MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Wed Feb 04, 2009 3:07 pm

ko keje kat mana kat upm tuh..sem lps aku part-time tutor kat sana..sem ni aku rehat jap, coz diorg kasi aku kelas ofis hr, so aku pas kat member aku..next sem kalo dpt maybe aku sambung blk part-time kat upm..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 3:11 pm

shamshillah wrote:ko keje kat mana kat upm tuh..sem lps aku part-time tutor kat sana..sem ni aku rehat jap, coz diorg kasi aku kelas ofis hr, so aku pas kat member aku..next sem kalo dpt maybe aku sambung blk part-time kat upm..

wei, shilla..camana nak apply jadik part time tutor ekk??aku ingat nak jugak la..buleh ke??civil engineering - project management
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 3:15 pm

Dato' K wrote:Betul2..mmg best duk UPM..pokok banyak..udara segar..ko jangan sekodeng asrama adik ipar aku dah la weiii Twisted Evil

Datuk k (K= ketumbik kat mata), adik ipar ko namanya sharifah suhaini ek? kalau ya, dia amik bac. ekonomi perniagaan n bilik 385 blok salak, kolej keenam... Smile

wooo.. ko jadi tutor sementara ek Shila... ako keje kat Pusat Perkembangan maklumat n Komunikasi (iDEC) UPM.. duk pun kat dlm..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 3:21 pm

pandai lah kamal tukar topik..backup plak si zaidi...
cari adik dia konon.diberitahu ini ialah topik kutuk yani reramai...
so sudah terang lagi bersuluh, edy ada affair ngan yani dulu...kwang2....hahhaha
edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 3:26 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:Betul2..mmg best duk UPM..pokok banyak..udara segar..ko jangan sekodeng asrama adik ipar aku dah la weiii Twisted Evil

Datuk k (K= ketumbik kat mata), adik ipar ko namanya sharifah suhaini ek? kalau ya, dia amik bac. ekonomi perniagaan n bilik 385 blok salak, kolej keenam... Smile

wooo.. ko jadi tutor sementara ek Shila... ako keje kat Pusat Perkembangan maklumat n Komunikasi (iDEC) UPM.. duk pun kat dlm..

huh, cepatnya dapat maklumat..ko ade bela toyol ke apa???maklumla, fellow berhemah la katekan..ko tlg tgk2kan cket adik ipar aku tu..kalo ada budak laki perangai cam setan nak kacau dia, bgtau aku..kite leh pakat belasah..tp kalo ade yang baik2 nak ngorat, takpe la..huhuhu

anyway...EDY ADE NGORAT YANI...HAHAHAHAHAHAHA
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 3:35 pm

cliey wrote:edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:22 pm

zackzaidi wrote:Yg bagus in future, anak2 ako start kecil dah terdedah ngan life n envt. ilmu nie... huhuhuh sunny
..ehehe positif thinking juga tu,tapi let see in the other side of the river,,asek2 tengok tpt belaja jek,bila ada peluang mesti nak tengok juga clubbing..karaoke..bunggy jumping..ekekeke racun sama dia,,,,,abah dia dulu pun boley tahan gak BAIK nya kan,,,,yg best skalik masa ko ngenakan kembar tu pasal silat cebok,,,,waakakakaka..... Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:23 pm

zackzaidi wrote:
cliey wrote:edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????
..ada plak men cucuk2,,,ko jadi la nyamuk aedes nak cucuk2.....ehehheee...yani jugak takde komen pape,,,jd artis bagus la dia tu,,, Exclamation
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:14 pm

[/quote]

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????[/quote]

nih ape cucuk cucuk belakang ni...kembali la ke jalan yang benar..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Wed Feb 04, 2009 11:32 pm

zackzaidi wrote:
cliey wrote:edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????

wah..pengakuan terhangat tahun nih..gitu ghopanyer...nuar tuh dah kawin kan eddy..seigt aku la..aku nih mmg x berkenan ngan nuar nih..dia ada nyibuk kan masa sambut besday yani kat kantin mak mus tuh..kantin mgs..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 12:06 am

shamshillah wrote:
zackzaidi wrote:
cliey wrote:edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????

wah..pengakuan terhangat tahun nih..gitu ghopanyer...nuar tuh dah kawin kan eddy..seigt aku la..aku nih mmg x berkenan ngan nuar nih..dia ada nyibuk kan masa sambut besday yani kat kantin mak mus tuh..kantin mgs..

bab eddy ni...aku prasan tp tak la obvious cam shahril habu hehhehe

just bab nuar2 ni aku maybe takde dah kot time tu....almaklumla....
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 8:44 am

najib wrote:
shamshillah wrote:
zackzaidi wrote:
cliey wrote:edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????

wah..pengakuan terhangat tahun nih..gitu ghopanyer...nuar tuh dah kawin kan eddy..seigt aku la..aku nih mmg x berkenan ngan nuar nih..dia ada nyibuk kan masa sambut besday yani kat kantin mak mus tuh..kantin mgs..

bab eddy ni...aku prasan tp tak la obvious cam shahril habu hehhehe

just bab nuar2 ni aku maybe takde dah kot time tu....almaklumla....

haah.. nuar tue dah kawin, kawin pun x ajak ako... ako tau pun dari reza.. alo geng, ako x cucuk2 blakang nie.. tue bukan cara ako, now pun gitu gak.. dlu nuar slalu duk tumpang umah sewa ako kat area perumahan depan taman muhibbah tue.. dia ada tanya pasal yani pada ako, ako bg hin jgn potong lain member jor kat dia, tak trus trang tapi dia wat2 xphm kot, or ayat ako dlu sastera level tinggi sgt kot.. huhuhu..
alah jibbbb, yo lar ko prasan... tang nie ramai x prasan ngat, ako cover line baiikkkkk punyeee.. ye ke ko dah tak de time nuar tue? innalillahhhhh....... baik arwah najib tue(bukan nama sebenar)... hahahaha
drunken

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 9:20 am

Budak nuar ni kawen ngan bdk raub gak ke??? Mamat ni mmg mat romeo mata keranjang nye lah dolu......pantang tgk pompuan dahi licin sket. Klau x silap, mamat nie ade gak cuba nk ngayat kita gak....tp, x ingt time dia dh declare ke x dgn yani. Ehhh....diaorg declare kn?? Well.....u know me....I mboh layan nye....hehehe Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 1:11 pm

zackzaidi wrote:haah.. nuar tue dah kawin, kawin pun x ajak ako... ako tau pun dari reza.. alo geng, ako x cucuk2 blakang nie.. tue bukan cara ako, now pun gitu gak.. dlu nuar slalu duk tumpang umah sewa ako kat area perumahan depan taman muhibbah tue.. dia ada tanya pasal yani pada ako, ako bg hin jgn potong lain member jor kat dia, tak trus trang tapi dia wat2 xphm kot, or ayat ako dlu sastera level tinggi sgt kot.. huhuhu..
alah jibbbb, yo lar ko prasan... tang nie ramai x prasan ngat, ako cover line baiikkkkk punyeee.. ye ke ko dah tak de time nuar tue? innalillahhhhh....... baik arwah najib tue(bukan nama sebenar)... hahahaha[/size] drunken
haah ye la tu...aku ni mati hidup balik dah.. cat cat time 95/96 tu aku joint tabligh heheh...so tak joint sosial2 ni...baca buku je... rabbit

patutla aku cam penah dgr pasai nuar tu...dulu ko penah dok satu umh ngn pak ya kannn? dia jiran sekampung aku aku kat klau so cuti2, jumpa dia, dia la yg update aku pasai smtk.

kesian ko eddy...patut ko declare je ko tgh on ngn yani (w/pun tak....who cares heheh)....mesti dia surrender je

ayeesha wrote:Budak nuar ni kawen ngan bdk raub gak ke??? Mamat ni mmg mat romeo mata keranjang nye lah dolu......pantang tgk pompuan dahi licin sket. Klau x silap, mamat nie ade gak cuba nk ngayat kita gak....tp, x ingt time dia dh declare ke x dgn yani. Ehhh....diaorg declare kn?? Well.....u know me....I mboh layan nye....hehehe Razz


ni pengakuan jujur ayeesha...as usual. So sape la yg sebenornya penah berjaya tackle ko sha Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 2:46 pm

najib wrote:
ayeesha wrote:Budak nuar ni kawen ngan bdk raub gak ke??? Mamat ni mmg mat romeo mata keranjang nye lah dolu......pantang tgk pompuan dahi licin sket. Klau x silap, mamat nie ade gak cuba nk ngayat kita gak....tp, x ingt time dia dh declare ke x dgn yani. Ehhh....diaorg declare kn?? Well.....u know me....I mboh layan nye....hehehe Razz


ni pengakuan jujur ayeesha...as usual. So sape la yg sebenornya penah berjaya tackle ko sha Razz Razz

si ayeesha nie cam minat kamal ketumbit jor time tue.. maybe dia x tau nak mula camne.. tue dari pandangan mata ako yg suke memerhati kawan2 seklas..huhuhuh ur komen kamal? Very Happy
camne yani bleh tersangkut ngan nuar nie ako x tak tau... maybe ayat ako x power... tapi kalau skrang.... huhuh.. lupikir la sendri.. Smile
jib... si payaya dah kawin kor? koje mane? tue housemate ako gak tue.. rakan makan nasi lemak+iar sirap kak ghayah bersama2.. huhuhu.. Smile eh.. jib, nak tanye lagi, ko punye tulisan cam tulisan khat lagi kor.. khat india.. dia punye ekor.. peihhhhh.. kalah tulisan khat islam.. affraid

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 05, 2009 5:24 pm

zackzaidi wrote:
najib wrote:
shamshillah wrote:
zackzaidi wrote:
cliey wrote:edy...jgn malu2..kisah lelama leh bukak balik kat sini tau! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Untuk pengetahuan kawan2.. dlu memang ako closed sgt ngan yani.. tapi x tunjuk2... huhuhuh.. tue crita dlu...ako x pandai nak luah2kan ayat2 cintun2 nie... alih2 ako dgr, si yani dah couple ngan nuar.. member cucuk blakang wa ckp luuuu... trus gua undur dri... x guna gaduh pasal ppuan nie... tak gitu datuk Ketumbik????

wah..pengakuan terhangat tahun nih..gitu ghopanyer...nuar tuh dah kawin kan eddy..seigt aku la..aku nih mmg x berkenan ngan nuar nih..dia ada nyibuk kan masa sambut besday yani kat kantin mak mus tuh..kantin mgs..

bab eddy ni...aku prasan tp tak la obvious cam shahril habu hehhehe

just bab nuar2 ni aku maybe takde dah kot time tu....almaklumla....

haah.. nuar tue dah kawin, kawin pun x ajak ako... ako tau pun dari reza.. alo geng, ako x cucuk2 blakang nie.. tue bukan cara ako, now pun gitu gak.. dlu nuar slalu duk tumpang umah sewa ako kat area perumahan depan taman muhibbah tue.. dia ada tanya pasal yani pada ako, ako bg hin jgn potong lain member jor kat dia, tak trus trang tapi dia wat2 xphm kot, or ayat ako dlu sastera level tinggi sgt kot.. huhuhu..
alah jibbbb, yo lar ko prasan... tang nie ramai x prasan ngat, ako cover line baiikkkkk punyeee.. ye ke ko dah tak de time nuar tue? innalillahhhhh....... baik arwah najib tue(bukan nama sebenar)... hahahaha
drunken


aku nak menyelah sikit nie...NUAR tu sapa????...NUAR dari Sekolah Mahmud tu ker????.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 10:47 pm

ayeesha wrote:Budak nuar ni kawen ngan bdk raub gak ke??? Mamat ni mmg mat romeo mata keranjang nye lah dolu......pantang tgk pompuan dahi licin sket. Klau x silap, mamat nie ade gak cuba nk ngayat kita gak....tp, x ingt time dia dh declare ke x dgn yani. Ehhh....diaorg declare kn?? Well.....u know me....I mboh layan nye....hehehe Razz
sape nuar nih?? apsal die atak ngorat aku.. dahi aku pon licin ma..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 11:17 pm

Hahahaha..... Razz Yaa.... btul, mmg bdk mahmud tu....muka dia ade ler iras2 cam muka kucing sket. cat hehehe

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 4:35 pm

ayeesha wrote:Budak nuar ni kawen ngan bdk raub gak ke??? Mamat ni mmg mat romeo mata keranjang nye lah dolu......pantang tgk pompuan dahi licin sket. Klau x silap, mamat nie ade gak cuba nk ngayat kita gak....tp, x ingt time dia dh declare ke x dgn yani. Ehhh....diaorg declare kn?? Well.....u know me....I mboh layan nye....hehehe Razz
................dia buleh nampak dahi ko sha ?? aku nak tengok bijik mata ko pun payah....zack pun penah kena ayat dgn nuar tu,aku dgn ati aje tak penah sebab dia bukan taste kami,,kan ti,,eekekkekekeee.. Shocked .. bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Syuhardy@boy on Fri Feb 06, 2009 5:42 pm

Aku penah jmpa si nuar tu dulu kat Uptown...Ada ke dia bule tanya aku ada x pompuan yg bole aku pass kat dia..alasan dia ..dia nak bersetubuh..chitttttt..dia ingat aku nie bapak ayam ker??????
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Fri Feb 06, 2009 7:15 pm

Syuhardy@boy wrote:Aku penah jmpa si nuar tu dulu kat Uptown...Ada ke dia bule tanya aku ada x pompuan yg bole aku pass kat dia..alasan dia ..dia nak bersetubuh..chitttttt..dia ingat aku nie bapak ayam ker??????

mak ai....

tp maybe dia tanya org yg betul kot alien alien
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Fri Feb 06, 2009 7:43 pm

zackzaidi wrote:si ayeesha nie cam minat kamal ketumbit jor time tue.. maybe dia x tau nak mula camne.. tue dari pandangan mata ako yg suke memerhati kawan2 seklas..huhuhuh ur komen kamal? Very Happy
camne yani bleh tersangkut ngan nuar nie ako x tak tau... maybe ayat ako x power... tapi kalau skrang.... huhuh.. lupikir la sendri.. Smile
jib... si payaya dah kawin kor? koje mane? tue housemate ako gak tue.. rakan makan nasi lemak+iar sirap kak ghayah bersama2.. huhuhu.. Smile eh.. jib, nak tanye lagi, ko punye tulisan cam tulisan khat lagi kor.. khat india.. dia punye ekor.. peihhhhh.. kalah tulisan khat islam.. affraid

dah la edy...aku rs kamal cuak dah tu....kang bini dia ban plak kang forum ni Cool Cool lagipun kalau ada apa2 pun dorang takkan ngaku punya Very Happy Very Happy

pepaya keje kat kl la...kat jln p ramlee...dekat je ngan aku. status : unknown Razz Razz, tp so far aku blom lg mkn kenduri kawin dia. eh...apa citer atang n dek la ek?....aku pas dorang kawin lost contact plak. family dorang kat sega lg ke? aku ada antor kad wedd aku kat sana.

apa kes ko igt lg tulisan aku ni Mad Mad bila ko ckp br aku igt camne tulisan aku dulu...tp aku dah tukar tulisan dah...biar nampak dewasa sket rabbit rabbit rabbit
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Fri Feb 06, 2009 11:27 pm

yard dean wrote:if i'm not mistaken.. bukan kah cik eddy ini ada sesuatu ngan cik yani kan ke.. atau aku yang termisinformatian.. kalau betul no wonder la backing powder habisan ngan yani nih..

betui betui betui .... WARGHHHHHHHHHHHHHHHH WARGHHHHHHHHHHHHH ...... aku baru aje nak tulis ..... mmg ada kerang dalam mee kari ..... yuyuyuyuyuy ...... edy backing yani ..... yuyuyuyuy
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Fri Feb 06, 2009 11:40 pm

wah..pengakuan terhangat tahun nih..gitu ghopanyer...nuar tuh dah kawin kan eddy..seigt aku la..aku nih mmg x berkenan ngan nuar nih..dia ada nyibuk kan masa sambut besday yani kat kantin mak mus tuh..kantin mgs..

wahhhhh ..... shilla , ko hengat lg ye ttg sambut2 besday yani ..... aku blurrrr je ..... tolong cerita detail ttg peristiwa tersebut .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Fri Feb 06, 2009 11:46 pm

mmg baguih la aku bukak topik ni ..... berasap + hangit ..... aku suke .... aku suke ...... teruskan lg ye all my darlingsssss
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum