moderator forum

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Fri Oct 09, 2009 11:48 am

ekekek jip,ko dah pandai skang ekk,,tu laa,praktis makes perfect,to much praktis makes effect..... afro afro afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Fri Oct 09, 2009 1:54 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:zc..x yah belajo..nanti ko automatik terer laki ko ajar..biasanye laki mesti terer kan..tau je apa nak buat..

hah..ko dengar kata shillah ni zack..kita dalam bab2 benda dalam kain ni..tak boleh dua2 terror..biar yang terror jadi cikgu..yang tak terror jadi murid..kalau dah dua2 nak jadi cikgu..tak menjadi ler plak nanti..tak pun kalau dah dua2 terror cuba wat ujian kuiz cam yang shillah wat tu..tgk mana lagi terror..biar dia yang jadi cikgu nyer..yang jadi muridnya ikut kan saje ler ajaran cikgunya..
..aku jarang jd cikgu n murid2 ni,,aku suka jadi org gaji dgn tuan,,kadang2 jadi kucing n anjingg wuuff wufff auuuuu awuuuuuuuuuuu....ada juga masa jadi pencuci bilik air berdua2 supaya anak2 tidak memahami apa yg berlaku didalam bilik air ittew,,,wakakakakaaa........ alien cat monkey alien cat monkey cheers

mus ko org gj ke ko tuan??
depends pd kekotoran yg ada la,yg pasti berus sabut bersabun...waakakakaaaaa.... cheers cheers

mus...aku faham mlm ni mlm jumaat Razz Razz Razz Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

emmphhh, mus mana kira malam jumaat nye...tengah hari jumaat pun ok...awwwww, tak koser
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Oct 12, 2009 4:30 pm

datuk,,,ko mmg suka menambah ajinamoto yek,,tapi tunggu lepas abis solat jumaat la kan,,eyuwwwww nyiam2.... Very Happy bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Tue Oct 13, 2009 1:32 pm

lepas smyg jumaat, sibuk nak pekena nasik briyani n tah ais pulak...mana ada masa
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Oct 20, 2009 6:06 pm

Dato' K wrote:lepas smyg jumaat, sibuk nak pekena nasik briyani n tah ais pulak...mana ada masa
..tu biasa,,,lapar n kenyang tu je kena jaga,,makruh tu hukumnya...wakakakakaaa.. Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum