teacher mazura

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: teacher mazura

Post  yard dean on Thu Apr 23, 2009 10:53 pm

normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku ... lagi best aku dapat memo utk tindakan tata tertib .... hahahahahahha mmg best sgt kena bambu ngan boss ....

shilla tulun aku .... mcm mana nak apply jadi lecturer kat kolej ko ... tulun dapatkan aku borang permohonan ... aku nak berenti jadi cikgu ... byk sgt cengkadaknye ... tension nye aku ... byk sgt pantang larang tok nenek ... x de timbang rasa ... x de budi bicara ... pikir prinsip diri n cara bekerja dia shj ... x mau pikir dari sudut kemanusiaan .... dari sudut kesussahan org lain .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......
laaa...punya la panjang cuti skolah time ari biasa ni la kau meronggeng pi bandung..kau ingat nnt kau jd lecturer kau buleh cuti ikut suka ati perut dan limpa kau..udah udah la tu zura.. tabah la jd guru yng dihormati dan disegani... kalau tak kau jd la suri rumah tangga.. apply cuti ngan laki kau senang je nak approve..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Fri Apr 24, 2009 10:09 am

yard dean wrote:
normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku ... lagi best aku dapat memo utk tindakan tata tertib .... hahahahahahha mmg best sgt kena bambu ngan boss ....

shilla tulun aku .... mcm mana nak apply jadi lecturer kat kolej ko ... tulun dapatkan aku borang permohonan ... aku nak berenti jadi cikgu ... byk sgt cengkadaknye ... tension nye aku ... byk sgt pantang larang tok nenek ... x de timbang rasa ... x de budi bicara ... pikir prinsip diri n cara bekerja dia shj ... x mau pikir dari sudut kemanusiaan .... dari sudut kesussahan org lain .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......
laaa...punya la panjang cuti skolah time ari biasa ni la kau meronggeng pi bandung..kau ingat nnt kau jd lecturer kau buleh cuti ikut suka ati perut dan limpa kau..udah udah la tu zura.. tabah la jd guru yng dihormati dan disegani... kalau tak kau jd la suri rumah tangga.. apply cuti ngan laki kau senang je nak approve..

padan muka ko zura..yu yu kena marah dgn bos...hehehehehe..jangan mara aaaa..nanti kena jual...

aku setuju ngan ati...jd lecturer, cuti pun bukan byk ngat..nak amik cuti pun kekadang tak buleh...kalo jd cikgu, time budak cuti, cikgu pun cuti...

alaaa, standard la kena marah ngan boss...rilek la..baru sekali, bukan 13 kali pun...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Fri Apr 24, 2009 10:25 am

normazura wrote:hehehhehe .... sory la geng .... aku dah selamat pegi dan dah selamat kembali .... aku p sana 10/04/09 (jumaat) dan balik sini 14/04/09 (selasa) .... mmg best la shopping baju anak2 kat factory outlet kat bandung ... aku sikit lagi sawan kat sana .... mmg enjoy bangat .... makanan enak(menepati citarasa aku) + baju anak2 mmg byk pilihan + kebaya sulam goyang + cowok supir yg manisssss bangat (itu yg plg best) hehehehhe ....... tahun depan mau pergi lagi ......

ko g psr baru tak? cite la lebih detail ko g mana..x beli handbag ke?? x sabo nak g bandung lg...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Fri Apr 24, 2009 10:33 am

normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku ... lagi best aku dapat memo utk tindakan tata tertib .... hahahahahahha mmg best sgt kena bambu ngan boss ....

shilla tulun aku .... mcm mana nak apply jadi lecturer kat kolej ko ... tulun dapatkan aku borang permohonan ... aku nak berenti jadi cikgu ... byk sgt cengkadaknye ... tension nye aku ... byk sgt pantang larang tok nenek ... x de timbang rasa ... x de budi bicara ... pikir prinsip diri n cara bekerja dia shj ... x mau pikir dari sudut kemanusiaan .... dari sudut kesussahan org lain .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......

kat kolej aku nih mmg ada yg benti dr jd cikgu sekolah n langgar kontrak lg coz tak tahan..tp ada gak yg benti dr sini n jd cikgu sekolah..tgk pilihan masing2 la..anyway ko igt aku bole cuti sesuka hati ker?? hehe..mmg bole kalo diawal sem...n ko ada masa nak ganti kelas...so kalo nak plan cuti kena tgk jadual dulu..pilih hari yg x bnyk kelas sgt supaya x perlu ganti kelas yg bnyk..n biasanye lg aku apply cuti kalo time tu ada cuti public holiday or bebudak tgh cuti sem..kalo mc pun kena arrange ngan student bila nak ganti..mana bole suh org ganti..kecuali sakit yg lama..yg tu baru head akan cr lecturer lain ganti...anyway aku suka jd lecturer..tpkan pd aku ko mmg salah ler..x bole marah pengetua ko..ko patut mintak maaf tau ngan dia..jgn lawan bos..x berkat..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Fri Apr 24, 2009 12:12 pm

normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......
...suruh laa pengetua ko berenti keja,,,eekkekee.....alhamdulillah keja aku bahagiaaaa.. Twisted Evil Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  zackzaidi on Fri Apr 24, 2009 6:54 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......
...suruh laa pengetua ko berenti keja,,,eekkekee.....alhamdulillah keja aku bahagiaaaa.. Twisted Evil Twisted Evil

layan ek gie bandung... gie wisata alam tang kubang perahu tak? aku siap rebus telur kat atas tue.. yg pasti bukan telur ako, telur ayam.. huahahaha.. shopping best lor kan...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Sat Apr 25, 2009 12:05 am

yard dean wrote:
normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku ... lagi best aku dapat memo utk tindakan tata tertib .... hahahahahahha mmg best sgt kena bambu ngan boss ....

shilla tulun aku .... mcm mana nak apply jadi lecturer kat kolej ko ... tulun dapatkan aku borang permohonan ... aku nak berenti jadi cikgu ... byk sgt cengkadaknye ... tension nye aku ... byk sgt pantang larang tok nenek ... x de timbang rasa ... x de budi bicara ... pikir prinsip diri n cara bekerja dia shj ... x mau pikir dari sudut kemanusiaan .... dari sudut kesussahan org lain .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......
laaa...punya la panjang cuti skolah time ari biasa ni la kau meronggeng pi bandung..kau ingat nnt kau jd lecturer kau buleh cuti ikut suka ati perut dan limpa kau..udah udah la tu zura.. tabah la jd guru yng dihormati dan disegani... kalau tak kau jd la suri rumah tangga.. apply cuti ngan laki kau senang je nak approve..

UNTUK PENGETAHUAN KENGKAWAN YG BUKAN CIKGU2 DI M"SIA ....

sekarang punya cikgu kalu... cuti sekolah dah mcm takde maknenya ... korang ingat kitorg cuti secuti-cutinye ke ? ... masa cuti depa soh buat kelas tambahan lah .... depa buat meeting la .... terpaksa amik periksa la .... tinggal byk mana la cuti sekolah yg kami ada ... hampir setiap sabtu ada aktiviti kat sekolah .... amacam, mau jadi cikgu kalu ?

tu la pasal aku rembat aje suka2 ati mak nenek sepupu laki aku amik cuti pada bila-bila masa dimana sahaja .... hua hua hua affraid
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Sat Apr 25, 2009 12:16 am

shamshillah wrote:
normazura wrote:hehehhehe .... sory la geng .... aku dah selamat pegi dan dah selamat kembali .... aku p sana 10/04/09 (jumaat) dan balik sini 14/04/09 (selasa) .... mmg best la shopping baju anak2 kat factory outlet kat bandung ... aku sikit lagi sawan kat sana .... mmg enjoy bangat .... makanan enak(menepati citarasa aku) + baju anak2 mmg byk pilihan + kebaya sulam goyang + cowok supir yg manisssss bangat (itu yg plg best) hehehehhe ....... tahun depan mau pergi lagi ......

ko g psr baru tak? cite la lebih detail ko g mana..x beli handbag ke?? x sabo nak g bandung lg...

mesti la pegi cik shilla oiii ... pasar baru yg 8 lantai(tingkat) tuh ... kat pasar baru aku borong telekong, baju sulam kat Sir Cinta, h/bag guess ... itu aje ... kat rumah mode + blossom + jetset + bale anak aku borong baju anak2 ... jeans utk anak daro aku la yg plg byk ... cantik sgt .... pastu beli satu lagi h/bag coach kat diaz dan satu sling bag kat rumah mode ..... pegi toko tiga beli jeans levis hubby .... pegu happening borong tshirts .... besttttttt .... mmg nak pegi lagi thn depan ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Sat Apr 25, 2009 12:21 am

shamshillah wrote:
normazura wrote:mmg syiok la p bandung tuh ... tapi dlm syiok ada gak la aku kena hamun ngan pengetua aku ... sbb aku amik cuti dalam hari bersekolah ... mengamuk sakan la dia ... habis dimakinya aku ... lagi best aku dapat memo utk tindakan tata tertib .... hahahahahahha mmg best sgt kena bambu ngan boss ....

shilla tulun aku .... mcm mana nak apply jadi lecturer kat kolej ko ... tulun dapatkan aku borang permohonan ... aku nak berenti jadi cikgu ... byk sgt cengkadaknye ... tension nye aku ... byk sgt pantang larang tok nenek ... x de timbang rasa ... x de budi bicara ... pikir prinsip diri n cara bekerja dia shj ... x mau pikir dari sudut kemanusiaan .... dari sudut kesussahan org lain .... AKU BENCI JADI CIKGU SBB PENGETUA AKU BENGONG ......

kat kolej aku nih mmg ada yg benti dr jd cikgu sekolah n langgar kontrak lg coz tak tahan..tp ada gak yg benti dr sini n jd cikgu sekolah..tgk pilihan masing2 la..anyway ko igt aku bole cuti sesuka hati ker?? hehe..mmg bole kalo diawal sem...n ko ada masa nak ganti kelas...so kalo nak plan cuti kena tgk jadual dulu..pilih hari yg x bnyk kelas sgt supaya x perlu ganti kelas yg bnyk..n biasanye lg aku apply cuti kalo time tu ada cuti public holiday or bebudak tgh cuti sem..kalo mc pun kena arrange ngan student bila nak ganti..mana bole suh org ganti..kecuali sakit yg lama..yg tu baru head akan cr lecturer lain ganti...anyway aku suka jd lecturer..tpkan pd aku ko mmg salah ler..x bole marah pengetua ko..ko patut mintak maaf tau ngan dia..jgn lawan bos..x berkat..


aloooo makcik ... sapa cakap kat ko cikgu tak payah ganti kelas .... kena ganti jugak cik shilla oiiii .... mmg la ada cikgu yg ganti masa kita tak dtg , tapi ape yg blh dia buat ... cth aku ngajo add math n math ... cikgu tg ganti aku cikgu sejarah .... ko hengat dia tau ke nak ngajo bebudak tuh add math .... aku pon separa pitam masa ngajo depa , ini kan cikgu yg takde ilmu math ..... byk betuiiii salah paham kengkawan ku ini ..... sekian , harap maklum tongue tongue tongue tongue
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Sat Apr 25, 2009 1:31 pm

nasib baik ade cikgu sejarah, zura oiii, kalo cikgu ngajar subjek bahasa tamil klasik yg ganti tempat ko, bukan setakat cikgu yang pitam, anak murid siap leh pengsan 10 ari..

anyway, cakap pasal cikgu vs lecturer nih, ayah aku jadik cikgu 35 tahun..tu pun lps dia pencen org offer sambung keje...wife aku lak lecturer tp baru 6-7 thn gittew...so, bile aku dgr story dr dua2 org nih, aku leh buat conclusion that - dua2 keje ade kelebihan n ada kekurangan n sbnrnya bile pkir blk, lebih kurang sama je..bgantung kpd individu, mana satu keje yg dia leh adapt...

satu menda yg confirm ada persamaan antara cikgu-lecturer nih - dua2 kerja nih amatlah mulia..teramat mulia..didik anak2 bangsa jadik insan bguna...selagi anak2 yg dididik ittewww buat jasa pada agama dan bangsa, slagi ittewwwlah buku pahala cikgu-lecturer nih masyuuukkkk je...

takpe lah zura, kena bedal ngan boss nih dah mmg adat resam org bkerja lah...cuba try carik menda positif di sebalik bedalan bos ko ittwww...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  najib on Sun Apr 26, 2009 10:15 am

chop2 pasai cikgu cikgi vs lecturer tu jap ye Razz

zura...finally aku dpt ticket ke bandung tu bulan 7 nnti ....hehhe, ms aku kat jb wife aku dh booking...dia every year kena 'jenguk sedara mara dia kat sana' tu...biasa la korang org pompuan ni kan rabbit rabbit rabbit
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Syuhardy@boy on Mon Apr 27, 2009 5:27 pm

alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 4:21 pm

zura,,ko try jadi cikgu sekolah memandu laa pulak..eekkekeke,,betui taipan datok tu,,suma kerja ada susah senang nya mcm hidup juga,,,at least kita yg pempuan ni ada gak harapan kalu malas sgt nak keja,buleh berenti,suami aje cari nafkah,,,,kalo suami plak,mahu tak mahu,kena juga kerja,takde pilihan,,,,alhamdulillah kerja aku ok,on call n tak kira masa kalau ada service effecting breakdown kena solve dlm masa yg paling minima..kalo lama down kena menjawap dgn customer ( aku kalis maki n ludah ) and management smpai ke France and Shanghai nunn punya jauh pun kena tiaww....aku tgk org yg keja bawa beca n teksi tu penat juga,income plak ciput,keja tahap buasir punya ,,,,so,bersyukur la ye... cheers

bandung,,here i come,,ekeekkekeee Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
masalah aku,,malas aa nak shopping,,ngapa ek ?
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 4:53 pm

anyway,,,how are u now teacher nmazura ??... Question
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Tue May 05, 2009 12:14 am

musliha mustapha wrote:anyway,,,how are u now teacher nmazura ??... Question

ntah la mus .... aku sendiri x tau nak jawab apa .... sbb bleeding on n off ... kekadang rasa ok .... kekadang terasa gak sengal2 kat perut ... setiap kali lepas buat check up, aku akan risau disebabkan ayat2 cinta drpd DR ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Wed May 06, 2009 11:44 am

wahai cikgi zura,
ko gi lah berobat kat darul syifa plak...kat raub ada, kat bangi ada...haa terus direct ngan harun din...
susah aper?? tak kena byr pun.ikut ikhlas ko jer. jgn lah biar bleeding cenggitiewww...bahaya... scratch
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  najib on Wed May 13, 2009 2:12 am

Syuhardy@boy wrote:alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....

aku gi 26/7....nak kirim inform la....+ ongkosnya Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Wed May 13, 2009 6:53 pm

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....

aku gi 26/7....nak kirim inform la....+ ongkosnya Razz

mas mau dipesan brownies nya ... enak sekali ... kartika sari ya mas najib
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Wed May 13, 2009 7:29 pm

normazura wrote:
najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....

aku gi 26/7....nak kirim inform la....+ ongkosnya Razz

mas mau dipesan brownies nya ... enak sekali ... kartika sari ya mas najib

waduhhh, kok sampei ke bandung ngoder brownies nyaa...pasti enak...kepingin banget gue mau ke sana...tp ongkosnya enggak ada...bajingan amat..nanti gampang2 kita bisa pergi ke sana ramei2, kok..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Wed May 13, 2009 10:31 pm

Dato' K wrote:
normazura wrote:
najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....

aku gi 26/7....nak kirim inform la....+ ongkosnya Razz

mas mau dipesan brownies nya ... enak sekali ... kartika sari ya mas najib

waduhhh, kok sampei ke bandung ngoder brownies nyaa...pasti enak...kepingin banget gue mau ke sana...tp ongkosnya enggak ada...bajingan amat..nanti gampang2 kita bisa pergi ke sana ramei2, kok..

iyaaa mas kamal , mmg enak brownies nyaa ... sakali choba, mau lagi .... ada macem2 flavour ... bisa choba cheese n chip, tiramisu, choclate .... waduhhh enak banget ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Thu May 14, 2009 11:44 am

Dato' K wrote:
normazura wrote:
najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....

aku gi 26/7....nak kirim inform la....+ ongkosnya Razz

mas mau dipesan brownies nya ... enak sekali ... kartika sari ya mas najib

waduhhh, kok sampei ke bandung ngoder brownies nyaa...pasti enak...kepingin banget gue mau ke sana...tp ongkosnya enggak ada...bajingan amat..nanti gampang2 kita bisa pergi ke sana ramei2, kok..

bestnyer kalo dpt g ramai2...book 1 flight...trip krk to bandung..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  anizawati ahmad mansor on Thu May 14, 2009 10:47 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:
normazura wrote:
najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:alamak najib..ko bila nk pg bandung ekkkk...dpt pesan barang bagus nie....

aku gi 26/7....nak kirim inform la....+ ongkosnya Razz

mas mau dipesan brownies nya ... enak sekali ... kartika sari ya mas najib

waduhhh, kok sampei ke bandung ngoder brownies nyaa...pasti enak...kepingin banget gue mau ke sana...tp ongkosnya enggak ada...bajingan amat..nanti gampang2 kita bisa pergi ke sana ramei2, kok..

bestnyer kalo dpt g ramai2...book 1 flight...trip krk to bandung..
setuju sgt la kalau kita dpt p ramai2
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Fri May 15, 2009 4:23 pm

aaaiii jawuh benor reunion KRK nih smpai ke bandung....insyaallah 18 jun kami 4 beranak gi bandung.sini cuti skolah masa tu....hmmm,harap2 nafsu shopping aku naik la nanti coz aku tak minat la beli kain2 nih,,,brownies pun sama,menggemukkan,,ekekeke.....aku tgh bengang sebab kena tiaw tak masuk meeting,,tapi aku suka sebab baru doang tau saper aku!! hahaaa,, cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  anizawati ahmad mansor on Fri May 15, 2009 9:19 pm

musliha mustapha wrote:aaaiii jawuh benor reunion KRK nih smpai ke bandung....insyaallah 18 jun kami 4 beranak gi bandung.sini cuti skolah masa tu....hmmm,harap2 nafsu shopping aku naik la nanti coz aku tak minat la beli kain2 nih,,,brownies pun sama,menggemukkan,,ekekeke.....aku tgh bengang sebab kena tiaw tak masuk meeting,,tapi aku suka sebab baru doang tau saper aku!! hahaaa,, cheers cheers cheers
mus.... aku tau ko x suka shopping.... xpe... ko tlg amik kain2 tu n byr then pos kat aku je.....huhuhuhu
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  zackzaidi on Sat May 16, 2009 4:18 pm

Selamat hari guru cikgu zuraaa... moga jadi guru yang cemerlang dan ikhlas dalam menajalan kewajipan..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum