Shilla yg comel

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Shilla yg comel

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 11:04 pm

shamshillah wrote:ala ati, napa x belikan aku 1 gelang pearl..nanti aku byr la..ekekekek...
aku memang ada satu gelang tgh menanti tuan punya..tp on second thought ko kene baris lepas akak akak aku, bila diorang dah okay baru aku boley pas kat kau..hehehe macam real je aku nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  yard dean on Sun Mar 01, 2009 2:12 am

shilla.. kalau kau nak pi sandakan sabah..pi blk 198, tp strictly on 0805 2nd may return on 5th may.. sng cerita kau tgk la website MAS..aku takleh nak itut, pasal calendar dah penuh.. pi la ajak najib ke.. sesape yg dedekat kl, naik MAS lg best dr air asia.. makan bole mintak air bole, seat pon ada no, idak ler berebut cam naik bas central nak balik raub..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  shamshillah on Sun Mar 01, 2009 7:02 pm

aku tunggu matta fair la..mesti bnyk offer...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  yard dean on Sun Mar 01, 2009 11:51 pm

matta fair tu bila? offer die camna?
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  najib on Mon Mar 02, 2009 12:23 am

yard dean wrote:shilla.. kalau kau nak pi sandakan sabah..pi blk 198, tp strictly on 0805 2nd may return on 5th may.. sng cerita kau tgk la website MAS..aku takleh nak itut, pasal calendar dah penuh.. pi la ajak najib ke.. sesape yg dedekat kl, naik MAS lg best dr air asia.. makan bole mintak air bole, seat pon ada no, idak ler berebut cam naik bas central nak balik raub..

ermmm...aku hujung mei tu dh nak jalan2 so rasa tak dpt la 0805 tu kot...cuma kalau ada good price for bandung aku boleh consider heheheh Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  normazura on Mon Mar 02, 2009 7:13 pm

fazrijohari wrote:eheh... shila ko bleh snorkling ke?.. ko ble timbul ke nt? hahahah Razz

caya lah fazri ..... lazat sungguh ayat ko .... kakakakakkakaka
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  yard dean on Tue Mar 03, 2009 11:06 pm

normazura wrote:
fazrijohari wrote:eheh... shila ko bleh snorkling ke?.. ko ble timbul ke nt? hahahah Razz

caya lah fazri ..... lazat sungguh ayat ko .... kakakakakkakaka
hishh si cikgu nih.. dalam sakit sakit tu sompek ekau ngutuk dak shilla tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  shamshillah on Wed Mar 04, 2009 3:51 pm

aku bg satu fakta ye..bukan auta..org yg berbadan besar lebih senang terapung/mengapungkan diri dr org yg berbadan kecik...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  Dato' K on Thu Mar 05, 2009 2:16 pm

shamshillah wrote:aku bg satu fakta ye..bukan auta..org yg berbadan besar lebih senang terapung/mengapungkan diri dr org yg berbadan kecik...

tak tentu gak shila..kalo badan besor, perut penuh ngan makanan je, mmg tenggelam gak..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  yard dean on Wed Mar 11, 2009 12:16 am

aper pulak..secara teorinya, lemak terapung atas air, badan penuh lemak juga terapung la atas air
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  Dato' K on Wed Mar 11, 2009 12:56 pm

yard dean wrote:aper pulak..secara teorinya, lemak terapung atas air, badan penuh lemak juga terapung la atas air

hmmm..takpe2..nanti kita piknik reramai kat lata jarum or pulau chekas, aku ngan anak aku pakat tolak ko dalam sungai..kite nengok ko tenggelam ke timbul...kalo tenggelam pun takpe, wife aku si soplah pandai menyelam..heheheh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 4:49 am

[center]shillah..shillah..dulu dulu kan..masa aku balik raub kan..aku terjumpa ler ngan manager kfc tempat kita wat part time dulu turr..dia kenal lagi ngan aku taw..siap dia offer keje ngan aku..hehehehe..jahat nya kita shillah dulu..siap kasi budak2 ni ayam lebih kan..?ko ingat lagi tak hah shillah?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  shamshillah on Thu Mar 19, 2009 9:35 am

sahril sarudin wrote:[center]shillah..shillah..dulu dulu kan..masa aku balik raub kan..aku terjumpa ler ngan manager kfc tempat kita wat part time dulu turr..dia kenal lagi ngan aku taw..siap dia offer keje ngan aku..hehehehe..jahat nya kita shillah dulu..siap kasi budak2 ni ayam lebih kan..?ko ingat lagi tak hah shillah?

ko x nak jd manager kfc ker??? ko keje apa sekrg nih??? anyway dulu ko jd cashier kan..budak mana yg dapat ayam lebih tuh..aku x igt pun ada terlibat dalam kejadian tuh..aku kan tukang cuci je..or di kfc dipanggil buzzer..plg letih bila kena lap cermin n buat closing....

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 3:06 pm

sahril sarudin wrote:[center]shillah..shillah..dulu dulu kan..masa aku balik raub kan..aku terjumpa ler ngan manager kfc tempat kita wat part time dulu turr..dia kenal lagi ngan aku taw..siap dia offer keje ngan aku..hehehehe..jahat nya kita shillah dulu..siap kasi budak2 ni ayam lebih kan..?ko ingat lagi tak hah shillah?
,,among the best time of my life,aku rasa aku kurus sikit masa tu,aku jadi back up tkg packing maknan jek,best betui,,sahril la cashier terhebat abad itu,short pun 20sen 30 sen..masa closing mmg penat la shilla,kena berus lantai ffc tu,lap n cuci segala periuk besi grill tu sume,umah aku pun aku tak cuci mcm tu !!!!..shilla ko ingt abang black tak ?dia rajin tolon aku closing ehehehee...... clown clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  shamshillah on Mon Mar 23, 2009 8:50 pm

aku igt nizam(peminat farah), shikin(peminat nizam), hafiz(peminat aku..kekekeke), ada sorg peminat zura, lupa lak nama dia, didi ke?..sorg lg ina ke yg lawa2 tu yg asyik tipu ms wong tak bole potong kuku coz period..memanjang je period dia..padahal suka simpan kuku pjg..abg jeff kut nama penolong mngr tuh..dia naik pangkat jd bos..aku penah jumpa kat kfc jusco wangsamaju..kat mana la dia skrg...tp apahal aku x igt si black ek...ada gak kenangan pahit..ada customer soud aku..pekeja kat sini tembam mcm ayam daging jugak yer...huh sungguh aku rasa terhina masa tuh...kalo korg nak tau, aku penah mintak keje kat mcdonald masa diploma..1 caw mcdonald pun x terima aku..waktu tuh dia amik pekerja kurus..nak jaga imej x gemuk kalo mkn McD..hampeh sungguh..sib baik aku dpt keje kenny rogers..punya la best...bole belanja family aku mkn sekali..free on the house, manager tulis as promo..pastuh selalu ayam lebih or muffin hangus aku bwk balik kasi member2 aku makan...pastuh kalo member2 aku dtg kenny rogers dpt softdrink free..sanggup x balik raya aji nak dpt triple pay..hehe..pastuh masa degree aku keje kedai stationery lak..photostat buku..sekrg nih kalo kat ofis aku kertas sangkut kat machine fotostat aku la yg tlg betulkan..suma tanya mcm pro jer..hehe..mmg pengalaman tuh suma mendewasakan n mematangkan aku..n menambahkan keyakinan aku berdepan ngan ramai org..and also improve my english communication skill..yg aku heran kebnykan customer cina asyik dok cakap omputih..nyampah gak aku kadang2..lg teruk kalo ada yg x tau lgsung malay or english main isyarat je la..hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  normazura on Mon Mar 23, 2009 9:18 pm

shamshillah wrote:aku igt nizam(peminat farah), shikin(peminat nizam), hafiz(peminat aku..kekekeke), ada sorg peminat zura, lupa lak nama dia, didi ke?..sorg lg ina ke yg lawa2 tu yg asyik tipu ms wong tak bole potong kuku coz period..memanjang je period dia..padahal suka simpan kuku pjg..abg jeff kut nama penolong mngr tuh..dia naik pangkat jd bos..aku penah jumpa kat kfc jusco wangsamaju..kat mana la dia skrg...tp apahal aku x igt si black ek...ada gak kenangan pahit..ada customer soud aku..pekeja kat sini tembam mcm ayam daging jugak yer...huh sungguh aku rasa terhina masa tuh...kalo korg nak tau, aku penah mintak keje kat mcdonald masa diploma..1 caw mcdonald pun x terima aku..waktu tuh dia amik pekerja kurus..nak jaga imej x gemuk kalo mkn McD..hampeh sungguh..sib baik aku dpt keje kenny rogers..punya la best...bole belanja family aku mkn sekali..free on the house, manager tulis as promo..pastuh selalu ayam lebih or muffin hangus aku bwk balik kasi member2 aku makan...pastuh kalo member2 aku dtg kenny rogers dpt softdrink free..sanggup x balik raya aji nak dpt triple pay..hehe..pastuh masa degree aku keje kedai stationery lak..photostat buku..sekrg nih kalo kat ofis aku kertas sangkut kat machine fotostat aku la yg tlg betulkan..suma tanya mcm pro jer..hehe..mmg pengalaman tuh suma mendewasakan n mematangkan aku..n menambahkan keyakinan aku berdepan ngan ramai org..and also improve my english communication skill..yg aku heran kebnykan customer cina asyik dok cakap omputih..nyampah gak aku kadang2..lg teruk kalo ada yg x tau lgsung malay or english main isyarat je la..hehe

aku mmg tabik spring la kat korang ... mmg memori mantap ... aku bila korang tulis nih baru la teringat balik nama mereka itewwww ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  Dato' K on Tue Mar 24, 2009 1:24 pm

camana la customer tak sound ko nih tembam mcm ayam daging shila oii, dah segala macam bende kat restoren tuh - ayam balance sampai la ke muffin hangus bagai ko bedal......tu kalo ayam ngan muffin dah ade, sah2 la cili sos yg hak tinggal suku2 pun ko bedal gak...kahkahkah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 2:17 pm

ingat2,,abang jeff tu ala2 hensem n baik orgnnya kan shilla,,ekekekekee. . 1 lg kak suzi montel,mekap mcm nak masuk sarkis tp keja kfc,ekekek..ingt2,nizam pala botak,dia panggei shikin = chikang....alaa si black yg rendah2 agak hangus n rambut dpn pjg tu,dia suka 'senduk' bontot aku dgn senduk KFC,dia cook,,yg mamat cook tinggi2 tu sapa nama ek,budak gali kalo tak silap...,ehehe tu la 1st time aku keja partime,pastu nomore..thn ni thn ke 11 aku kerja tetap,,,anyway thats life,experience is the best teacher.... afro afro flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  shamshillah on Wed Mar 25, 2009 11:17 pm

Dato' K wrote:camana la customer tak sound ko nih tembam mcm ayam daging shila oii, dah segala macam bende kat restoren tuh - ayam balance sampai la ke muffin hangus bagai ko bedal......tu kalo ayam ngan muffin dah ade, sah2 la cili sos yg hak tinggal suku2 pun ko bedal gak...kahkahkah...

kamal, kat kfc x dpt makanan lebih tau..x bole bwk blk makanan pun..meal yg staff bole mkn hanya la deli burger n 1 softdrink..ayam pun dia kasi tau..mmg kedekut kfc time tu..sekrg ni x tau lak camne..aku pun x igt apa bos buat ngan ayam yg x abis jual tuh..yg pasti dia x kasi staff bwk blk..tp kenny rogers lain...meal dpt quarter chicken, bole pilih sidedish lg...pastuh makanan yg x abis, staff bole tapau bwk blk..mmg best sgt keje kenny rogers masa tuh..buat aku bertambah gemukss..hehe..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

shilla terselamat dari kemalangan ngeri....

Post  shamshillah on Mon Mar 30, 2009 12:36 pm

salam semua..just nak share pengalaman ngeri aku nih..pada hari jumaat 27/3/09..aku memandu dari raub nak pergi rumah pakcu aku kat bidor perak..gerak dlm kul 11 dr umh aku d jeruas, then aku singgah umah abg aku diraub..then aku singgah beli brg jap kat avon raub then aku singgah lak umah mak tam aku kat bentong..pastuh sambung jln singgah drivethru mcd kat genting sempah dlm 1.30pm..adik aku dok sebelah n makteh aku dok belakang..ayat last yg aku igt ms kat genting sempah aku tanya mak teh aku..dah pakai tali pinggang ker, nanti teh kena saman..pastuh makteh aku jawab dah..so aku pun terus memandu ke jln genting menuju ke batang kali..kerana dr situ sudah dekat hendak ke perak..sampai je di selekoh pertama dr gohtong jaya ke btg kali..aku rs keta aku tetiba cam melelong ke kanan..jln licin n selekoh kekiri turun bukit masa tuh..oleh kerana aku rs keta tu mcm nak kekanan, aku tarik stereng ke kiri..sedar2 keta dah terbalik masuk longkang...kelajuan aku hanyalah 40km/jam jer...bila sedar tuh..aku mcm eh dah terbalik..terus aku tanya teh n adik aku mcm mana..masa tuh terus ada org dtg selamatkan kita org..aku tolong bukak seatbelt adik aku..then org tarik dia dulu keluar..pastuh ada askar yg tarik aku keluar..mak teh aku berjaya keluar sendiri..then dia d escort oleh sorg lagi askar ke tepi..ada 4 biji kenderaan yg berhenti utk tlg aku..ada sorg budak pompuan yg sungguh baik la..siap bagi aku tisu lap darah kat lengan..rupanya ada darah..tp aku x rasa lgsung..adik aku pitam..aku dah risau tgk dia..nasib kejap je pastuh dia dah ok..kitrg berehat jap kat van seorg yg benti menolong tuh..pastuh org yg towcar tuh sibuk suh tarik terus keta ke bengkel..bengang betul aku..tp aku hold dulu..sempat la selamatkan brg2 berharga2..handbag akiu terkeluar masuk longkang..nasib la dpt selmatkan suma brg..yg penting handphone bole call..terus aku call abah aku, adik n pakcu aku...sementara tunggu diorg ada polis dtg..terus la kitorg g balai polis..buat polis report..lama jugak kat situ..then pakcu aku sampai..selepas selesai soal jawab ngan polis..kitorg pun g bengkel..msa tuh abg ngan abah aku pun dah sampai..abah aku tgk keta aku tuh beristihgfar panjang dia..pastuh dia cakap panjang nyawa hokmeh ni ye..aku mintak maaf kat dia..tp aku x nangis..aku mintak maaf kat makcik n adik aku..sian diorg..kalo jd apa2 kat dorg mmg aku nyesal teramat sgt la kan..abang aku pulak x pecaya aku bwk slow..tp kalo laju sebenarnya mmg keta bole meletup aku rasa, n mesti pusing bnyk kali...nauzubillah..balik umh pakcu aku, sujud syukur n baca yassin sambil menangis..dah lama kut aku x mengaji mcm ni..syukur ALLAH selamatkan aku, adik n makteh aku...mlm tuh baru kitrg start rasa sakit selruh bdn..adik aku lak mata dah merah, rupanya ad serpihan kaca masuk mata..terus pakcu aku g hantar dia ke hospital..nasib x warded, cuma cuci mata je..makteh aku sakit tengkuk n bengkak sket kat dahi..aku pun lebam di belakang and sakit seluruh bdn..telan panadol 2 biji terus tdur..besoknye pg2 kitorg dah bngun utk ke pergi ke rumah member aku di sungkai...oh ye utk pengetahuan korg aku sebenarnye ke perak utk pegi kenduri kawin member ofis aku..aku bwk adik sebagai jurumekap pengantin..sian member aku nikah mlm tuh mekap sendiri je..hr sabtu dia kenduri..aku tanya adik aku bole tak dia nak make-up kan org nih..dia jawb bole..aku kagum ngan dia...ye la, lagipun kitorg dah janjikan..aku suh pakcu aku antar..sempat la adik aku make-up kan dia pd hari sanding dia..petg tuh blk kl ngan member yg lain..dok lama dlm keta baru terasa sakit kat tulang pinggul..n tulang rusuk kat dada sebab tergantung kat seatbelt tuh..hari ahad aku mintak tlg member antar adik aku blk ke bentong..hari nih aku cuti..dok merehatkan diri yg masih trauma..tp aku x sabo dah nak bawa keta nih..susah lak nak g mana2..dah la bnyk job kat luar..nasib2...panjang cite aku kali ni..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  normazura on Mon Mar 30, 2009 4:24 pm

alhamdulillah ko tak apepe ye .... ishkkkk ngeri aku baca .... camno boleh jadi camtuh ..... jalan licin ke ? lepas ujan ke ? ada pasir ke ? minyak tumpah ke ? ...... nasib baik la ye shilla tak ape2 ..... have a good rest ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  shamshillah on Mon Mar 30, 2009 11:01 pm

normazura wrote:alhamdulillah ko tak apepe ye .... ishkkkk ngeri aku baca .... camno boleh jadi camtuh ..... jalan licin ke ? lepas ujan ke ? ada pasir ke ? minyak tumpah ke ? ...... nasib baik la ye shilla tak ape2 ..... have a good rest ....

jln licin n mmg lepas ujan..aku rs ada minyak atas jln tuh coz aku mmg nampak mcm berkilau...tetiba je keta melelong..sdangkan x laju pun...mmg malang tak berbau...berhati2 pun bole jadi gak bila2 masa..cuma aku rasa hr tu agaknya aku terlupa bc doa naik kenderaan..selalu aku mmg bc..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  Dato' K on Tue Mar 31, 2009 2:55 pm

shamshillah wrote:
normazura wrote:alhamdulillah ko tak apepe ye .... ishkkkk ngeri aku baca .... camno boleh jadi camtuh ..... jalan licin ke ? lepas ujan ke ? ada pasir ke ? minyak tumpah ke ? ...... nasib baik la ye shilla tak ape2 ..... have a good rest ....

jln licin n mmg lepas ujan..aku rs ada minyak atas jln tuh coz aku mmg nampak mcm berkilau...tetiba je keta melelong..sdangkan x laju pun...mmg malang tak berbau...berhati2 pun bole jadi gak bila2 masa..cuma aku rasa hr tu agaknya aku terlupa bc doa naik kenderaan..selalu aku mmg bc..

wuishhhh...smpi terbalik kete bagai...alhamdulillah ko selamat..next time kena xtra careful la shila oiii..tambah2 masa ujan skrg nih...ko tu nak kawin...kang calar balar berkudis mudis muka ittew, jenuh pulak la nak pakai topeng sherry masa atas pelamin ittewwww...

last week masa ujan lebat, on d way balik ke seremban, ada 2 accident berselang tak sampai 5 km...mmg bhya la kalo drive time ujan2 nih...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  normazura on Tue Mar 31, 2009 8:33 pm

Dato' K wrote:
shamshillah wrote:
normazura wrote:alhamdulillah ko tak apepe ye .... ishkkkk ngeri aku baca .... camno boleh jadi camtuh ..... jalan licin ke ? lepas ujan ke ? ada pasir ke ? minyak tumpah ke ? ...... nasib baik la ye shilla tak ape2 ..... have a good rest ....

jln licin n mmg lepas ujan..aku rs ada minyak atas jln tuh coz aku mmg nampak mcm berkilau...tetiba je keta melelong..sdangkan x laju pun...mmg malang tak berbau...berhati2 pun bole jadi gak bila2 masa..cuma aku rasa hr tu agaknya aku terlupa bc doa naik kenderaan..selalu aku mmg bc..

wuishhhh...smpi terbalik kete bagai...alhamdulillah ko selamat..next time kena xtra careful la shila oiii..tambah2 masa ujan skrg nih...ko tu nak kawin...kang calar balar berkudis mudis muka ittew, jenuh pulak la nak pakai topeng sherry masa atas pelamin ittewwww...

last week masa ujan lebat, on d way balik ke seremban, ada 2 accident berselang tak sampai 5 km...mmg bhya la kalo drive time ujan2 nih...

sbb no 1 maybe sbb tak baca doa .... mungkin juga org tow-truck tuh mmg sengaja tumpahkan minyak kat atas jalan itewwwww .... cari duit poket lebih ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  mytini on Wed Apr 01, 2009 1:50 pm

ALHAMDULILLAH....shilla, mujur ko tak mengalami sesuati yg serius...aku doakan ko cepat sembuh...berhati2 lah selalu n tapi kalu dah takdir kita kena juga nescaya akan terkena juga..bersabar dan bertenang lah...mungkin ada kesilapan di mana2 dan hikamh yg tersembunyi....
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Shilla yg comel

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum