MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Sat Feb 07, 2009 10:27 am

Syuhardy@boy wrote:Aku penah jmpa si nuar tu dulu kat Uptown...Ada ke dia bule tanya aku ada x pompuan yg bole aku pass kat dia..alasan dia ..dia nak bersetubuh..chitttttt..dia ingat aku nie bapak ayam ker??????
..adake dia tanya mcm tu kat ko bro,,kalo aku ni yg tanya 1 hal jugak,,err ko ada sedara2 lelaki kat bunai tak bro? pas kat aku,,waakakakakaa.... alien

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Sat Feb 07, 2009 10:43 am

najib wrote:
zackzaidi wrote:si ayeesha nie cam minat kamal ketumbit jor time tue.. maybe dia x tau nak mula camne.. tue dari pandangan mata ako yg suke memerhati kawan2 seklas..huhuhuh ur komen kamal? Very Happy
camne yani bleh tersangkut ngan nuar nie ako x tak tau... maybe ayat ako x power... tapi kalau skrang.... huhuh.. lupikir la sendri.. Smile
jib... si payaya dah kawin kor? koje mane? tue housemate ako gak tue.. rakan makan nasi lemak+iar sirap kak ghayah bersama2.. huhuhu.. Smile eh.. jib, nak tanye lagi, ko punye tulisan cam tulisan khat lagi kor.. khat india.. dia punye ekor.. peihhhhh.. kalah tulisan khat islam.. affraid

dah la edy...aku rs kamal cuak dah tu....kang bini dia ban plak kang forum ni Cool Cool lagipun kalau ada apa2 pun dorang takkan ngaku punya Very Happy Very Happy

pepaya keje kat kl la...kat jln p ramlee...dekat je ngan aku. status : unknown Razz Razz, tp so far aku blom lg mkn kenduri kawin dia. eh...apa citer atang n dek la ek?....aku pas dorang kawin lost contact plak. family dorang kat sega lg ke? aku ada antor kad wedd aku kat sana.

apa kes ko igt lg tulisan aku ni Mad Mad bila ko ckp br aku igt camne tulisan aku dulu...tp aku dah tukar tulisan dah...biar nampak dewasa sket rabbit rabbit rabbit

huuuu..aku takde cuak2 nye...ni seme tuduhan tanpa bukti..tak valid..mala fide...siap la ko najib, edy.. Twisted Evil

ni nuar yag korang sebut2 nih - nuar mat bakar yg putih2 sket n kurus2 sket tu ke??huissshhh hebat mamat neh..camana dia leh menembusi tembok tengku kudin nih??power2..apa la ko edy, ngan mamat ni pun leh kalah..tp nuar nih aku rasa ayat power la..aku kenal gak dia ni..member since darjah 4...penah kantoi ngan aku kat stesen komuter ukm..dia dok tgh tgu komuter ngan awek..kebetulan awek dia ni adalah awek kawan aku gak masa tu...siot je dua ekor nih.minah tu merah gila mukanye...yg paling best, dia menyamar nama..bila aku panggil dia -'nuar', dia sound aku - 'mal, jgn panggil aku nuar, aku kat sini org panggil aku sofi...' memandangkan mase tu mulut aku mmg tak pakai penapis, terus kena - lan#@u, ba@#, punde% seme kuar...hahahah..org pandang je....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Sat Feb 07, 2009 12:14 pm

sofi ?????? jiwa kacau sungguh manusia2 zaman ini,,,aku paling suka nama aku,,sedap bangat,,,wakakkakaaaa Wink

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Sun Feb 08, 2009 8:47 pm

Dato' K wrote:
najib wrote:
zackzaidi wrote:si ayeesha nie cam minat kamal ketumbit jor time tue.. maybe dia x tau nak mula camne.. tue dari pandangan mata ako yg suke memerhati kawan2 seklas..huhuhuh ur komen kamal? Very Happy
camne yani bleh tersangkut ngan nuar nie ako x tak tau... maybe ayat ako x power... tapi kalau skrang.... huhuh.. lupikir la sendri.. Smile
jib... si payaya dah kawin kor? koje mane? tue housemate ako gak tue.. rakan makan nasi lemak+iar sirap kak ghayah bersama2.. huhuhu.. Smile eh.. jib, nak tanye lagi, ko punye tulisan cam tulisan khat lagi kor.. khat india.. dia punye ekor.. peihhhhh.. kalah tulisan khat islam.. affraid

dah la edy...aku rs kamal cuak dah tu....kang bini dia ban plak kang forum ni Cool Cool lagipun kalau ada apa2 pun dorang takkan ngaku punya Very Happy Very Happy

pepaya keje kat kl la...kat jln p ramlee...dekat je ngan aku. status : unknown Razz Razz, tp so far aku blom lg mkn kenduri kawin dia. eh...apa citer atang n dek la ek?....aku pas dorang kawin lost contact plak. family dorang kat sega lg ke? aku ada antor kad wedd aku kat sana.

apa kes ko igt lg tulisan aku ni Mad Mad bila ko ckp br aku igt camne tulisan aku dulu...tp aku dah tukar tulisan dah...biar nampak dewasa sket rabbit rabbit rabbit

huuuu..aku takde cuak2 nye...ni seme tuduhan tanpa bukti..tak valid..mala fide...siap la ko najib, edy.. Twisted Evil

ni nuar yag korang sebut2 nih - nuar mat bakar yg putih2 sket n kurus2 sket tu ke??huissshhh hebat mamat neh..camana dia leh menembusi tembok tengku kudin nih??power2..apa la ko edy, ngan mamat ni pun leh kalah..tp nuar nih aku rasa ayat power la..aku kenal gak dia ni..member since darjah 4...penah kantoi ngan aku kat stesen komuter ukm..dia dok tgh tgu komuter ngan awek..kebetulan awek dia ni adalah awek kawan aku gak masa tu...siot je dua ekor nih.minah tu merah gila mukanye...yg paling best, dia menyamar nama..bila aku panggil dia -'nuar', dia sound aku - 'mal, jgn panggil aku nuar, aku kat sini org panggil aku sofi...' memandangkan mase tu mulut aku mmg tak pakai penapis, terus kena - lan#@u, ba@#, punde% seme kuar...hahahah..org pandang je....


wehhhh .... aku pon nak nyampuk gak ..... aku pon mmg tak bkenan ngan peel mamat perasan hensem nih ..... masa dok couple ngan yani dulu .... aku selalu gak laser tanpa tapisan kat mamat nih ..... tapi species manusia muka tembok wa cakap lu ..... skit pon dia tak heran .... aku mg meluat tengok lagak romeo dia masa sekolah2 dulu2 kala ......

actually mmg yani dok sakan in love ngan mamat nih ..... heheheh slps yani keciwa tak dapat tackle azhad ..... hehehehhe peace yani ..... time d'org break off (masa tuh k'org kat utm skudai) .... frust menonggeng gak la yani ..... penat la aku dok mujuk best friend aku nih .... lama gak la nak pulih semangat .......

I LOVE U YANI rabbit

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

AMBOI2..SEDAPNYA NGUTUK HAMBA

Post  mytini on Sun Feb 08, 2009 10:58 pm

SALAM KWN2,

NI SAPE PUNYA KEJE DOK BUKAK TOPIK NI?ZURA LER NIH??DAH XDE KOJE LAIN?? Embarassed
ANYWAY...X PELAH..ASAL KORANG BAHAGIA...LAMA X DENGAR CITE KORANG. SUDAHNYA AKU JADI BAHAN UMPATAN....
WELL, KITA DUK PUNCAK ALAM N MASIH KEJE NGAN SIRIM KT SHAH ALAM TAPI OFIS SEWA KAT WISMA MBSA....HARI2 G KEJE DRIVE.....
NIH ADA CITER PSL KITA NGAN EDI..KEMBAR...SHARIL N ANUAR LAH...HUHUHU..BEST...EHHH...NANTI KITA SAMBUNG SEMULA....

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 9:45 am

mytini wrote:SALAM KWN2,

NI SAPE PUNYA KEJE DOK BUKAK TOPIK NI?ZURA LER NIH??DAH XDE KOJE LAIN?? Embarassed
ANYWAY...X PELAH..ASAL KORANG BAHAGIA...LAMA X DENGAR CITE KORANG. SUDAHNYA AKU JADI BAHAN UMPATAN....
WELL, KITA DUK PUNCAK ALAM N MASIH KEJE NGAN SIRIM KT SHAH ALAM TAPI OFIS SEWA KAT WISMA MBSA....HARI2 G KEJE DRIVE.....
NIH ADA CITER PSL KITA NGAN EDI..KEMBAR...SHARIL N ANUAR LAH...HUHUHU..BEST...EHHH...NANTI KITA SAMBUNG SEMULA....
...........yani,apsal ko tak gemuk ??? tak thrill laa idop ko,,wakakakakaa,,ayat dengki berasappp..... clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Tue Feb 10, 2009 8:59 am

musliha mustapha wrote:
mytini wrote:SALAM KWN2,

NI SAPE PUNYA KEJE DOK BUKAK TOPIK NI?ZURA LER NIH??DAH XDE KOJE LAIN?? Embarassed
ANYWAY...X PELAH..ASAL KORANG BAHAGIA...LAMA X DENGAR CITE KORANG. SUDAHNYA AKU JADI BAHAN UMPATAN....
WELL, KITA DUK PUNCAK ALAM N MASIH KEJE NGAN SIRIM KT SHAH ALAM TAPI OFIS SEWA KAT WISMA MBSA....HARI2 G KEJE DRIVE.....
NIH ADA CITER PSL KITA NGAN EDI..KEMBAR...SHARIL N ANUAR LAH...HUHUHU..BEST...EHHH...NANTI KITA SAMBUNG SEMULA....
...........yani,apsal ko tak gemuk ??? tak thrill laa idop ko,,wakakakakaa,,ayat dengki berasappp..... clown

kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 10:03 am

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
mytini wrote:SALAM KWN2,

NI SAPE PUNYA KEJE DOK BUKAK TOPIK NI?ZURA LER NIH??DAH XDE KOJE LAIN?? Embarassed
ANYWAY...X PELAH..ASAL KORANG BAHAGIA...LAMA X DENGAR CITE KORANG. SUDAHNYA AKU JADI BAHAN UMPATAN....
WELL, KITA DUK PUNCAK ALAM N MASIH KEJE NGAN SIRIM KT SHAH ALAM TAPI OFIS SEWA KAT WISMA MBSA....HARI2 G KEJE DRIVE.....
NIH ADA CITER PSL KITA NGAN EDI..KEMBAR...SHARIL N ANUAR LAH...HUHUHU..BEST...EHHH...NANTI KITA SAMBUNG SEMULA....
...........yani,apsal ko tak gemuk ??? tak thrill laa idop ko,,wakakakakaa,,ayat dengki berasappp..... clown

kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat
.............eeeeiiiii aku laa kalo jumpa AKO nih,,mmg aku nak henjut.baru dia tau donia,,,,wakakkakaaa...kan tubuh badan manusia tu asal dr genetik,,bila dah nikah tu,rezeki Allah bg lebih,,ada yg spent utk kereta n rumah beso,ada yg spent utk badan beso,,,bodoh apa !!!!.........eekekke aku marah,,waakakakakkaaa..... bounce

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  mytini on Tue Feb 10, 2009 10:34 am

encik zaidi,
kurus ke, gemuk ke, berisi ke, debab ke, xde kena mengena ngan henjut2 ni...eh, awak x kawin lagi ke en zaidi?bunyi dlm forum ni mcm dh kawin ada ank istri.....

pn musliha,
bersyukurlah kita seadanyaaa......kan?aminnn....

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 10, 2009 10:55 am

Edy..nasihat dari org yg dh kawen.....bila dh kawen baik jaga badan tu..klu x...nti badan ko meletop...last masa aku jmpa ko kt Tesco itu hari pn ko dh mempunyai badan yg meletop..tu belom start menghenjut lagi tu.....hikhikhik.... Laughing

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 11:15 am

Syuhardy@boy wrote:Edy..nasihat dari org yg dh kawen.....bila dh kawen baik jaga badan tu..klu x...nti badan ko meletop...last masa aku jmpa ko kt Tesco itu hari pn ko dh mempunyai badan yg meletop..tu belom start menghenjut lagi tu.....hikhikhik.... Laughing

hahaha....aku blom boleh komen lagi...tunggu 1 thn lagi la nak tau result dia. Korang boleh gunakan aku sbg ujikaji...now berat aku 68kg...setahun lagi....erm harap2 60 kg la....(kalau 78 kg mampus aku cherry ). 68kg ni pun coz dlm 4 bulan b4 kawin aku busy sgt n stop exercise dll...naik 2 kg from 66kg tp ng berat 66 ni pun aku tersgt la bulat berbanding zaman sekolah....masa kat uni aku naik dekat 10 kg la....ko ada jumpa aku kan edy last yr...chubby kan aku?

so far, dah 2 bulan ni, mmg susah gila la nak elak melantak...rezeki murah (alhamdulilah), makanan x putus2, kalau wife tak masak, ada je org bg makanan...so makan3.

Camno tu? aku tak la rasa kes menghenjut or dihenjut
lol! lol!

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Tue Feb 10, 2009 11:43 am

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
mytini wrote:SALAM KWN2,

NI SAPE PUNYA KEJE DOK BUKAK TOPIK NI?ZURA LER NIH??DAH XDE KOJE LAIN?? Embarassed
ANYWAY...X PELAH..ASAL KORANG BAHAGIA...LAMA X DENGAR CITE KORANG. SUDAHNYA AKU JADI BAHAN UMPATAN....
WELL, KITA DUK PUNCAK ALAM N MASIH KEJE NGAN SIRIM KT SHAH ALAM TAPI OFIS SEWA KAT WISMA MBSA....HARI2 G KEJE DRIVE.....
NIH ADA CITER PSL KITA NGAN EDI..KEMBAR...SHARIL N ANUAR LAH...HUHUHU..BEST...EHHH...NANTI KITA SAMBUNG SEMULA....
...........yani,apsal ko tak gemuk ??? tak thrill laa idop ko,,wakakakakaa,,ayat dengki berasappp..... clown

kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

ntah mamat sekor neh, cam bagus je..ko blm kawen jgn nak mandai2..anyway, wife aku mmg berisi...hahahaha

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 11:48 am

Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

ntah mamat sekor neh, cam bagus je..ko blm kawen jgn nak mandai2..anyway, wife aku mmg berisi...hahahaha

ha edy...cam kes kamal ni dua2 berisi (aku refer tu statement shilla yg kamal berisi n and pas tu kamal declare wife dia berisi ok)....apa member ko punya teori plak? Twisted Evil Twisted Evil

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Tue Feb 10, 2009 11:53 am

najib wrote:
Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

ntah mamat sekor neh, cam bagus je..ko blm kawen jgn nak mandai2..anyway, wife aku mmg berisi...hahahaha

ha edy...cam kes kamal ni dua2 berisi (aku refer tu statement shilla yg kamal berisi n and pas tu kamal declare wife dia berisi ok)....apa member ko punya teori plak? Twisted Evil Twisted Evil

huuuu..ko nih jib, mmg dr dulu ade je tak pueh ati ngan aku ye...ooooo..

kalo dua2 berisi, maknanya selalu gotong royong la...huh, budak kecik sungguh ko nih... Twisted Evil

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 12:17 pm

AKO tu mcm biasa la,ikut suka ati mak tiri pada sepupu sebelah abah jiran sekampung dia kannn kannn,,,aku memang menten gebu ( menten = meningkat )dr kawen n pas beranak 2 kali,laki aku suh ngandung lagi sebab berat aku sekarang sama berat mcm masa aku ngandung,,wakakakaa... I love you

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  zackzaidi on Tue Feb 10, 2009 2:55 pm

Syuhardy@boy wrote:Edy..nasihat dari org yg dh kawen.....bila dh kawen baik jaga badan tu..klu x...nti badan ko meletop...last masa aku jmpa ko kt Tesco itu hari pn ko dh mempunyai badan yg meletop..tu belom start menghenjut lagi tu.....hikhikhik.... Laughing

tue tanda bahagia... makan makanan free jer time meeting or bengkel fakulti n kolej... huhuhu... mkn tetap mkn sehhhhh... now kena kurus skit.. dlu main rugby bahagian back line now kat bhagian foward doooo.. penat kena rempuh "semak"... sakit bdn2..
boy, bdn gini pun ok gak.. secure skit ppuan rase jln ngan ako.. rase dilindungi n org ckp, lelaki bdn besar nie best dipeluk(org ckp, bukan ako ckp).. huhuhuh..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 10, 2009 5:28 pm

heheheh....pompuan kan mmg suka klu husband dorang ni badan cam kucing gemok...katanya comel..tapi actually dorang ingat klu laki dh gemok nie...aweks aweks tak nak ngorat laki dorang sebenarnya...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 7:04 pm

Dato' K wrote:
najib wrote:
Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

ntah mamat sekor neh, cam bagus je..ko blm kawen jgn nak mandai2..anyway, wife aku mmg berisi...hahahaha

ha edy...cam kes kamal ni dua2 berisi (aku refer tu statement shilla yg kamal berisi n and pas tu kamal declare wife dia berisi ok)....apa member ko punya teori plak? Twisted Evil Twisted Evil

huuuu..ko nih jib, mmg dr dulu ade je tak pueh ati ngan aku ye...ooooo..

kalo dua2 berisi, maknanya selalu gotong royong la...huh, budak kecik sungguh ko nih... Twisted Evil

ala kamal...releks la...hidup gurau senda, baru shiok alien Very Happy mana ada aku tak puas ati ngn ko...takde sebab la bro

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:29 pm

najib wrote:
Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

ntah mamat sekor neh, cam bagus je..ko blm kawen jgn nak mandai2..anyway, wife aku mmg berisi...hahahaha

ha edy...cam kes kamal ni dua2 berisi (aku refer tu statement shilla yg kamal berisi n and pas tu kamal declare wife dia berisi ok)....apa member ko punya teori plak? Twisted Evil Twisted Evil

aku rs wife kamal sama bsr je ngan yani...agaknye masa anak dara lg kecik kut..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:31 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:Aku penah jmpa si nuar tu dulu kat Uptown...Ada ke dia bule tanya aku ada x pompuan yg bole aku pass kat dia..alasan dia ..dia nak bersetubuh..chitttttt..dia ingat aku nie bapak ayam ker??????
..adake dia tanya mcm tu kat ko bro,,kalo aku ni yg tanya 1 hal jugak,,err ko ada sedara2 lelaki kat bunai tak bro? pas kat aku,,waakakakakaa.... alien

gilo apo?????

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:33 pm

ayeesha wrote:Budak nuar ni kawen ngan bdk raub gak ke??? Mamat ni mmg mat romeo mata keranjang nye lah dolu......pantang tgk pompuan dahi licin sket. Klau x silap, mamat nie ade gak cuba nk ngayat kita gak....tp, x ingt time dia dh declare ke x dgn yani. Ehhh....diaorg declare kn?? Well.....u know me....I mboh layan nye....hehehe Razz

ko dahi licin ke time tuh..pakai tudung sampai tudung dahi...aku rasa penuh jerawat kot dahi ko..ampunnnn....kekekeke...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:36 pm

Syuhardy@boy wrote:Aku penah jmpa si nuar tu dulu kat Uptown...Ada ke dia bule tanya aku ada x pompuan yg bole aku pass kat dia..alasan dia ..dia nak bersetubuh..chitttttt..dia ingat aku nie bapak ayam ker??????

ada kot camtuh??? kekekekekek..tp tgk gambo ko, nampak cam sorg daddy yg penyayang gituh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Tue Feb 10, 2009 11:48 pm

hahaha....aku blom boleh komen lagi...tunggu 1 thn lagi la nak tau result dia. Korang boleh gunakan aku sbg ujikaji...now berat aku 68kg...setahun lagi....erm harap2 60 kg la....(kalau 78 kg mampus aku ). 68kg ni pun coz dlm 4 bulan b4 kawin aku busy sgt n stop exercise dll...naik 2 kg from 66kg tp ng berat 66 ni pun aku tersgt la bulat berbanding zaman sekolah....masa kat uni aku naik dekat 10 kg la....ko ada jumpa aku kan edy last yr...chubby kan aku?

so far, dah 2 bulan ni, mmg susah gila la nak elak melantak...rezeki murah (alhamdulilah), makanan x putus2, kalau wife tak masak, ada je org bg makanan...so makan3.

Camno tu? aku tak la rasa kes menghenjut or dihenjut

alooo jib ..... kalu dah 68 tuh bukan la kategori chubby ..... konfius aku ......

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 12:02 am

Syuhardy@boy wrote:heheheh....pompuan kan mmg suka klu husband dorang ni badan cam kucing gemok...katanya comel..tapi actually dorang ingat klu laki dh gemok nie...aweks aweks tak nak ngorat laki dorang sebenarnya...

alooooo laling syuhardy aaaaaa ..... tentu la kaum pompuan nih doa byk2 supaya korang laki2 nih jadi gemuk lepas kawin ..... kalu mantain fit n hensem plus byk duit nanti ramai pulak aweksssssssssssssssssssssssss kat luar sana yg masih tak laku2 n desperate tuh menganggu rumah tangga yg bahagia ....... aku pon suka hubby aku gemuks tp jgn la pulak skali ngan pakej 3 serangkai ..... takmo la aku jadi janda muda2 nie ....

p/s : teruskan la dgn agenda memboroikan perut memasing agar wife semaki CHENTAAAAAAAAAA kat korang ......

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 12:20 am

Dato' K wrote:
najib wrote:
Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:kalau member ako ckp dlu, nape ada wife yg kurus n brisi (ayat sopan skit.. Wink )? wife yg kurus selalunya tlg "menghenjut" h/band dia dan wife yg brisi slalunya "dihenjut" jer oleh h/band.. member ako ckp.. ako xtau coz ako x kawin gie... teruna gie maaaaaa... gitu ke boyyyy? Shocked huhuhuh pirat

ntah mamat sekor neh, cam bagus je..ko blm kawen jgn nak mandai2..anyway, wife aku mmg berisi...hahahaha

ha edy...cam kes kamal ni dua2 berisi (aku refer tu statement shilla yg kamal berisi n and pas tu kamal declare wife dia berisi ok)....apa member ko punya teori plak? Twisted Evil Twisted Evil

huuuu..ko nih jib, mmg dr dulu ade je tak pueh ati ngan aku ye...ooooo..

kalo dua2 berisi, maknanya selalu gotong royong la...huh, budak kecik sungguh ko nih... Twisted Evil

alooooooooooo sang suami ........ apa kes korang "henjut-menghenjut" ..... takde menda lain dah nak dikomen2 ...... malu i baca ..... queen

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum