MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Wed Jan 21, 2009 11:23 pm

aku mmg suka sgt buli minah sorang nih ..... heheheh

HIDAYATINI BINTI SARMIN :

kecik molek
cumey
SKEMA
control cun
makan comot .....
minat kat azhad (member abg dia n abg shilla)
couple ngan nuar (bdk smk mahmood)
selalu kena buli n kutuk ngan aku
my best friend (but i'm not her best friend)


kawan2 sila teruskan agenda ...... hehehehehh
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  ayeesha on Thu Jan 22, 2009 8:50 am

Opssss.....tajuk ni kureng sesuai utk dibahaskn la.....mengganggu sensitiviti. Cik yani tue baru jer nk jenguk kat sini.....kang merajuk plak dia. Dah ler susah nk carik dia.....dkt 10 thn tue. No

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 9:23 am

hmmm..minah ni yang aku tau, dia penah rejek shahril habu...hahahhahah...kesian habu..keciwa sungguh dia masa tu..aku ngan hafizul siap kata - 'huuu habu, ko kena smash ngan yani'...

hahahahahahahahahaha........... Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 6:21 pm

apa kabar yani skang? dulu masa celcom aku selalu juga jumpa dia masa dgn SIRIM lagi opis kat TAN&TAN,berjiran dgn najib laa....nonie dah ngandung ek,ko ye ye je shilla.entah2 dia gemuk aje tapi tak ngandung ( mcm aku la tu )..ekekekekee...best woo beraya kat sg pasu,gigih tu berjalan masuk simpang sg pasu tu nak beraya punya pasal,,ada 1 kali tu tumpang toilet kat 1 umah yg ditengah2 antara main road ke kg sg pasu sebab 1 kawan ni tak tahann nak membuang ( namanya terpaksa dirahsiakan atas sebab2 aku punya suka nak bgtau ke idak )....
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 11:59 pm

musliha mustapha wrote:apa kabar yani skang? dulu masa celcom aku selalu juga jumpa dia masa dgn SIRIM lagi opis kat TAN&TAN,berjiran dgn najib laa....nonie dah ngandung ek,ko ye ye je shilla.entah2 dia gemuk aje tapi tak ngandung ( mcm aku la tu )..ekekekekee...best woo beraya kat sg pasu,gigih tu berjalan masuk simpang sg pasu tu nak beraya punya pasal,,ada 1 kali tu tumpang toilet kat 1 umah yg ditengah2 antara main road ke kg sg pasu sebab 1 kawan ni tak tahann nak membuang ( namanya terpaksa dirahsiakan atas sebab2 aku punya suka nak bgtau ke idak )....

aku rs mesti ko yg nk tumpang toilet tu kan..wakakakaka.....for your info nonie dah kawin...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Sun Jan 25, 2009 12:00 am

yani bahagia bersama husband n 2 org anak yg hyper aktif..hehe..tp umh dia..aduhai..tpt jin bertendang..jauh benor...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Mon Jan 26, 2009 12:57 pm

musliha mustapha wrote:apa kabar yani skang? dulu masa celcom aku selalu juga jumpa dia masa dgn SIRIM lagi opis kat TAN&TAN,berjiran dgn najib laa....nonie dah ngandung ek,ko ye ye je shilla.entah2 dia gemuk aje tapi tak ngandung ( mcm aku la tu )..ekekekekee...best woo beraya kat sg pasu,gigih tu berjalan masuk simpang sg pasu tu nak beraya punya pasal,,ada 1 kali tu tumpang toilet kat 1 umah yg ditengah2 antara main road ke kg sg pasu sebab 1 kawan ni tak tahann nak membuang ( namanya terpaksa dirahsiakan atas sebab2 aku punya suka nak bgtau ke idak )....

wei...yani kat tan & tan lg ke?

tetiba aku trasa cam penah jumpa yani kat area opis....bila aku pun tak hingat... Arrow
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Syuhardy@boy on Tue Jan 27, 2009 3:01 pm

itu hari aku ada chat ngan yanie pakai google chat..dia ckp umah dia kat puncak alam fasa 3...umah mak aku pn kt sana gak....hehehehe...patut la aku ada bau ikan lampam jawa setiap kali aku nk pg umah mak aku...rupa rupa nya ada sorang awek jawa yg ku kenali duduk kt situ ..hehehehe...jgn marah yanie..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Jan 27, 2009 9:02 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:apa kabar yani skang? dulu masa celcom aku selalu juga jumpa dia masa dgn SIRIM lagi opis kat TAN&TAN,berjiran dgn najib laa....nonie dah ngandung ek,ko ye ye je shilla.entah2 dia gemuk aje tapi tak ngandung ( mcm aku la tu )..ekekekekee...best woo beraya kat sg pasu,gigih tu berjalan masuk simpang sg pasu tu nak beraya punya pasal,,ada 1 kali tu tumpang toilet kat 1 umah yg ditengah2 antara main road ke kg sg pasu sebab 1 kawan ni tak tahann nak membuang ( namanya terpaksa dirahsiakan atas sebab2 aku punya suka nak bgtau ke idak )....

wei...yani kat tan & tan lg ke?

tetiba aku trasa cam penah jumpa yani kat area opis....bila aku pun tak hingat... Arrow

yani cikgu..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Tue Jan 27, 2009 9:53 pm

mana ade si yani tuh cikgu ..... she is refuse ... whether to be a teacher or not ....

aku rasa minah nih mmg cam gituh la pangai nye ... dah tau takmo jadik cikgu , tp p sambung study pendidikan tuh ngapeh ??? aku lak yg confused ....

suka ati ko la yani ... ko yg tanggung sume yg ko pilih n tentukan ..... lol!
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Wed Jan 28, 2009 2:33 pm

mama jadi patunggggg,,,eehhee best jugak yee.................... bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Wed Jan 28, 2009 2:37 pm

normazura wrote:mana ade si yani tuh cikgu ..... she is refuse ... whether to be a teacher or not ....

aku rasa minah nih mmg cam gituh la pangai nye ... dah tau takmo jadik cikgu , tp p sambung study pendidikan tuh ngapeh ??? aku lak yg confused ....

suka ati ko la yani ... ko yg tanggung sume yg ko pilih n tentukan ..... lol!

abih tu dia wat keje apa skrg nih...mana ko ni yani????

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Wed Jan 28, 2009 3:16 pm

suka ati dia la nak buat apa nak duduk kat mana,,,,shilla2 dah dah le sibuk pasai tepi kain orang,,mentang2 ko pakai seluar,kena jaga juga tepi seluar,,uuuhuhuhuhuhhh...aku dah setel site acepptance test dgn customer...nak horeee kejap jek,pastu stat lagik,,palat betuiii,,aku nak cutiiiiiiiii....uuwaaaa....... Like a Star @ heaven
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Wed Jan 28, 2009 5:13 pm

mrs hidayatini binti sarmin ..... still kat sirim laaaaaaaaaaaaaaaa

ape kes korang kutuk2 best friend aku ...... ko apehal shillah .... nak gaduh ngan aku ke ????? heheheheheheheheh pirat
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  yard dean on Mon Feb 02, 2009 11:54 pm

musliha mustapha wrote:apa kabar yani skang? dulu masa celcom aku selalu juga jumpa dia masa dgn SIRIM lagi opis kat TAN&TAN,berjiran dgn najib laa....nonie dah ngandung ek,ko ye ye je shilla.entah2 dia gemuk aje tapi tak ngandung ( mcm aku la tu )..ekekekekee...best woo beraya kat sg pasu,gigih tu berjalan masuk simpang sg pasu tu nak beraya punya pasal,,ada 1 kali tu tumpang toilet kat 1 umah yg ditengah2 antara main road ke kg sg pasu sebab 1 kawan ni tak tahann nak membuang ( namanya terpaksa dirahsiakan atas sebab2 aku punya suka nak bgtau ke idak )....

hahahaha I remember this.. aku yang tanyakan toilet tu utk kawan itu sebab die malu.. adakah itu maksudnya aku tak malu?? Question
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Tue Feb 03, 2009 2:35 pm

hi geng... amboi.. sedapnyer kutuk geng2 lame.. yani tue ok lar... cuma dia senyap jer.. dlu time h/band dia jadi felo jap kat UPM (kolej10), ako penah gie raye umah dia, pe cite dia ek? dah brisi gilos kor... tapi yg pasti xkan tinggi2 dah cam a'a... huahahahahah Laughing
dia org yg senyap cam cik sya kite... tapi tudungnyer xleh lawan tudung eskimo cik sya.. huahahahah Smile

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  ayeesha on Tue Feb 03, 2009 6:06 pm

wah...wah...wah...ngutuk my best fren nmpak.....dua2 plak tu....zura, ape lg....smash le si zaidi nih....kita x ingat la k'burukan dia nie.... Embarassed tongue

zackzaidi wrote:dia org yg senyap cam cik sya kite... tapi tudungnyer xleh lawan tudung eskimo cik sya.. huahahahah Smile

aiiii....kita pn kena smash kat sini gak ker? Razz Citer psl tudung ni akn dikupas dlm tajuk cikgu2 smtk, k guys??

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Tue Feb 03, 2009 6:54 pm

mana ada kutuk2 ... kata2 org aje ..... TUNGGU ko ye Edy ... pas nih bukak topik "MARI KUTUK EDY BERAMAI RAMAI" ..... hehehehehe
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 9:58 pm

if i'm not mistaken.. bukan kah cik eddy ini ada sesuatu ngan cik yani kan ke.. atau aku yang termisinformatian.. kalau betul no wonder la backing powder habisan ngan yani nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 10:44 pm

normazura wrote:mrs hidayatini binti sarmin ..... still kat sirim laaaaaaaaaaaaaaaa

ape kes korang kutuk2 best friend aku ...... ko apehal shillah .... nak gaduh ngan aku ke ????? heheheheheheheheh pirat

ooopppsss..lupa lak ada bestfren dia kat sini...hehehe...still kat sirim ker?? x kisah ler..janji ko bahagia yani...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 10:47 pm

yard dean wrote:if i'm not mistaken.. bukan kah cik eddy ini ada sesuatu ngan cik yani kan ke.. atau aku yang termisinformatian.. kalau betul no wonder la backing powder habisan ngan yani nih..

ooo..en eddy stock nih ada sesuatu ngan yani ek..lupa lak aku...aku igt si kembang 2 org tuh jer yg tulih surat cinta ngan yani...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 10:58 am

yard dean wrote:if i'm not mistaken.. bukan kah cik eddy ini ada sesuatu ngan cik yani kan ke.. atau aku yang termisinformatian.. kalau betul no wonder la backing powder habisan ngan yani nih..

yang nih mmg aku penah dengar... Very Happy cool!!

wei eddy, ko skrg kat upm lg ker??adik ipar aku tgal kat kolej ke-6..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 2:43 pm

bukan tulis surat cinta daaa... tukar2 sajak... hahahahahaaa... Laughing lain lor kembar kembi tue... tulis karangan cintan cintun baiiiikkkk punyeee.. bro kamal, adik ipar kor duk k6? sape namenye ek? blok? haah.. ako masih setia ngan upm.. maybe ako pencen pun kat sini.. huhuh..
kekadang tue bosan gak duk envt. yg same nie tapi quality of life tue ada.. x pening ngan trafik jem, n masa gie keje pun dalam area 4 minit dah spai dah... Yg bagus in future, anak2 ako start kecil dah terdedah ngan life n envt. ilmu nie... huhuhuh sunny

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 2:54 pm

huuuuuu, best2..kantoi2...caya lah..mmg best kan ada forum nih..seme cite lama boleh bukak balik...hahahaha

nama adik ipar aku - sharifah su..apa menda ntah..(aku mmg selalu lupa nama penuh adik beradik wife aku sbb dekat2 je namanye)..tapi aku panggil dia su lah..ko carik la 100 org yang nama su kat K6 tu..hahahaha..

betul2..mmg best duk UPM..pokok banyak..udara segar..ko jangan sekodeng asrama adik ipar aku dah la weiii Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 3:03 pm

Dato' K wrote:betul2..mmg best duk UPM..pokok banyak..udara segar..ko jangan sekodeng asrama adik ipar aku dah la weiii Twisted Evil

bagi lor name penuhnyer n amik program pe??? ako x kuasa lor nak skodeng2 nie... tue bukan habit ako... maybe ko penahwat dlu kot coz dlu selalu kena ketumbik kat mate... [b]betul tak kawan2? hahahaha cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum