Syuhardy@boy

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 10, 2009 12:28 pm

najib wrote:mus...ambuyat tu haper ek? takde dlm kamus dusun raub tu kannn Question Question

ambuyat tu makanan org ulu brunei...tu yg musliha tu tembam semacam jerk...ari ari belasah makan ambuyat....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 7:43 pm

ooo...mus kena bwk balik ni bg kitaorg try.


Dato' K wrote:
najib wrote:mus...ambuyat tu haper ek? takde dlm kamus dusun raub tu kannn Question Question

hoi sebok je ko nih, org tua nak bercakap pun tak senang... Evil or Very Mad

kamal.... x perlu hangin ngn aku.... Razz Razz hr ni aku tgh cuti, rajin jek online, esok dah start keje balik aku nyampuk skali skla je la....tp aku nak gak buat komitmen kalau boleh nak jenguk kat sini at least 5 min tiap hari hahhaha....akan ku aktif menyampuk
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 11, 2009 10:16 am

x pe najib..elok gak ko menyibukkan diri....sebab ko tu baru kawen..so banyak benda yg bule ko pelajari dari kami nie...heheheheh
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

tumpang lalu... hehehehe

Post  fazrijohari on Wed Feb 11, 2009 4:51 pm

kenderan besar nak lalu ni... tumpang tumpang Very Happy

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 5:03 pm

Syuhardy@boy wrote:x pe najib..elok gak ko menyibukkan diri....sebab ko tu baru kawen..so banyak benda yg bule ko pelajari dari kami nie...heheheheh
...........tak lengkap ayat ko tu,dari kami2 yg EXPERTT inihh,,ekekke....ambuyat tu mknan eksotik laa,sabah pun ada jugak maaaa..nanti aku bw balik tepung kanji tu,tapi aku pun tak reti nak buatnya...makan pandai... Shocked
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 5:05 pm

fazrijohari wrote:kenderan besar nak lalu ni... tumpang tumpang Very Happy
...brapa tayar ko ada? tmasuk spare tayar ya ..... cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  shamshillah on Wed Feb 11, 2009 10:07 pm

zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:
normazura wrote:tup tup dah 30 ...... tup tup dah 40 ..... jeng jeng ..... korang yg jantan2 tu jaga peel bila dah masuk 40an nih ..... era gatal akan kembali .... heheheheheh


hahaha..life begins at 40 for men...and its true laaaa....banyak kawan kawan aku yg masuk umuq 40 nie jd mcm umuq 20 balik......awek keliling pinggang..yg hairannyer...aweks aweks dia sumer tau dia dh ada anak bini....

MasyaAllah... ako pun tau dgr cite member ako gitu gak kat sini tapi insyaAllah, ako xnak gitu... bagi ako... Umuq 30thn dah setengah usia coz kebykN sekarang manusia akan idup dlm area 60 or 70++thn.. arap2 amal ibadat ako bertambah dlm usia gini.. zaman muda ako telah berlalu.. jiwa je muda coz envt. ngan student U gie.. huhuhu.. Doa2 lah ako tak menyimpang ke jalan yg x diredhai olehNYA...
Kpd rakan2 ako (lelaki) yg dah befamily, jglah family sebaik mgkin coz kita ketua family, kalau kita warak skali pun tapi x bimbing wife or anak kite , kiranya kita dlm syurga nti(insyaAllah), silap2 kite ditarik semula oleh mereka ke neraka.. (utk peringatan diriku n kawan2)... renung2kan dan selamat beramal....

wah ustaz zaidi..alhamdulillah...dah insap kwn2 aku nih..bahagia la bini ko...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 12, 2009 10:12 am

fazrijohari wrote:kenderan besar nak lalu ni... tumpang tumpang Very Happy

Hahaha..hallo Fazri Jo...muncul jugak akhirnya ko ekkkkk...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 12, 2009 10:13 am

[/quote] wah ustaz zaidi..alhamdulillah...dah insap kwn2 aku nih..bahagia la bini ko...[/quote]

Shila....harap harap edy lepas kawen x berubahj la ekkkk kan.....jgn pandai bg nasihat sebelom kawen jer...nti lepas kawen nti hampeh......heheheheh
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  shamshillah on Sat Feb 21, 2009 11:25 am

yup..betul tuh..korg suma diharap menjadi suami dan ayah yg baik..didik anak bini ke jalan yg diredhai Allah..amin...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  najib on Sun Feb 22, 2009 12:02 am

shamshillah wrote:yup..betul tuh..korg suma diharap menjadi suami dan ayah yg baik..didik anak bini ke jalan yg diredhai Allah..amin...

insyaallah...amin
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  zackzaidi on Mon Feb 23, 2009 5:00 pm

Syuhardy@boy wrote:
wah ustaz zaidi..alhamdulillah...dah insap kwn2 aku nih..bahagia la bini ko...[/quote]

Shila....harap harap edy lepas kawen x berubahj la ekkkk kan.....jgn pandai bg nasihat sebelom kawen jer...nti lepas kawen nti hampeh......heheheheh[/quote]

insyaAllah... doa2 la skali boy.. nie pun dah cuak nak masuk fasa1 ni.. bacaan al-quran depan bkal wife (betul semua tajwidnyerrr pale )

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 4:05 am

[center]daddy boy..daddy boy..manja dan berahi sungguh namamu ini..wakakakakak..teruja merk..nyehhhh..
ermm..masa ko tepon aku tu kan daddy boy..sentap jugak aku..sbbnya ko pandai gak guna bahasa2 nok nok ni kan daddy boy..mana ko belajar?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:50 pm

sahril sarudin wrote:[center]daddy boy..daddy boy..manja dan berahi sungguh namamu ini..wakakakakak..teruja merk..nyehhhh..
ermm..masa ko tepon aku tu kan daddy boy..sentap jugak aku..sbbnya ko pandai gak guna bahasa2 nok nok ni kan daddy boy..mana ko belajar?
wakakakaaa aku nak mencarut lg tapi aku bersabar...ilang topik ke ustaz an eddy bila sahril mencelah dgn penuh berahi.... @ @
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  najib on Thu Mar 19, 2009 5:25 pm

sahril sarudin wrote:[center]daddy boy..daddy boy..manja dan berahi sungguh namamu ini..wakakakakak..teruja merk..nyehhhh..
ermm..masa ko tepon aku tu kan daddy boy..sentap jugak aku..sbbnya ko pandai gak guna bahasa2 nok nok ni kan daddy boy..mana ko belajar?

hah boy...jawab jgn x jwb.....kantoi ke? Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 3:02 pm

najib wrote:
sahril sarudin wrote:[center]daddy boy..daddy boy..manja dan berahi sungguh namamu ini..wakakakakak..teruja merk..nyehhhh..
ermm..masa ko tepon aku tu kan daddy boy..sentap jugak aku..sbbnya ko pandai gak guna bahasa2 nok nok ni kan daddy boy..mana ko belajar?

hah boy...jawab jgn x jwb.....kantoi ke? Razz Razz Razz
..wakakakaa aku rasa la kan, bahasa n ejaan ko lebih nok nok nok dr daddy boy la sahril,,,,apa pun ko tetap yoda da bommb... queen jocolor queen
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 25, 2009 4:03 pm

apa ni mak ayam...malu la kita mak tanya soalan mcm tu..kita belajar dari adeks adeks la mak..mana lg.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  shamshillah on Wed Mar 25, 2009 11:32 pm

sahril sarudin wrote:[center]daddy boy..daddy boy..manja dan berahi sungguh namamu ini..wakakakakak..teruja merk..nyehhhh..
ermm..masa ko tepon aku tu kan daddy boy..sentap jugak aku..sbbnya ko pandai gak guna bahasa2 nok nok ni kan daddy boy..mana ko belajar?

bahasa2 nok nok?? aku bnyk x phm bhs si sherry nih...merk?..nyehhhh??...tp aku suka ejaan itewww...hehe..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  sahril sarudin on Tue Mar 31, 2009 3:31 am

Syuhardy@boy wrote:apa ni mak ayam...malu la kita mak tanya soalan mcm tu..kita belajar dari adeks adeks la mak..mana lg.....

kelezzz..daddy daddy skang ni..suka sangat kawan ngan adik2..bahaya gittew..opsss...!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Tue Apr 21, 2009 12:33 pm

Hehehe.....biasa la mak...kita hidup di atas dunia nie kena la berkawan ngan sumer org....x kan kita nak reject org tu sebab dia lain dari yg lain betol x....apa hak kita sebagai manusia yg menumpang di bumi Allah ni nk judge manusia lain.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  normazura on Tue Apr 21, 2009 10:43 pm

Syuhardy@boy wrote:Hehehe.....biasa la mak...kita hidup di atas dunia nie kena la berkawan ngan sumer org....x kan kita nak reject org tu sebab dia lain dari yg lain betol x....apa hak kita sebagai manusia yg menumpang di bumi Allah ni nk judge manusia lain.....

wahhh cun la ayat ko ni daday boy ... i like ... What a Face
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Wed Apr 22, 2009 6:15 pm

hahaha..biasak laaa....kengkadang mulut yang lazer buleh berubah menjadi mulu tyg baik...amin.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:51 pm

Syuhardy@boy wrote:hahaha..biasak laaa....kengkadang mulut yang lazer buleh berubah menjadi mulu tyg baik...amin.....
......wakakakaaa kalo dah mengeja pun tak betui,ni mesti kencing berdiri punya ni daddy boy,,ehehehee...shilla,bagus la ko,sume yg kona2 ko mmg tak paham ya ?.... Wink Exclamation Question
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Mon Apr 27, 2009 5:23 pm

shiela ni musti suci murni lagi nie...ibarat kain putih yg tidak dikotori lagi....sebab tu la sumer yg korner baring dia x tau
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 4:52 pm

Syuhardy@boy wrote:shiela ni musti suci murni lagi nie...ibarat kain putih yg tidak dikotori lagi....sebab tu la sumer yg korner baring dia x tau
..tak kotor mende,terbalik keta dia punya ronggeng,mesti kotor keta tuh,,,eehehhe,,,alhamdulillah la,tak penat bakal asben dia bimbing dia nanti,,jgn dia yg queen control udoh le,,,,,aku ni teringin nak jd queen control,,cemana ya ,,kut ada sesapa bleh ajo...yg baling pasu kat dahi asben kee,,,sesapa aje laaa,,,ekekekekekee afro flower afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum