teacher mazura

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Mon May 18, 2009 5:20 pm

zackzaidi wrote:Selamat hari guru cikgu zuraaa... moga jadi guru yang cemerlang dan ikhlas dalam menajalan kewajipan..

tqtqtq cik edy ....

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Mon May 25, 2009 5:29 pm

normazura wrote:
zackzaidi wrote:Selamat hari guru cikgu zuraaa... moga jadi guru yang cemerlang dan ikhlas dalam menajalan kewajipan..

tqtqtq cik edy ....
...eja pun salah,ucapan tak ikhlas kewww??..ekekekekee.. Rolling Eyes Rolling Eyes

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

assalamualaikum cikgu..

Post  azrul on Tue Jun 23, 2009 1:36 pm

normazura wrote:normazura abu bakar nama aku dalam i/c ..... mak pak panggil mazura@a'a ... kengkawan panggil aku zura@a'a ... aku anak bongsu ...
aku sama kelas ngan korang sumer start 1krk 2krk 3krk 4na & 5na ....

result spm aku sgt teruk ... mcm nak pengsan aku tengok result ... tapi alhadulillah ada gak rejeki masuk utm skudai ... kat sinun aku ketemu 1st love aku ...

cintan cintun nearly 6 thn .... at last kawin le aku ... shahrin mat rais nama nye ... jawa keramat mari .... anak2 2 setakat nih ... 1 sedang berkembang subur .... ahakssss .... yg sulung boy 6thn = ahmad izzul thaqif ... yg 2nd girl 3 thn = amni tasnim ...

aku dok kat tmn sri andalas klang ... mengajor add math n math f4@f5 kat sek men bdr br sultan suleiman pel klang ....

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  zackzaidi on Tue Jun 23, 2009 5:01 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:
zackzaidi wrote:Selamat hari guru cikgu zuraaa... moga jadi guru yang cemerlang dan ikhlas dalam menajalan kewajipan..

tqtqtq cik edy ....
...eja pun salah,ucapan tak ikhlas kewww??..ekekekekee.. Rolling Eyes Rolling Eyes

janji maksudnya dapat diterjemahkan n penerimanya menerima dan paham.. itu sudah memadai dalam kontek teori komunikasi.. ada penyampai, penerima, medium penghantar dan maklumat yg disampaikan difahami oleh penerima.. sudah memadai.. ko x paham, lantak ko la mus.. bukan ako wish kat ko.. nak ako wish gak kor? ok lar, "selamat hari-hari kat ko".. hehehehe

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum