REUNION KRK

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION KRK

Post  mytini on Tue Feb 10, 2009 10:53 am

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey

ako masih jage lagi keterunaan ako.. biarlah feel "mlm pertama" menyentuhi n disentuhi oleh pasangan ako yg halal... =)
......ada cop JAKIM la yek?ekeke mcm sosej RAMLY la pulak,,wakakaaa...EDDY @ AKO,,aku balik 7mac nanti,jumpa la brani,tgk sapa terkehel,,,,ehehe,,,, bounce


APA TPOIK LA KORANG NI??
NI HA...BILANYA KORANG NAK WAT REUNION KRK?? KAT MANA? AKU TELITI KAT DLM FORUM NI KATA NK WAT 1ST POT LUCK KAT RUMAH ZURA....TAPI ZURA MISCARRAIGE YE?..SIAN KO ZURA....REHAT BANYAK2 N JANGAN LA AKTIF SANGAT.....
SO..KALU ADA PERKEMBANGAN TERKINI BAGITAU LA....

MUS, KO NAK BALIK DH YER..MESTI BEST KAT BRUNEI SANA...DH LAMA X JUMPA KO NIH....
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 10, 2009 11:11 am

Horayyyyyy..mus balik 6 march nti..bule la kita buat reunion kita nie..sebab aku dh x larat nk baca page yg dh semakin panjang yg semakin melalut nie.....hahahahaha
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  zackzaidi on Tue Feb 10, 2009 3:33 pm

mytini wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey

ako masih jage lagi keterunaan ako.. biarlah feel "mlm pertama" menyentuhi n disentuhi oleh pasangan ako yg halal... =)
......ada cop JAKIM la yek?ekeke mcm sosej RAMLY la pulak,,wakakaaa...EDDY @ AKO,,aku balik 7mac nanti,jumpa la brani,tgk sapa terkehel,,,,ehehe,,,, bounce


APA TPOIK LA KORANG NI??
NI HA...BILANYA KORANG NAK WAT REUNION KRK?? KAT MANA? AKU TELITI KAT DLM FORUM NI KATA NK WAT 1ST POT LUCK KAT RUMAH ZURA....TAPI ZURA MISCARRAIGE YE?..SIAN KO ZURA....REHAT BANYAK2 N JANGAN LA AKTIF SANGAT.....
SO..KALU ADA PERKEMBANGAN TERKINI BAGITAU LA....
MUS, KO NAK BALIK DH YER..MESTI BEST KAT BRUNEI SANA...DH LAMA X JUMPA KO NIH....

wooo.. korang balik time tue ek... sori beb, ako maybe klau bleh jumpa pun time 8 or 9hb tue.. jgn 6 or 7 hb tue.. ako gie bertunang... jumpa bakal bapa n mertua.. huahahahahahahahahahahahaahhahaha.....
ako bukan berdebar jumpa bakal mak n bapa mertua tapi ako berdebar nak melancarkan bacaan al-quran skali dgn tajwidnye nie depan bakal tunang ako... nie test fasa1... baca bleh beb tapi tak tau lor salah tajwid or panjang harkatnyeeee.. wish me luck k geng.. dubdab3x pale

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 5:20 pm

Wahai gang bang KRK ku sumer...9 mac tu cuti hari maulud nabi,maybe ramai yg sambung cuti kut ? anyhow,aku avail dr 9 mac till 14mac,,15 mac aku dah blk bunai semula selepas makan sosej Ramly yg ada cop JAIP ( nikah kat pahang maaa )...........dr YM aku,zura n daddy Boy,kami plan nak g makan seafood kat meeru Klang.SAPA nak juin lagi jom laaa.venue dah ada,time je blom finalize...belanja tu utk duit minyak trnspot je,yg lain ditanggung halal... What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 7:28 pm

zackzaidi wrote:wooo.. korang balik time tue ek... sori beb, ako maybe klau bleh jumpa pun time 8 or 9hb tue.. jgn 6 or 7 hb tue.. ako gie bertunang... jumpa bakal bapa n mertua.. huahahahahahahahahahahahaahhahaha.....
ako bukan berdebar jumpa bakal mak n bapa mertua tapi ako berdebar nak melancarkan bacaan al-quran skali dgn tajwidnye nie depan bakal tunang ako... nie test fasa1... baca bleh beb tapi tak tau lor salah tajwid or panjang harkatnyeeee.. wish me luck k geng.. dubdab3x pale

tahniah in adv edy...so bila nak langsung... ko kena bgtau kitaorg awai2 sket.

mmg style johor kena cam tu ke? tak penah dgr pun Crying or Very sad Crying or Very sad ....tp kira dasat la 1 test dah camtu...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 7:31 pm

musliha mustapha wrote:Wahai gang bang KRK ku sumer...9 mac tu cuti hari maulud nabi,maybe ramai yg sambung cuti kut ? anyhow,aku avail dr 9 mac till 14mac,,15 mac aku dah blk bunai semula selepas makan sosej Ramly yg ada cop JAIP ( nikah kat pahang maaa )...........dr YM aku,zura n daddy Boy,kami plan nak g makan seafood kat meeru Klang.SAPA nak juin lagi jom laaa.venue dah ada,time je blom finalize...belanja tu utk duit minyak trnspot je,yg lain ditanggung halal... What a Face

mus...nak hikut...tp aku tak tau kot tmpt tu...n kalau boleh 14hb la...sabtu (kalau bole la, kalau tak, aku joint je next time)
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:19 pm

zackzaidi wrote:
shamshillah wrote:lorr dah ada 2 anak..bila kawin nye..upload la story n gambar kawin n gambar anak kat www.krksmtk.blogspot.com

ako x kawin gie... ako ada 2 anak kucing jerrrr.. hahahaha Laughing kawin insyaAllah tahun nie lor... insyaAllah, bakal org umah ako org Johor.. tp lbt gie beb... ujung tahun bru buka buku bru n start bayar bil air... huhuhh.. Cool

lorr...x kawin g rupanye..jgn sama tarikh ngan aku dah ler..or ko kawin ujung tahun???

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:20 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:Wahai gang bang KRK ku sumer...9 mac tu cuti hari maulud nabi,maybe ramai yg sambung cuti kut ? anyhow,aku avail dr 9 mac till 14mac,,15 mac aku dah blk bunai semula selepas makan sosej Ramly yg ada cop JAIP ( nikah kat pahang maaa )...........dr YM aku,zura n daddy Boy,kami plan nak g makan seafood kat meeru Klang.SAPA nak juin lagi jom laaa.venue dah ada,time je blom finalize...belanja tu utk duit minyak trnspot je,yg lain ditanggung halal... What a Face

mus...nak hikut...tp aku tak tau kot tmpt tu...n kalau boleh 14hb la...sabtu (kalau bole la, kalau tak, aku joint je next time)

setakat ni aku available...seafood kat meru?? najib jom konvoi ngan aku...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:22 pm

mytini wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey

ako masih jage lagi keterunaan ako.. biarlah feel "mlm pertama" menyentuhi n disentuhi oleh pasangan ako yg halal... =)
......ada cop JAKIM la yek?ekeke mcm sosej RAMLY la pulak,,wakakaaa...EDDY @ AKO,,aku balik 7mac nanti,jumpa la brani,tgk sapa terkehel,,,,ehehe,,,, bounce


APA TPOIK LA KORANG NI??
NI HA...BILANYA KORANG NAK WAT REUNION KRK?? KAT MANA? AKU TELITI KAT DLM FORUM NI KATA NK WAT 1ST POT LUCK KAT RUMAH ZURA....TAPI ZURA MISCARRAIGE YE?..SIAN KO ZURA....REHAT BANYAK2 N JANGAN LA AKTIF SANGAT.....
SO..KALU ADA PERKEMBANGAN TERKINI BAGITAU LA....

MUS, KO NAK BALIK DH YER..MESTI BEST KAT BRUNEI SANA...DH LAMA X JUMPA KO NIH....

perkembangan terkini??? ko je jarang masuk sini...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 12:45 am

musliha mustapha wrote:Wahai gang bang KRK ku sumer...9 mac tu cuti hari maulud nabi,maybe ramai yg sambung cuti kut ? anyhow,aku avail dr 9 mac till 14mac,,15 mac aku dah blk bunai semula selepas makan sosej Ramly yg ada cop JAIP ( nikah kat pahang maaa )...........dr YM aku,zura n daddy Boy,kami plan nak g makan seafood kat meeru Klang.SAPA nak juin lagi jom laaa.venue dah ada,time je blom finalize...belanja tu utk duit minyak trnspot je,yg lain ditanggung halal... What a Face

wehhhhhhhhh kanda ..... bukan meru klang laaaa ...... muara ikan bakar kat pelabuhan klang ....... aku nak ikut ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 12:48 am

weh mus ape tarikh nie ? aku 13/14/15 mac p ganu laaaaaa ...... tulun buat 6 hb @ 9b ok ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Wed Feb 11, 2009 10:57 am

najib wrote:
musliha mustapha wrote:Wahai gang bang KRK ku sumer...9 mac tu cuti hari maulud nabi,maybe ramai yg sambung cuti kut ? anyhow,aku avail dr 9 mac till 14mac,,15 mac aku dah blk bunai semula selepas makan sosej Ramly yg ada cop JAIP ( nikah kat pahang maaa )...........dr YM aku,zura n daddy Boy,kami plan nak g makan seafood kat meeru Klang.SAPA nak juin lagi jom laaa.venue dah ada,time je blom finalize...belanja tu utk duit minyak trnspot je,yg lain ditanggung halal... What a Face

mus...nak hikut...tp aku tak tau kot tmpt tu...n kalau boleh 14hb la...sabtu (kalau bole la, kalau tak, aku joint je next time)

najib 9hb tu isnin..ko g mana...kalo blk kg..mesti 9hb dah blk kl..sempat tu nak join ke midvalley

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  mytini on Wed Feb 11, 2009 2:41 pm

shamshillah wrote:
mytini wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:alaaa,,,aku nak gaduh la dgn ako tuu,,masa dia bujanng2 nihh....nanti udah berpunya nanti,dah expired tak best,,waakakakakkaa..ko teruna lg kan AKO,,,>??? ehehe ya ampunn.... monkey

ako masih jage lagi keterunaan ako.. biarlah feel "mlm pertama" menyentuhi n disentuhi oleh pasangan ako yg halal... =)
......ada cop JAKIM la yek?ekeke mcm sosej RAMLY la pulak,,wakakaaa...EDDY @ AKO,,aku balik 7mac nanti,jumpa la brani,tgk sapa terkehel,,,,ehehe,,,, bounce


APA TPOIK LA KORANG NI??
NI HA...BILANYA KORANG NAK WAT REUNION KRK?? KAT MANA? AKU TELITI KAT DLM FORUM NI KATA NK WAT 1ST POT LUCK KAT RUMAH ZURA....TAPI ZURA MISCARRAIGE YE?..SIAN KO ZURA....REHAT BANYAK2 N JANGAN LA AKTIF SANGAT.....
SO..KALU ADA PERKEMBANGAN TERKINI BAGITAU LA....

MUS, KO NAK BALIK DH YER..MESTI BEST KAT BRUNEI SANA...DH LAMA X JUMPA KO NIH....

perkembangan terkini??? ko je jarang masuk sini...


amboiii...bunyi mcm hangin n x pueh hati ngan aku jek...maaf lah korang...aku mengikuti perbualan korang dari email gmail smpe shilla n ayeesha bukak blog forum ni tapi saje jek dok diam....malessssss nk bisng2..ditambah plak dengan bz bekerja di pejabat dan ofis maka x bole le sangat nk berchit chat mcm u all....ampunnn....lagi pon shilla..ko dgn sha dh dtg sndiri kt rumah aku yg ko ckp tempat jin bertendang n beranak pinak tu kan...so apa lagi nk distory kan....."perkembangan terkini" tu maksud aku psl reunion tu la..hehe....korang single mingle bole la sakan g shopping2 complex...manyak betoiiiii duit korang dok slalu shopping yer...n aku tau korang nk mkn besar kt midvalley, KL tuh...hihihi....INSYA'ALLAH..kalu xde aral mungkin ble muncul kat situ.....
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Fri Feb 13, 2009 2:19 pm

g shopping complex selalu x semestinye kena shopping...tp mmg favorite hobby aku shopping la..tu yg saving xde tuh...aku kena ubah ler cara hidup aku ni...bnyk sgt mengabiskan duit je kejenyer...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Sat Feb 14, 2009 10:38 am

shamshillah wrote:g shopping complex selalu x semestinye kena shopping...tp mmg favorite hobby aku shopping la..tu yg saving xde tuh...aku kena ubah ler cara hidup aku ni...bnyk sgt mengabiskan duit je kejenyer...

ni pandangan aku la, masa ko tgh bujang ni kan, BETTER ko beli je apa yg ko terasa nak beli..pegi tempat yg ko terasa nak gi...sbb bila dah kawin, dah ade anak, hmmmmm susah cket nak carik time utk diri sendiri...nak gi jalan2 kat midvalley pun kena ikut time anak2...dah sampai sana, baru je nak tgk2, dah ade yg nak berak, nak minum susu, nak dukung, nak gi main, nak tdo ......huhuhu..demam2..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Tue Feb 17, 2009 2:51 am

biasak la tu bro,,,br la thrill shopping,,,aku dulu sorong stroller ,ronda tetap rondaa,,,berak ke kencing ke,toilet ada maaaa,tpt breast feed ada,surau ada,,tak kena ujan sebb ada bumbung..tu la yg best nya shopping complex ni.... lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  mytini on Tue Feb 17, 2009 10:16 am

musliha mustapha wrote:biasak la tu bro,,,br la thrill shopping,,,aku dulu sorong stroller ,ronda tetap rondaa,,,berak ke kencing ke,toilet ada maaaa,tpt breast feed ada,surau ada,,tak kena ujan sebb ada bumbung..tu la yg best nya shopping complex ni.... lol!

haaaaaaaa...betol ckp mus tu aku sokong...xde halangannya lepas kawin branak pinak nk g shopping complex...ko saje je la dato' K kelaurkan statement mcm tu...org jantan ni saje jek nk bg alasan......... No
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Tue Feb 17, 2009 11:32 am

mytini wrote:
musliha mustapha wrote:biasak la tu bro,,,br la thrill shopping,,,aku dulu sorong stroller ,ronda tetap rondaa,,,berak ke kencing ke,toilet ada maaaa,tpt breast feed ada,surau ada,,tak kena ujan sebb ada bumbung..tu la yg best nya shopping complex ni.... lol!

haaaaaaaa...betol ckp mus tu aku sokong...xde halangannya lepas kawin branak pinak nk g shopping complex...ko saje je la dato' K kelaurkan statement mcm tu...org jantan ni saje jek nk bg alasan......... No

huh, 2 mak budak lawan 1 bapak budak..kalah la bapak budak....

yg jadik peningnye aku nih wahai mak budak, bile gi shopping, aku mmg cepat siap..tgk lebih kurang, terus beli..kaum ibu ni, nak beli bra 2 helai pun sampai berjam2..naik kebas tapak kaki aku nunggu....ntah apa ntah korang check aku pun tak tau..aku rasa seme sama je..janji leh pakai dah la...kekadang naik malu pun ade, aku sekor je kat tempat pakaian pompuan..nasib baik aku tukang tolak stroller, kalo tak sahih org kata aku gay kampung..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  fazrijohari on Tue Feb 17, 2009 5:56 pm

hehe.. tol la mal.. pompuan mmg gitu.. mgkin sbb lebih kurang dia kurang tu jadi gitu. cyclops

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Thu Feb 19, 2009 6:58 pm

kamal ko tau x bra tu ada berbagai jenis, saiz cup, design, colour, brand, material kain, ...kena la tgk suma tuh..sbb tu la lama...lg kalo ada sale..mungkin lebih lama...tu lum pilih kasut lagi..n baju n seluar n tudung n handbag n alat makeup n aksessories...kena ada beberapa sesi shopping baru la puas ati..tu lum masuk shopping mengikut musim perayaan n event2 tertentu...lagi satu korg jd member jcard tak...member jusco card..setakat nih, tpt shopping yg plg aku suka adalah jusco..especially time member card sale..mmg sgt berbaloi...pastuh dpt discount, collect points dpt gift, ada birthday gift lg...dah mcm promote jusco la pulak...hehe..kalo mcm shopping complex pulak aku tgk yg parking murah..plg suka midvalley n sunway pyramid...coz dua2 tpt nih ada jusco n mcm2 kedai yg lain..one stop shopping center...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 4:25 pm

fazrijohari wrote:hehe.. tol la mal.. pompuan mmg gitu.. mgkin sbb lebih kurang dia kurang tu jadi gitu. cyclops
.........alaaaasaannn,,,,kalau masa bercinta tu handbeg pun koang sangup pegangkan,..bila dah kawen beranak pinak mcm2 nak komplen,,,dulu masa nak cr bini,takmau yg jenis simple2 yg jenis cincai2 yg jenis lebih kurang sebab nanti tak pandai jaga rumahtangga,,duk cari jugak2 yg cermat,yg pandai pilih barang2 rumah,yg alert,yg hitu yg hini,,,bila dah kawen,lain hal plakk....pooodahhhh Evil or Very Mad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 4:30 pm

shamshillah wrote:kamal ko tau x bra tu ada berbagai jenis, saiz cup, design, colour, brand, material kain, ...kena la tgk suma tuh..sbb tu la lama...lg kalo ada sale..mungkin lebih lama...tu lum pilih kasut lagi..n baju n seluar n tudung n handbag n alat makeup n aksessories...kena ada beberapa sesi shopping baru la puas ati..tu lum masuk shopping mengikut musim perayaan n event2 tertentu...lagi satu korg jd member jcard tak...member jusco card..setakat nih, tpt shopping yg plg aku suka adalah jusco..especially time member card sale..mmg sgt berbaloi...pastuh dpt discount, collect points dpt gift, ada birthday gift lg...dah mcm promote jusco la pulak...hehe..kalo mcm shopping complex pulak aku tgk yg parking murah..plg suka midvalley n sunway pyramid...coz dua2 tpt nih ada jusco n mcm2 kedai yg lain..one stop shopping center...
...org lelaki mana reti sumer tu shilla oiiii..yg doang tau rim keta 17,18,19, chrome,,stereng keta momo,seat recaro,side skirt,spoiler...tu belum part home theater n brg eletronik...dia bukan tau beras ada ke tak,ayam brapa hengget sekilo.....fitrahnya,lelaki n perempuan berbeza,,terimalah seadanya.... I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Dato' K on Fri Feb 20, 2009 7:51 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:kamal ko tau x bra tu ada berbagai jenis, saiz cup, design, colour, brand, material kain, ...kena la tgk suma tuh..sbb tu la lama...lg kalo ada sale..mungkin lebih lama...tu lum pilih kasut lagi..n baju n seluar n tudung n handbag n alat makeup n aksessories...kena ada beberapa sesi shopping baru la puas ati..tu lum masuk shopping mengikut musim perayaan n event2 tertentu...lagi satu korg jd member jcard tak...member jusco card..setakat nih, tpt shopping yg plg aku suka adalah jusco..especially time member card sale..mmg sgt berbaloi...pastuh dpt discount, collect points dpt gift, ada birthday gift lg...dah mcm promote jusco la pulak...hehe..kalo mcm shopping complex pulak aku tgk yg parking murah..plg suka midvalley n sunway pyramid...coz dua2 tpt nih ada jusco n mcm2 kedai yg lain..one stop shopping center...
...org lelaki mana reti sumer tu shilla oiiii..yg doang tau rim keta 17,18,19, chrome,,stereng keta momo,seat recaro,side skirt,spoiler...tu belum part home theater n brg eletronik...dia bukan tau beras ada ke tak,ayam brapa hengget sekilo.....fitrahnya,lelaki n perempuan berbeza,,terimalah seadanya.... I love you

mak aiiii...ramainya aktivis wanita..huhuhhuuuu...ye lah2....anyway, aku tak kisah pun laa..org laki pun paham, sesakit tapak kaki husband menunggu wife beli 2 bra yg berbagai jenis, saiz cup, design, colour, brand, material kain, 10000 kali lagi sakit wife masa nak melahirkan anak kite, ye tak?...aku tak penah lupa tu..in fact, tetiap kali kalo aku start nak naik hangin menunggu isteriku di shopping complex, mmg fakta ni lah yg buat aku tak jdk hangin....alaaaa, org cakap sikit pun, nak marah2...ko shila, xleh lbh2..ko belum beranak lg..mus, ko takpe...hahahaha..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 11:07 pm

bukan marah laaa datok K,,nak bg paham n @ melawan cakap lelaki,,eheheh,,,biasa laa,adat manusia ni mcm2 ada,,terharu gak aku baca ayat datok K,kalau semua suami mcm tu alangkah indahnya donia,,,masa mengubah mcm2 perkara,maybe bila luka jait masa beranak dah sembuh,harapnya rasa kasih n kasihan tu masih ada la,,,,aku jarang shopping dgn asben aku,selalunya before bjumpa,kami dah belikan adiah utk masing2,,,this 5 years,time kami bersama limited,kuantiti kami 'bersama' takyah la aku mention kan,,wakakakakakakaaa afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  shamshillah on Sat Feb 21, 2009 11:18 am

ye la dato k..bukan marah..nak bg paham jer, supaya kaum adam ni x merungut bnyk sgt..tp ko ni antara laki yg baik la..laki aku lum tau lg...harap dia pun baik gak la..n paham...setakat nih aku x pernah lg kuar shopping ngan dia...aku igt masa aku kecik kalo mak aku shopping brg dapur tuh, kitorg je yg temankan..dah siap bapak aku dtg la jemput..tp kitorg suma mmg suka tlg amik brg n tolak troli, kalo shopping utk perayaan/event bapak aku join sekali..tp yg aku notis..oleh kerana adik-beradik aku dah biasa temankan mak shopping..bila besar, yg lelakinya xde komplen pun bila teman bini,awek,kawan,sisters g shopping..coz sudah di train dr kecik..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: REUNION KRK

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum