MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Wed Feb 11, 2009 11:07 am

Syuhardy@boy wrote:heheheh....pompuan kan mmg suka klu husband dorang ni badan cam kucing gemok...katanya comel..tapi actually dorang ingat klu laki dh gemok nie...aweks aweks tak nak ngorat laki dorang sebenarnya...

ye ke..aku suka laki yg besar n gemuk gak..tp asyik2 jumpa yg kurus kering jer..so bile jumpa tunang aku ni..aku accept takdir la..mmg x dpt le jumpa yg bsr kut, so terima aje la...janji baik..nanti dah kawin aku masak sedap2 la bg dia gemok sket... Twisted Evil Twisted Evil

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  ayeesha on Sat Feb 14, 2009 8:53 am

Aaaa...leh la shilla masak utk kita skali....hehehe.... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Sat Feb 14, 2009 10:09 am

laa..br aku tau ade pompuan suke laki gemok n beso...patut la aku gi johor ari tu, ramai awekssssss doh usha aku je..hahahaha..aku check gak aku nye zip seluar, mana la tau tak tutup ke..tp tutup...oooo, rupa2nye ade pompuan suke lagi gemok n beso ye... Twisted Evil (JGN BGTAU WIFE AKU..KANG ADE YANG KENA TIDO KAT SOFA KANG...HEHEHE)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  shamshillah on Wed Feb 18, 2009 11:07 am

amboi kamal..takut bini tp masih nak merenyam ye...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Thu Feb 19, 2009 2:58 pm

shamshillah wrote:amboi kamal..takut bini tp masih nak merenyam ye...
,,,ko ni mandai jek shilla,,,bukan kamal takut bini laa,,,bini dia yg tak takut kat dia,,,ekekeke,,,,kebiasaannya yg aku jumpa,couple yg bini mulut kecoh nih sebenarnya lebih hormat n takut pd suami ( mcm aku laa ) aku rasa mcm kena jampi siam ajek,,wakakakaa.......kadang2 pempuan yg jenis timit2 nih lg pandai kontrol suami dr yg jenis havoc2 punya,,, Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Dato' K on Thu Feb 19, 2009 6:24 pm

shamshillah wrote:amboi kamal..takut bini tp masih nak merenyam ye...

bukan takut bini daaa....nak jaga ati...nak ikut garang, aku rasa aku 10 kali lg garang dr wife aku (kalo ngan anak aku lah)..tp garang btempat tau..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  musliha mustapha on Sun Feb 22, 2009 10:43 pm

Dato' K wrote:
shamshillah wrote:amboi kamal..takut bini tp masih nak merenyam ye...

bukan takut bini daaa....nak jaga ati...nak ikut garang, aku rasa aku 10 kali lg garang dr wife aku (kalo ngan anak aku lah)..tp garang btempat tau..
,,,,,,ke garang merempat tido luar kat sofaaa,,,wakakakakaa Sad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI KUTUK YANI BERAMAI-RAMAI .....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum