REUNION KRK

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  sahril sarudin on Wed Mar 03, 2010 4:18 pm

yard dean wrote:memasing pegi kenuri zack la tu konon.. konon konon la.., jom dtg jb kengkawan

sebut pasal kenduri zack ni kan..memang meka2 yang lepas dikendurikan gittew pesen nyer yer..diam jer..lama jerk menyepi tak masuk forum ni..dulu shillah pun cam gittew gak kan..tapi masuk2 jer terus tanya soalan 18sx..ermm..merk nak tunggu soalan camtu gak ler dari puan zack..muah muah muah
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Tue Mar 09, 2010 9:09 pm

sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:memasing pegi kenuri zack la tu konon.. konon konon la.., jom dtg jb kengkawan

sebut pasal kenduri zack ni kan..memang meka2 yang lepas dikendurikan gittew pesen nyer yer..diam jer..lama jerk menyepi tak masuk forum ni..dulu shillah pun cam gittew gak kan..tapi masuk2 jer terus tanya soalan 18sx..ermm..merk nak tunggu soalan camtu gak ler dari puan zack..muah muah muah
Zack belum kene kenduri dah tanya yang dasat dasat..lepas nih siap la kau sahril kena la bukak buku "kamal sutera" kau tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' Kay on Mon Jul 19, 2010 7:59 pm

sapa balik raub raya nih?? jom kita konvoi mcm ari tu...raya ke-4 ke...heheheh..merk kena balik ganu la pulok thn ni..tp merk cuti panjang, dr 9/9 sampai 19/9 gittew..jom aaaaa konvoi..

Dato' Kay

Posts : 7
Join date : 2010-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 29, 2010 2:44 pm

aku tahun ni raya di kelantan..tp klu nk berkumpul raya ke 4 tu aku rasa mcm ok jerk...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Sat Jul 31, 2010 1:04 pm

aku ada diskas ngn mus, ingatkan bole konvoi raya ke 2 tp nmpknya thn ni time aku raya kat raub dulu korang away, raya ke 3 aku dh balik perak pulok so takpe....ikut la majoriti nak konvoi bila, kalau aku bole joint aku joint okeh Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum