moderator forum

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 5:50 pm

mie toreros wrote:apsal ader nama amy plak kat depan nyer tu....taruk la nama mie jer ker...ahakaakahahakaka
ewahhh cerewet juga mamat nih,,takkan aku nak panggil ko adik plak mie,,tp seswai juga sebab abah aku,aku,nina n adik lelaki aku 4 4 nama mus dihadapannya...ekekek mcm ada kimiaaa gitu,,eerr ko ada kebun buah2an flora tak kat batu talam,senang aku letak dlm column reccomendation...wakakaka.... cherry cherry
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 5:59 pm

demi ku kakak ku bukan setakat kebun buah jer kebun getah kebun kelapa sawit sumer akan disediakan untuk mu dan adikmu hahahahahahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Mon Jul 27, 2009 11:31 am

mie toreros wrote:demi ku kakak ku bukan setakat kebun buah jer kebun getah kebun kelapa sawit sumer akan disediakan untuk mu dan adikmu hahahahahahaha
...yg pasti kebun TUT mmg ko dah ada kan adik mie,,,ekkekeekekekkeeee afro lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 11:06 am

itu sudah semestinyer kakak ku sayang...dijaga rapi dn slalu di trim....hahahahaha......
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 28, 2009 1:02 pm

hahaha...mie rambut ko still mcm zaman sekolah lg ker..style GQ ....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 1:12 pm

tak de aih....itu zaman unmatured tu....skang kalau ko tengok christiano ronaldo haaaa lebih kurang macam tu la hahahahaha.....rambut aku biasa jer la tp x mcm dulu la...skang dah ensem banyak
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 5:16 pm

akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Tue Jul 28, 2009 9:58 pm

mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 29, 2009 1:33 pm

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry

heheheh..aku skrg nie mana ada pandai ngayat awek dh mie...bak kate omputih tu..im getting rusty oledi...but for mus's sister..i will try my level best to get her...hikhikhik...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Thu Jul 30, 2009 11:30 am

Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry

heheheh..aku skrg nie mana ada pandai ngayat awek dh mie...bak kate omputih tu..im getting rusty oledi...but for mus's sister..i will try my level best to get her...hikhikhik...
wakakakaa tahap karat kapal laut ke daddy,tu ko selalu sgt berenang kat laut...tahap2 bapak org ni selalunya awekss yg mengayat doang..aku konpom ada pengalaman tu,,ekekekekee,,mens over 40 is so temptating.... Cool Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 30, 2009 12:08 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry

heheheh..aku skrg nie mana ada pandai ngayat awek dh mie...bak kate omputih tu..im getting rusty oledi...but for mus's sister..i will try my level best to get her...hikhikhik...
wakakakaa tahap karat kapal laut ke daddy,tu ko selalu sgt berenang kat laut...tahap2 bapak org ni selalunya awekss yg mengayat doang..aku konpom ada pengalaman tu,,ekekekekee,,mens over 40 is so temptating.... Cool Cool

hahaha..mus i have to correct that ...not mens at 40..but after they got married..single womens are so crazy with them...dunno why..mbe married man are more attractive then single man kot....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Thu Jul 30, 2009 7:21 pm

mus...ye ke? Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:04 pm

am boi mentang aku x kawin lagi ek? ewAH2.....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:08 pm

boy ko kuarkan lah ayat2 power ko masa skolah dulu ...x kan dah x ingat kot....eleh kontrol ler tu...chit pooodah
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Fri Jul 31, 2009 3:43 pm

najib wrote:mus...ye ke? Laughing Laughing Laughing Laughing
...ahaks betoi la jib,,dlm usia 40 kan lelaki mostly dah stabil dr segi emosi n material,,dr segi hormon plak mcm budak br lepas sunattttt...ramai yg aku jumpa begitu lah keadaannya,aku sendiri rasa syiokk kawan dgn doang,,wakakakkaa..mampuiiihhh aku kalo asben aku baca statement ni,,, silent silent
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Atang on Fri Jul 31, 2009 4:25 pm

tul tu mie....kalu boy xde ayat power aku x caye.....mesti ade punye tp cover2 kot....
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  musliha mustapha on Fri Jul 31, 2009 4:53 pm

Atang wrote:tul tu mie....kalu boy xde ayat power aku x caye.....mesti ade punye tp cover2 kot....
..ekekeke dia takut kena tidoo kat sofa la nanti kalo kantoi dgn mem dia... Arrow @ @
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 4:55 pm

sofa takper lagi entah2 luar balkoni kut
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Atang on Fri Jul 31, 2009 5:17 pm

a'ah...tu yg cover line tu....boy, sonyap je?
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  najib on Fri Jul 31, 2009 6:59 pm

musliha mustapha wrote:
najib wrote:mus...ye ke? Laughing Laughing Laughing Laughing
...ahaks betoi la jib,,dlm usia 40 kan lelaki mostly dah stabil dr segi emosi n material,,dr segi hormon plak mcm budak br lepas sunattttt...ramai yg aku jumpa begitu lah keadaannya,aku sendiri rasa syiokk kawan dgn doang,,wakakakkaa..mampuiiihhh aku kalo asben aku baca statement ni,,, silent silent

i c....ermmm....ok2...aku percaya kebanyakkannya begitu....hahahah.

nazri tak marah la....diakan sporting Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Syuhardy@boy on Mon Aug 03, 2009 1:42 pm

im back....sorry ..aku hari jumaat tu mc laa...letih..pinggang eden sakit...hehehe..atang betol la..aku dh x reti nk ayat awek dh....sejak dpt anak ni..baik aku gunakan skill mengayat aku pujuk anak aku yg tgh macam tarzan tu... Very Happy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Atang on Mon Aug 03, 2009 6:52 pm

Mikail dah brp thn ek? boy mmg camtu....aku ni pun cam tarzan nak handle 2 org yg besar tu....sampai laki aku ckp suara aku leh dgr satu aptment....

bebudak nie ler b'keras lg memberontak...ler b'lembut pijak kpl lak.....tp apapun tgk diorg m'besar seronok sesgt...hehehehe
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Aug 03, 2009 11:08 pm

Atang wrote:Mikail dah brp thn ek? boy mmg camtu....aku ni pun cam tarzan nak handle 2 org yg besar tu....sampai laki aku ckp suara aku leh dgr satu aptment....

bebudak nie ler b'keras lg memberontak...ler b'lembut pijak kpl lak.....tp apapun tgk diorg m'besar seronok sesgt...hehehehe
mmg ani percaya sgt kalu atang menjerit dgr satu kawasan....hahaha.....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Tue Aug 04, 2009 12:03 am

Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:akak mus.........adik mie dah dpt contact dah nina tu.....hahahahahaha.....bangganyer aku.....dia ingat lagi kat aku....hahahahaha....boy ajar aku skit ayat2 power nih...
,,dah tentu nina ada link ke forum ni la do.....daddy boy skang ayat dgn diapers n susu mikail dia tawu la,,ekekekee,,,, santa cherry

heheheh..aku skrg nie mana ada pandai ngayat awek dh mie...bak kate omputih tu..im getting rusty oledi...but for mus's sister..i will try my level best to get her...hikhikhik...
wakakakaa tahap karat kapal laut ke daddy,tu ko selalu sgt berenang kat laut...tahap2 bapak org ni selalunya awekss yg mengayat doang..aku konpom ada pengalaman tu,,ekekekekee,,mens over 40 is so temptating.... Cool Cool

hahaha..mus i have to correct that ...not mens at 40..but after they got married..single womens are so crazy with them...dunno why..mbe married man are more attractive then single man kot....

pada sisi pandangan aku ler daddy boi kan..bukan sbb married man lebih menarik dari single man..senario nya gini..married man ni diaorg tak gelojoh..sbbnya dia dah ada isteri kat rumah..so dia relax dan cool aje lah..pompuan suka er..sbb diaorg tak dikongkong sepenuhnya..akhirnya pasti pompuan tu plak yang terkejar kejar kat mereka yang bergelar suami orang ni..berlainan ngan single man..diaorang gelojoh..pada diaorang pompuan tu mesti jadi hak mereka sepenuhnya..mereka terkejar2 sangat kat pompuan ni..tu yang pompuan tu rasa tak selesa..sbb terasa diri dikongkong..wallahualam..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  sahril sarudin on Tue Aug 04, 2009 12:09 am

musliha mustapha wrote:
najib wrote:mus...ye ke? Laughing Laughing Laughing Laughing
...ahaks betoi la jib,,dlm usia 40 kan lelaki mostly dah stabil dr segi emosi n material,,dr segi hormon plak mcm budak br lepas sunattttt...ramai yg aku jumpa begitu lah keadaannya,aku sendiri rasa syiokk kawan dgn doang,,wakakakkaa..mampuiiihhh aku kalo asben aku baca statement ni,,, silent silent

ewahh mus..bercerita pasal hormon nampak..setau aku masa kelas biologi dulu kita semua umpama berpesta..tak sangka plak aku ko leh konsentrek kat bab hormon hormon ni..wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: moderator forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum