Syuhardy@boy

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Wed Apr 29, 2009 11:49 am

siut jer ayat..bu the way .....aku semalam dh officially genap 30 tahun..hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  yard dean on Wed Apr 29, 2009 10:39 pm

Syuhardy@boy wrote:siut jer ayat..bu the way .....aku semalam dh officially genap 30 tahun..hehehehehe
sorang lagi dah masuk dekad ketiga...dapat kuih ape lak..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Thu Apr 30, 2009 4:10 pm

yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:siut jer ayat..bu the way .....aku semalam dh officially genap 30 tahun..hehehehehe
sorang lagi dah masuk dekad ketiga...dapat kuih ape lak..
...haaa nak aku citer pasal kuih ke ti ? abis pikir ke ? waakakakakaa...aku lambat lg.coming oktober nih,ada rasa mcm seram juga,tgk kulit pun dah kedut2...ehhh tu kulit kan mana yg aku tgk tu yek,,waakakaka lagi,,,, Razz Razz ... selamat hari lahir bro,semoga ko bahagia dunia akhirat..... cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Mon May 04, 2009 1:06 pm

yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:siut jer ayat..bu the way .....aku semalam dh officially genap 30 tahun..hehehehehe
sorang lagi dah masuk dekad ketiga...dapat kuih ape lak..

aku x dapt kuih apa apa pun..bini aku bru lps operation...so kena la jd laki yg baik..takkan nak mintak kot time bini tgh sakit kan...hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Mon May 04, 2009 5:37 pm

sakit tapi sedap...wakakakaaa,,,,winie operate apa daddy boy oiiii citer la skett kat kawan2 yg prihatin@menyibuk ni,,,sure ati and sahril nak tau sesangat tuhh,,tp doang malu nak tanya,doang suh aku yg tanya kan sebab aku comel,,,, Laughing Laughing cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  normazura on Mon May 04, 2009 8:13 pm

musliha mustapha wrote:sakit tapi sedap...wakakakaaa,,,,winie operate apa daddy boy oiiii citer la skett kat kawan2 yg prihatin@menyibuk ni,,,sure ati and sahril nak tau sesangat tuhh,,tp doang malu nak tanya,doang suh aku yg tanya kan sebab aku comel,,,, Laughing Laughing cheers

ya allah mek liha oiiiiiii ..... tolong la ada ke'malu'an skit ..... awwwwwww No No No ...... kompem ati ngan sahril tersengih cam kerang busuk ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Tue May 05, 2009 12:22 pm

bini aku kena operate psl appendix....so kena rehat dlm 3 bulan...mcm org beranak gak...so nk kena pantang hubungan kelamin...klu nk buat gak bule..tapi kena main slow slow...aku nie jenis suka main kasar kasar...so kena la berehat dulu selama 3 bulan....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Tue May 05, 2009 4:39 pm

normazura wrote:
musliha mustapha wrote:sakit tapi sedap...wakakakaaa,,,,winie operate apa daddy boy oiiii citer la skett kat kawan2 yg prihatin@menyibuk ni,,,sure ati and sahril nak tau sesangat tuhh,,tp doang malu nak tanya,doang suh aku yg tanya kan sebab aku comel,,,, Laughing Laughing cheers

ya allah mek liha oiiiiiii ..... tolong la ada ke'malu'an skit ..... awwwwwww No No No ...... kompem ati ngan sahril tersengih cam kerang busuk ......
...uishh ada la ni,nazri kata sebesar muka dia lagi tembam n best,,,,waaakakakakaa... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Tue May 05, 2009 4:41 pm

Syuhardy@boy wrote:bini aku kena operate psl appendix....so kena rehat dlm 3 bulan...mcm org beranak gak...so nk kena pantang hubungan kelamin...klu nk buat gak bule..tapi kena main slow slow...aku nie jenis suka main kasar kasar...so kena la berehat dulu selama 3 bulan....
,,,o ye ke bro,,huhh syukur aku blum diagnose ada appendix,,dah la aku ni jarang2 jumpa dan dikasari,,awwwww,,ehehehe,,selamat berpuasa daddy boyyy....sahril,tambah la pape yg patut,,,aku merindui dirimu itteww... Basketball bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  sahril sarudin on Wed May 06, 2009 3:27 am

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:
musliha mustapha wrote:sakit tapi sedap...wakakakaaa,,,,winie operate apa daddy boy oiiii citer la skett kat kawan2 yg prihatin@menyibuk ni,,,sure ati and sahril nak tau sesangat tuhh,,tp doang malu nak tanya,doang suh aku yg tanya kan sebab aku comel,,,, Laughing Laughing cheers

ya allah mek liha oiiiiiii ..... tolong la ada ke'malu'an skit ..... awwwwwww No No No ...... kompem ati ngan sahril tersengih cam kerang busuk ......
...uishh ada la ni,nazri kata sebesar muka dia lagi tembam n best,,,,waaakakakakaa... cheers cheers

adakah abg nazri ittew mengukur saiz mukanya di ke'malu'an mu itu wahai kak mus?banyak sungguh kegunaan ke'malu'an mu ittew..boleh dijadikan bahan pengukur gittew?kalau sedari dulu ku tahu tentang ittew harus ku war war kan kepada puan nancy ban utk dijadikan ke'malu'an mu itu sbg bahan pengukur menggantikan alatan yang diberi nama 'buret' ittew..

pls erkk..aku tak carut taw..ni hasil pemahaman aku ngan ayat yang ditulis oleh mus ittew..kalau silap kepada guru2 sekali..sila betulkan..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  cliey on Wed May 06, 2009 11:34 am

hahahah...siut tol ayat kowang ekk....
sib bek bos aku takde..aku gelak kuat2 siott...... geek
apesal lah kowang nie jadi cenggini?? sian nancy ban... afro
masih kowang ingat rambut dia?sesuai gitieww.....
hahahha
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Wed May 06, 2009 11:52 am

peeewwwiitt..memanaskan suasana di hari raya...sesungguh nya ilmu ittew amatlah luas,,guna lah akal utk mempelbagaikan alatan2 kebesaran diraja ittew utk memahami fungsi nya,,,haa yg tu aku ajo,nancy ban dah menopos masa tu,dia takde skill2 ni sume...beso muka + tembam + best = mesti shilla ingat aku buat kek sponge kannn,,waakakakaaa,,,ujung bln ni ko tau laa shilla kek tu rasa cemana,,,ekekeke ...weiii geng,,aku balik 18 jun till 28 jun insyallah,JOM JUMPAAA reramai jomm,,, rabbit rabbit bounce bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  anizawati ahmad mansor on Fri May 08, 2009 11:08 pm

Syuhardy@boy wrote:siut jer ayat..bu the way .....aku semalam dh officially genap 30 tahun..hehehehehe
happy birthday boy.... saya pun dh tak lama.... dewasa dh kita
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  anizawati ahmad mansor on Fri May 08, 2009 11:10 pm

Syuhardy@boy wrote:bini aku kena operate psl appendix....so kena rehat dlm 3 bulan...mcm org beranak gak...so nk kena pantang hubungan kelamin...klu nk buat gak bule..tapi kena main slow slow...aku nie jenis suka main kasar kasar...so kena la berehat dulu selama 3 bulan....
slow2 la boy........
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Mon May 11, 2009 5:14 pm

Nancy Ban tu sugar mummy abang aku dlu tu...tu yg abang aku leh lulus Sains masa SPM..hehehehe....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Fri May 15, 2009 5:34 pm

Syuhardy@boy wrote:Nancy Ban tu sugar mummy abang aku dlu tu...tu yg abang aku leh lulus Sains masa SPM..hehehehe....
...apa plak bro,,kertas jawapan kan org lain dr daerah lain yg tanda ?,,sebab aku pelik jugak aku pass add maths,konfom mrs Ho peck Chin... Laughing Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Fri May 15, 2009 6:22 pm

hehehe..mana la tau dh abang aku tu anak ikan dia masa time sekolah...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  shamshillah on Tue May 19, 2009 2:12 pm

musliha mustapha wrote:peeewwwiitt..memanaskan suasana di hari raya...sesungguh nya ilmu ittew amatlah luas,,guna lah akal utk mempelbagaikan alatan2 kebesaran diraja ittew utk memahami fungsi nya,,,haa yg tu aku ajo,nancy ban dah menopos masa tu,dia takde skill2 ni sume...beso muka + tembam + best = mesti shilla ingat aku buat kek sponge kannn,,waakakakaaa,,,ujung bln ni ko tau laa shilla kek tu rasa cemana,,,ekekeke ...weiii geng,,aku balik 18 jun till 28 jun insyallah,JOM JUMPAAA reramai jomm,,, rabbit rabbit bounce bom

18-28 june..leh lak ko cuti lama2..time aku kawin x dpt blk...huhu

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  musliha mustapha on Mon May 25, 2009 3:59 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:peeewwwiitt..memanaskan suasana di hari raya...sesungguh nya ilmu ittew amatlah luas,,guna lah akal utk mempelbagaikan alatan2 kebesaran diraja ittew utk memahami fungsi nya,,,haa yg tu aku ajo,nancy ban dah menopos masa tu,dia takde skill2 ni sume...beso muka + tembam + best = mesti shilla ingat aku buat kek sponge kannn,,waakakakaaa,,,ujung bln ni ko tau laa shilla kek tu rasa cemana,,,ekekeke ...weiii geng,,aku balik 18 jun till 28 jun insyallah,JOM JUMPAAA reramai jomm,,, rabbit rabbit bounce bom

18-28 june..leh lak ko cuti lama2..time aku kawin x dpt blk...huhu
..date ko kawen tu peak date la shilla,,,sini anak2 staff sumer international school..cuti sekolah time tu,suma balik nigiri la,,,,aku dah cuti lama last april kan,ko tanak kawen masa tu apa kess ?.. bounce bounce bounce ...ehehehe...ni pun kensel date tu,nazri sibuk keja..aku balik 22 jun till 29jun,,huhuuuu lambatnyaa lagik.. Sleep Sleep drunken bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Mat romeo tk..

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:11 am

Pekabo boy..x balik gali ker? dengar citer dah berfamily. bagus la tue. dlu kat tk ko mmmg ligat. slalu buat cikgu pening kepala. Cikgu mawarzi memang suka kat ko..
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Wed Sep 09, 2009 3:59 pm

woit zam...aku nyer lesen romeo dh tamat tempoh laa..aku lupa lak nk renew itu hari ..lesen tu mati 21.08.06...sama date ngan siti nurhaliza nikah ngan datuk k..heheheheh..bro kasik la nbr contact..senang nk berborak nti ngan ko...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  zamrirauf on Thu Sep 10, 2009 10:48 am

betul ka boy yang aku kenal dah insaf?? Twisted Evil imposibble..believe it or not. nie no aku 019-3732783
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Syuhardy@boy on Mon Sep 14, 2009 3:55 pm

ko ni zam..org dh insaf patut ko ckp alhamdulillah..hehehehe..percaya jer..x rugi pn..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Syuhardy@boy

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum