RULES & REGULATION

View previous topic View next topic Go down

RULES & REGULATION

Post  ayeesha on Mon Jan 12, 2009 6:16 pm

Welcome to member2 yg br join in! cheers cheers

Di harap forum ni dpt merapatkan bonding di antara rakan2 sekelas yg suatu ketika dolu......kita suma masih muda remaja. Ahhh....those were the days. geek elephant I believe ramai di antara kita telah dicampakn di serata malaysia....& x kurang jg yg dok overseas. Jd, dgn adenya teknologi internet ni....kira x de alasan la utk korang berdiam diri....he..he...he...

So, I harap all members boleh beri kerjasama dlm memaparkn profile masing2....coz most of us tak sempat nk keep track ape yg dh berlaku kat life korang. In a way, korang x yah le dok repeat again n again citer korang tuh each time a new member is introduced....tul x?? hehehe...

Beside that, korang pn bleh share fwded email yg interesting2 kat sini....so, tak ler sendat sgt inbox email nanti, tul x kawan2? He...he... Very Happy

Diharap semua members yang berada di forum ini:

1)memahami sensitivity masing2x....especially hal2 sensitip like perkauman, politik, etc. (well, kita kn ade ramai classmate yg non-malay....)

2)sentiasa aware with your comments, topics dan jokes korang agar tidak melukai perasaan sesiapa..

3)stay away daripada any pertelingkahan


Last edited by ayeesha on Sun Jan 18, 2009 12:43 am; edited 3 times in total

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  ayeesha on Fri Jan 16, 2009 5:56 pm

And....if possible, jgn cpt sgt create topic baru....klau ade topic yg ala2 serupa (yg telah dibuka oleh org lain)....tumpang aje la. Kita kena jimatkn space....SAVE OUR ENVIRONMENT......REDUCE, REUSE & RECYCLE. he..he...he.. Razz flower

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

CHATBOX

Post  Dato' K on Mon Jan 19, 2009 4:06 pm

wei cicak, hang tolong create chatbox la wei..buleh org takde keje cam aku ni berchatting..pas ni dah byk keje ntah2 dah tak sempat nak log in..haha, ari ni saye telah membuat posting lagi banyak dari cicak... Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  ayeesha on Mon Jan 19, 2009 6:22 pm

Ntah ler.....rasenya ade je icon chat kat bwh nama kita x? Cuba play around.....bleh rasenya. Alaa....klau korang dok chat, x dpt ler org bz mcm i ni nk tau gossip korang....x best ler gitu. No At least....klau korang bforum, ptg2 atau time lunch....bleh lg la org nk menyampuk! Ade btul??? Suspect Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 3:16 pm

chatbox tu hang kena activate kat hang punya administration panel baru dia appear kat forum nih..hang mintak tlg adik hang je..

wei cicak, activate kan la..senang kitorang ngumpat moderator Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 6:45 pm

Mengumpat ler.....kang kita wat ape yg korang tulis tuh....jadik invisible....br tau. (ala2 cam bisu kn mulut la ni...) he...he..he....

Oh yea....korang jgn tertipu dgn the latest news yg dok gerak2 tu.....klau byk sgt posting....tajuk baru tu x kn ter-list kat situ.....ikut concept 1st in, 1st out. Utk selamat......bila senang2 tu.....check kat HOME.......suma topik ade. Cool

K, guys.......jgn dok ralik sgt dgn forum ni tau...hehehe. Anywy....kita nk balik dh ni. Mlm ni nk bertolak g Cameron Hghland. So....jumpa next week. cheers

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  Dato' K on Sat Jan 24, 2009 11:05 am

hek elleh, cicakgirl dah nak merajuk..

anyway guys, selamat bcuti n semoga selamat pergi n selamat sampai ke destinasi percutian memasing2..

ambe pong satgi tubik opih, teruh tolok balik ganung...bucit aaa peruk ambe pah ning makang macang2 - kepok lekor ade, nasik dagang ade, sata ade, ketupak sutung ade...sedak2...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  normazura on Sat Jan 31, 2009 2:40 pm

jgn dok ralik sgt dgn forum ni tau

wowwwwwwwwwwwwwwwww .... mek sah tau perkataan 'ralik'. kerayan keh .... auk belajar dr maneh ?
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

kawan2

Post  fazrijohari on Tue Feb 10, 2009 8:21 am

to all... pekaba? aku baru join ni si najib bagi link kat aku..
thanks najib..
Razz

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: RULES & REGULATION

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum