yusri syiok kat mek sah

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Wed Jan 21, 2009 11:16 pm

ade sesiapa yg ingat kat mamat yg bernama yusri nih ... alaaaaa yg syiokkkkkk bangat dengan mek sah ... tapi cam besa la mek sah ni ... dia kan TAKDE nafsu ... bo layan mamat ni .... kengkawan sila ceritakan lebih lanjut .... aku tak hengat .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Thu Jan 22, 2009 8:54 am

Haaa.....ni 1 lg tajuk yg x patut dibincangkn......kang x henti2 sy citer kang....br korang tau. hehehe.... Razz Ni dh sedia nk kuar diary nie..... Laughing Bleh x tajuk nie dihapuskn?? Mintak kebenaran nie....

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 8:58 am

what! yusri....izzit yusri classmate kita gak? camne aku rasa aku tak penah dgr benda2 ni? ....ayeesha, takyah la delete....topic besh ni Razz Razz

tp zura patut rahsiakan nama yusri tu dulu....baru thrill Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 9:04 am

aaahh cicak, ko jangan nak mandai2 tutup forum ni ehhh... Twisted Evil

aku ingat mamat yusri ni..tak silap aku, dia ni dulu penolong ketua pengawas..huh cicak, taste dia yang ade jawatan je.heheheh..

satu ari, mase aku on d way nak balik umah, aku penah nampak cicak ngan yusri dating kat canteen...hahahaha

ala cik noor ayeesha zulkifli, kasik can la org nak gurau2 ngan ko...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Thu Jan 22, 2009 9:09 am

Wehh....najib, jgn nk mengapi2 kn si zura tu. Tgk....dia dh tersengih2 dh tu. tongue Citer nie patut dikuburkn di tepi anak sungai....atau anak parit ke....sebelah asrama pompuan smtk tau. Hahahaha.... Razz Teeetttt!!! Tekaan najib tu salah...tolak 10 markah.

Byk ler dating kat canteen....bdk tu psycho la....dh ler x reti bhs. Tu la pasal....sy mmg x leh tgk org yg ade jawatan2 nie.....Baik hang buang title dato' tu. hahahahahahahahahha Twisted Evil (wehh....org nk kena keje nie....nanti2 la kita smash korang) hehehe Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 3:10 pm

normazura wrote:ade sesiapa yg ingat kat mamat yg bernama yusri nih ... alaaaaa yg syiokkkkkk bangat dengan mek sah ... tapi cam besa la mek sah ni ... dia kan TAKDE nafsu ... bo layan mamat ni .... kengkawan sila ceritakan lebih lanjut .... aku tak hengat .....

baru kejap tadi aku terperasan ko tulis perkataan nih, a-a...hahahahaha..ko mmg power!!!

hang cicak, jangan padam ini topic aaaa...

ala najib, yusri ni yang kurus2 tu..bukan budak kelas kita..senior..aku memula perasan gak yang bro ni asyik dok ulang alik kat kelas kite..dalam ati aku, bagus betul mamat nih, rajin buat spotcheck..rerupanye spotcheck cicak ade ke tak???hahahahaha...huuu best2 Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 5:24 pm

memori aku dah start flashback muka2 senior2.....pengawas2.......yusri....kurus....cam dpt satu imej manusia....tp yg penting bukan yusri classmate kita.....fuh! Question Question

ayeesha...ngaku je la.....apakah status dia masa tu ....teng teng teng...... rabbit
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 5:26 pm

YAAAAAAAA, PRESSURE DIA, PRESSURE DIA....HAHAHAHAHAHA Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Thu Jan 22, 2009 7:34 pm

YESSSSS .... mek sah kepanasan ... oooo ko ada dating ye mek sah ...cakap kat aku takde apepe ... mmg cool tul la minah nih jawab ... ha'ah yusri nih senior ... masa tuh kita form 1 la aku rasa ... time tuh saham mek sah tinggi wooooo ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 10:55 am

oooo mamat yusri tu...aku duk pikir yusri mana,,,glamer gak mamat yusri tu even kerempeng,,dia batch dgn kak ki @ nor khiriah kann,,,aku suka kak ki berlakun,mcm2 watak dia boleh bawak,,pohh palehh wehhh bak kata pak tam raja lawak...( sha,aku bek up ko yeee,,,) cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 12:27 pm

huh, ade orang backing cicak la pulak..takpe...3 lawan 2...
mmg khiriah blakon best..selain khiriah, ade sorang lagi budak smtk yang jadik artis - fizz fairuz..tapi dia bukan kelas krk lah..kelas dinamik rasenye..
aaahhh, siot betul..ni sudah lari topic...pandai ko mus, the art of diversion...
Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 1:56 pm

Hek eleh.....angin tul tgk tajuk nie paling atas skali....x pe (2x)....nie penerangan yg terakhir....pas ni kita kuburkn bab ni, wokey??

normazura wrote:YESSSSS .... mek sah kepanasan ... oooo ko ada dating ye mek sah ...cakap kat aku takde apepe ... mmg cool tul la minah nih jawab ......

Bkn stakat panas lg ni....darah menyirap jer tgk korang nye komen. He...he..he.. Very Happy Utk org2 yg br tau psl ni.....kes ni x de pe2 pon....saje jer digembar-gemburkn....ape org kata.....gossip la konon. hehehe.... Dating pn x prnh....yg peliknya mamat tu ramai btul kuncu2 yg tlong dia....ntah bape dia byr kat diaorg...x tau la. Sbb...tiap ari dtg sekolah....kita slalu akan tukar modus operandi (tukar2 jln ke kelas.....kn kita ade byk laluan...najib musti tau nye la...sbb dia n kuncu2 baju ijau suka wat road block kat merata tmpt. hehehe) Yg best nye....si mamat ni akn muncul jgk....walaupn dia sbnrnya dh tggu kat tmpt lain. Agaknya...dia ade bela2an kot....hahaha Razz Tapi.....hakikat yg sebenar2nya....mamat yusri ni...dia x leh terima REJECTION. Maklum ler.....mat romeo...so, utk tdk mnjatuhkn ke-egoan dia....tu yg dia bersikap psycho tu.....siap stalking2 org. Kesian tul kat dia kn?? Hehehehe Razz


Last edited by ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:07 pm; edited 2 times in total

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Fri Jan 23, 2009 2:05 pm

so mek sah .... wut apen to that guy now ... penah caling caling ke ????? ... actually blh tahan jugak mamat ni ... manis aje muka nye ... nape dia admire kat aku ??????? aku sangsi la ..... al maklum aku kan COMOT geek .... hehhehehe
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:07 pm

musliha mustapha wrote:oooo mamat yusri tu...aku duk pikir yusri mana,,,glamer gak mamat yusri tu even kerempeng,,dia batch dgn kak ki @ nor khiriah kann,,,aku suka kak ki berlakun,mcm2 watak dia boleh bawak,,pohh palehh wehhh bak kata pak tam raja lawak...( sha,aku bek up ko yeee,,,) cyclops


Aloo...bkn stakat tu je....jgn lupa susunan gigi dia. Manis le konon. Eiiiii.....jahatnya kita kutuk dia. hehehe.... Pe2 pon, dia dh kawen...katanya mempunyai lebih dr 1 isteri...2 kot....ni dgr2 citer org je la. Suspect Ha'ah....dia mmg 1 batch ngan khiriah n spupu kita....tu psl ler citer ni leh tersebar. Kisah ni rasenya mase Form2. Thank u mus sbb tlong backing kita....I luv u....skureng2nya....x de la kita kena tembak sorang2 kn? Hahahaha Razz Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  najib on Fri Jan 23, 2009 2:29 pm

ops...chop chop....

nor khairiah pelakon tu skolah kita ke?....aku hingat dia budak mahmud.....

fairuz tu mmg la batch kita...aku igt lg dia .....tp kan actually tiap kali aku tgk fairuz tu belakon aku mesti igt kat arwah iskandar....tambah2 aku pernah jumpa arwah time kat uni dulu...tah la kenapa boleh jd camtu?

papun aku bangga la org raub ni belakon pandai gak...cam sharifah shahira etc....not bad la

kat sini pun ada senior kita nama wan norhayati, dia dept hr la....dia dulu kelas 5na...sm ngn abg shilla kot.

ok....korang teruskan la balik semula topic gossip ayeesha vs yusri tu.....nnti aku joint k cyclops
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:50 pm

opsss....mencelah jap...bleh x najib cut n paste posting kat atas ni....n taruk kat umat2 lain kat smtk.....relevan sket. TQ. Nanti nk buang la tajuk ni. Laughing Embarassed

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 3:57 pm

aku dah takde idea nak tembak si cicak nih..detail sungguh penjelasannya...tolong aku a-a Twisted Evil ...

hish, pandai sungguh minah cicak nih mengcounter gossip nih...wei, a-a, kuarkan topic baru..aku rase mcm dah takde modal dah nih..najib, ko kena sokong...mus, ko jgn backing2 la... Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 4:16 pm

ayeesha wrote:
musliha mustapha wrote:oooo mamat yusri tu...aku duk pikir yusri mana,,,glamer gak mamat yusri tu even kerempeng,,dia batch dgn kak ki @ nor khiriah kann,,,aku suka kak ki berlakun,mcm2 watak dia boleh bawak,,pohh palehh wehhh bak kata pak tam raja lawak...( sha,aku bek up ko yeee,,,) cyclops


Aloo...bkn stakat tu je....jgn lupa susunan gigi dia. Manis le konon. Eiiiii.....jahatnya kita kutuk dia. hehehe.... Pe2 pon, dia dh kawen...katanya mempunyai lebih dr 1 isteri...2 kot....ni dgr2 citer org je la. Suspect Ha'ah....dia mmg 1 batch ngan khiriah n spupu kita....tu psl ler citer ni leh tersebar. Kisah ni rasenya mase Form2. Thank u mus sbb tlong backing kita....I luv u....skureng2nya....x de la kita kena tembak sorang2 kn? Hahahaha Razz Cool
wwaaakkakakaaa part gigi dia yg buat zack kapchai kita mengutuk tahap starwars kat mamat tu,,ada nama ranggi dia bg kat mamat ni tapi aku dah lupa...aku mme suka pakai baju MERCI malaysia sha,ko jgn riso.ayah ko kan kawan baik juga dgn ayah aku,,,manager bank,saper takmo kawan ye tak!!! ( divertion lagik,,jadi vendor kena ada skill nih )
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 4:17 pm

alamakk tadi lupa nak buh rendeer sunny albino ......haa part isteri lebih dr 1 tu mungkin juga dia ada suami tak sha ???,,eeekekekekekekeee... affraid
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  najib on Fri Jan 23, 2009 5:08 pm

musliha mustapha wrote:alamakk tadi lupa nak buh rendeer sunny albino ......haa part isteri lebih dr 1 tu mungkin juga dia ada suami tak sha ???,,eeekekekekekekeee... affraid

mus...bab ni maybe aku slow sket....so soklan aku kat ko....apanie?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  shamshillah on Sun Jan 25, 2009 12:32 am

makhluk 2 alam ker.....hish..nauzubillah..ada dua bini..mesti kaya si yusri ni..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Mon Jan 26, 2009 11:00 am

sib baik la mek sah tak terpikat ngan mamat yusri nih ...... if not .... mek sah ntah binik nom brape dah ..... tongue
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  musliha mustapha on Tue Jan 27, 2009 2:56 pm

shamshillah wrote:makhluk 2 alam ker.....hish..nauzubillah..ada dua bini..mesti kaya si yusri ni..
najiiiiippppp nih shilla pun paham lahhh,,isk2 ko nih kena menuntut ilmu perkahwinan @ pembiakan lagik aaa,,,,ekekekeeee.... alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 12:46 am

aku rasa sha penah kasik aku baca surat yusri kasik kat die..lebey kurang ayat die.. kenape tolak cinta saya dakah org tua yag menghalang cinta kita .. perghhh time tu aku nak terpelanting muntah darah dan berguling guling kegelian..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Tue Feb 03, 2009 2:14 pm

Hahahaha.. Razz ...ade yek kita kasi atie baca....usahkn atie....kita sendiri yg baca lg la....meremang bulu roma.....dgr kata2 sastera mamat tu. hehehe What a Face Anyway....tu suma citer katun zmn 90s.... Very Happy

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum