moderator forum

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: moderator forum

Post  normazura on Mon Jul 06, 2009 1:42 pm

Dato' K wrote:moderator forum yang terlampau...haaaa..best2...tp yang terlampau senyap laaaa....mana ntah budak kecik nih..apa la sibuk ngat keje ngan omputih tu...apa la...ntah nye, mana si sherry nih..rinduuuu, mak nyah...dulu selalu gak mak nengok nyah singgah..sekarang nih senyap la pulak....

takkan la nak kena ada topic lucah br masuk kot???apa la..tp kan, last week aku perasan, ada sekali tu, sampai 4 org log in dlm masa yg sama....br la best...

udah-udah la tu kamal ..... kang terbakar lak member ..... full stop aje topik tuh ..... nanti aku belikan ko gam gajah , kasi gam ini dato punya mulut .... wahahahhahahaha alien cat
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Mon Jul 06, 2009 1:47 pm

ooooo..sori2..x sengaja...serius..

tp betul la wei..korang nih at least jot down la apa2 pun..ni senyap je...apa la..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 3:17 pm

Dato' K wrote:
takkan la nak kena ada topic lucah br masuk kot???apa la..tp kan, last week aku perasan, ada sekali tu, sampai 4 org log in dlm masa yg sama....br la best...
...weiii datok..doang kerja la,bukan bos2 beso mcm kita yg asek ada masa surff tenet/porno nih,,ekekekee...tu la aku dah suggest brapa kali dah nak adakan jawatan cleaner supaya topic2 zaman jepun lama2 nih deleted,so bleh la post yg latest je ada,takde la malas org laon nak baca kronologi yg melalut aka merapu aka dasar lelaki kabaret ni sumerr...ehehehee... geek flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 1:36 am

normazura wrote:
Syuhardy@boy wrote:[quote=ok la tu klu ko bule accept komen komen pedas dri kengkawan kita yg lazers lazers nie...pandangan tu mmg ler berbeza beza...klu pandangan kita nie sumer nyer sama...susah la jugak si KHAIRY JAMALUDIN tu nk buat business haram...dh abis sumer org pikir mcm dia jerk nti....najib lak susah la pulak nk berscandal ngan pompuan lain..sebab sumer pun nk scandal gak mcm dia nti...hehehehe....

Alamak..ni kang jd lak satu issue lain ni...bg pengetahuan sumer pihak...NAJIB yang saya maksudkan bukanlah NAJIB dari klass KRK...tetapi NAJIB yg ganti YB BODOHWI kita tu sebagai PM Mesia yg keberapa pun aku x tau daaaaaaaa

Saya dengan rasa berbangga ingin memaklum kan bahawa saya cukup yakin NAJIB KRK tidak akan mengikuti jejak langkah NAJIB PM kita itu....hikhikhik..sebab dari apa yg saya tgk...dia ni mmg sayang kt bini dia....perghhhh...najib you are so romantic la wit ur wife....

u also la boy ..... nampak sangat ko sayang bini ..... teruskan NAJIB n BOY PENCHENTA ISTERI cheers cheers[/quote]

boy...aku no hal punya...aku dpt tangkap maksud ko 1st time bc pun....insyallah, mudah2an aku dijauhkan dr benda2 kureng dia tu even parent aku inspired nama aku dr dia huhuh....kat opis ramai slalu ckp kat aku 'ko jgn jd cam dia sudah'....ceh...hampeh Crying or Very sad Crying or Very sad

aa...musti la...cam korang syg laki....kitaorg syg bini lor............aku suka dgr cerita korang kat klcc hr tu...kdg2 aku teringat....at least aku taw suara hati isteri2 nih.....yelah aku n wife br lagi....budak baru blaja Embarassed Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 07, 2009 11:37 am

cik aisyah kita tu tgh keje ngan mat salleh ker atau dikerjakan dgn mat salleh tu....aiyaaaaaaa.....sibuk benor laaa...ni yg nk kena buat panggilan hangit kat cik aisyah kita nie....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 2:27 pm

Syuhardy@boy wrote:cik aisyah kita tu tgh keje ngan mat salleh ker atau dikerjakan dgn mat salleh tu....aiyaaaaaaa.....sibuk benor laaa...ni yg nk kena buat panggilan hangit kat cik aisyah kita nie....

betul..betul...betul

aku rasa kamal terer bab2 panggilan hangit ni...kalau aku tak dan 2 minit aku dah kantoi...

apa yg ko sibuk sgt mek sah? kami pu keje jugak..
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Dato' K on Tue Jul 07, 2009 4:11 pm

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:cik aisyah kita tu tgh keje ngan mat salleh ker atau dikerjakan dgn mat salleh tu....aiyaaaaaaa.....sibuk benor laaa...ni yg nk kena buat panggilan hangit kat cik aisyah kita nie....

betul..betul...betul

aku rasa kamal terer bab2 panggilan hangit ni...kalau aku tak dan 2 minit aku dah kantoi...

apa yg ko sibuk sgt mek sah? kami pu keje jugak..

nak buat panggilan hangit kat minah nih, kena carik idea dulu laaaaa...nampak je halus budak tuuu..mulut buleh tahan gak kalo bab counter attack nih weiii...

nanti aaaa..kalo dia tak join gak, aku kasik dia panggilan hangat kow2 punye...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Jul 07, 2009 4:22 pm

nak jd deejay radio plak dahh panggil2 sume..so sapa la nak jd makcik cleaner nih weii,,,thats how times fly,dulu kita citer pasal subject,homework,teorem pythagoras,baju n kain n kasut sekolah..skang citer pasal pengalaman jaga suami /isteri.pengalaman buat anak bela anak..wakakka koang ni dah tu aaa,,wakakakaka..aku pun,,ekekeke.. Rolling Eyes Neutral
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Sun Jul 12, 2009 7:15 pm

musliha mustapha wrote:tak best la citer koang nih....letak la citer lucah2 baru la sonok nak browse forum ni tiap saat n ketika,,,,waakakakakaaaa.....moderator forum yg terlampau ke,,br la seswai dgn topic post nih..post sahril ronggeng keww..sahrillll where are u,,,,, Cool Cool lol!

argghhh..i pun suka gak mus kalau borak2 ilmu yang santai2 ni..tapi jgn ler lucah sangat..sbb i ni belom kawin cam uols..nanti kalau dah lucah sangat mana i nak cocok..opssssssssssssss..martey ler merk kena bannned..!!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Mon Jul 13, 2009 3:09 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:tak best la citer koang nih....letak la citer lucah2 baru la sonok nak browse forum ni tiap saat n ketika,,,,waakakakakaaaa.....moderator forum yg terlampau ke,,br la seswai dgn topic post nih..post sahril ronggeng keww..sahrillll where are u,,,,, Cool Cool lol!

argghhh..i pun suka gak mus kalau borak2 ilmu yang santai2 ni..tapi jgn ler lucah sangat..sbb i ni belom kawin cam uols..nanti kalau dah lucah sangat mana i nak cocok..opssssssssssssss..martey ler merk kena bannned..!!!

sahril....moderator busy...camne dia nak banned ko. btw, kelas profile pic ko tu....mata ko kah yg bereye shadow n berkaler biru ittew?? bounce bounce bounce
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Jul 13, 2009 5:06 pm

najib wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:tak best la citer koang nih....letak la citer lucah2 baru la sonok nak browse forum ni tiap saat n ketika,,,,waakakakakaaaa.....moderator forum yg terlampau ke,,br la seswai dgn topic post nih..post sahril ronggeng keww..sahrillll where are u,,,,, Cool Cool lol!

argghhh..i pun suka gak mus kalau borak2 ilmu yang santai2 ni..tapi jgn ler lucah sangat..sbb i ni belom kawin cam uols..nanti kalau dah lucah sangat mana i nak cocok..opssssssssssssss..martey ler merk kena bannned..!!!

sahril....moderator busy...camne dia nak banned ko. btw, kelas profile pic ko tu....mata ko kah yg bereye shadow n berkaler biru ittew?? bounce bounce bounce
...alaaa u cocok vitamin C udah la sahril,,,,jip,tak menggoda lansung eye shadow tu,i like the water,,hair2 n water2 ni mmg feveret merk....ekekeke .. farao geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Wed Jul 15, 2009 12:07 am

musliha mustapha wrote:
najib wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:tak best la citer koang nih....letak la citer lucah2 baru la sonok nak browse forum ni tiap saat n ketika,,,,waakakakakaaaa.....moderator forum yg terlampau ke,,br la seswai dgn topic post nih..post sahril ronggeng keww..sahrillll where are u,,,,, Cool Cool lol!

argghhh..i pun suka gak mus kalau borak2 ilmu yang santai2 ni..tapi jgn ler lucah sangat..sbb i ni belom kawin cam uols..nanti kalau dah lucah sangat mana i nak cocok..opssssssssssssss..martey ler merk kena bannned..!!!

sahril....moderator busy...camne dia nak banned ko. btw, kelas profile pic ko tu....mata ko kah yg bereye shadow n berkaler biru ittew?? bounce bounce bounce
...alaaa u cocok vitamin C udah la sahril,,,,jip,tak menggoda lansung eye shadow tu,i like the water,,hair2 n water2 ni mmg feveret merk....ekekeke .. farao geek

airmata tu kan senjata wanita...dok gitu? Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 12:12 pm

huhuhu...sahril...i like......emmmmmmm
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

ko maner bleh dah boy....

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 1:41 pm

sahril i like emmmmmm......
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Tue Jul 21, 2009 12:25 am

[quote="Dato' K"]moderator forum yang terlampau...haaaa..best2...tp yang terlampau senyap laaaa....mana ntah budak kecik nih..apa la sibuk ngat keje ngan omputih tu...apa la...ntah nye, mana si sherry nih..rinduuuu, mak nyah...dulu selalu gak mak nengok nyah singgah..sekarang nih senyap la pulak....

takkan la nak kena ada topic lucah br masuk kot???apa la..tp kan, last week aku perasan, ada sekali tu, sampai 4 org log in dlm masa yg sama....br la best...[/quote

wah wah wah..! aku kah sar jew yang melucah di sini?..wakakakaka..hah nak ambik pic lucah tu..hik hik hik.. Twisted Evil Shocked affraid

COMEL TAK PIC ANAK AKU ITTEW? NAKAL SANGAT BABY AKU SORANG NI..HEHEHEHE..ADA TAK SESIAPA NAK BERBESAN NGAN AKU?opssss..!!tak kowser ler merk..!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Jul 21, 2009 1:09 pm

feewiiittt...........sahril d diva poreber...ko mmg mantopp lah sahril.,,..alaa anak dara aku dah beso,takleh besan,kita besen ajelah yeww...janji ada bau2 tempoyak dgn merk,i likee....... cheers lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Wed Jul 22, 2009 2:01 am

shahril....mana ko dpt pic tu...hahahah....suka ati ko la..mujur gambar budak, kalau bapak budak mau kena ban doh forum ni Embarassed Embarassed Embarassed

mesti cik moderator tersipu2 tgk gambo tu. bila la ko nak keluar dr bertapa ayeesha oi Question Question Question
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:45 pm

mus bila ko nak kenen2kan aku ngan nina? hahahahah
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 5:03 pm

najib wrote:shahril....mana ko dpt pic tu...hahahah....suka ati ko la..mujur gambar budak, kalau bapak budak mau kena ban doh forum ni Embarassed Embarassed Embarassed

mesti cik moderator tersipu2 tgk gambo tu. bila la ko nak keluar dr bertapa ayeesha oi Question Question Question
...ke cik mod ada koleksi peribadi? dah besar2 ni i tak curi2,i mintak je terus,,,wakakakaaa..... elephant cherry cherry
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 5:35 pm

mus ko wat tak layan jer ek dengan permintaan aku takper...takper...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Fri Jul 24, 2009 1:40 am

musliha mustapha wrote:
najib wrote:shahril....mana ko dpt pic tu...hahahah....suka ati ko la..mujur gambar budak, kalau bapak budak mau kena ban doh forum ni Embarassed Embarassed Embarassed

mesti cik moderator tersipu2 tgk gambo tu. bila la ko nak keluar dr bertapa ayeesha oi Question Question Question
...ke cik mod ada koleksi peribadi? dah besar2 ni i tak curi2,i mintak je terus,,,wakakakaaa..... elephant cherry cherry

sorry ler..merk jawab bagi pihak cik mod..wahai puan mus..ngan title nko puan leh ler main mintak2 aje terus kalau teringin..kisahnya di sini cik mod ni masih pegang title cik..so tolonglah pahami keterbatasan diri cik mod ittew.. study study study
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 10:44 am

mie toreros wrote:mus ko wat tak layan jer ek dengan permintaan aku takper...takper...
..laaa dah ko yg nak,ko usaha kan laa,,amboi aiii aku jugak nak tolong call ke hapa!!!..dulu masa koang 2 2 pengawas,takde lak ko minta tlg aku ke izin aku ke nak date dgn nina,,ekekek dia citer kat aku la mie,jgn nak deny aaaaa..ekekekekeee..ni emel dia,amynina81@yahoo.com.sg...minta kat dia sendri no fon nya yaaaa...... farao farao
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 10:51 am

alaaaa u ni malu2 kambing gurun plak laaa,sahril,takde mananya had batasan zaman sekarang ni,mcm iklan suat kabo tu kata,,dunia dah berubah...mmg la malu nak mintak kat oang,so donlod la sendiri dr internet ye dak,,,ekekekekeee.....iskk lambat nya nak posa n raya,,aku dah tak sabo nak balik cuti lagi ni......selamattt hari lebarannnn,minal aidilwal faizinnn.... cheers bom bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 11:56 am

apsal ader nama amy plak kat depan nyer tu....taruk la nama mie jer ker...ahakaakahahakaka
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 12:43 pm

ok akan berusaha akak mus wakakaka
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum