moderator forum

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Wed Aug 12, 2009 3:35 pm

zckyra wrote:oiiii.... sahril oiiii... ko x nampak undi terhadap ko dah mencanak2 sejak ko mempopularkan perkataan2 baru ni...
carta no 1, 15 minggu berturut2... tergugat kedudukan mus the dot dot.. jangan marah merk..... bounce cheers

alaaaaaa zack..aku tak nak lew gugat2 kan kedudukan datin mus ni..nanti tak dapat ler aku nak masuk jarum..nak mencelah antara datin mus dan suami nyer ittew..layak ker aku gamaknyerr?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Wed Aug 12, 2009 6:40 pm

sahril sarudin wrote:
Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zack...ko ni musti baru belajar suka kat lidah nie kan...tu la time sekolah dulu aku nk bg fre course ko x mau...skrg ni baru la ko tau nikmat main lidah ni ekk...for ur info..lidah tu can give u so much pleassure tau...ahahahaha..

astagfirrullahalazim..martey ler aku..menjadi pencetus kepada permainan pertikaman lidah antara zack dan daddy boi..layan ler uols..tapi kan aku dengar2 citer..dalam banyak2 lidah..lidah kerbau lidah yang paling sedap..sbb lidah nyew kesat2 gittew..tol ke datin mus? confused confused confused
..erkk sahril weeii,,bertikam dgn lidah ke,bukan dgn tuuutt ke,,,wakakakaaaa affraid affraid geek geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Wed Aug 12, 2009 6:47 pm

Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zack...ko ni musti baru belajar suka kat lidah nie kan...tu la time sekolah dulu aku nk bg fre course ko x mau...skrg ni baru la ko tau nikmat main lidah ni ekk...for ur info..lidah tu can give u so much pleassure tau...ahahahaha..
...amboii ko daddy boy,,kang si mikail balingg songkok dia tu kat daie ko,br ko tau,dah itam daie ko mcm kuat semyg plak,,eeeekekekekee...takyah ko risau la,aku dah FTP ssl punya dah segala ilmu aku kat zc tu dah,drpd cara2 mengalihkan bantal golek smpai la tergolek ke lata jarum.....waakakakaa... afro lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Wed Aug 12, 2009 7:04 pm

sahril sarudin wrote:
Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zack...ko ni musti baru belajar suka kat lidah nie kan...tu la time sekolah dulu aku nk bg fre course ko x mau...skrg ni baru la ko tau nikmat main lidah ni ekk...for ur info..lidah tu can give u so much pleassure tau...ahahahaha..

astagfirrullahalazim..martey ler aku..menjadi pencetus kepada permainan pertikaman lidah antara zack dan daddy boi..layan ler uols..tapi kan aku dengar2 citer..dalam banyak2 lidah..lidah kerbau lidah yang paling sedap..sbb lidah nyew kesat2 gittew..tol ke datin mus? confused confused confused
..yea,saya sbg datin dlm forum ini ingin mengisytiharkan bahawa saya belum mencuba lidah binatang,lidah manusia sahaja buat masa ini pernah saya lidahi,,,waakakakakaa,,siott aa koang,,kelako betui,,takyah aku amik astro warna lah camni... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Thu Aug 13, 2009 2:49 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:nak gelak aku gak ... mus sbagai pencetus..... heidi klum.... dan dimanipulasi dengan baik oleh sahril, wakakakakakaaaa...tp xpe i likeee... nasib hang la dd boi... tongue tongue
p/s: aku pun suka gak main lidah2 ni... eheheheheheeee..

zack...ko ni musti baru belajar suka kat lidah nie kan...tu la time sekolah dulu aku nk bg fre course ko x mau...skrg ni baru la ko tau nikmat main lidah ni ekk...for ur info..lidah tu can give u so much pleassure tau...ahahahaha..
...amboii ko daddy boy,,kang si mikail balingg songkok dia tu kat daie ko,br ko tau,dah itam daie ko mcm kuat semyg plak,,eeeekekekekee...takyah ko risau la,aku dah FTP ssl punya dah segala ilmu aku kat zc tu dah,drpd cara2 mengalihkan bantal golek smpai la tergolek ke lata jarum.....waakakakaa... afro lol! lol!

akak bsyukur sbb btindak bijak masa skolah dulu dgn tidak mengaccept fri course yang dd boi offer tu, sebabnya.... tgk skang.. dd boi dah mula memberi fri online course lak, huh aku rasa c edd n musmie aje yg layak utk ni... aku blajar ngan mus cara lain, ktaorg pakai secara telepati jee..... senang, mudah dan menjimatkan..,, ala2 e-learning ko gak la dd boi, paperlesss .... ahaksssss..... cat

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Aug 14, 2009 4:20 pm

alaaa zeck...ko malu malu kucing lak nk accept online course aku tu...tapi sblm ko menempuh alam perkahwinan, aku rasa masih sempat klu ko nk enroll online course aku...aku bole la jgk dikatakan pakar motivasi dlm memberikan course yg macm ni.... Very Happy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 4:26 pm

zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 4:34 pm

Pergh,, ko tgk dd boi... terus dpt je ilmu kt aku. aku suka ilmu ngan shila ni, sbb dia org baru kan, fresh lagi, mcm yg lain2 ni, banyak kene refresh, blom siap kene reboot lg lak tuh... apapun aku tabek sahril, penuh ilmu di dada walaupun amalinya beliau blom lagi..cube... tu namanya menggunakan mind separa sedar ko dengan btul.. tongue

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Tue Sep 15, 2009 5:03 pm

shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 5:18 pm

What a Face Basketball Basketball
ini baru master of universe

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Tue Sep 15, 2009 5:30 pm

hehehe......aku nak jadi anak murid jer la....bleh ker?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 5:40 pm

aku ingat ko jenis yg agresif mie.... pe kelas jadi student
kalo jadi cikgu macam ilmu ko bleh turunkan...
ke... ko ni jenis pemalas,,,....... cam aku gak ekekekekekekeeeeee alien

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 6:01 pm

shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..
...tak semestinya shilla,,,ada juga pompuan yg hebat mantap serta nordin mat top meletoppp punya,,wakakakaka ( aku keww ?? )..ekekekeke.......... Arrow Arrow Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Sep 15, 2009 6:04 pm

sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  shamshillah on Wed Sep 16, 2009 10:25 am

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..
...tak semestinya shilla,,,ada juga pompuan yg hebat mantap serta nordin mat top meletoppp punya,,wakakakaka ( aku keww ?? )..ekekekeke.......... Arrow Arrow Arrow

mus aku nak belajo lbh la ngan ko..haha

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  shamshillah on Wed Sep 16, 2009 10:26 am

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers

mus ko org gj ke ko tuan??

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Wed Sep 16, 2009 10:41 am

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers

mus ko org gj ke ko tuan??

wakakakaaa.,, topik tahap serius camni aku x leh campur lg sebenarnya,, xpela aku tulun gelak ajelah... Razz Razz lol! lol! lol! afro

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Wed Sep 16, 2009 6:27 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers

mus ko org gj ke ko tuan??

shilla cam naive...tp skali bg soklan....hah! eee....shilla Laughing Laughing Laughing pandai dah ek. btw, mus landing je kat mesia cepat jwb soklan shilla tu....aku blk tarawikh mlm kang nak check jawapan ko Razz Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zckyra on Thu Sep 17, 2009 1:16 pm

giler demeh weh, aku naik syiok lak membacer... ke ke ke....
silap xleh buat praktikal jew walaupun dh balik terawih... wakakakakakakaaaaa..a,,,,aa drunken

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  pus on Fri Oct 02, 2009 6:00 pm

hai....everybody.... Laughing


rasenya sempat lagi nak ucap
selamat hari raya...maaf zahir batin....


hope u all enjoy raye ni....


em...dah bekeluarga semuanya ye..... bounce

for ayeesha....moga cepat2 kwin... Embarassed


for shila...bila nak jumpa pas kwin ni..... flower


wat yg lain2...moga dpt betemu satu ketika nanti..... Basketball

pus

Posts : 2
Join date : 2009-10-02
Location : cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Sun Oct 04, 2009 1:15 am

pus ni puspa ke?

welcome....update la perkembangan terkini ok
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  pus on Sun Oct 04, 2009 11:45 pm

najib wrote:pus ni puspa ke?

welcome....update la perkembangan terkini ok

betul...pandai teka... Laughing

em...dah setahun benda ni ada baru dpt join.... Rolling Eyes

pus

Posts : 2
Join date : 2009-10-02
Location : cheras

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Thu Oct 08, 2009 12:53 pm

ni puspa yg duduk kat taman lknp tu kan??? ingat2....

senyap je la pulak..citer la apa2 citer ko??dah kawin ke??anak brapa??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:57 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers

mus ko org gj ke ko tuan??
depends pd kekotoran yg ada la,yg pasti berus sabut bersabun...waakakakaaaaa.... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Fri Oct 09, 2009 12:17 am

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers

mus ko org gj ke ko tuan??
depends pd kekotoran yg ada la,yg pasti berus sabut bersabun...waakakakaaaaa.... cheers cheers

mus...aku faham mlm ni mlm jumaat Razz Razz Razz Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum