moderator forum

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

moderator forum

Post  shamshillah on Wed Jan 21, 2009 12:42 am

lantik aku jd moderator.,.sng sket...x le ko sorg2 nak maintain forum ni..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 1:51 pm

bertuah la dia nak kasik ko jd moderator..dia tgh plan tanak kasik aku nye posting lebih dari dia... Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Wed Jan 21, 2009 8:43 pm

hek eleh ...... ini pon kowang nak rebut ke ...... rebut kamal ade pekdah skit ..... hehehe
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 9:19 am

nak rebut aku?hoohohooho..dah takde makne dah..mengada2 la ko..dulu masa kat sekolah, taknak rebut..jual mahal..sudah la...kalo rebut dulu, takyah la hamba berkelana hingga ke terengganu untuk mencari insan yang dapat mengisi hatiku ini...kuikuikui...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  shamshillah on Thu Jan 22, 2009 12:17 pm

Dato' K wrote:nak rebut aku?hoohohooho..dah takde makne dah..mengada2 la ko..dulu masa kat sekolah, taknak rebut..jual mahal..sudah la...kalo rebut dulu, takyah la hamba berkelana hingga ke terengganu untuk mencari insan yang dapat mengisi hatiku ini...kuikuikui...

x minat aku ngan mamat dato k nih...kalo ada 2 moderator sng sket nak manage..tu ajerr...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 3:45 pm

aaahahahaha..aku nyer posting dah lebih dari cicak... Twisted Evil

kasik can la wei, aku pas nih, silap2 nak bukak internet seminggu skali pun susah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:37 pm

shamshillah wrote:lantik aku jd moderator.,.sng sket...x le ko sorg2 nak maintain forum ni..

Ehh....bukan ker syarat2 nk jd moderator ni....dia mesti single??? kah...kah...kah... Razz Bleh ke shila nk pegang title ni?? X ke....hang tgh sibuk ngan persiapan p'kahwinan....kang pening lak nk uruskan hal berkaitan 2 rumah nie....bkn ape...benda forum nie....addicted jgk. Malas ler forum ni jd punca pergaduhan korang laki bini....mana taknya.....24 jam kita tgk nama korang kat dlm sini jer.....risau jgk. Tis goes to all of u yg dh kawen tu tau.....

Tp, klau shila sanggup dgn responsibility tuh....kita x kisah....tp, will take a while.....coz my internet access utk masa ni cuma kat opis jer. Tambahan pula.....forum ni bkn sy yg wat....tp, adik sy(lps paksa berkali2...hehe).....so, camne pon.....kena refer kat dia. Well,......I ni kn BUTA IT. Hahahaha Razz ....pecah tembelang Embarassed

Whopsss.....ni dh tlebih masa ni....kena sambung wat keje la. Chow.... Very Happy

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  shamshillah on Sun Jan 25, 2009 12:18 am

for your info i ada internet kan umah..kat ofis x sempat nak jenguk n sometimes line sucks...walaupun bz ngan persiapan nak kawin..i ni multitasking..suma pun sempat...hahaha..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Tue Jan 27, 2009 10:43 pm

kasik can la wei, aku pas nih, silap2 nak bukak internet seminggu skali pun susah...

laaaaaaa ..... nanti aku rindu la kat ko dato' .... susah ati aku ....

nak rebut aku?hoohohooho..dah takde makne dah..mengada2 la ko..dulu masa kat sekolah, taknak rebut..jual mahal..sudah la...kalo rebut dulu, takyah la hamba berkelana hingga ke terengganu untuk mencari insan yang dapat mengisi hatiku ini...kuikuikui...

kui kui kui .... keh neh tak yah la nak rebut2 kat auk teh ... keh neh mase sekoloh duleh comot peh paleh ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Wed Jan 28, 2009 9:48 am

AKUUU SINGLEE MINGLEE.ada ANAK 2 ORG lagiii,,ada berani,,,ehehehee sini kedai mamak pun ada wifi..no such thing as line sucks....ehehehe... Razz ...tingat kat adik ayeesha,,dia classmate adik aku kan,,,dia lagi tinggi dr ko kan sha
eekekkkee...... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  fazrijohari on Sat Feb 14, 2009 7:25 pm

ha...aku menawarkan diri utk x jadi moderator... walau 24/7 ada internet... hehehehe... karangan SPM pun aku hantar sekeping je sib la dpt credit.. klu x dpt la pangkat 2 aku... ishhhhh3.. saja je nak penuhkan forum korang ni. bounce

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Mon Mar 16, 2009 2:54 pm

Dato' K wrote:nak rebut aku?hoohohooho..dah takde makne dah..mengada2 la ko..dulu masa kat sekolah, taknak rebut..jual mahal..sudah la...kalo rebut dulu, takyah la hamba berkelana hingga ke terengganu untuk mencari insan yang dapat mengisi hatiku ini...kuikuikui...

ada org minat ko dlu mal, si ecah eskimo tue.. aku dlu kan kuat memerhati tingkah laku korang... aku prasan tingkahlaku ecah tue cam ada ati ngan ko.. sudah lah ko pandai mal, kulit bak kabur barus n hidung bak paruh burung kak tua.. tue yg ecah berkenan tue... heheheh

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:14 am

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:nak rebut aku?hoohohooho..dah takde makne dah..mengada2 la ko..dulu masa kat sekolah, taknak rebut..jual mahal..sudah la...kalo rebut dulu, takyah la hamba berkelana hingga ke terengganu untuk mencari insan yang dapat mengisi hatiku ini...kuikuikui...

ada org minat ko dlu mal, si ecah eskimo tue.. aku dlu kan kuat memerhati tingkah laku korang... aku prasan tingkahlaku ecah tue cam ada ati ngan ko.. sudah lah ko pandai mal, kulit bak kabur barus n hidung bak paruh burung kak tua.. tue yg ecah berkenan tue... heheheh
,,,,PANDAII PUN MENGEJA aku.....uhuhuhh ayat sesaja nak bg ati AKO sakit.... Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  yard dean on Tue Mar 17, 2009 8:43 pm

hahaha.. the battle of aku and ako..ape hal la zaidi mengungkit kes kes lama macam ni
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 9:27 am

yard dean wrote:hahaha.. the battle of aku and ako..ape hal la zaidi mengungkit kes kes lama macam ni
..ati..dia ni mmg mat bunga aka flower tot...pastu gelakkan org,aku rasa aku selalu kena gelak dgn dia dulu2,tp yg best nya,dia akan gelak soang2 org lain tak paham sgt lawak kronik dia nih,,,ekekekek edddyyyy,keta ko rosak 9 mac ari tu kan !! keta rosak ke ko takut nak jumpa akuuuu??? haaaa royakk royakkk.... cherry cherry rendeer
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Wed Mar 18, 2009 12:13 pm

yard dean wrote:hahaha.. the battle of aku and ako..ape hal la zaidi mengungkit kes kes lama macam ni

bos, aku masa kat ukm dlu, selain subject engineering, aku ade amik satu subject elektif - human psychology, utk mencukupkan credit hours...n aku skor maut subject nih...masa blaja tu lecturer byk bg case study yg bkaitan dgn teenagers..n salah satu case study tu merungkai persoalan mengapa org cam en. edy ni suka bangat mengungkit kes2 lama spt yg tertera di atas...

aku dr dulu lg tgu mamat edy ni terlebih over je, akan aku bongkarkan fakta kes - who, how and why dia berkelakuan begitew, dr perspektif psychology...siapa la ko edy...skrg ni aku kasik can je..biar je dia provoke tu..hahahahah
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Wed Mar 18, 2009 9:29 pm

Dato' K wrote:
yard dean wrote:hahaha.. the battle of aku and ako..ape hal la zaidi mengungkit kes kes lama macam ni

bos, aku masa kat ukm dlu, selain subject engineering, aku ade amik satu subject elektif - human psychology, utk mencukupkan credit hours...n aku skor maut subject nih...masa blaja tu lecturer byk bg case study yg bkaitan dgn teenagers..n salah satu case study tu merungkai persoalan mengapa org cam en. edy ni suka bangat mengungkit kes2 lama spt yg tertera di atas...

aku dr dulu lg tgu mamat edy ni terlebih over je, akan aku bongkarkan fakta kes - who, how and why dia berkelakuan begitew, dr perspektif psychology...siapa la ko edy...skrg ni aku kasik can je..biar je dia provoke tu..hahahahah

ha'ah la edy .... please dont annoy poeple la edy ... kamal ko eleborate pjg2 ok
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 3:15 am

oh oh....da shrink has spoken. Hehehe... Razz Apa lagi dato k.....set kn la appoinmnt dgn cik edy ni bg dia baring kat sofa panjang....attack kisah2 silam dia....kasi dia nangis meraung2. hahahaha... Razz pirat

Ntah ape, si edy ni....rase cam kita x prnh pn appoint dia jadik spokesperson kita.....tetiba lak dia bleh tau isi ati kita plak. Ape citer nie???? Suspect Jgn mandai2 buat citer edy.....sib baik dato k tu sentuh bab psychology jer....klau dia sue???? affraid X ke naya.....mkn juta2 tue saman malu....kang abis lak simpanan utk kawin.....dah kene pospon. hahahaha Razz tongue Dah ler tu cik edy yek.....kita jgn sentuh lg bab2 cam gini, k??? bom flower

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Thu Mar 19, 2009 9:57 am

yeyyey..aku dah dpt sokongan dr dua org aweks..hahaha...tengkiu zura n cic...

but really tau, masa amik course tu, mmg ade sessi yg baring2 atas sofa tu..selalunye kitorang panggil bebudak sekolah kat area bangi..
n utk sessi nih, aku nye sko (% of accuracy) paling hampeh pun utk so-called patient laki = 75 % la....

haaaaa....amacam en. edy???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 8:26 pm

Dato' K wrote:yeyyey..aku dah dpt sokongan dr dua org aweks..hahaha...tengkiu zura n cic...

but really tau, masa amik course tu, mmg ade sessi yg baring2 atas sofa tu..selalunye kitorang panggil bebudak sekolah kat area bangi..
n utk sessi nih, aku nye sko (% of accuracy) paling hampeh pun utk so-called patient laki = 75 % la....

haaaaa....amacam en. edy???
aise abis la eddy di asak dr setiap penjuru..
ade ye course camtu, cam best jek, aku dulu amek course komunikasi berkesan.. pasal class die dekat tengahhari aku buleh balik kelas terus makan.. hahahaa
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 10:07 pm

yard dean wrote:
Dato' K wrote:yeyyey..aku dah dpt sokongan dr dua org aweks..hahaha...tengkiu zura n cic...

but really tau, masa amik course tu, mmg ade sessi yg baring2 atas sofa tu..selalunye kitorang panggil bebudak sekolah kat area bangi..
n utk sessi nih, aku nye sko (% of accuracy) paling hampeh pun utk so-called patient laki = 75 % la....

haaaaa....amacam en. edy???
aise abis la eddy di asak dr setiap penjuru..
ade ye course camtu, cam best jek, aku dulu amek course komunikasi berkesan.. pasal class die dekat tengahhari aku buleh balik kelas terus makan.. hahahaa
..terbukti la berkesan kelas tu yek ati,,,,haa encik AKO,,,takkan takde komen kutt?? komen laa komen laaa... bounce rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 10:33 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
Dato' K wrote:yeyyey..aku dah dpt sokongan dr dua org aweks..hahaha...tengkiu zura n cic...

but really tau, masa amik course tu, mmg ade sessi yg baring2 atas sofa tu..selalunye kitorang panggil bebudak sekolah kat area bangi..
n utk sessi nih, aku nye sko (% of accuracy) paling hampeh pun utk so-called patient laki = 75 % la....

haaaaa....amacam en. edy???
aise abis la eddy di asak dr setiap penjuru..
ade ye course camtu, cam best jek, aku dulu amek course komunikasi berkesan.. pasal class die dekat tengahhari aku buleh balik kelas terus makan.. hahahaa
..terbukti la berkesan kelas tu yek ati,,,,haa encik AKO,,,takkan takde komen kutt?? komen laa komen laaa... bounce rabbit
sgtt berkesan.. haha ako ilang ayat.. hahaha
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

makcik cleaner diperlukan....

Post  musliha mustapha on Sun Mar 22, 2009 12:49 am

Cik puan MOD yg berbahagia,,,saya ingin memberi cadangan dan pendapat bahawa kita memerlukan seorang makcik cleaner bagi 'membersihkan karpet biru' yg kita sayangi kita ini..banyak sgt dah topik2 yg ketinggalan jaman dan memenuhi ruang forum ini.saya rasa sebaiknya kita melantik seorang asistant MOD utk menjaga kebersihan page n topik dlm forum ini,,,sekian terima kasih,,,yang benar,musliha yg tak mengantuk lagi..wsalam...... Very Happy Smile Surprised Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Tue Jun 23, 2009 4:16 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
Dato' K wrote:yeyyey..aku dah dpt sokongan dr dua org aweks..hahaha...tengkiu zura n cic...

but really tau, masa amik course tu, mmg ade sessi yg baring2 atas sofa tu..selalunye kitorang panggil bebudak sekolah kat area bangi..
n utk sessi nih, aku nye sko (% of accuracy) paling hampeh pun utk so-called patient laki = 75 % la....

haaaaa....amacam en. edy???
aise abis la eddy di asak dr setiap penjuru..
ade ye course camtu, cam best jek, aku dulu amek course komunikasi berkesan.. pasal class die dekat tengahhari aku buleh balik kelas terus makan.. hahahaa
..terbukti la berkesan kelas tu yek ati,,,,haa encik AKO,,,takkan takde komen kutt?? komen laa komen laaa... bounce rabbit
sgtt berkesan.. haha ako ilang ayat.. hahaha


siot je korang, ako terlepas pandang part nie.. xpenah buka langsung pas msg yg ako reply 1st time tue.. mal, nie just pandangan dan pemerhatian ako, x salah kan.. ako mengungkit coz nak bawa satu topik bru yg perlu kita huraikan... biasenya pemerhatian aku memberi jawapan yg benar.. k lah, cik ecah eskimo oi, dengan nama ALLAH ko x penah skit pun minat kamal time blaja dlu? jawap ngan hati yg ikhlas.. kalau ko x respon, ako anggap ako dah dapat jawapannya.. mungkin ko bleh tipu org lain ngan jawapan ko tetapi bahasa tubuh menceritakan segalanya.. heheheh Twisted Evil
nie kelebihan ako, ako jenis yg suke memerhati dan membuat penilaian, bru ako masuk dlm satu perbincangan or perbualan tue... bru bleh same angin... yaaa.. respon2 kawan2..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  azrul on Wed Jun 24, 2009 12:24 pm

ni kisah macam cinta tiga segi jer nih...

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum