UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:15 pm

Dato' K wrote:huh, ade orang backing cicak la pulak..takpe...3 lawan 2...
mmg khiriah blakon best..selain khiriah, ade sorang lagi budak smtk yang jadik artis - fizz fairuz..tapi dia bukan kelas krk lah..kelas dinamik rasenye..
aaahhh, siot betul..ni sudah lari topic...pandai ko mus, the art of diversion...
Twisted Evil

Ckp psl khiriah ni.....rajin gak terserempak dia mase zmn sekolah dolu2....maklum ler, kita rajin jumpa spupu kita....tiap kali lalu dpn kelas dia...khiriah tu mesti melepak kat dpn pintu kelas sorang2....tgk org lalu lalang.....x pon, dia jadi spy klau cikgu dtg. Hahaha.....

Bdk fairuz tu pon....kita ade perasan. Klau dlu....comot je tgk dia. hahaha....skrg....dh jd glamour, you!

Agaknya.....stok owang2 raub ni....mmg stok byk mulut + kelakor giler. He...he.. Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  normazura on Fri Jan 23, 2009 2:20 pm

tau takpe .... sib baik aku tak jadi actress or singers .... if not kompem banjir kat raub 7 hari 7 malam ....

sorang lagi yg selalu kuar tv .... juanita ismail .... dia back up singers aje .... tapi aku selau nampak la dia .... even kat sipi2 stage aje .... dia budak mgs .... ahaaaa anak arwah cikgu _ _ _ tak ingat nama la pulak
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 2:23 pm

Aaaaa.....tau....tau...tau... Dia paling kanan masuk industri seni. Lama gak dh perasan dia. Katanya....adik-beradik sharifah2 tu pon sama...kan??

Jgn lupa gak kat CHEF WAN!!.....haa....lu pikir la sendiri. hehehe..... What a Face

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  Dato' K on Fri Jan 23, 2009 3:39 pm

normazura wrote:tau takpe .... sib baik aku tak jadi actress or singers .... if not kompem banjir kat raub 7 hari 7 malam ....

sorang lagi yg selalu kuar tv .... juanita ismail .... dia back up singers aje .... tapi aku selau nampak la dia .... even kat sipi2 stage aje .... dia budak mgs .... ahaaaa anak arwah cikgu _ _ _ tak ingat nama la pulak

betul2.yang rambut ala2 gerbang tu...adik dia nama juhaida..junior kita kot..dia geng ngan adik aku mase kat tengku kudin...family dia mmg bdarah seni..ayah dia tu pun pandai main alat muzik..macam kassim selamat la kot..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  najib on Fri Jan 23, 2009 5:30 pm

najib wrote:ops...chop chop....

nor khairiah pelakon tu skolah kita ke?....aku hingat dia budak mahmud.....

fairuz tu mmg la batch kita...aku igt lg dia .....tp kan actually tiap kali aku tgk fairuz tu belakon aku mesti igt kat arwah iskandar....tambah2 aku pernah jumpa arwah time kat uni dulu...tah la kenapa boleh jd camtu?

papun aku bangga la org raub ni belakon pandai gak...cam sharifah shahira etc....not bad la

kat sini pun ada senior kita nama wan norhayati, dia dept hr la....dia dulu kelas 5na...sm ngn abg shilla kot

aku cut n paste balik kat sini coz cik moderator soh....ada potensi dia delete topic gossip dia tu Cool
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 11:56 pm

wan norhayati tu kecik2 n rendah ek..dulu pengawas..aku rs dia 5NA or 5NB..abg aku kelas LK...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  najib on Mon Jan 26, 2009 1:00 pm

haah.....dulu ms skolah aku perasan dia coz kongsi bilik pengawas sama2...dia 5na......kat opis skrang kami kamceng la.....geng buat keje2 amal

shilla, apa citer abg aidil?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Tue Jan 27, 2009 4:50 pm

shamshillah wrote:wan norhayati tu kecik2 n rendah ek..dulu pengawas..aku rs dia 5NA or 5NB..abg aku kelas LK...
alaaa shilla plak yg tinggi2 kurus2 tapi dlm mimpi la,,,eekekekek soonok betoi ,,ekekekkeke,,aku pun nak jdi pelakon gak la aku rasa,,kumpul duit cukup2 then balik kl wat filem sendri,,,eekekekkee.... Laughing ........btw,,geng2 5LK 1996 selalu gi beraya rumah Azelan bin Salam @ HUSBAND pd Nurahmadiana Muhd Taib @ jiran depan umah aku,,,,aku selalu nyuruk sebab ada ex bopren aku 2 3 org dlm kelas tu,,ke aku sendirik yg perasan,,wakakakaaaa,,yg bestnya asben aku pun nyuruk juga,,dia kata saya maluu nanti doang kata,,tuuu dia tu la yg kawen dgn musliha tuuuu,,waakakakakaaa,,,abe kawe buleh tahe jugok loyaaa..... drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  shamshillah on Thu Jan 29, 2009 8:35 am

azlan tuh 5LK ke? ooo sekelas ngan abg aku rupanye..rahman boroi tuh kelas mana aa?? rahman boroi tuh kawin ngan shamsiah supar..org kg yani..kak sham tuh antara pengawas yg glamour la masa kita form 1, dia form 2krk..abg aku idup keje ngan syarikat kapal inai kiara..dia ada kat india sekrg nih..bini n 2 org anak dia ada kat raub..sama kes ngan mus la..dok jauh ngan laki..dulu dia keje misc, 6-10buln belayar baru naik darat, pastuh cuti 2-3 bulan..sekrg nih dia belayar 3-6 months then cuti 1-3 bulan..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  ayeesha on Thu Jan 29, 2009 12:38 pm

musliha mustapha wrote: btw,,geng2 5LK 1996 selalu gi beraya rumah Azelan bin Salam @ HUSBAND pd Nurahmadiana Muhd Taib @ jiran depan umah aku,,,,

Azelan tu yg mane yek? Pengawas ker? Yg rambut cacak2 tue ker? Oooo....kawen dgn nurahmadiana... Shocked Dah bape owang anak diaorg tu? Geng2 nurahmadiana tu....razalina kn? Dia mana yek?

Syuhardy tu pn ade mak sdare jgk kn kat sekolah tu???

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  shamshillah on Thu Jan 29, 2009 2:10 pm

azlan rambut cacak?? ada ker budak rambut cacak dlm kelas tuh..anyway korg igt x paul chang chern yang..dia sama jd librarian ngan kita

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  zackzaidi on Tue Feb 03, 2009 12:14 pm

salam.. mencelah....
azlan h/band kak diana tue ako nampak kat mines aritue..
dia byk anak2 buah dia tgk wayang... Very Happy

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 10:38 pm

sapakah insan bernama zackzaidi ini??? Question Question affraid

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:13 pm

shamshillah wrote:azlan rambut cacak?? ada ker budak rambut cacak dlm kelas tuh..anyway korg igt x paul chang chern yang..dia sama jd librarian ngan kita
lan bukan rambut cacak la.. die rambut kejung..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:18 pm

normazura wrote:tau takpe .... sib baik aku tak jadi actress or singers .... if not kompem banjir kat raub 7 hari 7 malam ....

sorang lagi yg selalu kuar tv .... juanita ismail .... dia back up singers aje .... tapi aku selau nampak la dia .... even kat sipi2 stage aje .... dia budak mgs .... ahaaaa anak arwah cikgu _ _ _ tak ingat nama la pulak
anak cikgu Johara.. dah meninggal ye cikgu tu..aku ingat lagi masa kekecik dulu.. opss aku tak penah kecik.. masa aku darjah darjah dulu.. asek asek minah juanita ni je menang bakat muda (MGS talenttime) aku cerita la kat akak aku.. buleh akak aku cakap.. eleh menag pon jd back up singer je..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:23 pm

shamshillah wrote:wan norhayati tu kecik2 n rendah ek..dulu pengawas..aku rs dia 5NA or 5NB..abg aku kelas LK...
aku tak ingat pasal ape tp kalau teringat pasal akak wan nih.. mesti aku geli hati aku rsa aku n mus n zack ade merekacipta name untuk die aku tak ingat ape, tp kan sebenarnya ramai lagi bebudak senior/cikgu/sesiapa sahaja yg kami suka telah dinamakan.. macam senior halida teh hasan kitorang panggil vico pasal nama die ada teh.. aku tak ingat nape tp kitorang bengkek sket ngan akak nih, cikgu napisah-API, ntah ape lagi ntah.. dulu aku buku pasal nama diorang nih
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 11:33 pm

ada lg x buku tu..hahaha

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:36 pm

ntah mana ntah aku campak ntah.. mus ngan zack la jahat.. aku baikk..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 11:41 am

alaa....tiga2 mcm nie... Evil or Very Mad Twisted Evil
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:30 pm

yard dean wrote:ntah mana ntah aku campak ntah.. mus ngan zack la jahat.. aku baikk..
ayatt palay aaa ti,,,ko yg bg nama bungkus lahh,Lan sengih laa,cikgu napi laa,muslehak kohok la,,,,ooo ko pikir aku lopa yaa,,,,!!!..tp mmg pengetua ter best abad ini = mohamed bin bai =...tido kat kusi masa assembly,selambe jek,,,,aku dtg lambat pagi tu,lepak kat pondok bacaan depan kantin,,dia round,aku kata aku sessi petang,,wakakaka dia caya pulak tu,bagus2 awak rajin dtg awal ye,,,,,waakakakakaa sapa kata pengetua pandai ???????/.... cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:31 pm

cliey wrote:alaa....tiga2 mcm nie... Evil or Very Mad Twisted Evil
ko pun samer dengan jek la,,,ajak meeting hoki time subjek yg ko tak suka,,mentang2 la dia kapitann team hoki,,,time montengg feveret ko is english kannn kannn,,hashim ghani.. bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 12:09 am

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:ntah mana ntah aku campak ntah.. mus ngan zack la jahat.. aku baikk..
ayatt palay aaa ti,,,ko yg bg nama bungkus lahh,Lan sengih laa,cikgu napi laa,muslehak kohok la,,,,ooo ko pikir aku lopa yaa,,,,!!!..tp mmg pengetua ter best abad ini = mohamed bin bai =...tido kat kusi masa assembly,selambe jek,,,,aku dtg lambat pagi tu,lepak kat pondok bacaan depan kantin,,dia round,aku kata aku sessi petang,,wakakaka dia caya pulak tu,bagus2 awak rajin dtg awal ye,,,,,waakakakakaa sapa kata pengetua pandai ???????/.... cheers
ciss lupalak ade bahan bukti bergerak dalam forum nih.. akurase kan mat bayi tu mesti tak syak kau budak ptg pasal saiz kau tarap budak tingkatan satu.. wakakakakakaa..( uhh bestnya menyetan kembali...)
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 12:26 am

yard dean wrote:
shamshillah wrote:wan norhayati tu kecik2 n rendah ek..dulu pengawas..aku rs dia 5NA or 5NB..abg aku kelas LK...
aku tak ingat pasal ape tp kalau teringat pasal akak wan nih.. mesti aku geli hati aku rsa aku n mus n zack ade merekacipta name untuk die aku tak ingat ape, tp kan sebenarnya ramai lagi bebudak senior/cikgu/sesiapa sahaja yg kami suka telah dinamakan.. macam senior halida teh hasan kitorang panggil vico pasal nama die ada teh.. aku tak ingat nape tp kitorang bengkek sket ngan akak nih, cikgu napisah-API, ntah ape lagi ntah.. dulu aku buku pasal nama diorang nih

ooo...korang ingat la kat dia ni ek? aku mula2 masuk cam hepi la jugak at least ada la muka yg aku kenal even time tu dia bukan main kerek lagi....skrg ni dah kamceng dah...slalu la aku buli dia hehhehe.....dia dah anak 2 dah....jg HR...lain sgt bidangnya tp biasala nasib mt cam kami ni...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 12:34 am

before wedd aku hr tu aku ada contact anizawati....dia 1krk kan? dia now kat tjg malim...cikgu...dah ank sorang.

ermmm...aswat ( 1 krk gak kan?) aku rs aku dah citer kat korang ....dia kat sitiawan...cikgu gak...dok dekat ngn umah in law aku...wife dia schoolmate wife aku...

sja nak story
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 05, 2009 5:18 pm

shamshillah wrote:azlan tuh 5LK ke? ooo sekelas ngan abg aku rupanye..rahman boroi tuh kelas mana aa?? rahman boroi tuh kawin ngan shamsiah supar..org kg yani..kak sham tuh antara pengawas yg glamour la masa kita form 1, dia form 2krk..abg aku idup keje ngan syarikat kapal inai kiara..dia ada kat india sekrg nih..bini n 2 org anak dia ada kat raub..sama kes ngan mus la..dok jauh ngan laki..dulu dia keje misc, 6-10buln belayar baru naik darat, pastuh cuti 2-3 bulan..sekrg nih dia belayar 3-6 months then cuti 1-3 bulan..

Woit geng..betol ke shamsisah supar tu kawen ngan rahman boroi?????...aku x tau la pulak...terkezut aku nie...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum