yusri syiok kat mek sah

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Tue Feb 03, 2009 7:16 pm

apsal aku langsung tak hengat ayat2 cinta kat meksah .... dasat la ko tie ... boleh ingat tuh
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 10:07 pm

normazura wrote:apsal aku langsung tak hengat ayat2 cinta kat meksah .... dasat la ko tie ... boleh ingat tuh
aku biasa la bab ayat jiwang tu kene ingat tu.. mana tau buleh guna buat karangan bm..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 10:53 pm

yard dean wrote:aku rasa sha penah kasik aku baca surat yusri kasik kat die..lebey kurang ayat die.. kenape tolak cinta saya dakah org tua yag menghalang cinta kita .. perghhh time tu aku nak terpelanting muntah darah dan berguling guling kegelian..

betul ke ni??? geli-geleman aku...sib baik la mek sah tolak cinta yusri tu...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 10:44 am

yard dean wrote:aku rasa sha penah kasik aku baca surat yusri kasik kat die..lebey kurang ayat die.. kenape tolak cinta saya dakah org tua yag menghalang cinta kita .. perghhh time tu aku nak terpelanting muntah darah dan berguling guling kegelian..

tapi kan, kalo tgk dr perspektif lain, kira aku respek gak la mamat nih sbb ada guts n usaha nak buat mende2 nih walaupun mase tuh misai pun tak abih tumbuh lagik..- leh convince cicak gi dating, express perasaan secara zahiriah, tulis surat (wpun ayat mmg macam @!#?@)....power2..mengayat awek bukan senang oooo...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 3:23 pm

Dato' K wrote:tapi kan, kalo tgk dr perspektif lain, kira aku respek gak la mamat nih sbb ada guts n usaha nak buat mende2 nih walaupun mase tuh misai pun tak abih tumbuh lagik..- leh convince cicak gi dating, express perasaan secara zahiriah, tulis surat (wpun ayat mmg macam @!#?@)....power2..mengayat awek bukan senang oooo...

ko je x power ayat mal... bukan ke korang berdua (dgn aunti eskimo) ada skandal gak kor? huhuhu.. ako dlu suka memerhati tingkah laku org.. jadi ako terperasan korang berdua nie cam ada skandal jer... kawan2, pleazzz komen... Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 3:29 pm

betul..betul..betull...
aku sokong edy!!!
hahahhaha...kamal kantoi!
kamal dengki lah tue...dulu nak ayat tak dpt....kwang2....
woii..marah bini kamal kang! Twisted Evil Twisted Evil
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:44 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:tapi kan, kalo tgk dr perspektif lain, kira aku respek gak la mamat nih sbb ada guts n usaha nak buat mende2 nih walaupun mase tuh misai pun tak abih tumbuh lagik..- leh convince cicak gi dating, express perasaan secara zahiriah, tulis surat (wpun ayat mmg macam @!#?@)....power2..mengayat awek bukan senang oooo...

ko je x power ayat mal... bukan ke korang berdua (dgn aunti eskimo) ada skandal gak kor? huhuhu.. ako dlu suka memerhati tingkah laku org.. jadi ako terperasan korang berdua nie cam ada skandal jer... kawan2, pleazzz komen... Twisted Evil
.......aku tak suka sibuk tepi kain org lain,amik tau benda2 yg bukan hal kite..aku gi sekolah nak belajar.jadi org yg berguna utk agama.bangsa dan negara........................ bounce ...wakakakakaka gila betol.... jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 12:18 am

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:tapi kan, kalo tgk dr perspektif lain, kira aku respek gak la mamat nih sbb ada guts n usaha nak buat mende2 nih walaupun mase tuh misai pun tak abih tumbuh lagik..- leh convince cicak gi dating, express perasaan secara zahiriah, tulis surat (wpun ayat mmg macam @!#?@)....power2..mengayat awek bukan senang oooo...

ko je x power ayat mal... bukan ke korang berdua (dgn aunti eskimo) ada skandal gak kor? huhuhu.. ako dlu suka memerhati tingkah laku org.. jadi ako terperasan korang berdua nie cam ada skandal jer... kawan2, pleazzz komen... Twisted Evil

tula.. ketika memula saya membaca perbualan diawal awal forum ini ditubuhkan rasa mcm sesuatu je kamal ngan ayesha nih.. but well kamal masa dah berlalu dulu suruh ayat tak mau.. jaga sofy bebaik, gatal gatal aku te pala mung
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 12:21 am

kamal cuba buat kenyataan sikit....tak sabor aku nak dengor Twisted Evil Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 9:09 am

Weiii....ape ni??? Lari tajuk la thambey. Ishhhh....pandai2 jer si ed nie....saje nk divert attention la tu. Rolling Eyes Dia yg tgh kena panggang....x psl2 org pon kena bbq skali....hehehe. Razz Mane der skandal mandal nye.....korang kn mmg suke wat citer dongeng stok drama bersiri x lepas tapisan punye.....ntah pe2 tah. No Yg ade byk skandal dgn member2 kelas tu....cik yani kita yg fofular tuh....dn termasuk dlm senarai salah sorg antaranya.....cik ZAIDI ni haa.... Ooooo....pandai nk tukar2 topik yea.... tongue Shhhhhhh... Suspect kang datin k tgk kang.....x pasal2 dato k kena ban masuk forum nih. hahahaha Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  shamshillah on Thu Feb 05, 2009 9:10 am

aku rasa topik ni patuk tukar jd skandal kamal n mek sah...hahaha...kamal nih masa tuh control macho or takut ka bapak dia kalo kwn ngan pompuan kut....hahaha..tp aku rs diorg ni ada tulis2 buku autograph dulu nih..tukar2 surat pun mesti ada ni..mungkin zura tau kut pasal nih..komen sket cikgu...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  shamshillah on Thu Feb 05, 2009 9:12 am

ayeesha wrote:Weiii....ape ni??? Lari tajuk la thambey. Ishhhh....pandai2 jer si ed nie....saje nk divert attention la tu. Rolling Eyes Dia yg tgh kena panggang....x psl2 org pon kena bbq skali....hehehe. Razz Mane der skandal mandal nye.....korang kn mmg suke wat citer dongeng stok drama bersiri x lepas tapisan punye.....ntah pe2 tah. No Yg ade byk skandal dgn member2 kelas tu....cik yani kita yg fofular tuh....dn termasuk dlm senarai salah sorg antaranya.....cik ZAIDI ni haa.... Ooooo....pandai nk tukar2 topik yea.... tongue Shhhhhhh... Suspect kang datin k tgk kang.....x pasal2 dato k kena ban masuk forum nih. hahahaha Razz

haah kan...kitorg maen2 je pn sofi..jgn mara eh..kamal tuh baek punya budak....ekekekekek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Thu Feb 05, 2009 3:50 pm

Huuuuu…aku ingat maleh nak layan tapi mak aii, makin dibiar, makin menjadik2 korang ni ye…ooooo….ramai sungguh yang seronok buat topic ni ye…cisss..korang nih baru baik dari demam kepialu kot… Evil or Very Mad

Mmg takde skandal2 nye lah..ni seme mmg edy nye tektik nak divert topic nih..cikli pulak bukan main ko punya sokongan ye…yg paling aku hangin, najib punya hebat, sampai kat topic lain pun ko selitkan cerita dongeng ni ye…shila, boss, korang ni memandai2 buat assumption..cuba la amik contoh si mus u…bagus je…HIDUP MUS…

Aku nye statement sblm ni pasal si yusri tu bersifat general la..takde kait mengait ngan pengalaman peribadi la….

Aku pun tak paham, apa la korang nye basis..lain la kalo aku penah anto surat cintan ke, penah gi dating kat kantin ke..baru la buleh up topic cenggini..dah2…kesian kat aku ni ha…pas ni ntah2 jarang2 aku leh join forum..kita continue ngan citer cicak-yusri n EDY-shahril habu-nuar-yani dah la…
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 11:47 pm

Dato' K wrote:Huuuuu…aku ingat maleh nak layan tapi mak aii, makin dibiar, makin menjadik2 korang ni ye…ooooo….ramai sungguh yang seronok buat topic ni ye…cisss..korang nih baru baik dari demam kepialu kot… Evil or Very Mad

Mmg takde skandal2 nye lah..ni seme mmg edy nye tektik nak divert topic nih..cikli pulak bukan main ko punya sokongan ye…yg paling aku hangin, najib punya hebat, sampai kat topic lain pun ko selitkan cerita dongeng ni ye…shila, boss, korang ni memandai2 buat assumption..cuba la amik contoh si mus u…bagus je…HIDUP MUS…

Aku nye statement sblm ni pasal si yusri tu bersifat general la..takde kait mengait ngan pengalaman peribadi la….

Aku pun tak paham, apa la korang nye basis..lain la kalo aku penah anto surat cintan ke, penah gi dating kat kantin ke..baru la buleh up topic cenggini..dah2…kesian kat aku ni ha…pas ni ntah2 jarang2 aku leh join forum..kita continue ngan citer cicak-yusri n EDY-shahril habu-nuar-yani dah la…
ala marah lak datuk k nih.. geek takde la, mana la tau cerita kisah lama, ada rasa terpendam ke.. mari lah kong si ramai ramai.. Laughing
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 12:40 am

yard dean wrote:ala marah lak datuk k nih.. geek takde la, mana la tau cerita kisah lama, ada rasa terpendam ke.. mari lah kong si ramai ramai.. Laughing

Ishhhh.....bdk atie ngan ed nie....piat telinga kang..... Razz Udah2 ler cucuk dato k tuh....kang mengamuk dato k tuh.....wa tatau. Suspect

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Sat Feb 07, 2009 12:10 am

alaaaaa tak kisah la mek sah ngan sesapa pong ..... yg penting ttg mek sah ..... ngan yusri ke .... ngan kamal ke ..... ngan nuar bengong ke .... mmg aku pandai la bukak topik ..... melotop .......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Dato' K on Sat Feb 07, 2009 10:50 am

normazura wrote:alaaaaa tak kisah la mek sah ngan sesapa pong ..... yg penting ttg mek sah ..... ngan yusri ke .... ngan kamal ke ..... ngan nuar bengong ke .... mmg aku pandai la bukak topik ..... melotop .......

a-a, ko bukak la topic pasal najib n edy pulak...yang sensasi2 nye ye.....ni seme tak adil sbb aku kat smtk ngan korang dalam 2 tahun lebih je....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Sun Feb 08, 2009 8:56 pm

Dato' K wrote:
normazura wrote:alaaaaa tak kisah la mek sah ngan sesapa pong ..... yg penting ttg mek sah ..... ngan yusri ke .... ngan kamal ke ..... ngan nuar bengong ke .... mmg aku pandai la bukak topik ..... melotop .......

a-a, ko bukak la topic pasal najib n edy pulak...yang sensasi2 nye ye.....ni seme tak adil sbb aku kat smtk ngan korang dalam 2 tahun lebih je....

heheh ..... aku bab edy senang skit nak di bukak topik ..... nanti ye aku gali gali gali ..... bab najib nih susah skit ..... peace najib ..... aku tak brape tau sgt .... al maklum kanak2 riang ribena sesuci embun pagi ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  najib on Mon Feb 09, 2009 11:00 pm

Dato' K wrote:a-a, ko bukak la topic pasal najib n edy pulak...yang sensasi2 nye ye.....ni seme tak adil sbb aku kat smtk ngan korang dalam 2 tahun lebih je....

normazura wrote:heheh ..... aku bab edy senang skit nak di bukak topik ..... nanti ye aku gali gali gali ..... bab najib nih susah skit ..... peace najib ..... aku tak brape tau sgt .... al maklum kanak2 riang ribena sesuci embun pagi ......

hahha...takde sebab nak bukak topic pasai aku la kamal... Razz Razz aku kan low profile tongue tongue a-a, tq2....jgn la terlintas apa2 niat nak create topic pasai aku pulak ye...tak laku majalah korang kang hehhhe
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 1:02 am

WEH KENGKAWAN ...... AKU BARU AJE TERPERASAN ..... TOPIK YG BEGITU HANGAT NI , MEK SAH TARUK KAT GALLERY ....... ADA KA PATUT ... TAK SESUAI LANGSUNG ...... TAK P......ATUT , TAK PATUT
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  yard dean on Fri Feb 27, 2009 11:50 pm

normazura wrote:WEH KENGKAWAN ...... AKU BARU AJE TERPERASAN ..... TOPIK YG BEGITU HANGAT NI , MEK SAH TARUK KAT GALLERY ....... ADA KA PATUT ... TAK SESUAI LANGSUNG ...... TAK P......ATUT , TAK PATUT
eleh taruk la kat mana mana tetap ku cari...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: yusri syiok kat mek sah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum