moderator forum

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Thu Jun 25, 2009 8:57 am

azrul wrote:ni kisah macam cinta tiga segi jer nih...

bukan cinta 3 segi.. nie kisah datuk k ngan meksah lor.. aku pemerhati n penilai.. heheheh

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Thu Jul 02, 2009 3:12 pm

zackzaidi wrote:
azrul wrote:ni kisah macam cinta tiga segi jer nih...

bukan cinta 3 segi.. nie kisah datuk k ngan meksah lor.. aku pemerhati n penilai.. heheheh

ako pun tgh memrhati n menilai ko nih, en. eddy...kahkahkah...bagus sungguh cik eddy...mengaji pandai, repair kete rosak pun buleh, keje kat opis pun rajin, buat keje kat dalam hutan laaaagiii rajin...kahkahkahkahkah...

I would like to take this opportunity to thank all my dear friends especially Puan Normazura, who took the initiative to spice up our beloved forum...kahkahkah...pikir jgn tak pikir...goreng jgn tak goreng...tai chi jgn tak tai chi...kahkahkah
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 9:12 am

Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:
azrul wrote:ni kisah macam cinta tiga segi jer nih...

bukan cinta 3 segi.. nie kisah datuk k ngan meksah lor.. aku pemerhati n penilai.. heheheh

ako pun tgh memrhati n menilai ko nih, en. eddy...kahkahkah...bagus sungguh cik eddy...mengaji pandai, repair kete rosak pun buleh, keje kat opis pun rajin, buat keje kat dalam hutan laaaagiii rajin...kahkahkahkahkah...

I would like to take this opportunity to thank all my dear friends especially Puan Normazura, who took the initiative to spice up our beloved forum...kahkahkah...pikir jgn tak pikir...goreng jgn tak goreng...tai chi jgn tak tai chi...kahkahkah


sorry bro, repair kete x pandai.. member aku tlg repairkan.. tue salah penilaian ko tue.. n ngaji x pandai, 2 pasal aku blaja ngaji... klau aku pandai, aku MENGAJAR org ngaji... sesunggunhnya penilaianmu itu sungguh jauh benar tersasar dibawa ombak kekeliruan (peihhhh.. ayat org IT.. huahahaha Laughing )

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 10:07 am

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:
azrul wrote:ni kisah macam cinta tiga segi jer nih...

bukan cinta 3 segi.. nie kisah datuk k ngan meksah lor.. aku pemerhati n penilai.. heheheh

ako pun tgh memrhati n menilai ko nih, en. eddy...kahkahkah...bagus sungguh cik eddy...mengaji pandai, repair kete rosak pun buleh, keje kat opis pun rajin, buat keje kat dalam hutan laaaagiii rajin...kahkahkahkahkah...

I would like to take this opportunity to thank all my dear friends especially Puan Normazura, who took the initiative to spice up our beloved forum...kahkahkah...pikir jgn tak pikir...goreng jgn tak goreng...tai chi jgn tak tai chi...kahkahkah


sorry bro, repair kete x pandai.. member aku tlg repairkan.. tue salah penilaian ko tue.. n ngaji x pandai, 2 pasal aku blaja ngaji... klau aku pandai, aku MENGAJAR org ngaji... sesunggunhnya penilaianmu itu sungguh jauh benar tersasar dibawa ombak kekeliruan (peihhhh.. ayat org IT.. huahahaha Laughing )

okeh2..aku silap..aku silap...kahkahkahkahkah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 12:03 pm

Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:
azrul wrote:ni kisah macam cinta tiga segi jer nih...

bukan cinta 3 segi.. nie kisah datuk k ngan meksah lor.. aku pemerhati n penilai.. heheheh

ako pun tgh memrhati n menilai ko nih, en. eddy...kahkahkah...bagus sungguh cik eddy...mengaji pandai, repair kete rosak pun buleh, keje kat opis pun rajin, buat keje kat dalam hutan laaaagiii rajin...kahkahkahkahkah...

I would like to take this opportunity to thank all my dear friends especially Puan Normazura, who took the initiative to spice up our beloved forum...kahkahkah...pikir jgn tak pikir...goreng jgn tak goreng...tai chi jgn tak tai chi...kahkahkah


sorry bro, repair kete x pandai.. member aku tlg repairkan.. tue salah penilaian ko tue.. n ngaji x pandai, 2 pasal aku blaja ngaji... klau aku pandai, aku MENGAJAR org ngaji... sesunggunhnya penilaianmu itu sungguh jauh benar tersasar dibawa ombak kekeliruan (peihhhh.. ayat org IT.. huahahaha Laughing )

okeh2..aku silap..aku silap...kahkahkahkahkah...

kita memperolehi kemenangan pertama... horeyyyy (cam cite laksamana do re mi) hehehehe

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 1:45 pm

heheheheh..eddy menang, eddy menang..kang merajuk takmo join forum lak kang...hehehehe
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Fri Jul 03, 2009 3:36 pm

Dato' K wrote:heheheheh..eddy menang, eddy menang..kang merajuk takmo join forum lak kang...hehehehe

dato kita kasi chance la ..... aku maleh a nak bomb en edy nih bebyk ..... kang terus lka takmo join ...... kasi ko menang la edy ......
ada aku kisah ..... pemerhatian n penilaian kunun ...... blah la ko ...... cermin diri dulu baru perhati tingkah laku org lain ......

amik lah kemenangan ko ...... amilk la ............. pirat pirat pirat pirat
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 4:00 pm

ntah nye..rilek aaa eddy...mende2 gini pun nak menang kalah bagai...zaman skrg nih, setakat kuar ngan tunang n kengkawan tu biasa la, ye tak...bukannye romen2 pun...kahkahkah setakat nak tgk menatang je...bukannye gi dapur yg ade kitchen kabinet..hehehehe...sedangkan ustaz akhil hayy yg dah berbini tu pun leh kuar tepi pantai ngan waheeda n kengkawan, ye tak????kahkahkah....

ko ni pun satu, zura....muka org gabra, pucat, ketat n kelat pun ko takleh nak beza ngan muka org steady...kahkahkah...

alaaa, kengkawan KRK ni pun nak belajar gak ilmu pemerhatian n penilaian manusia yg ko expert ngat tu, en. eddy weiii....kahkahkah...cikgu Ghazali tak ajar oooo masa kelas KRK dulluwww
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 4:10 pm

haaa..ni lagi satu nie haaa....apahal lak bule kuar ilmu untuk menilai seseorang nie pulak..aduyaiiiii...bg aku la kan...ini pendapat aku la kan...aku sentiasa berpegang pada kata kata nie...who are you to judge another person????...betol x ckp aku nie....kita nie hanyalah manusia biasa yg tinggal kt muka bumi ni...so adakah patut kita menilai seseorang sedangkan kita pun sendiri melakukan benda yg x sepatutnya...kengkadang tu..perwatakan jer nampak baik..nampak alim..tapi dlm hati penuh dgn PHD (perasaan hasad dengki)....so x yah la nk menilai seseorang tu ...biarlah dia dgn cara dia...itu yg sepatutnya.....i am not perfect and tats for sure..but im willing to change and thats what im really sure off........
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Fri Jul 03, 2009 4:27 pm

Syuhardy@boy wrote:haaa..ni lagi satu nie haaa....apahal lak bule kuar ilmu untuk menilai seseorang nie pulak..aduyaiiiii...bg aku la kan...ini pendapat aku la kan...aku sentiasa berpegang pada kata kata nie...who are you to judge another person????...betol x ckp aku nie....kita nie hanyalah manusia biasa yg tinggal kt muka bumi ni...so adakah patut kita menilai seseorang sedangkan kita pun sendiri melakukan benda yg x sepatutnya...kengkadang tu..perwatakan jer nampak baik..nampak alim..tapi dlm hati penuh dgn PHD (perasaan hasad dengki)....so x yah la nk menilai seseorang tu ...biarlah dia dgn cara dia...itu yg sepatutnya.....i am not perfect and tats for sure..but im willing to change and thats what im really sure off........

betul boy .... aku sgt setuju pendapatan ko ..... aku pon sama ....... jgn kacau org, kalau ko xmo org kacau ko ..... hormati org, kalau ko nak org lain hormati ko ...... kita pon bukan perfect, buat apa kita nak nilai n perhati n komen org lain .....

benda2 kecik xyah diperbesarkan lah .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 4:34 pm

aku rasa bersyukur gak sbb aku dulu dikategorikan sebagai org nakal....so bila kita nie dh ada pengalaman sebagai org nakal....apa yg org kutuk atau kenakan kat kita..kita dh lali...senang citer kulit dh tebal la....so apa org nk kutuk atau gossip kt aku skrg nie..aku leh terima ngan ati yang senang..bg aku tu sumer nothing....lantak la apa org tu nk tulis..janji kebenaran kita yg tau...mungkin pada seseorang tu x leh accept klu citer tu pada dia x betol..tapi klu dia terima dgn cara positif...aku rasa benda tu akan jd small matter....betol x kengkawan????....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 4:55 pm

Syuhardy@boy wrote:haaa..ni lagi satu nie haaa....apahal lak bule kuar ilmu untuk menilai seseorang nie pulak..aduyaiiiii...bg aku la kan...ini pendapat aku la kan...aku sentiasa berpegang pada kata kata nie...who are you to judge another person????...betol x ckp aku nie....kita nie hanyalah manusia biasa yg tinggal kt muka bumi ni...so adakah patut kita menilai seseorang sedangkan kita pun sendiri melakukan benda yg x sepatutnya...kengkadang tu..perwatakan jer nampak baik..nampak alim..tapi dlm hati penuh dgn PHD (perasaan hasad dengki)....so x yah la nk menilai seseorang tu ...biarlah dia dgn cara dia...itu yg sepatutnya.....i am not perfect and tats for sure..but im willing to change and thats what im really sure off........

betoi boy.. aku setuju sesangat tapi boy, aku dah 11 tahun duk blaja n keje sini, aku kena wat gitu... penilaian kite bukan 1st time jumpa or tau jer.. tapi nilaian berterusan... n jgn ambil bulat2 penilaian kt itu, kita kena banding real life n real situasi untuk check n balance... brulah otak kita akan dapat berfikir dgn positif... objektifnya sama tapi caranya berbeza2... cth yg kecil lor, aku nak masuk berborak ngan staf2 yg berumur nie.. 1stly mesti kena masuk dlm group tue.. follow, tgk rentaknya.. nilai setiap pael sorg2.. tapi x semestinya penilaian kt betol.. dah masuk n berborak, bru kita tau... cthnya dia nie org kuat parti politik cap ayam, tapi kuat gak kutuk parti tue.. dari situ bru kita bleh ngam ngan seseorg coz kita tau pe yg dia suka or tak... dlu aku ketua unit pun aku wat gitu, ada pemerhatian n penilaian.. trun pdg bru tau org bawah.. kalau just wat penilaian tapi x mendampingi mereka, penilaian kt maybe slh.. tue yg aku ckp bef. this kat kamal, tue hak dia nak wat penilaian aku camno, aku x amik kisah sgt.. tapi ruang utk membaiki penilaian tue aku amik kira utk memurnikan situasi (cam murnikan prosedur ISO plak.. huahahah) klau gomen nie, setiap pegawai kena wat SKT utk markah penilaian org bawah.. aku x tau lor private camno.. objektifnya sama tapi caranya berbeza...
boy, ko kena paham tau.. penilaian bukan judge (menjatuhkan hukum).. penilaian ini bleh berubah rubah (penilaian berterusan) tapi judge trus tue.. tue cam mandatori.... cthnya pe hak kite nak judge pelacur tue jahat.. maybe dia baik tapi terpaksa kerana kesempitan idup or keadaan yg terdesak.. maybe dia gitu time idup, tapi akhir idupnya dia brubah n dia masuk syurga... Allah tue MAHA mengetahui... jadiiiii, penilaian bleh wat tapi bukan trus judge... sekian...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:01 pm

aku bleh accept komen kawan2.. tue hak korang.. tapi maybe pandangan kita berbeda... rambut sama itam, pikiran lain2.. sunny

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:01 pm

boy, ko kena paham tau.. penilaian bukan judge (menjatuhkan hukum).. penilaian ini bleh berubah rubah (penilaian berterusan) tapi judge trus tue.. tue cam mandatori.... cthnya pe hak kite nak judge pelacur tue jahat.. maybe dia baik tapi terpaksa kerana kesempitan idup or keadaan yg terdesak.. maybe dia gitu time idup, tapi akhir idupnya dia brubah n dia masuk syurga... Allah tue MAHA mengetahui... jadiiiii, penilaian bleh wat tapi bukan trus judge... sekian...[/quote]

Edy...maksud aku bg ayat 'who are you to judge other people' ialah siapa kamu untuk menilai seseorang..itu lah translation dia....bukannyer siapa kamu untuk menjatuhkan hukuman...hehehe..apa laaaa....ckp duduk kt UPM...x kan x tau kot maksud dia tu...heheheh...jgn mara aaa...aku gurau jer...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:05 pm

zackzaidi wrote:aku bleh accept komen kawan2.. tue hak korang.. tapi maybe pandangan kita berbeda... rambut sama itam, pikiran lain2.. sunny

ok la tu klu ko bule accept komen komen pedas dri kengkawan kita yg lazers lazers nie...pandangan tu mmg ler berbeza beza...klu pandangan kita nie sumer nyer sama...susah la jugak si KHAIRY JAMALUDIN tu nk buat business haram...dh abis sumer org pikir mcm dia jerk nti....najib lak susah la pulak nk berscandal ngan pompuan lain..sebab sumer pun nk scandal gak mcm dia nti...hehehehe....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:31 pm

Syuhardy@boy wrote:boy, ko kena paham tau.. penilaian bukan judge (menjatuhkan hukum).. penilaian ini bleh berubah rubah (penilaian berterusan) tapi judge trus tue.. tue cam mandatori.... cthnya pe hak kite nak judge pelacur tue jahat.. maybe dia baik tapi terpaksa kerana kesempitan idup or keadaan yg terdesak.. maybe dia gitu time idup, tapi akhir idupnya dia brubah n dia masuk syurga... Allah tue MAHA mengetahui... jadiiiii, penilaian bleh wat tapi bukan trus judge... sekian...

Edy...maksud aku bg ayat 'who are you to judge other people' ialah siapa kamu untuk menilai seseorang..itu lah translation dia....bukannyer siapa kamu untuk menjatuhkan hukuman...hehehe..apa laaaa....ckp duduk kt UPM...x kan x tau kot maksud dia tu...heheheh...jgn mara aaa...aku gurau jer...[/quote]

"siapa kamu untuk menghakimi(biasenya jatuh hukum)seseorg"... bukan gitu kor? or sudah tukar? huahahaha..
w/ever lor boy... aku paham maksud kor... Cool

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:35 pm

Syuhardy@boy wrote:
zackzaidi wrote:aku bleh accept komen kawan2.. tue hak korang.. tapi maybe pandangan kita berbeda... rambut sama itam, pikiran lain2.. sunny

ok la tu klu ko bule accept komen komen pedas dri kengkawan kita yg lazers lazers nie...pandangan tu mmg ler berbeza beza...klu pandangan kita nie sumer nyer sama...susah la jugak si KHAIRY JAMALUDIN tu nk buat business haram...dh abis sumer org pikir mcm dia jerk nti....najib lak susah la pulak nk berscandal ngan pompuan lain..sebab sumer pun nk scandal gak mcm dia nti...hehehehe....

xde hal lor.. x pedas lagi... kat sini aku rase lagi pedas n aku accept.. maybe cara aku kekwn kt xleh accept, jadi aku kena ikut tiun korang... ada yg teraa ati.. maap ek.. aku try x mengulanginya... cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:35 pm

"siapa kamu untuk menghakimi(biasenya jatuh hukum)seseorg"... bukan gitu kor? or sudah tukar? huahahaha..
w/ever lor boy... aku paham maksud kor... Cool[/quote]

siapa kamu untuk menghakimi tu klu direct translation mmg betol..tapi actually ayat tu dia gunakan bahasa halus....so judge tu actually ialah menilai atau seangkatan dgn nyer....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:36 pm

Syuhardy@boy wrote:"siapa kamu untuk menghakimi(biasenya jatuh hukum)seseorg"... bukan gitu kor? or sudah tukar? huahahaha..
w/ever lor boy... aku paham maksud kor... Cool

siapa kamu untuk menghakimi tu klu direct translation mmg betol..tapi actually ayat tu dia gunakan bahasa halus....so judge tu actually ialah menilai atau seangkatan dgn nyer....[/quote]

okes2.. ilmu tue.. thankz.. sunny

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:38 pm

[quote=ok la tu klu ko bule accept komen komen pedas dri kengkawan kita yg lazers lazers nie...pandangan tu mmg ler berbeza beza...klu pandangan kita nie sumer nyer sama...susah la jugak si KHAIRY JAMALUDIN tu nk buat business haram...dh abis sumer org pikir mcm dia jerk nti....najib lak susah la pulak nk berscandal ngan pompuan lain..sebab sumer pun nk scandal gak mcm dia nti...hehehehe....[/quote]

Alamak..ni kang jd lak satu issue lain ni...bg pengetahuan sumer pihak...NAJIB yang saya maksudkan bukanlah NAJIB dari klass KRK...tetapi NAJIB yg ganti YB BODOHWI kita tu sebagai PM Mesia yg keberapa pun aku x tau daaaaaaaa

Saya dengan rasa berbangga ingin memaklum kan bahawa saya cukup yakin NAJIB KRK tidak akan mengikuti jejak langkah NAJIB PM kita itu....hikhikhik..sebab dari apa yg saya tgk...dia ni mmg sayang kt bini dia....perghhhh...najib you are so romantic la wit ur wife....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Sat Jul 04, 2009 11:17 am

zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:"siapa kamu untuk menghakimi(biasenya jatuh hukum)seseorg"... bukan gitu kor? or sudah tukar? huahahaha..
w/ever lor boy... aku paham maksud kor... Cool

siapa kamu untuk menghakimi tu klu direct translation mmg betol..tapi actually ayat tu dia gunakan bahasa halus....so judge tu actually ialah menilai atau seangkatan dgn nyer....

okes2.. ilmu tue.. thankz.. sunny[/quote]

aduuuuuu...korang ni selsema burung ke aper aaaa...aku gelak nak pecah perut la weiii...tajuk topic - moderator forum....tp sampai masuk sesi translation la pulak...anyhow...mmg korang d bomb..kahkahkah
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Sun Jul 05, 2009 11:42 pm

Syuhardy@boy wrote:[quote=ok la tu klu ko bule accept komen komen pedas dri kengkawan kita yg lazers lazers nie...pandangan tu mmg ler berbeza beza...klu pandangan kita nie sumer nyer sama...susah la jugak si KHAIRY JAMALUDIN tu nk buat business haram...dh abis sumer org pikir mcm dia jerk nti....najib lak susah la pulak nk berscandal ngan pompuan lain..sebab sumer pun nk scandal gak mcm dia nti...hehehehe....

Alamak..ni kang jd lak satu issue lain ni...bg pengetahuan sumer pihak...NAJIB yang saya maksudkan bukanlah NAJIB dari klass KRK...tetapi NAJIB yg ganti YB BODOHWI kita tu sebagai PM Mesia yg keberapa pun aku x tau daaaaaaaa

Saya dengan rasa berbangga ingin memaklum kan bahawa saya cukup yakin NAJIB KRK tidak akan mengikuti jejak langkah NAJIB PM kita itu....hikhikhik..sebab dari apa yg saya tgk...dia ni mmg sayang kt bini dia....perghhhh...najib you are so romantic la wit ur wife....[/quote]

u also la boy ..... nampak sangat ko sayang bini ..... teruskan NAJIB n BOY PENCHENTA ISTERI cheers cheers
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 1:18 pm

tak best la citer koang nih....letak la citer lucah2 baru la sonok nak browse forum ni tiap saat n ketika,,,,waakakakakaaaa.....moderator forum yg terlampau ke,,br la seswai dgn topic post nih..post sahril ronggeng keww..sahrillll where are u,,,,, Cool Cool lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 1:21 pm

Pada dasarnya,,,terpulang pd dasar itu sendiri samada dasar laut ke,dasar ekonomi sosial ke,dasar kat UKM ke,dasar tak sedo diri miskin ke,...apa pun,pada dasarnya...aku nak balik jemput anak aku dr sekolah..aku ingat lg 3 4 tahun aku nak doang sekolah kat raub la pada dasarnya raub tak jem...wakakakakaaa selamatt harii rayaa,kepada saudara serta saudariiii...saudaru = saudara baru.... afro flower flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Mon Jul 06, 2009 1:40 pm

moderator forum yang terlampau...haaaa..best2...tp yang terlampau senyap laaaa....mana ntah budak kecik nih..apa la sibuk ngat keje ngan omputih tu...apa la...ntah nye, mana si sherry nih..rinduuuu, mak nyah...dulu selalu gak mak nengok nyah singgah..sekarang nih senyap la pulak....

takkan la nak kena ada topic lucah br masuk kot???apa la..tp kan, last week aku perasan, ada sekali tu, sampai 4 org log in dlm masa yg sama....br la best...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum