum kan...ataupun kt lata lembik..hehehe..untung budak2 skrg nie...
..lembik tak lembik,beranak pinak dah le memasing pun,,anyway,bila plak koang nak arrange kat bentong nih? abis tmpat di usyar nya... Arrow

Ada apa2 info psl gathering, kalo nokzs seme teringat, sms le merk, ye...mana tau merk leh juin ker..
Anyhow, sorry la nokzssss...lama benor merk tak join forum smpi password pun dah tlupa, gittew...tengkiu kpd daddy boy yg sudi bertanya khabar merk inney..merk sibuk bangat la skrg nokzsss....pegi sana, pegi sinney....kena lak projek sakit, dgn merk2 skali sakit, uolzsssss...kat umah pun, merk sibuk gakzss..selain sibuk ngan aktiviti #$%!*, skrg nih merk dah jadik cikgu tadika part time..anak merk yg sulung ittew dah masuk tadika..so kena la merk n wife merk gilir2 menengok dia buat homework....

Merk peratikan, si nokzs sherry dah lama tak muncul...maybe dia pun sibuk ngan projek mangkuk tandasnya gittew...takpun semayang jumaat tiap2 ari kot...awww, tak koserrr...

tu je lah 4 time being nokzssssss...peh, lama gile siot aku tak cakap style gini...

Dato' Kay

Posts : 7
Join date : 2010-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Tue Feb 09, 2010 11:43 pm

dato' kay...nak tanya sikit.

kat jusco kat umh ko tu ada perasan tak jual ayam/ daging yg dh marinated? cny ni aku g pd...nak bbq tp malas nak memproses benda2 alah tu...nak beli yg dh siap je. risau pulak aku kalau kat seremban x jual Sad Sad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' Kay on Wed Feb 10, 2010 2:06 pm

Dato' Najib,

Memang ada jual ayam/daging/kambing marinated kat jusco S2 ittew...tp nokzsss, merk nasihatkan ko, dtg awal sikit kot, ala2 sblm lalat bangun gittew..sbb nyer, cepat bangat abisnyer...aku yg duduk kat situ pun, kalo dtg, selalu ngat tinggal kuah jew...

gittew la nokzsssss...

Dato' Kay

Posts : 7
Join date : 2010-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' Kay on Thu Feb 18, 2010 1:20 pm

Salam geng semua,
On behalf of cikgu dollah n makcik ani, aku nak jemput semua ke majlis kenduri kawin adik aku yg hak kecik skali ittew..

Tempat : Sekolah cina cheroh (yg hak tepi jalan sebelum sampai pekan cheroh ittew - right hand side kalo dr bandar raub)
tarikh : 7.3.2010, ahad (makan tghari aaaa..nak dtg subuh pun buleh)

datang aaaaaa...zack, ko wajib dtg aaaa..bawak husband ko skali gittew....

Dato' Kay

Posts : 7
Join date : 2010-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Mon Feb 22, 2010 1:55 pm

Dato' Kay wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:siut je kan..time kita dulu x de pun swimming pool tu..yg ada kt bentong just kolam air panas...lps tu lak klu nk mandi lak..kena mandi kt lata jarum kan...ataupun kt lata lembik..hehehe..untung budak2 skrg nie...
..lembik tak lembik,beranak pinak dah le memasing pun,,anyway,bila plak koang nak arrange kat bentong nih? abis tmpat di usyar nya... Arrow

Ada apa2 info psl gathering, kalo nokzs seme teringat, sms le merk, ye...mana tau merk leh juin ker..
Anyhow, sorry la nokzssss...lama benor merk tak join forum smpi password pun dah tlupa, gittew...tengkiu kpd daddy boy yg sudi bertanya khabar merk inney..merk sibuk bangat la skrg nokzsss....pegi sana, pegi sinney....kena lak projek sakit, dgn merk2 skali sakit, uolzsssss...kat umah pun, merk sibuk gakzss..selain sibuk ngan aktiviti #$%!*, skrg nih merk dah jadik cikgu tadika part time..anak merk yg sulung ittew dah masuk tadika..so kena la merk n wife merk gilir2 menengok dia buat homework....

Merk peratikan, si nokzs sherry dah lama tak muncul...maybe dia pun sibuk ngan projek mangkuk tandasnya gittew...takpun semayang jumaat tiap2 ari kot...awww, tak koserrr...

tu je lah 4 time being nokzssssss...peh, lama gile siot aku tak cakap style gini...

heeellllooo abg K..merk bukan sibuk ngan projek mangkuk tandas ler..merk dulu selalu gak masuk..tapi takde saper2 pun kat forum..ala2 tandus gittew forum ni..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 25, 2010 10:34 am

hehehe..tu la sahril...aku pn rajin gak masuk..tp x de org yg active pung!!!!
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Fri Feb 26, 2010 9:18 pm

memasing pegi kenuri zack la tu konon.. konon konon la.., jom dtg jb kengkawan
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Mar 01, 2010 5:23 pm

yard dean wrote:memasing pegi kenuri zack la tu konon.. konon konon la.., jom dtg jb kengkawan
..ko gi KK brapa ari ti ??? drunken drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Mon Mar 01, 2010 10:34 pm

kejap je..5 sampai 7 balik..ikut trip tpt keje abg ipar aku..org tua punya trip la, tp takpe akak aku sponsor, keje aku angkat beg je..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Mar 03, 2010 4:14 pm

Syuhardy@boy wrote:hehehe..tu la sahril...aku pn rajin gak masuk..tp x de org yg active pung!!!!

iyor lah..aku rasa mungkin faktor usia kot..yang menyebabkan semua meka2 ittew kurang aktif..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum