moderator forum

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Aug 04, 2009 1:20 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
najib wrote:mus...ye ke? Laughing Laughing Laughing Laughing
...ahaks betoi la jib,,dlm usia 40 kan lelaki mostly dah stabil dr segi emosi n material,,dr segi hormon plak mcm budak br lepas sunattttt...ramai yg aku jumpa begitu lah keadaannya,aku sendiri rasa syiokk kawan dgn doang,,wakakakkaa..mampuiiihhh aku kalo asben aku baca statement ni,,, silent silent

ewahh mus..bercerita pasal hormon nampak..setau aku masa kelas biologi dulu kita semua umpama berpesta..tak sangka plak aku ko leh konsentrek kat bab hormon hormon ni..wakakakakaka..
ssuuusshhh gambo sopan ko sahril,tak teruja merk tengok..ko la tak tau cara aku belajar,part2 yg nikmat ni konfom aku concerntrate n score laa....pada aku,zaman sekarang ni pompuan dah develope,dah takmo komitmen mcm org lelaki juga ,,kalo dgn married man ni pompuan takyah komited 24 7,bleh flirting bila bopren@laki org tu dah balik umah @ masuk kandang,,,ekekekeee,,kalo dgn bopren ni nak kepit 24 jam,pastu makan minum kena tong2 bayar,,tak besttt,uhuuhhuuhh.... cherry cherry albino
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Aug 04, 2009 2:55 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
Atang wrote:Mikail dah brp thn ek? boy mmg camtu....aku ni pun cam tarzan nak handle 2 org yg besar tu....sampai laki aku ckp suara aku leh dgr satu aptment....

bebudak nie ler b'keras lg memberontak...ler b'lembut pijak kpl lak.....tp apapun tgk diorg m'besar seronok sesgt...hehehehe
mmg ani percaya sgt kalu atang menjerit dgr satu kawasan....hahaha.....
...tu bukti mami tak pekak n tak bisuuuuu..... afro afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Aug 04, 2009 3:38 pm

Syuhardy@boy wrote:im back....sorry ..aku hari jumaat tu mc laa...letih..pinggang eden sakit...hehehe..atang betol la..aku dh x reti nk ayat awek dh....sejak dpt anak ni..baik aku gunakan skill mengayat aku pujuk anak aku yg tgh macam tarzan tu... Very Happy
..ehehehe tarzan ek,,tgk daddy dia la,,george of the jungle from kg gali...jgn salahkan anak,cermin @ side miror diri sendiri masa kecik2 dulu..wakakakakaa.. Wink santa santa
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Tue Aug 04, 2009 3:42 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:im back....sorry ..aku hari jumaat tu mc laa...letih..pinggang eden sakit...hehehe..atang betol la..aku dh x reti nk ayat awek dh....sejak dpt anak ni..baik aku gunakan skill mengayat aku pujuk anak aku yg tgh macam tarzan tu... Very Happy
..ehehehe tarzan ek,,tgk daddy dia la,,george of the jungle from kg gali...jgn salahkan anak,cermin @ side miror diri sendiri masa kecik2 dulu..wakakakakaa.. Wink santa santa

oucchhh..sungguh pedis ayat ayat mu itu mus..hahaha..yela kan aku ni dh la george of the jungle..kena lak tu kawen ngan org iban..tu yg dpt tarzan tu....huhuhuhu
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Tue Aug 04, 2009 3:44 pm

sahril sarudin wrote:
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry

heheheh..aku skrg nie mana ada pandai ngayat awek dh mie...bak kate omputih tu..im getting rusty oledi...but for mus's sister..i will try my level best to get her...hikhikhik...
wakakakaa tahap karat kapal laut ke daddy,tu ko selalu sgt berenang kat laut...tahap2 bapak org ni selalunya awekss yg mengayat doang..aku konpom ada pengalaman tu,,ekekekekee,,mens over 40 is so temptating.... Cool Cool

hahaha..mus i have to correct that ...not mens at 40..but after they got married..single womens are so crazy with them...dunno why..mbe married man are more attractive then single man kot....

pada sisi pandangan aku ler daddy boi kan..bukan sbb married man lebih menarik dari single man..senario nya gini..married man ni diaorg tak gelojoh..sbbnya dia dah ada isteri kat rumah..so dia relax dan cool aje lah..pompuan suka er..sbb diaorg tak dikongkong sepenuhnya..akhirnya pasti pompuan tu plak yang terkejar kejar kat mereka yang bergelar suami orang ni..berlainan ngan single man..diaorang gelojoh..pada diaorang pompuan tu mesti jadi hak mereka sepenuhnya..mereka terkejar2 sangat kat pompuan ni..tu yang pompuan tu rasa tak selesa..sbb terasa diri dikongkong..wallahualam..


ahaksss.....mungkin betol jgk apa yg sahril ckpkan itu...tapi watever it is...jd laki org ni dugaan dia banyak..ada jer yg nk berkenalan atau menyerah diri...cuma kita nk tak nk jer....iman kena kuat...hahahahaha
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Tue Aug 04, 2009 6:41 pm

Atang wrote:Mikail dah brp thn ek? boy mmg camtu....aku ni pun cam tarzan nak handle 2 org yg besar tu....sampai laki aku ckp suara aku leh dgr satu aptment....

bebudak nie ler b'keras lg memberontak...ler b'lembut pijak kpl lak.....tp apapun tgk diorg m'besar seronok sesgt...hehehehe

tul la atang....tgk anak2 ko dah besar best eh?.... yg penting aku dah amik 'berkat' dukung anak bongsu ko Cool
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Tue Aug 04, 2009 9:32 pm

aik najib x sabar nmpak?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Fri Aug 07, 2009 11:51 am

Syuhardy@boy wrote:
sahril sarudin wrote:
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry

heheheh..aku skrg nie mana ada pandai ngayat awek dh mie...bak kate omputih tu..im getting rusty oledi...but for mus's sister..i will try my level best to get her...hikhikhik...
wakakakaa tahap karat kapal laut ke daddy,tu ko selalu sgt berenang kat laut...tahap2 bapak org ni selalunya awekss yg mengayat doang..aku konpom ada pengalaman tu,,ekekekekee,,mens over 40 is so temptating.... Cool Cool

hahaha..mus i have to correct that ...not mens at 40..but after they got married..single womens are so crazy with them...dunno why..mbe married man are more attractive then single man kot....

pada sisi pandangan aku ler daddy boi kan..bukan sbb married man lebih menarik dari single man..senario nya gini..married man ni diaorg tak gelojoh..sbbnya dia dah ada isteri kat rumah..so dia relax dan cool aje lah..pompuan suka er..sbb diaorg tak dikongkong sepenuhnya..akhirnya pasti pompuan tu plak yang terkejar kejar kat mereka yang bergelar suami orang ni..berlainan ngan single man..diaorang gelojoh..pada diaorang pompuan tu mesti jadi hak mereka sepenuhnya..mereka terkejar2 sangat kat pompuan ni..tu yang pompuan tu rasa tak selesa..sbb terasa diri dikongkong..wallahualam..


ahaksss.....mungkin betol jgk apa yg sahril ckpkan itu...tapi watever it is...jd laki org ni dugaan dia banyak..ada jer yg nk berkenalan atau menyerah diri...cuma kita nk tak nk jer....iman kena kuat...hahahahaha

en daddy boi..kalau yang nyerah diri tu cam mak cik wok tu boleh lah ko kuatkan iman ko ittew..cuba nyer yang nak nyerah diri ittew semanis tutttt..malas ler aku nak kasi contoh nyew..ingat nak contohkan diri aku jew tapi mesti kena gelak ngan puan mus nanti..katakan lah semanis farah fauzana ittew..tak kah ko akan rasakan jugak kemanisan ittew nanti.. Question Question Question
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Aug 07, 2009 5:35 pm

hehehe..amboi sahril..ko ingin letakkan dirimu sebagai conmtoh yerkk...jikalau ko sdh menjadi ayu seperti megan fox...sudah tentunya aku akan turut tergoda dgn ko sahril...tapi musti la mcm megan fox ekkkkk...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Fri Aug 07, 2009 6:16 pm

mie toreros wrote:aik najib x sabar nmpak?

erkk....nampak gelojoh sgt ker Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Aug 07, 2009 6:49 pm

aku nak mencelah kat ner ni ek?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Sat Aug 08, 2009 1:35 am

mie toreros wrote:aku nak mencelah kat ner ni ek?

mencelah la 1 per 1.... tang mana sesuai Very Happy Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Mon Aug 10, 2009 1:07 am

aku pung dah sampai x terkire,,, asyik ku lihat ajer perkataan celah ini di mana2 (dalam forum ni la......) huhu, Exclamation Exclamation


Last edited by zckyra on Mon Aug 10, 2009 1:27 am; edited 1 time in total

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Mon Aug 10, 2009 1:14 am

cuma teringat masa aku p bdebat merdeka satu tahun itu la kan... bila seorang debator ni cakap.."tuan speaker, boleh saya mencelah?" sekali speaker dewan tu jawab ngan selambe badaknye .." YB, celah2 kita tak guna ye dalam dewan ni, bahaya..." apalagi, satu dewan tu bgelak sakan riang ria......tu yang aku tersensitip lak bila terlihat perkataan yg sama penggunaannya di sini..... hehe..

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 12:13 pm

najib wrote:
mie toreros wrote:aku nak mencelah kat ner ni ek?

mencelah la 1 per 1.... tang mana sesuai Very Happy Very Happy
..ekekeke celah bedah pun buleh,,nick name utk shortcut2 jalan kat kl yg nazri ajo aku la...cth dialog - abg dah smpai kat mana??..abg ikut celah bedah,mainroad jem....wakakakakaa..... cheers jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 12:27 pm

Syuhardy@boy wrote:hehehe..amboi sahril..ko ingin letakkan dirimu sebagai conmtoh yerkk...jikalau ko sdh menjadi ayu seperti megan fox...sudah tentunya aku akan turut tergoda dgn ko sahril...tapi musti la mcm megan fox ekkkkk...
...wakakakakaaa aku setujuk duatujuk empatbelas tujuk dgn sahril,,,,kena yg datang tu mcm Heidi Klum,dah la lawa,kaya plak tu,,,uuhuhuhu..anyway bagus la daddy boy,,,aku taw,skang iman ko dah setebal kulit bawang,mampu tangkis punyalah bulu tangkis jumping smash cross court itteewww... sunny sunny afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 12:29 pm

zckyra wrote:cuma teringat masa aku p bdebat merdeka satu tahun itu la kan... bila seorang debator ni cakap.."tuan speaker, boleh saya mencelah?" sekali speaker dewan tu jawab ngan selambe badaknye .." YB, celah2 kita tak guna ye dalam dewan ni, bahaya..." apalagi, satu dewan tu bgelak sakan riang ria......tu yang aku tersensitip lak bila terlihat perkataan yg sama penggunaannya di sini..... hehe..
...aku pun jarang guna celah2 nih,,,wakakakakaa,,,Zc,walau apa pun,selain dr celah,panat juga menjadi words of the day n foreverr,,,idoppp ati da bosss..... lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 12:40 pm

najib wrote:
mie toreros wrote:aku nak mencelah kat ner ni ek?

mencelah la 1 per 1.... tang mana sesuai Very Happy Very Happy
...huhuuu cemana nak jd adik ipar aku nehh,nak celah pun tak pandai mie,,,isk3,,,jd famili aku kena hardcore laa,,,ekekekeee.... flower flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Mon Aug 10, 2009 1:23 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:hehehe..amboi sahril..ko ingin letakkan dirimu sebagai conmtoh yerkk...jikalau ko sdh menjadi ayu seperti megan fox...sudah tentunya aku akan turut tergoda dgn ko sahril...tapi musti la mcm megan fox ekkkkk...
...wakakakakaaa aku setujuk duatujuk empatbelas tujuk dgn sahril,,,,kena yg datang tu mcm Heidi Klum,dah la lawa,kaya plak tu,,,uuhuhuhu..anyway bagus la daddy boy,,,aku taw,skang iman ko dah setebal kulit bawang,mampu tangkis punyalah bulu tangkis jumping smash cross court itteewww... sunny sunny afro


hehehehe....amatlah tepat ayat ayat mu itu wahai mus....klu la yg dtg tu secantik heidi klump...iman ku akan turut terjejas begitu....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 5:46 pm

musliha mustapha wrote:
najib wrote:
mie toreros wrote:aku nak mencelah kat ner ni ek?

mencelah la 1 per 1.... tang mana sesuai Very Happy Very Happy
...huhuuu cemana nak jd adik ipar aku nehh,nak celah pun tak pandai mie,,,isk3,,,jd famili aku kena hardcore laa,,,ekekekeee.... flower flower

baik la kakak ipar ku mulai sekarang aku akan mencelah celah di celah celah yang sepatutnya aku celah walaupun di celah itu x sepatutnya aku celah namun akan ku celah jua hahahahahahahahahahhaa
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Tue Aug 11, 2009 11:14 am

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:hehehe..amboi sahril..ko ingin letakkan dirimu sebagai conmtoh yerkk...jikalau ko sdh menjadi ayu seperti megan fox...sudah tentunya aku akan turut tergoda dgn ko sahril...tapi musti la mcm megan fox ekkkkk...
...wakakakakaaa aku setujuk duatujuk empatbelas tujuk dgn sahril,,,,kena yg datang tu mcm Heidi Klum,dah la lawa,kaya plak tu,,,uuhuhuhu..anyway bagus la daddy boy,,,aku taw,skang iman ko dah setebal kulit bawang,mampu tangkis punyalah bulu tangkis jumping smash cross court itteewww... sunny sunny afro

takde makna nyew datin mus..kalau lah yang datang ittew bukan Heidi Klum sekalipun..tapi yang hanya hebat kolom..pasti nyew sayu jer daddy boi tu layan..wakakakaka..harap isu ini tidak lah diperbesarkan kerana maksud ku hanya sekadar hebat kolom kolom lidah jew..harap harap lew aku tidak dibenci kerana keterlanjuran aku menggunakan perkataan yang baru selain perkataan celah ittew.. Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 6:27 pm

oiiii.... sahril oiiii... ko x nampak undi terhadap ko dah mencanak2 sejak ko mempopularkan perkataan2 baru ni...
carta no 1, 15 minggu berturut2... tergugat kedudukan mus the dot dot.. jangan marah merk..... bounce cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 6:44 pm

nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Wed Aug 12, 2009 11:19 am

zckyra wrote:nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zack...ko ni musti baru belajar suka kat lidah nie kan...tu la time sekolah dulu aku nk bg fre course ko x mau...skrg ni baru la ko tau nikmat main lidah ni ekk...for ur info..lidah tu can give u so much pleassure tau...ahahahaha..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Wed Aug 12, 2009 3:30 pm

Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zack...ko ni musti baru belajar suka kat lidah nie kan...tu la time sekolah dulu aku nk bg fre course ko x mau...skrg ni baru la ko tau nikmat main lidah ni ekk...for ur info..lidah tu can give u so much pleassure tau...ahahahaha..

astagfirrullahalazim..martey ler aku..menjadi pencetus kepada permainan pertikaman lidah antara zack dan daddy boi..layan ler uols..tapi kan aku dengar2 citer..dalam banyak2 lidah..lidah kerbau lidah yang paling sedap..sbb lidah nyew kesat2 gittew..tol ke datin mus? confused confused confused
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum