teacher mazura

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Wed Mar 11, 2009 5:06 pm

Syuhardy@boy wrote:
yard dean wrote:heh.. shilla ko layan batu seremban je la..

hahahaha...siut jer ayat ko nie boss....i like....emmmmmmmm

batu seremban pun x layan aku nih...baik aku baca buku... Shocked Shocked

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

again n again ..... and again .....

Post  normazura on Thu Mar 12, 2009 7:52 pm

aku bleeding semula ..... alahai ape la nak jd ngan aku nih ..... aku tension laaaa ..... aku tak tau nak buat ape ..... dnc dah 2X ..... tak kan nak buat lg ..... hancur lak rahim aku ...... ishkkkkk kengkawan camne nih ...... dah la kena bpantang lama sgt .... badan pon sakit2 lg ..... susah hati plak .......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  najib on Thu Mar 12, 2009 7:54 pm

sabar zura...doa byk2 + tawakal je la...aku doakan ko cepat ok.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Fri Mar 13, 2009 9:34 am

normazura wrote:aku bleeding semula ..... alahai ape la nak jd ngan aku nih ..... aku tension laaaa ..... aku tak tau nak buat ape ..... dnc dah 2X ..... tak kan nak buat lg ..... hancur lak rahim aku ...... ishkkkkk kengkawan camne nih ...... dah la kena bpantang lama sgt .... badan pon sakit2 lg ..... susah hati plak .......

cuba lah mintak mak ko tolong plak...sure dia tau apa nak buat...cari org ke hape ke kan??
Shocked
nak aku tanya kan mak aku?if dia leh tolong, ko kena dtg umah ar...lg pun mgu dpn cuti sekolah...
ko jgn lah risau plak...nnt yg bermasalah lg bermasalah...huhuhu Wink
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  cliey on Fri Mar 13, 2009 9:36 am

tapi, kalo ko jumpa mak aku, n mak aku tau ko tue mmg kwn aku, sure ko kena bebel lah...huhuhuh
mcmana dia bebel kan aku, mcm tu jgk ko kena...silap2 kes aku langgar pantang pun dia bukak jgk...especially menyapu time pantang! huhuhu Embarassed
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 4:59 am

[center]a'a..aku nak nasihat pun tak berapa nak pandai..maklum ler aku takde pengalaman pun bab2 yang sedang ko alami ini..harap ko sihat kembali jer lah..amboi ko a'a..pasal laki ko tak ehem ehem sebulan pun nak citer kat sini ker..tak kuasa merk..wakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:03 pm

cliey wrote:
musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

untuk mus, jgn mintak mcm gitu....mintak n pk yang kita nak bahagia ngan suami kita dunia akhirat...
apa kita pk tanpa kita sedar itu ada lah salah satu doa...mana tau apa kita pk akan jadi.so, dun set ur mind dgn benda bukan2...mmg kena redha, but u stil have to make it as yours....lain lah kalau Allah yg ambik dia.mmg takleh wat pape...if setakat kita sesama makhluk, leh bersaing lagi....
aku rasa org kat palastin sana tak pk mcmana nak pasang 2, bermadu ke hape ke...sebab diorg pk mcmana nak survive jer...taknak kena tembak....huhuhu.bersyukur lah!
ahaks! pirat
,,,hhhoiiiiiipp cikli,mana ada perkataan aku MEMINTA utk dimadukan dlm tu ?? heeelllooooooo...aku dah 9 taun kahwin,dah merasa beranak,tinggal sekali n asing2,tahap terpisah lautan n benua,pegalaman hidup akan mengajar kita,pemikiran pulak yg mengimbangangi antara hati n akal,,tu pasal pd aku mind setting is the most important,and syukur sgt kita ni islam,,,,cikli,even asben ko jauh pun,parent ko dekat,apa pun yg ko hadapi,parent ko ada,,aku,being a mother at 21 yrs old,now kat sini suma pun face sendiri n it makes me a practical kind of person,,,apa guna nak bersaing kalau hati dah berubah? lgpun sempurna tu bukan sifat manusia,kita akan tua,kalau suami mampu,biarla dia cari yg muda,,mungkin itu kesempatan utk kita dekatkan diri pd Allah,,hati manusia takkan puas selagi kita bernafsu,take positif,,,anyhow,aku bersyukur dgn apa yg Allah bg pd aku,,, Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:06 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

aku setuju...semuanye hanya pinjaman...tp nak kongsi laki tuh..aku rasa lebih baik la aku cerai kot n biar dia kawin lain..kalo dah gatal sgt nak kawin kan...tp kalo laki aku kaya n bole bg aku nafkah yg cukup dan juga simpanan utk anak2..mungkin bole la aku share ngan org lain....atas dasar kesian la..kena tgk pompuan mcm mana la kan...kalo agak2 jenis yg nak mengikis je tuh.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...
belum rasa boley cakap la,,,,dah kawen nnti kut2 i love u sampe mati,,,ehehehe kena lak future asben ko power rangers shilla,,ekekekeee...tp part tgk pompuan jenis mcm mana tu lu sindri mau ingt la,,,,jarang sgt ( jarang2 jumpa ye bukan tak ada ) pompuan2 muda yg baik nak kawen dgn suami org ni,yet,itu semua kuasa Allah...... cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:13 pm

normazura wrote:aku bleeding semula ..... alahai ape la nak jd ngan aku nih ..... aku tension laaaa ..... aku tak tau nak buat ape ..... dnc dah 2X ..... tak kan nak buat lg ..... hancur lak rahim aku ...... ishkkkkk kengkawan camne nih ...... dah la kena bpantang lama sgt .... badan pon sakit2 lg ..... susah hati plak .......
,,tgk kualiti pantang ko tu cemana zura,i already royak to u kan,,,muhasabah diri,Allah maha pengasih dan penyayang,look at the brite side,ko dah ada anak 2 org,syukur sgt dah tu,,anak2 lasak tu sebab mak n abah dulu lasak juga,,plezz,do scold them kalau ko tgh pantang or pregnant tak bleh terjah2 ko mcm tu,implikasi dlm badan kita tatau,,,asben aku masa aku pregnnt n pantang,dia mmg mcm bukan dia,mmg dia jaga aku elok2,sebab dia kata masa tu bdn perempuan need more care....lepas pd pantang,,abesss... I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:16 pm

cliey wrote:tapi, kalo ko jumpa mak aku, n mak aku tau ko tue mmg kwn aku, sure ko kena bebel lah...huhuhuh
mcmana dia bebel kan aku, mcm tu jgk ko kena...silap2 kes aku langgar pantang pun dia bukak jgk...especially menyapu time pantang! huhuhu Embarassed
,,cikli,,mak ko boleh masage kan,,canteekkk,nanti 25mac aku blk raub,aku sms ko minta alamat,aku nak mintak dia ngurut...boleyy ??... Cool Cool .....perempuansss,kerap2 gi mengurut espesially yg dah lepas beranak,urat saraf kena jaga,angin pun kena buang jgn simpan dlm badan,tak dapat dividen pun...prrrooottttt,,aaahhh... lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:20 pm

Dato' K wrote:
cliey wrote:mak aku bidan kampung ajer... Smile leh lah tolong org if ada yg mintak tolong.
masa aku pantang, aku pun ada gak menyapu.uiskhh...membebel mak aku! bukan apa, sakit pinggang nnt.laki kita suka time sihat ajer...time sakit wat taktau ajer...org LELAKI lah kata kan.....so, kena ar beringat sebelum kena.aku ada email petua2 nie. if korang rasa korang nak, email kat aku mintak eekk... Razz

huuuu..macam ade pengalaman je??takde la, org LAKI ni kekadang korang kena cakap jelas2 la i.e ABANG, TOLONG BUAT NI JAP, LEH TAK??...confirm LAKI tolong punya..jangan korang main senyappp je...kekadang LAKI ni dia pelupa, maklum la..mcm2 kena pikir...
..aku agree aku agree,,wife2 ni jgn independan sgt,,aku dah merasa bahana nya sebab terlalu independan..eekekkee skang mmg aku tak kasi chance,manja keledek tahap amik remote tv pun aku takmo,,"ayang penat laa shopping tadi,abang amik sendrik remote tu yea",,contoh ayat,kalo lepas tu koang kena baling dgn remote tu,aku tak responsible la,,ekekekkee..... cyclops Suspect Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:24 pm

cliey wrote:mak aku bidan kampung ajer... Smile leh lah tolong org if ada yg mintak tolong.
masa aku pantang, aku pun ada gak menyapu.uiskhh...membebel mak aku! bukan apa, sakit pinggang nnt.laki kita suka time sihat ajer...time sakit wat taktau ajer...org LELAKI lah kata kan.....so, kena ar beringat sebelum kena.aku ada email petua2 nie. if korang rasa korang nak, email kat aku mintak eekk... Razz
,,,,cikli,abah ko bilal kan,mak bidan,,,kimia sungguh,mak n abah ko punya karrier 2 2 start dgn BI,,,wakakakakaa..ya ampunn...aku masa bpantang ank sulung,bergaduh tu dgn asben n arwah nenek aku coz doang tag team,tp mmg aku kurus skit masa dlm jagaan arwah,,pantang anak ke 2 mak aku jaga,ancurrrr...tp aku buat juga keja rumah masa dlm pntang pun..priority tetap pd pantang laa... I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 4:26 pm

yard dean wrote:
normazura wrote:
musliha mustapha wrote:hhmmmm,,,pada aku,semua benda dlm dunia ni pinjaman sahaja,bila2 Allah nak ambik balik,Dia akan ambik,,,jodoh,rezeki etc@all,,,masa aku bernikah,aku mind setting if aku boleh nikah meaning aku boleh di ceraikan atau di madukan,selagi perkara itu di izinkan dlm islam.siapalah aku nak menghalang,lgpun aku tak perfect,benda yg baik kena kongsi dgn org lain juga,,kan ?? mak n adik aku marah aku plak bila aku kata gitu,,ekekekekeke... Laughing

ha'ah la mus ..... sama gak ngan aku ..... dah dlm islam kata lelaki buleh kawin 4 ..... kalau hubby aku nak, aku redha aje la ..... nak tahan2 pon tak gunakan ..... bukan la aku kata aku suka kalau hubby aku kawin lain, tp kalau dah ditakdirkan dia nak kat org lain .... relakan aje lah .... walaupun dlm hati marah n menderita ......

harap2 nya tidak lah sampai cam gituh ..... mana ada perempuan @ isteri yg suka kongsi2 kan ...... TAPI
hehe.. walau pon macam takde kene mengena je aku ngan topik nih kan.. cuma nak tambah, aku rasa pompuan marah/tak suka kene madu bukan fact of kene kongsi tp kene tipu.. cuba kalau dah bebtul si lelaki itu dah jatuh cinta, cakap secra beraninya, jgn tipu tipu.. mesti isteri dia tak kisah kan? kan ? kan?
...bravo bravo u r da bomb boss.... cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Sun Mar 22, 2009 8:12 pm

wehhhh ada sesiapa yg percaya SAKA ???????????????????????
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  najib on Sun Mar 22, 2009 11:03 pm

last week aku lepak kat penang...dok berborak ngn sepupu2 aku kat mamak smapai pukul 2,3 pagi sembang pasai saka ni...rupanya hebat jugak penangan saka ni...keturunan kitaorg pun rupanya ada benda2...syukurla aku tak involved...fuh...tapi mmg meremangkan bulu roma la....

papun bg aku...ingat ALLAH, jg solat, Al-Quran & doa byk2 moga dijauhkan drpd amalan syirik, gangguan syaitan...insyaallah.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Mon Mar 23, 2009 10:12 am

najib wrote:last week aku lepak kat penang...dok berborak ngn sepupu2 aku kat mamak smapai pukul 2,3 pagi sembang pasai saka ni...rupanya hebat jugak penangan saka ni...keturunan kitaorg pun rupanya ada benda2...syukurla aku tak involved...fuh...tapi mmg meremangkan bulu roma la....

papun bg aku...ingat ALLAH, jg solat, Al-Quran & doa byk2 moga dijauhkan drpd amalan syirik, gangguan syaitan...insyaallah.
..huhuuu waris jari antu woooo,,aku waris jari kaki kudung,ekekeke,,,mmg ujud benda2 tu suma,atas kita la nak pecaya atau tidak,,,aku pecaya benda2 tu n aku percaya apa pun terjadi dgn keizinan n kuasa n kehendak Allah swt..doa la supaya kita dijauhkan.pak mentua aku pun ada tp dah buag dah,,coz doang guna utk pendinding masa ke laut ( pak mentua aku ex-nelayan laut cetek n dalam,tu pasal menantu dia suka gi rest nelayan )..baru la aku tau nelayan perlu dinding selain drpd pukat n diesel utk tangkap ikan.. uhuhuhuhuuu..... rabbit silent rabbit bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Mon Mar 23, 2009 12:03 pm

mmg la kena pakai dinding mus, kalo tak camana nak construct restoran nelayan...

bos aku citer, saka nih ada jenis yg penerima nye tau dia ada saka, sbb ada ritual cam citer waris jaris hantu tu..n ada gak penerima yg taktau dia ada saka...ni yang haru sket..

saka nih kalo ikut ckp org tua2 kat tpt aku lah, zaman dolu2 mmg ramai org pakai...n tujuan nye basically mmg utk tolong tuan dia lah, mcm si mus ckp tu - tolong buat keje, tolong jaga umah n anak beranak..n maybe kalo terkena tuan dia malas ngat ari tu, silap2 saka nih leh tolong buatkan air barli n nasi halia...

dr sudut agamanya, aku tak sure lah boleh or tak saka nih..tp kat kg aku, ade sorang hamba allah tu mmg dia pakai saka n masa sakit nak meninggal, mmg seksa bangat...n lepas dia meninggal, kabarnye cucu dia penah nampak arwah nenek tu with muka yg buruk bangat...sampai demam2 budak tuh...kitorang yg dengar nih consider citer tu betul la sbb takkan budak umur 6 tahun nak menipu menda2 gini..yg paling best – cucu ni kata, dia nampak nenek dia dalam bas lin siong, masa on d way balik dari bandar raub…

since yg bukak cerita pasal tragedy bas lin siong ni adalah mak kepada budak kecik tu (kira anak nenek yg meninggal tu lah), so kitorang sefamili yg dengar masa tu, semua buat muka serius..lepas makcik tu balik, kitorang satu famili bantai gelak …ayah aku la hampeh, dia kata hantu nenek tu decide nak naik bas lin siong sbb dulu2 konduktor bas tu tak pulangkan duit balance dia – kira cam kes reimburse la nih…kalo korang dgr ayah aku buat lawak time tu, sure gelak smpai kuar air mata….hehehehe..hmmm…cikgu dolah, cikgu dolah…
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  shamshillah on Mon Mar 23, 2009 8:33 pm

normazura wrote:wehhhh ada sesiapa yg percaya SAKA ???????????????????????

wei apasal citer psl saka neh....tgk citer keliwon ek....kekeke...tp aku pecaya gak..coz member aku ada yg terpilih mewarisi saka ..dia tgh berubat la mcm mana nak buang coz dia x nak terima...nauzubillah...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Mon Mar 23, 2009 10:16 pm

bos aku citer, saka nih ada jenis yg penerima nye tau dia ada saka, sbb ada ritual cam citer waris jaris hantu tu..n ada gak penerima yg taktau dia ada saka...ni yang haru sket..
:kamal said

nie la yg aku nak share ngan korang nih ... dato' K nie mmg memahami tenaga dalaman aku nih ... jenis yg tak tau dia ada saka, yg jadi mangsa org sekelilingnya ... at least kalau dia tau, boleh gak pegi buang @ berubat iye idak ....

let me story kat u all lah ... korang tau kan aku still bleeding sampai arinih ... tak berenti2 dah hampir 2 bulan ... DR tak dapat detect sakit apa aku nih ... kes terpencil kata mereka ....

so nak dijadikan cerita, biras aku (isteri kpd my husband's brother) saje gatai2 p telefon somebody la, nak tanya sama ada dia ada saka @ idak .... so jawapan yg diberi kepada biras aku ialah : "atuk rasa ko nih takde saka, belah mak bapak ko pon takde .... TAPI belah mentua ada ... sebelah mak mentua .... ". So biras aku nih agak terkejut jugak lah .... so biras aku tanya lagi pada org tua tuh .... : "Tok macam mana nak tau kewujudan saka nih dalam family mentua saya, ada sebarang tanda2 ke ?.... so atok tu jawab " ada tak ko atau sesiapa dalam family yg terdekat turun darah ..... " Wuishhhh meremang bulu roma biras aku tuh .... atok tu terus cakap lagi : "baik suruh mak mentua awak pegi berubat lah ..... " .

so dgn perasaan yg agak terkejut dan masih x percaya 100% , biras aku pegi ke rumah adik lelaki mak mentua kami (means bapak sedara hubby aku) .... so si biras aku nih dgn selambanya bertanya kepada pakcik n makcik tsbt .... guest what ????? depa mengesahkan perkara tersebut ....... katanya ada kemungkinan mak mentua aku mmg tak tahu kewujudan makhluk tersebut kerana arwah opah hubby aku nih tak sempat nak menurunkan saka nye kepada anak2 dia .... so makhluk tuh selama ini mmg sentiasa mengikut mak mentua aku tanpa pengetahuan mak mentua aku lah ...... jeng jeng jeng ...... menurut pakcik n makcik tsbt makhluk tuh hanya mahu tuan nya anak perempuan sulung ..... opah hubby aku ialah anak perempuan sulung ..... mak mentua aku jugak ialah anak perempuan sulung ..... malang nye hubby aku, ketiga2 beradik lelaki .... so menantu2 la yg jadi mangsa kan .... sbb kami perempuan .....

so korang boleh agak la kan .... what is hapenning to me ...... bila aku dok sembang2 ngan biras aku nih, kelihatan seperti mmg wujud kesinambungan kes tersebut ..... pada mulanya aku tak berapa nak percaya ..... tapi kalu nak tengok sejarahnye : biras no 1 juga selalu keguguran, mmg setiap kali miscarriage akan buat dnc 2 kali ..... biras no 2 pulak X pernah mengandung ..... aku pon bila miscarriage arituh , tak berenti2 bleeding ...... aku masih lagi curiga n ragu2 dgn perkara ini ..... TAPI ...... what do u all think ???????
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Dato' K on Tue Mar 24, 2009 1:16 pm

zura, pada pandangan aku le kan, mende2 saka nih kalo taknak pecaya pun susah gak sbb mmg berlaku..kalo ikut citer ko nih zura, n citer2 yg penah aku dengor la kan, mungkin jugak tu tanda2 saka la..n aku rasa adelah lebih afdal ko mintak 2nd, 3rd, 4th opinion drp org yg arif pasal hal2 nih..

bos kat opis aku nih, dia citer dia ade sorang anak sedara yg cuunn bangat..ala2 model gitteww..potongan badan kalo mengikut kata bos aku - agak menggiurkan..heheheh..tp smpi skrg asyik dok btunang-putus-btunang-putus je..bos aku mcm syak something coz keturunan dia mmg ade history saka..so, bos aku nih tpikir satu trick n dia arrange family gathering-buat makan2 kat umah dia...semua anak-beranak dia dtg n dia jemput sekali sorang ustaz yg mahir bab2 saka nih..lepas semua org balik, ustaz nih confirm mmg ada saka - pembawak saka nih mak bos aku, n saka tu tgh usha2 anak sedara dia ni lah sbb masa gathering, ustaz ni katanya nampak saka tu, baaaiikkkk punye ngikut mak n anak sedara bos aku...

mengikut ustaz tu, antara tanda org ada saka - drp. rajin buat amal ibadat, jadik malas or terus jauhkan diri dr agama...mana yg pompuan, walaupun cun giller tahap sherry, tp org pandang muka pompuan tu mcm sotong hangus je...something like that lah..n mayb tanda2 lain adalah seperti yg zura bgtau tu lah...

zura, kalau ko nak jumpa uztaz nih, nanti aku mintakkan kontek namber dia dr bos aku..aku lupa nama dia tp dia ni femes la bab2 saka n selalu bg talk pasal mende nih..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 1:54 pm

Anyhow zura,hope ko tawakal pd Allah n kuatkan semangat n jgn obses sgt dgn memikirkan nya nanti ko obes pulak,,ehehehe..aku tau gak la sikit2 benda mcm ni,anak sulung perempuan mmg feveret dlm isu2 ni coz they r strong internally,,arwah nenek aku selalu suh aku amalkan mcm2 ayat ( yg aku ingt pun ayat kursi aje ) utk protect dr benda2 ni coz aku generasi ke 3 ank pempuan sulung from my parent n grandparent yg each of them juga ank sulung but not ank datuk yahya sulong,,ekekekee...that explain y sometime aku agresif,suka adventure n hutan,ehh silap2 tu bukan saka,tu sakai,,ehehehe wat lawak sikit2 laa.... Wink Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Tue Mar 24, 2009 8:50 pm

baguih gak idea nih ..... better wat makan2 kat umah n then invite mana2 ustaz yg boleh tengok2 kan .... ye la isu cam ginih kekadang very sensitive .... aku mmg X tau camne nak tanya kat mom in law aku ttg perkara itewwww ..... kamal cuba2 la ko tanyakan nombor nye ????
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  yard dean on Tue Mar 24, 2009 9:33 pm

normazura wrote:baguih gak idea nih ..... better wat makan2 kat umah n then invite mana2 ustaz yg boleh tengok2 kan .... ye la isu cam ginih kekadang very sensitive .... aku mmg X tau camne nak tanya kat mom in law aku ttg perkara itewwww ..... kamal cuba2 la ko tanyakan nombor nye ????

Mende macam ni memang wujud.. bukan la ape.. dah kalau jin/syaitan/malaikat tu wujud.. maka apela mustahil mende ni semua.. apepon kalau kau nak berubat cara altenatif nih, pastikan org yang ubat tu buleh pecaya, jgn nak lepas satu saka menempel saka baru, pepandai la pilih ye..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  zackzaidi on Wed Mar 25, 2009 2:48 pm

yard dean wrote:Mende macam ni memang wujud.. bukan la ape.. dah kalau jin/syaitan/malaikat tu wujud.. maka apela mustahil mende ni semua.. apepon kalau kau nak berubat cara altenatif nih, pastikan org yang ubat tu buleh pecaya, jgn nak lepas satu saka menempel saka baru, pepandai la pilih ye..

aku pun bercaya n setuju ckp bos tue coz aku penah tengok kawan sefellow kolej aku brubat nak buang benda tue... dia punye cara time brubat tue sebijik cam harimau.. merangkak, mencakar tikar n mengaum.. suara plak bertukar garau.. siap gertak2 gie org yg melihat dia berubat.. now still brubat n susah nak buang gie coz dia dah lame jage keturunan moyang munyetnye.. org jawa..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  normazura on Wed Mar 25, 2009 4:02 pm

zackzaidi wrote:
yard dean wrote:Mende macam ni memang wujud.. bukan la ape.. dah kalau jin/syaitan/malaikat tu wujud.. maka apela mustahil mende ni semua.. apepon kalau kau nak berubat cara altenatif nih, pastikan org yang ubat tu buleh pecaya, jgn nak lepas satu saka menempel saka baru, pepandai la pilih ye..

aku pun bercaya n setuju ckp bos tue coz aku penah tengok kawan sefellow kolej aku brubat nak buang benda tue... dia punye cara time brubat tue sebijik cam harimau.. merangkak, mencakar tikar n mengaum.. suara plak bertukar garau.. siap gertak2 gie org yg melihat dia berubat.. now still brubat n susah nak buang gie coz dia dah lame jage keturunan moyang munyetnye.. org jawa..

wuishhhh korang nie ... meremang aku ... masa aku bz menaip malam kelmarin tuh, tetiba aje anak sulung aku menangis teresak2 ... terkejut jugak ... terus rasa tak sedap hati ... terus aku baca ayat kursi ... dan cari kat youtube bacaan surah yasin ... aku keep on replay ... baru reda tangisan anak aku .... (jeng jeng jeng mcm tau2 aje makhluk ALLAH tuh aku tengah cerita ttg diri ia) .... dan aku semakin mempercayai perkara yg selama ini aku sgt X percaya ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: teacher mazura

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum