Syuhardy@boy

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 22, 2009 11:59 am

Salam kepada sumer kengkawan ku yg telah lama kita tidak berjumpa...seperti yg anda sumer maklum..nama saya adalah Syuhardy Md Nor...panggilan ejekan semasa di kelas KRK banyak sgt..tapi ada satu tu hina betol bunyi nyer...AMBODI....ni klu x salah saya..si hafizul ahzam yg dapat nama nie...dia dpt nama nie dari buku sastera bahasa kuno ....hehehe...buat pengetahuan kengkawan sumer...saya telah selamat dijabkabulkan pada bulan Julai 2006...selepas itu saya bersanding pula pada 210806...gadis pilihan bukanlah dari kenalan kita sumer...gadis pilihan saya ni jauh orang nyer...Dari Sarawak..heheheh.....Buat masa sekarang ni saya dah ada seorang anak lelaki...Nama dia Ariel Mikhail Hardy Bin Syuhardy...lahir pada 2/2/08....

Sekarang nie saya bekerja di Glenmarie Shah Alam..menjadi system consultant for product nama Minorplanet...its a fleet management system....Umah lak berlokasi kat Puchong Perdana...dah lama gak saya tinggal kt sana...heheheh...ayoyoyoy....apa lagi nk tulis aaaarr....aiseh dh blank la pulak...klu korang ada benda nak tanya...just post je laa...saya akan cuba menjawab sejujur jujur nya k....peace.... Wink
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  shamshillah on Thu Jan 22, 2009 12:28 pm

suka nama anak ko..ariel mikhail...comel nye suma anak korg nih..sihat n gemuks la tuh..mmg stok kena cubit la ngan aku...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 12:52 pm

huuhh..power la lu ni, bro..good for u...aku bab2 it mmg bengong tahap tinggi punye..

tp yang keje kat glenmarie tu part time je kan??ko nye ofis full time kat lorong aji taib..hahahahahahahaha... Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 1:46 pm

Syuhardy@boy wrote:Umah lak berlokasi kat Puchong Perdana...dah lama gak saya tinggal kt sana...

lor....ko dok puchong perdana ke? aku dok kat bandar kinrara.....dekat je la...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Thu Jan 22, 2009 4:20 pm

haaaaa...klu kat kinrara tu kira dh sekampung le najib....heheheh...Najib bila nak dgr berita gumbira dari ko nie...bila nk dgr bini ko pregnant nie...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 5:09 pm

Syuhardy@boy wrote:haaaaa...klu kat kinrara tu kira dh sekampung le najib....heheheh...Najib bila nak dgr berita gumbira dari ko nie...bila nk dgr bini ko pregnant nie...

mmg la sekampung tu....

aku selalu gak ke puchong belah2 ko tu coz kerabat wife aku berkampung kat sana.

amboi...try nak pressure aku nampak geek ....releks ar....kami br sebulan kawin....insyaallah...ada la tu nnti...tungguuuuu.....
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 6:08 pm

Dato' K wrote:huuhh..power la lu ni, bro..good for u...aku bab2 it mmg bengong tahap tinggi punye..

tp yang keje kat glenmarie tu part time je kan??ko nye ofis full time kat lorong aji taib..hahahahahahahaha... Twisted Evil
aku rasa dari sekolah dulu doang ni suka sangat dgn lorong aji taib,,ni dah tua tua ni upgrade la sikit jalan alor ke,wilayah complex ke,jalan telawi ke,,opss aku lak lebeh lebeh,,,anyhow aku bangga bila syuhardy kata dia dah ada anak 1 and wife 1,,,semoga menjadi ayah dan suami yg baeeekk punyaaa,,ekekekeke santa
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Mon Jan 26, 2009 4:12 pm

alaa mus..ppl change maaaaaa...betol x?....x kan la dh masuk umur 30 nie kita x nk berubah kan.....hehehhe...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Wed Jan 28, 2009 3:24 pm

Syuhardy@boy wrote:alaa mus..ppl change maaaaaa...betol x?....x kan la dh masuk umur 30 nie kita x nk berubah kan.....hehehhe...
i stop counting since turned 25,,sorry bro.....eeekekekeee Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Fri Jan 30, 2009 12:07 pm

siut jer..stop counting since 25...chitttttt.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  ayeesha on Fri Jan 30, 2009 2:28 pm

ke.....hanya reti kira dr no 1 smpai 25 je, mus? hahahaha..... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 12:05 am

ayeesha wrote:ke.....hanya reti kira dr no 1 smpai 25 je, mus? hahahaha..... Razz

kakakakakah.. sambil guling guling hingga jatuh tangga.. perghh sha sekali mengena.. ouchh..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 10:40 pm

yard dean wrote:
ayeesha wrote:ke.....hanya reti kira dr no 1 smpai 25 je, mus? hahahaha..... Razz

kakakakakah.. sambil guling guling hingga jatuh tangga.. perghh sha sekali mengena.. ouchh..

tua mengejar kita...huhu

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 05, 2009 5:25 pm

ye la...tup tup dh 30 dah kan..sekejap jer...rasa mcm semalam jer baru abis amik SPM..... Very Happy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  normazura on Thu Feb 05, 2009 6:01 pm

tup tup dah 30 ...... tup tup dah 40 ..... jeng jeng ..... korang yg jantan2 tu jaga peel bila dah masuk 40an nih ..... era gatal akan kembali .... heheheheheh
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Fri Feb 06, 2009 10:32 am

normazura wrote:tup tup dah 30 ...... tup tup dah 40 ..... jeng jeng ..... korang yg jantan2 tu jaga peel bila dah masuk 40an nih ..... era gatal akan kembali .... heheheheheh


hahaha..life begins at 40 for men...and its true laaaa....banyak kawan kawan aku yg masuk umuq 40 nie jd mcm umuq 20 balik......awek keliling pinggang..yg hairannyer...aweks aweks dia sumer tau dia dh ada anak bini....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  zackzaidi on Fri Feb 06, 2009 11:02 am

Syuhardy@boy wrote:
normazura wrote:tup tup dah 30 ...... tup tup dah 40 ..... jeng jeng ..... korang yg jantan2 tu jaga peel bila dah masuk 40an nih ..... era gatal akan kembali .... heheheheheh


hahaha..life begins at 40 for men...and its true laaaa....banyak kawan kawan aku yg masuk umuq 40 nie jd mcm umuq 20 balik......awek keliling pinggang..yg hairannyer...aweks aweks dia sumer tau dia dh ada anak bini....

MasyaAllah... ako pun tau dgr cite member ako gitu gak kat sini tapi insyaAllah, ako xnak gitu... bagi ako... Umuq 30thn dah setengah usia coz kebykN sekarang manusia akan idup dlm area 60 or 70++thn.. arap2 amal ibadat ako bertambah dlm usia gini.. zaman muda ako telah berlalu.. jiwa je muda coz envt. ngan student U gie.. huhuhu.. Doa2 lah ako tak menyimpang ke jalan yg x diredhai olehNYA...
Kpd rakan2 ako (lelaki) yg dah befamily, jglah family sebaik mgkin coz kita ketua family, kalau kita warak skali pun tapi x bimbing wife or anak kite , kiranya kita dlm syurga nti(insyaAllah), silap2 kite ditarik semula oleh mereka ke neraka.. (utk peringatan diriku n kawan2)... renung2kan dan selamat beramal....

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 2:30 pm

Syuhardy@boy wrote:
normazura wrote:tup tup dah 30 ...... tup tup dah 40 ..... jeng jeng ..... korang yg jantan2 tu jaga peel bila dah masuk 40an nih ..... era gatal akan kembali .... heheheheheh


hahaha..life begins at 40 for men...and its true laaaa....banyak kawan kawan aku yg masuk umuq 40 nie jd mcm umuq 20 balik......awek keliling pinggang..yg hairannyer...aweks aweks dia sumer tau dia dh ada anak bini....
...well,pompuan sekarang pun just wanna have fun,,lifestyle skang ni dah macam2 ada..umo 40 an selalunya lelaki dah stabil dr segi ekonomi,so time to sosialize,,,,for young women,they can take granted out of that,,,kita tak tahu dugaan kita mcm mana,jadi jgn judge orang lain,,cuma mereka2 yg dah tau camana diduga dgn nafsu dan duit yg tahu cemana susahnya nak tangkis atau nak tangkap ...aku syukur sebab suami aku selalu remind aku,,abang tak minta,tapi kalau ada awek yg lawa muda dan kaya nak kat abang,maybe abang ambik,ayang pun buleh tumpang senang abang,,kann !!!!!!!!,,,,,,,,,,,abanggg ileviuuuu...wakakakaaa.... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Fri Feb 06, 2009 5:46 pm

zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:
normazura wrote:tup tup dah 30 ...... tup tup dah 40 ..... jeng jeng ..... korang yg jantan2 tu jaga peel bila dah masuk 40an nih ..... era gatal akan kembali .... heheheheheh


hahaha..life begins at 40 for men...and its true laaaa....banyak kawan kawan aku yg masuk umuq 40 nie jd mcm umuq 20 balik......awek keliling pinggang..yg hairannyer...aweks aweks dia sumer tau dia dh ada anak bini....

MasyaAllah... ako pun tau dgr cite member ako gitu gak kat sini tapi insyaAllah, ako xnak gitu... bagi ako... Umuq 30thn dah setengah usia coz kebykN sekarang manusia akan idup dlm area 60 or 70++thn.. arap2 amal ibadat ako bertambah dlm usia gini.. zaman muda ako telah berlalu.. jiwa je muda coz envt. ngan student U gie.. huhuhu.. Doa2 lah ako tak menyimpang ke jalan yg x diredhai olehNYA...
Kpd rakan2 ako (lelaki) yg dah befamily, jglah family sebaik mgkin coz kita ketua family, kalau kita warak skali pun tapi x bimbing wife or anak kite , kiranya kita dlm syurga nti(insyaAllah), silap2 kite ditarik semula oleh mereka ke neraka.. (utk peringatan diriku n kawan2)... renung2kan dan selamat beramal....

Bg aku la kan..takdir pertemuan tu sumer di tangan allah...klu allah dah ketentuankan kita nie kawin 4...maka kawen 4 la kita......x kan nak lawan takdir pulak kan.....hehehhe....tapi satu je la pesanan aku pada kawan2 yg dh kawen nie.....klu x mampu jgn mengada ngada nak pasang lebih dari satu..... Evil or Very Mad
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Dato' K on Sat Feb 07, 2009 9:47 am

wow, abang boy..macam nak kawin 4 je...ko larat ke nak bergilir2??kol 9.30 malam pun dah tdo.. Very Happy
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 1:32 pm

Dato' K wrote:wow, abang boy..macam nak kawin 4 je...ko larat ke nak bergilir2??kol 9.30 malam pun dah tdo.. Very Happy
...........datoK K,,orang2 tidow awal ni sebab nk BANGUN awallllllllllllll,,,kan bro boyyyy,,,eekkekee............... What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 10, 2009 10:08 am

Hehehhe....Janji sebelum kol 9.30 malam tu kita tunaikan tanggung jawab sebagai seorang suami....bg nafkah batin kt bini kita...hehehehe...lepas tu bangun pagi pagi..bg lagi nafkah batin kt bini kita..baru la bini kita sayang kat kita..... Very Happy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 10:19 am

Syuhardy@boy wrote:Hehehhe....Janji sebelum kol 9.30 malam tu kita tunaikan tanggung jawab sebagai seorang suami....bg nafkah batin kt bini kita...hehehehe...lepas tu bangun pagi pagi..bg lagi nafkah batin kt bini kita..baru la bini kita sayang kat kita..... Very Happy
,,,,,,,,asek citer batin jek bro,ni aku jeles nih...mikail nak makan nestum jugak,mak dia nak makan ambuyat juga,zahir tuhhhh..... Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 11:55 am

mus...ambuyat tu haper ek? takde dlm kamus dusun raub tu kannn Question Question
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Dato' K on Tue Feb 10, 2009 12:11 pm

najib wrote:mus...ambuyat tu haper ek? takde dlm kamus dusun raub tu kannn Question Question

hoi sebok je ko nih, org tua nak bercakap pun tak senang... Evil or Very Mad
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum