teacher mazura

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Wed Mar 04, 2009 5:55 pm

ish la A'a...gerun tul dgr... bawak2 la berdoa moga Allah permudahkan segala urusan..... Allah uji kita sbb DIA sygkan kita... so, take care

ha'ah aku pon takut gak ani .... aku rasa mcm byk dosa lak .... aku penah baca , ALLAH nak hapuskan dosa2 kecil dgn bagi dugaan penyakit .... ketul ke ????

hope we can pay a visit....ko ada@ber[antang kat umah klang ekk ??...

meh la kalu ada masa ....... tapi aku rasa aku join la korang 9hb nanti .... aku dah siap wat DnC kali ke-2 semalam .... aku mc sampai 9 hb tuh .... 10 hb dah buleh p sekolah ..... kiranya mcm dah ok lah kan time 9 hb tuh ...... keh keh ..... nak jugak makan belanja mus nehhh

a'a...jg kesihatan....bdn tu nak pakai lama tau

tuh la pasal najib ..... aku nih dah sebulan laki aku tak pakai ..... cam bengkek je laki aku tuh ..... hehheheheh

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  najib on Wed Mar 04, 2009 7:44 pm

normazura wrote:tuh la pasal najib ..... aku nih dah sebulan laki aku tak pakai ..... cam bengkek je laki aku tuh ..... hehheheheh

hahaha....tau takpe..... Very Happy

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Thu Mar 05, 2009 2:03 pm

normazura wrote:
shamshillah wrote:ko nih..shahrin x marah ke ko jln2 pastuh bleeding..x yah pantang makan ke kalo miscarrieage nih....siksa ooo kena operate..ko cuba mkn altenative herbal food dulu...mana tau bole kecut..jeli gamat ke..ko tanya la org..jgn terus operate..setahu aku cyst n fibroid bole gak kecut n keluar masa period..tp kalo dah bsr sgt mmg la kena operate gak..anyway best of health..take care..

shahrin tak marah .... dia cuma kata "thumbs up" kat aku ..... dah degil sgt, rasakan ..... aku ada gak makan ubat2 lain ....... aku bukan masalah miscarriage .... tp dah lain mcm lak ...... bleeding dah dua kali ..... pas tuh nampak cyst ...... arinih aku check .... dr kata cyst dah kecik .... dr 4.3 cm dah jadi 3.6 cm .... tapi ada mcm 'kandungan anggur' la plak ...... mcm2 la ...... susah ati dah aku nih ......

aku cakap kat shahrin ...... sib baik la dah ada anak ..... sepasang lak tu ..... kalu ape2 jadi kat aku lepas nih .... at least dah ada anak2 ....... iskkkkkkk aku sgttttttttt susah hati

wuishhhh..jgn pikir yang bukan2, teacher...bak kata org cheroh - not worth it!!seriously...doa je byk2..kira ko nih power la sbb dpt dugaan yang camni...allah mmg takkan duga org yg dia tau tak dapat terima cabaran...at least, bile allah turunkan cabaran kat ko, mmg Dia nak kifarah atas dosa2 kita yg dolu2....at least, dah kurang la cket dosa ko yang berkapal2 tu..heheheheh..gurau2...anyway, doa n stay positive, okeh...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Fri Mar 06, 2009 9:11 am

Dato' K wrote:
normazura wrote:
shamshillah wrote:ko nih..shahrin x marah ke ko jln2 pastuh bleeding..x yah pantang makan ke kalo miscarrieage nih....siksa ooo kena operate..ko cuba mkn altenative herbal food dulu...mana tau bole kecut..jeli gamat ke..ko tanya la org..jgn terus operate..setahu aku cyst n fibroid bole gak kecut n keluar masa period..tp kalo dah bsr sgt mmg la kena operate gak..anyway best of health..take care..

shahrin tak marah .... dia cuma kata "thumbs up" kat aku ..... dah degil sgt, rasakan ..... aku ada gak makan ubat2 lain ....... aku bukan masalah miscarriage .... tp dah lain mcm lak ...... bleeding dah dua kali ..... pas tuh nampak cyst ...... arinih aku check .... dr kata cyst dah kecik .... dr 4.3 cm dah jadi 3.6 cm .... tapi ada mcm 'kandungan anggur' la plak ...... mcm2 la ...... susah ati dah aku nih ......

aku cakap kat shahrin ...... sib baik la dah ada anak ..... sepasang lak tu ..... kalu ape2 jadi kat aku lepas nih .... at least dah ada anak2 ....... iskkkkkkk aku sgttttttttt susah hati

wuishhhh..jgn pikir yang bukan2, teacher...bak kata org cheroh - not worth it!!seriously...doa je byk2..kira ko nih power la sbb dpt dugaan yang camni...allah mmg takkan duga org yg dia tau tak dapat terima cabaran...at least, bile allah turunkan cabaran kat ko, mmg Dia nak kifarah atas dosa2 kita yg dolu2....at least, dah kurang la cket dosa ko yang berkapal2 tu..heheheheh..gurau2...anyway, doa n stay positive, okeh...

mmg byk dosa aku nih ..... ber tong2 .... tak terkira byk nye ..... kat mak bapak toksah cerita la .... kat cikgu2 pon sama terutama cikgu noraini .... ahhahahah ..... harap2 pas nih insap la skit ........

nanti korang jumpa aku 9 hb nanti .... kompem berseri2 bercahaya gituh ..... ghee

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Fri Mar 06, 2009 4:25 pm

hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Fri Mar 06, 2009 6:53 pm

musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

ha'ah la mus ..... sama gak ngan aku ..... dah dlm islam kata lelaki buleh kawin 4 ..... kalau hubby aku nak, aku redha aje la ..... nak tahan2 pon tak gunakan ..... bukan la aku kata aku suka kalau hubby aku kawin lain, tp kalau dah ditakdirkan dia nak kat org lain .... relakan aje lah .... walaupun dlm hati marah n menderita ......

harap2 nya tidak lah sampai cam gituh ..... mana ada perempuan @ isteri yg suka kongsi2 kan ...... TAPI

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  anizawati ahmad mansor on Sat Mar 07, 2009 8:52 am

musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing
mulut mmg senang ckp maaaaaaa............tp hati ckp 'x mau' maaaaaaa..... tp aku tak menolak apa yg ko kata tu... mmg benar semuanya melainkan yg tidak benar!!!! apa aku kata ni...Smile kun fa ya kun

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  yard dean on Sat Mar 07, 2009 6:35 pm

normazura wrote:
musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

ha'ah la mus ..... sama gak ngan aku ..... dah dlm islam kata lelaki buleh kawin 4 ..... kalau hubby aku nak, aku redha aje la ..... nak tahan2 pon tak gunakan ..... bukan la aku kata aku suka kalau hubby aku kawin lain, tp kalau dah ditakdirkan dia nak kat org lain .... relakan aje lah .... walaupun dlm hati marah n menderita ......

harap2 nya tidak lah sampai cam gituh ..... mana ada perempuan @ isteri yg suka kongsi2 kan ...... TAPI
hehe.. walau pon macam takde kene mengena je aku ngan topik nih kan.. cuma nak tambah, aku rasa pompuan marah/tak suka kene madu bukan fact of kene kongsi tp kene tipu.. cuba kalau dah bebtul si lelaki itu dah jatuh cinta, cakap secra beraninya, jgn tipu tipu.. mesti isteri dia tak kisah kan? kan ? kan?

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Sat Mar 07, 2009 9:03 pm

yard dean wrote:
normazura wrote:
musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

ha'ah la mus ..... sama gak ngan aku ..... dah dlm islam kata lelaki buleh kawin 4 ..... kalau hubby aku nak, aku redha aje la ..... nak tahan2 pon tak gunakan ..... bukan la aku kata aku suka kalau hubby aku kawin lain, tp kalau dah ditakdirkan dia nak kat org lain .... relakan aje lah .... walaupun dlm hati marah n menderita ......

harap2 nya tidak lah sampai cam gituh ..... mana ada perempuan @ isteri yg suka kongsi2 kan ...... TAPI
hehe.. walau pon macam takde kene mengena je aku ngan topik nih kan.. cuma nak tambah, aku rasa pompuan marah/tak suka kene madu bukan fact of kene kongsi tp kene tipu.. cuba kalau dah bebtul si lelaki itu dah jatuh cinta, cakap secra beraninya, jgn tipu tipu.. mesti isteri dia tak kisah kan? kan ? kan?

betui tuh tie ..... JGN TIPU .... terus terang aje .... mmg marah n sakit hati pada mulanya .... at least sakit hati pasal tuh shj .... kalu TIPU dah jadi dua kes ..... itu yg nak kena baling pingggan mangkuk tuh .....

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Sun Mar 08, 2009 10:05 am

musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

aku setuju...semuanye hanya pinjaman...tp nak kongsi laki tuh..aku rasa lebih baik la aku cerai kot n biar dia kawin lain..kalo dah gatal sgt nak kawin kan...tp kalo laki aku kaya n bole bg aku nafkah yg cukup dan juga simpanan utk anak2..mungkin bole la aku share ngan org lain....atas dasar kesian la..kena tgk pompuan mcm mana la kan...kalo agak2 jenis yg nak mengikis je tuh.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Tue Mar 10, 2009 11:20 am

huhuhu...should bukak topik baru nie...ape2 pun, gurls u org kena ingat 1hal jer...wat pilihan nak stay or cerai biar pk byk2 kali....
bkn ape...if cerai, sian anak2...if stay sure lah sakit hati... think befor u act k dear..
Wink walau apa2 pun, setiap kejadian Allah buat suh kita pk n redha...ada hikmah nya! kita akan lebih cekal n kuat bila kita yakin sesangat ngan kuasa Allah... trust me!! Razz

for zura, aku dah tanya mak aku pasal ko asyik bleeding lagi.mak aku kata baby tu tak kuar abis...tu sebab doc kata ada menda n nak kena wat operation bagai...org gugur mmg mcm tue...
terpulang kat ko lah mcmana ko nak berubat, asal ko sihat.penting sangat2 pantang...aku nie bentan byk kali...huhu.yang paling takut ialah meroyan...meroyan nie ada byk jenis.lain org lain lah kena nye. so, b careful ya....

ahaks!! farao

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Tue Mar 10, 2009 11:27 am

musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

untuk mus, jgn mintak mcm gitu....mintak n pk yang kita nak bahagia ngan suami kita dunia akhirat...
apa kita pk tanpa kita sedar itu ada lah salah satu doa...mana tau apa kita pk akan jadi.so, dun set ur mind dgn benda bukan2...mmg kena redha, but u stil have to make it as yours....lain lah kalau Allah yg ambik dia.mmg takleh wat pape...if setakat kita sesama makhluk, leh bersaing lagi....
aku rasa org kat palastin sana tak pk mcmana nak pasang 2, bermadu ke hape ke...sebab diorg pk mcmana nak survive jer...taknak kena tembak....huhuhu.bersyukur lah!
ahaks! pirat

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Tue Mar 10, 2009 11:30 am

bukan nak jadi ustazah ke hape... Razz
aku juz ckp ajer...if jadi jugak kat kita, sure kena redha jgk....huhuhu
doa2....huhuhuhu Embarassed

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Tue Mar 10, 2009 4:04 pm

cliey wrote:huhuhu...should bukak topik baru nie...ape2 pun, gurls u org kena ingat 1hal jer...wat pilihan nak stay or cerai biar pk byk2 kali....
bkn ape...if cerai, sian anak2...if stay sure lah sakit hati... think befor u act k dear..
Wink walau apa2 pun, setiap kejadian Allah buat suh kita pk n redha...ada hikmah nya! kita akan lebih cekal n kuat bila kita yakin sesangat ngan kuasa Allah... trust me!! Razz

for zura, aku dah tanya mak aku pasal ko asyik bleeding lagi.mak aku kata baby tu tak kuar abis...tu sebab doc kata ada menda n nak kena wat operation bagai...org gugur mmg mcm tue...
terpulang kat ko lah mcmana ko nak berubat, asal ko sihat.penting sangat2 pantang...aku nie bentan byk kali...huhu.yang paling takut ialah meroyan...meroyan nie ada byk jenis.lain org lain lah kena nye. so, b careful ya....

ahaks!! farao


thanx la cik lie ..... mak ko misi ke ??? wahhhhh nih baguih bukak topik kesihatan wanita nih ..... ha'ah , bentan agaknye aku neh .... mana idak nye, anak2 aku amat 'baik' sekali ..... siap wresling kat perut aku time aku ngandung ..... kekadang siap nyondol kat punggung .... camne lah aku tak gugur ...... ishkkkk anak2 ....... satu lg aku nih mmg tak reti nak duduk diam2 ......dlm pantang pon aku curi2 menyapu ..... hahahh

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Tue Mar 10, 2009 4:20 pm

huishhh, tak sangka aku ade pompuan pemikirannye cam mus nih...anyhow, pada pandangan aku lah, lelaki ni kalo nak berpoligami, kena pkir panjang2..dr segi kemampuan ekonomi, kemampuan berlaku adil...n yg paling penting - apa sebab yg nak berpoligami tu...kalo wife baik, jaga suami, jaga agama, ada zuriat, patut2 takyah la nak kawin lain unless kalo tak kawin, leh jadik maksiat besor ke...aku pun maleh nak ulas panjang2 isu nih, takut jd riak n allah duga aku lak kang..huishhh..malam smlm on d way nak balik ke umah dr mdm kwan, aku ada gak sembang2 ngan wife aku pasal nih, dia kata - ikut keadaan...WOW!!terkesima aku mendengornye..tapi rupa2nye ayat wife aku tak abih lagi...-'IKUT KEADAAN, KALO SAYA TAKLEH BG ZURIAT KE, BOLEH CONSIDER LA NAK KASI AWAK KAWIN LAIN'....laaaaa, yoyo ooo je... Very Happy

to teacher zura, aku pun penoh dengor org tua2 ckp yg mcm cikli bgtau tu..makcik aku ramai yg jadik nurse n bidan..so, yg paling penting, mmg kena pantang...takleh kompromi tau teacher!!!ko pun kena kesian kat husband ko tu..risau kepala otak dia tu...aku cadangkan ko gantikan aktiviti menyapu or kemas umah, kepada main computer game...main championship manager ke, main FIFA ke, main red alert ke, main winning eleven ke.gerenti tak melibatkan xtvt lasak nye..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Syuhardy@boy on Tue Mar 10, 2009 4:55 pm

aku amat menyokong nasihat si kamal nie..baik ko cari je satu maid untuk tolong ko..at least bila dh ada maid tolong ko...ko bole ler concentrate main Winning Eleven Ker...Pro evolution soccer ker....leh kita buat pertandingan video game.....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

i follow

Post  aswat aziz on Tue Mar 10, 2009 8:26 pm

Syuhardy@boy wrote:aku amat menyokong nasihat si kamal nie..baik ko cari je satu maid untuk tolong ko..at least bila dh ada maid tolong ko...ko bole ler concentrate main Winning Eleven Ker...Pro evolution soccer ker....leh kita buat pertandingan video game.....
kuku

Aku pun stuju gak ngan cadangan dato kamal n boy tu... Pikirlah baik-baik sebelum nak berpoligami, takut nanti bila dah terkena, merana jiwa. Tp dlm Islam isteri yg beri kebenaran suami kahwin lain dpt payung emas kat syurga nanti. Tp sebagai lelaki ni, aku rasa kalu isteri pandai jaga hati suami, memahami kehendak suami xde sbb utk terjadinya poligami. X tau le plak kot ade org suke 2 nak berpoligami... Lg satu aku sokong gak psl pertandingan winning Eleven 09, PES09 ataupun FIFA09 tu... Ada brannnn? cyclops

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Tue Mar 10, 2009 10:16 pm

best sgt ke men winning eleven nih...kekekekek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  aswat aziz on Tue Mar 10, 2009 10:39 pm

shamshillah wrote:best sgt ke men winning eleven nih...kekekekek...

Best utk yg menjiwai aje... Sronok kalu dpt mengawal Cristiano Ronaldo, Lionel Messi dll. Tp kalu tgk pun rasa mcm nak tido jer, baik rentikanlah....

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  yard dean on Tue Mar 10, 2009 10:40 pm

heh.. shilla ko layan batu seremban je la..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

bentan

Post  cliey on Wed Mar 11, 2009 12:40 pm

mak aku bidan kampung ajer... Smile leh lah tolong org if ada yg mintak tolong.
masa aku pantang, aku pun ada gak menyapu.uiskhh...membebel mak aku! bukan apa, sakit pinggang nnt.laki kita suka time sihat ajer...time sakit wat taktau ajer...org LELAKI lah kata kan.....so, kena ar beringat sebelum kena.aku ada email petua2 nie. if korang rasa korang nak, email kat aku mintak eekk... Razz

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Wed Mar 11, 2009 12:46 pm

cliey wrote:mak aku bidan kampung ajer... Smile leh lah tolong org if ada yg mintak tolong.
masa aku pantang, aku pun ada gak menyapu.uiskhh...membebel mak aku! bukan apa, sakit pinggang nnt.laki kita suka time sihat ajer...time sakit wat taktau ajer...org LELAKI lah kata kan.....so, kena ar beringat sebelum kena.aku ada email petua2 nie. if korang rasa korang nak, email kat aku mintak eekk... Razz

huuuu..macam ade pengalaman je??takde la, org LAKI ni kekadang korang kena cakap jelas2 la i.e ABANG, TOLONG BUAT NI JAP, LEH TAK??...confirm LAKI tolong punya..jangan korang main senyappp je...kekadang LAKI ni dia pelupa, maklum la..mcm2 kena pikir...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Wed Mar 11, 2009 1:48 pm

pengalaman ape dato'? pengalaman kena marah masa pantang?uiskhhh....berbuih molot mak aku!heheheh... Laughing
yer lah tu org laki byk pk...konon nyer ajer! sbnrnya org laki mmg tak concern sgt pun....ahaks!
takkan setiap kali nak kena mintak kot...pandang2 lah sket....huhuhu Razz

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Wed Mar 11, 2009 2:37 pm

tu la sbb org dok kata komunikasi tu penting dalam rumahtangga, cik li buntat ooiiii...hahahaha

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 11, 2009 3:16 pm

yard dean wrote:heh.. shilla ko layan batu seremban je la..

hahahaha...siut jer ayat ko nie boss....i like....emmmmmmmm

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum