REUNION KRK

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Thu Feb 05, 2009 2:22 pm

aku mgu ni ari sabtu n ahad takde kat umah...aku gi PD gak..hahahaha..nanti ko dtg la kat eagle ranch..aku nak bjalan kulu kilir susah cket sbb dah confirm kena layan anak aku main pantai ngan swmng pool....nanti calling2 la...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 2:25 pm

Dato' K wrote:aku mgu ni ari sabtu n ahad takde kat umah...aku gi PD gak..hahahaha..nanti ko dtg la kat eagle ranch..aku nak bjalan kulu kilir susah cket sbb dah confirm kena layan anak aku main pantai ngan swmng pool....nanti calling2 la...

k, roger bro... reunion kito berduo je lorrr... mlm sabtu ako xdo wat pe gie kot... akticiti bebas.. bukan seks bebas tau.. huhu Very Happy

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 3:09 pm

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked

ehhhh.... ewah2.. suka mak bapak sebelah nenek tiri 2 3 pupu ako lor... ako send msg nie, bukan ekhau... Razz ada spai ko baca n jadi ko tak bernafsu pada h/band kor ker ? klau xdo, jgn jage tepi kain cikgu suriani... hahahahahahahah... ayat kena laser2 skit... Twisted Evil
... mmg la ko kena suka,itu adik bradik nenek tiri mak bapak ko pun,,takkkan aku nak gi suke kat doang pulak,,lgpun dah aku tak suka,aku bgtau la tak suka,takkan aku nak bgtau pulak aku bernafsu opppps takkan tak suka nak kata suka jugak,,,,, @
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 3:11 pm

Dato' K wrote:aku mgu ni ari sabtu n ahad takde kat umah...aku gi PD gak..hahahaha..nanti ko dtg la kat eagle ranch..aku nak bjalan kulu kilir susah cket sbb dah confirm kena layan anak aku main pantai ngan swmng pool....nanti calling2 la...
..takkan tak paham,,orang tak suka la kat AKO tu,,,eekekekeekke aku suka aku suka dpat zaasssss eddy.... Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 05, 2009 5:19 pm

zackzaidi wrote:
shamshillah wrote:lorr dah ada 2 anak..bila kawin nye..upload la story n gambar kawin n gambar anak kat www.krksmtk.blogspot.com

ako x kawin gie... ako ada 2 anak kucing jerrrr.. hahahaha Laughing kawin insyaAllah tahun nie lor... insyaAllah, bakal org umah ako org Johor.. tp lbt gie beb... ujung tahun bru buka buku bru n start bayar bil air... huhuhh.. Cool

Edy..ko ada jumpa asri taiko x?....dia apa citer ekkkk...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

bad boy coming.

Post  shahril on Thu Feb 05, 2009 8:13 pm

akhirnye aku dapat dengar cite member2 lama. ari 2 aishah ada sms aku. ape cite korang sume ek. aku, shila n zura nama je sekampung tp x tau cite. aku skang dh kawin n ada baby boy sorang. aku stay kt seri kembangan. wife aku cikgu kt c2. aku keje kt subang. korang nk wat reunion ke. nti inform kt aku ek.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 10:37 pm

shahril wrote:akhirnye aku dapat dengar cite member2 lama. ari 2 aishah ada sms aku. ape cite korang sume ek. aku, shila n zura nama je sekampung tp x tau cite. aku skang dh kawin n ada baby boy sorang. aku stay kt seri kembangan. wife aku cikgu kt c2. aku keje kt subang. korang nk wat reunion ke. nti inform kt aku ek.
nih shahril habu ke sharil sherry?? tp aku assume ni shahril nizam la kot.. anyway welkam boy..ape cerita sekarang?
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 10:40 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked

ehhhh.... ewah2.. suka mak bapak sebelah nenek tiri 2 3 pupu ako lor... ako send msg nie, bukan ekhau... Razz ada spai ko baca n jadi ko tak bernafsu pada h/band kor ker ? klau xdo, jgn jage tepi kain cikgu suriani... hahahahahahahah... ayat kena laser2 skit... Twisted Evil
... mmg la ko kena suka,itu adik bradik nenek tiri mak bapak ko pun,,takkkan aku nak gi suke kat doang pulak,,lgpun dah aku tak suka,aku bgtau la tak suka,takkan aku nak bgtau pulak aku bernafsu opppps takkan tak suka nak kata suka jugak,,,,, @
aku hantuk jugak kepala budak duarang ni karang gaduhh jee dr td Evil or Very Mad
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 11:30 pm

yard dean wrote:
shahril wrote:akhirnye aku dapat dengar cite member2 lama. ari 2 aishah ada sms aku. ape cite korang sume ek. aku, shila n zura nama je sekampung tp x tau cite. aku skang dh kawin n ada baby boy sorang. aku stay kt seri kembangan. wife aku cikgu kt c2. aku keje kt subang. korang nk wat reunion ke. nti inform kt aku ek.
nih shahril habu ke sharil sherry?? tp aku assume ni shahril nizam la kot.. anyway welkam boy..ape cerita sekarang?

Sape la si aishah tu?? Rolling Eyes Ayeesha la....x kn dah bape tahun kita dok sekelas....x pas lg eja nama kengkawan nie? Hahahaha.... Razz Laaa....tanya lagi ape cite kitaorg??? Baca la dlm profile kitaorg tuh......hahahaha Razz Wehh...sori, awal2 masuk dah kena smash bertubi2 ngan kita. Terase nak main badminton lak memalam nie. Hehehehe....mintak ampun. Very Happy Anyway.....welcome!!!! cheers cheers Nanti jgn lupa bukak profil diri....jgn tiru cam cik ed kita tu.....dia main selit jer citer pasal diri dia kat dlm topik2 yg x relevan. hehehe... drunken tongue

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 3:00 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked

ehhhh.... ewah2.. suka mak bapak sebelah nenek tiri 2 3 pupu ako lor... ako send msg nie, bukan ekhau... Razz ada spai ko baca n jadi ko tak bernafsu pada h/band kor ker ? klau xdo, jgn jage tepi kain cikgu suriani... hahahahahahahah... ayat kena laser2 skit... Twisted Evil
... mmg la ko kena suka,itu adik bradik nenek tiri mak bapak ko pun,,takkkan aku nak gi suke kat doang pulak,,lgpun dah aku tak suka,aku bgtau la tak suka,takkan aku nak bgtau pulak aku bernafsu opppps takkan tak suka nak kata suka jugak,,,,, @
aku hantuk jugak kepala budak duarang ni karang gaduhh jee dr td Evil or Very Mad
.......hantuk perut la brani,takat hantuk pala tu aku dah biasak la,,,weii AKO,nanti ko,jumpa aku nanti siapp la AKO tu aku bukan buleh geram kat org lelaki nih,,aku geget...waakakakakakaaa................... bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 3:03 pm

shahril wrote:akhirnye aku dapat dengar cite member2 lama. ari 2 aishah ada sms aku. ape cite korang sume ek. aku, shila n zura nama je sekampung tp x tau cite. aku skang dh kawin n ada baby boy sorang. aku stay kt seri kembangan. wife aku cikgu kt c2. aku keje kt subang. korang nk wat reunion ke. nti inform kt aku ek.
.......aalooo kanda,,letak la gambar ko latest punya,takkan malu nak letak sebab dah gemuk kut,shilla ok je bubuh gambo dia,,eekekeke ya ampun shilla,,,,,ko ada anak dah ek bro,huiishh sekolah mana lak agaknya dia tu nanti,kena bgtau siap2 cikgu sekolah tu betapa hebatnya bapak budak tu masa sekolah smtk dulu.....anyway,aku masuk geng smtk dlm facebook,,kut2 la jumpa sesapa yg ada gossip dgn aweks2 KRK dulu,,,waaakkakaa... cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Fri Feb 06, 2009 5:50 pm

shahril wrote:akhirnye aku dapat dengar cite member2 lama. ari 2 aishah ada sms aku. ape cite korang sume ek. aku, shila n zura nama je sekampung tp x tau cite. aku skang dh kawin n ada baby boy sorang. aku stay kt seri kembangan. wife aku cikgu kt c2. aku keje kt subang. korang nk wat reunion ke. nti inform kt aku ek.

Woit habu...ko still main futsal lagi x on friday nite..aku dh lama x main dh....skrg nie tgh bergiat main bdmntn....ingat nak replace datuk lee chong wei sbb aku dh letih dh nk keje makan gaji nie....main bdmntn leh jadi org kaya..dapat pangkat lagi tu...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shahril on Fri Feb 06, 2009 7:45 pm

.[/quote].......aalooo kanda,,letak la gambar ko latest punya,takkan malu nak letak sebab dah gemuk kut,shilla ok je bubuh gambo dia,,eekekeke ya ampun shilla,,,,,ko ada anak dah ek bro,huiishh sekolah mana lak agaknya dia tu nanti,kena bgtau siap2 cikgu sekolah tu betapa hebatnya bapak budak tu masa sekolah smtk dulu.....anyway,aku masuk geng smtk dlm facebook,,kut2 la jumpa sesapa yg ada gossip dgn aweks2 KRK dulu,,,waaakkakaa... cyclops[/quote].. gambar nanti la aku letak. aku ada anak dah 1 thn 4 bln. ensem cam bapak dia. anak aku pun nanti akan ikut style aku gak cuma x ganas cam aku je.


Last edited by shahril on Fri Feb 06, 2009 7:55 pm; edited 1 time in total
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shahril on Fri Feb 06, 2009 7:48 pm

Woit habu...ko still main futsal lagi x on friday nite..aku dh lama x main dh....skrg nie tgh bergiat main bdmntn....ingat nak replace datuk lee chong wei sbb aku dh letih dh nk keje makan gaji nie....main bdmntn leh jadi org kaya..dapat pangkat lagi tu...[/quote]

aku still main futsal mlm jumaat. nie jap g ada game. patutla dh lama x jumpa kokt sport planet
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Fri Feb 06, 2009 7:48 pm

shahril habu....welcome2.

wei...aku dah email to shahril shaharudin link to this forum....dia now maybe tgh rieki forum ni kot...moga terubat la rindu serindu rindunya korang tu.... Very Happy Very Happy shahril S....cepat register....n update kitaorg pasai ko geek
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shahril on Fri Feb 06, 2009 7:54 pm

shahril wrote:Woit habu...ko still main futsal lagi x on friday nite..aku dh lama x main dh....skrg nie tgh bergiat main bdmntn....ingat nak replace datuk lee chong wei sbb aku dh letih dh nk keje makan gaji nie....main bdmntn leh jadi org kaya..dapat pangkat lagi tu...

aku still main futsal mlm jumaat. nie jap g ada game. patutla dh lama x jumpa kokt sport planet[/quote]
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Fri Feb 06, 2009 10:54 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked

ehhhh.... ewah2.. suka mak bapak sebelah nenek tiri 2 3 pupu ako lor... ako send msg nie, bukan ekhau... Razz ada spai ko baca n jadi ko tak bernafsu pada h/band kor ker ? klau xdo, jgn jage tepi kain cikgu suriani... hahahahahahahah... ayat kena laser2 skit... Twisted Evil
... mmg la ko kena suka,itu adik bradik nenek tiri mak bapak ko pun,,takkkan aku nak gi suke kat doang pulak,,lgpun dah aku tak suka,aku bgtau la tak suka,takkan aku nak bgtau pulak aku bernafsu opppps takkan tak suka nak kata suka jugak,,,,, @
aku hantuk jugak kepala budak duarang ni karang gaduhh jee dr td Evil or Very Mad

AKU SETUJU BOSS ..... hantuk dua2 pale kasik bkecai ... tak sudah2 bgaduh ..... dr start blom baligh .... sampai la nih ...... rendeer
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Fri Feb 06, 2009 11:15 pm

ada gak aok yeh shahril ...... mat nye lame tak dengar berito .......... dok sekampong ..... batang idung pon tak nampak ye .... selamat datang utk gosip2 terkini
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Mon Feb 09, 2009 12:33 pm

shahril wrote:.
.......aalooo kanda,,letak la gambar ko latest punya,takkan malu nak letak sebab dah gemuk kut,shilla ok je bubuh gambo dia,,eekekeke ya ampun shilla,,,,,ko ada anak dah ek bro,huiishh sekolah mana lak agaknya dia tu nanti,kena bgtau siap2 cikgu sekolah tu betapa hebatnya bapak budak tu masa sekolah smtk dulu.....anyway,aku masuk geng smtk dlm facebook,,kut2 la jumpa sesapa yg ada gossip dgn aweks2 KRK dulu,,,waaakkakaa... cyclops[/quote].. gambar nanti la aku letak. aku ada anak dah 1 thn 4 bln. ensem cam bapak dia. anak aku pun nanti akan ikut style aku gak cuma x ganas cam aku je.[/quote]

ensem cam bapak nyer ..... aloooooooo bang ..... penat bini ko ngandung ...... ko pulak dapat nama ....... cuba anak ko tak ensem , ko nak cakap cam muka mak dia lah kan ...... heheheheh ..... peace shahril .... tongue
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 2:40 pm

normazura wrote:ada gak aok yeh shahril ...... mat nye lame tak dengar berito .......... dok sekampong ..... batang idung pon tak nampak ye .... selamat datang utk gosip2 terkini
.......eekek batang aje nak ditengok laa si zura nih,,aku yg desperado nih pun nak tgk gambo habu aje,,,waakakakakaa,,,,,, Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 2:43 pm

shahril wrote:
shahril wrote:Woit habu...ko still main futsal lagi x on friday nite..aku dh lama x main dh....skrg nie tgh bergiat main bdmntn....ingat nak replace datuk lee chong wei sbb aku dh letih dh nk keje makan gaji nie....main bdmntn leh jadi org kaya..dapat pangkat lagi tu...

aku still main futsal mlm jumaat. nie jap g ada game. patutla dh lama x jumpa kokt sport planet
[/quote]........ek elee,,mlm jumaat main futsal,tak menarik lansung,,,aku mlm jumaat main penis,opssss tennis la,,waakakkakaaa....bawa2 la baca yassin mlm jumaat ni kan,,,ooo oo kamu ketahuann bermain lagiii.... Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 2:45 pm

alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Tue Feb 10, 2009 8:31 am

normazura wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:.........apsal aku tak suka ejaan AKO nih ?? eddy,nanti aku bgtau cikgu suriani ko tak pandai ngeja...... Shocked

ehhhh.... ewah2.. suka mak bapak sebelah nenek tiri 2 3 pupu ako lor... ako send msg nie, bukan ekhau... Razz ada spai ko baca n jadi ko tak bernafsu pada h/band kor ker ? klau xdo, jgn jage tepi kain cikgu suriani... hahahahahahahah... ayat kena laser2 skit... Twisted Evil
... mmg la ko kena suka,itu adik bradik nenek tiri mak bapak ko pun,,takkkan aku nak gi suke kat doang pulak,,lgpun dah aku tak suka,aku bgtau la tak suka,takkan aku nak bgtau pulak aku bernafsu opppps takkan tak suka nak kata suka jugak,,,,, @
aku hantuk jugak kepala budak duarang ni karang gaduhh jee dr td Evil or Very Mad

AKU SETUJU BOSS ..... hantuk dua2 pale kasik bkecai ... tak sudah2 bgaduh ..... dr start blom baligh .... sampai la nih ...... rendeer

mus... ada ke patut dia nak hantuk kpale kite berdua? kalau dlu maybe ako xmelawan ngat... (xtaule kalau mus skrang pun xmelawan.. hehehe) tapi now.. sorry beb... ako tackle je cam ako main rugby... biar terkehel skit lutut cam ako wat dlu2 tue.. takat badan besar ako x gentar bos.. hehehehe Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Tue Feb 10, 2009 8:38 am

musliha mustapha wrote:alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey

ako masih jage lagi keterunaan ako.. biarlah feel "mlm pertama" menyentuhi n disentuhi oleh pasangan ako yg halal... =)

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 10:08 am

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey

ako masih jage lagi keterunaan ako.. biarlah feel "mlm pertama" menyentuhi n disentuhi oleh pasangan ako yg halal... =)
......ada cop JAKIM la yek?ekeke mcm sosej RAMLY la pulak,,wakakaaa...EDDY @ AKO,,aku balik 7mac nanti,jumpa la brani,tgk sapa terkehel,,,,ehehe,,,, bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum