UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 4:24 pm

ayeesha wrote:
musliha mustapha wrote: btw,,geng2 5LK 1996 selalu gi beraya rumah Azelan bin Salam @ HUSBAND pd Nurahmadiana Muhd Taib @ jiran depan umah aku,,,,

Azelan tu yg mane yek? Pengawas ker? Yg rambut cacak2 tue ker? Oooo....kawen dgn nurahmadiana... Shocked Dah bape owang anak diaorg tu? Geng2 nurahmadiana tu....razalina kn? Dia mana yek?
........razalina ada kat dlm facebook smtk,aku lom add dia lagik...cik li kata rahman gemuk dah kurus sebab putus cinta kan cikli ?? ko yg bgtau aku duluuu,,eekekeke ati,ko dendiam tau,,wakakakaaaa....kan 1 kelas dulu,azad shahbudin,omar geng2 LK,,,zack dulu ada skandal gak kejap dgn azad kan ? ehehehee,aku dah add nadia shahbudin kat fcbk,lom ada reply dr dia,,,ehehe back singer pun jadilahhh dr mesin jait singer ati oiiii,,,,, clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 4:27 pm

[quote="shamshillah"sama kes ngan mus la..dok jauh ngan laki..dulu dia keje misc, 6-10buln belayar baru naik darat, pastuh cuti 2-3 bulan..sekrg nih dia belayar 3-6 months then cuti 1-3 bulan..[/quote]......nihh apa kes lak samakan aku dgn abg ko lak nih,,isk3,,cemana nak contct abg ko ekk shilla? ym dia ke??,,waakakakakaa.... Cool ...
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  normazura on Fri Feb 06, 2009 11:57 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:ntah mana ntah aku campak ntah.. mus ngan zack la jahat.. aku baikk..
ayatt palay aaa ti,,,ko yg bg nama bungkus lahh,Lan sengih laa,cikgu napi laa,muslehak kohok la,,,,ooo ko pikir aku lopa yaa,,,,!!!..tp mmg pengetua ter best abad ini = mohamed bin bai =...tido kat kusi masa assembly,selambe jek,,,,aku dtg lambat pagi tu,lepak kat pondok bacaan depan kantin,,dia round,aku kata aku sessi petang,,wakakaka dia caya pulak tu,bagus2 awak rajin dtg awal ye,,,,,waakakakakaa sapa kata pengetua pandai ???????/.... cheers


hoiiiiii .... kau nie mmg kacang hantu ....... boleh ko loyaaaa kat pengetua ...... bukan pengetua tak pandai ...... tapi ko tuh terlebih bijak ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 4:09 pm

tu la,,,skang ni bila ada anak yg dah bersekolah,,senak perut aku bila mikir ,kemana tumpahnya kuah kalo tak kelantai,maid kena mop.......duduk kat basetop depan skolah tak reti duduk elok2,nak juga duduk kat tpt sandar tu,,nak kata bodoh kang 5Na,,uhuhuhuhh,,,zack la nih,,,wakaka ( zack lom masuk forum ni kan,so buleh blame dia laaa )..... bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  cliey on Wed Feb 25, 2009 11:36 am

musliha mustapha wrote:
ayeesha wrote:
musliha mustapha wrote: btw,,geng2 5LK 1996 selalu gi beraya rumah Azelan bin Salam @ HUSBAND pd Nurahmadiana Muhd Taib @ jiran depan umah aku,,,,

Azelan tu yg mane yek? Pengawas ker? Yg rambut cacak2 tue ker? Oooo....kawen dgn nurahmadiana... Shocked Dah bape owang anak diaorg tu? Geng2 nurahmadiana tu....razalina kn? Dia mana yek?
........razalina ada kat dlm facebook smtk,aku lom add dia lagik...cik li kata rahman gemuk dah kurus sebab putus cinta kan cikli ?? ko yg bgtau aku duluuu,,eekekeke ati,ko dendiam tau,,wakakakaaaa....kan 1 kelas dulu,azad shahbudin,omar geng2 LK,,,zack dulu ada skandal gak kejap dgn azad kan ? ehehehee,aku dah add nadia shahbudin kat fcbk,lom ada reply dr dia,,,ehehe back singer pun jadilahhh dr mesin jait singer ati oiiii,,,,, clown

klaka...klaka...abg man gemuk kawin ngan kak sham snr krk kte lah...abg man dah lama usha kak sham.aku jumpa dah anak sorang...dah besau pon...kak sham duk sg. pasu...abg man kat shah alam...biasak lah.taw sumer.ada sesi perkenalan aritu jumpa.... Very Happy
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  cliey on Wed Feb 25, 2009 11:40 am

musliha mustapha wrote:
cliey wrote:alaa....tiga2 mcm nie... Evil or Very Mad Twisted Evil
ko pun samer dengan jek la,,,ajak meeting hoki time subjek yg ko tak suka,,mentang2 la dia kapitann team hoki,,,time montengg feveret ko is english kannn kannn,,hashim ghani.. bounce

hahhaha....dlu menyetan bagai... Evil or Very Mad
laa nie kuang sket jd Twisted Evil
cikgu aku bkn hashim ghani arr...cikgu pompuan india tue...tah hape ke nama dia! Question
aku kena stand atas kusi lol!
hahhaha...masa arwah cikgu ct riah pun sama gak...hafizul lah nyer pasal!
pastu time maths...kene lepak kat belakang kelas ngan aswad...time 3 titian...hahhahah...setan kan aku! lol! drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  musliha mustapha on Wed Feb 25, 2009 3:01 pm

hhaaaa,,kita tgk la nanti,insyallah pjg umur kita dapat tengok cemana rupa paras anak2 kita nanti kan,,,ehehehheee.... Rolling Eyes
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  normazura on Fri Mar 06, 2009 9:03 am

wehhh korang ingat tak lagi adik angkat kita dulu .... alaaaaaaaaaa yg cun2 tuh ..... kakakkakakaka. Nama dia SUBUHANI ????? ingat ? ingat tak ??????
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: UMAT2 LAIN KAT SMTK....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum