Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 1 of 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Sat Jan 24, 2009 3:43 pm

Salam buat semula...

nama aku seperti yg kat subject tu,tak yah nak taip 5 6 kali,tindakan yg kurang cerdik.Aku pelajar yg sedikit nakal ( mesti ramai tak pueh ati statement nih ) dan agak aktif dlm ko kurikulum sek SMTK tersayam kita tu.sanggup kena pukul dgn mak aku coz form 5 masih sibuk dgn tournament Hoki..aku ahli PBM,setiausaha kepada pengerusi kita iaitu ZALYIRA bt Ibrahim..aku pun tatau cemana dia buleh terpilih jadi ketua,mungkin dgn undi sms...byk kenangan manis,pahit,payau,indah kat smtk tu,,ada 1 perasaan yg menerpa tiap kali aku lalu kat sekolah tu,rasa bersyukur kerana tanpa sekolah tu,aku tak mungkin berjaya jadi insan mcm hari ini,insan yg pemalu serta ayu dan gebu ( bahasa lembut utk gemuk ),,kira berjaya gak la sbg manusia mcm org lain,berkerja,berkeluarga dan mampu berdikari....

aku anak sulung dlm famili yg bahagia n loving,,so maybe thats Y aku ni jenis yg berani,daring,outspoken,over confident yet so sweet n gorgeus..( any objection? Konpom ada )... lepas abis SPM yg resultnya aku puas ati sebab study mcm ayam berak( kata mak aku laa ),aku masuk Telekom training kolej kat jln semarak,depan UTM kl n sebelah PULAPOL..aku amik sijil telekomunikasi ( komunis yg kasi ) then kami diserap masuk ke TM Touch as a technician,then aku sambung study diploma sambil bekerja n dlm masa yg sama aku berkahwin dgn En mohd nazri ( asal dr bachok kelantan.safe,balik kg sure lalu raub n takde tol ),keja sama departmen,bkawan mesra selama 2 tahun then bernikah.kawan2 rapat dtg masa aku bertunang n kenduri kawen aku.merci geng..aku bersalin anak sulung pd ogos 2001,masa tu umur 22,ekekekekee kawan2 lain duk belajar kat Uni lagi,aku dah beranak,rasa down juga,yet aku percaya pd takdir n rezeki,kalau kita berusaha,kita dapat,tu yg 14 julai 2003 aku beranak lagi tu,,,waakakakakaa...masa tu aku dah dgn Celcom,buat GSM system untuk equiptmen Nokia,Alcatel and ericsson..kiranya aku byk pengalaman bkerja compare to education laa.Aku syukur coz hubby understanding n want me to develope my self by giving me the trust to come to work in brunei.2 tahun aku tinggal sorang kat sini,third year aku bawa anak2 duduk sini,suami aku posting kat afrika masa tu,6 bulan...thats our marriage challenge...Allah maha kuasa,pengasih serta penyayang,,,aku pernah doa untuk dapat hidup yg lain dr orang lain,,ehehe dapattt...itu la lebih kuang citer aku yg tengah sangap nak balik KL tapi tak buleh coz anak2 sekolah n aku pun kena on call coz CNY cuti pjg,yg lain sumer balik negara masing2,,,eehehehe,,adioss..

bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 11:34 pm

musliha mustapha wrote:ada 1 perasaan yg menerpa tiap kali aku lalu kat sekolah tu,rasa bersyukur kerana tanpa sekolah tu,aku tak mungkin berjaya jadi insan mcm hari ini,insan yg pemalu serta ayu dan gebu ( bahasa lembut utk gemuk ),,kira berjaya gak la sbg manusia mcm org lain,berkerja,berkeluarga dan mampu berdikari....


aku pun rasa camtu..rs nak g lawat smtk la CNY ni..tp diorg tutup pagar..konpem x leh masuk..

aku anak sulung dlm famili yg bahagia n loving,,so maybe thats Y aku ni jenis yg berani,daring,outspoken,over confident yet so sweet n gorgeus..( any objection? Konpom ada )...

[/size]

x tahan aku ayat nih..tp kalo xde sifat nih dah bukan musliha namanyer..x best lak nanti kawan ngan dia..x ceria la idup aku.. Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Syuhardy@boy on Mon Jan 26, 2009 4:14 pm

amboi amboi amboi....si mulut laser nie dh pandai berpuitis ...setahu aku yg pandai berpuitis dulu just yatie rudin jer...x sangka lak ko pun pandai berpuitis ekk mus...hehehe..but like wat is aid earlier...ppl changed....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Mon Jan 26, 2009 5:35 pm

waaaah...mus, aku suka intro ala penglipurlara ko ni.... bounce bounce

betulla....aku pun even 14 tahun tak jejak ke smtk tp tiap kali lalu, aku mesti pandang puas2....rinduuuuuu siot.

takpe mus, masuk u tu bukannya tiket berjaya dlm hidup....kita semua ada rezeki masing2
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Tue Jan 27, 2009 4:38 pm

pehhh BM aku teror laa,,,aku ingat lagi,cikgu suriani jeles jek sebab ringkasan aku selalu full mark..karangan jgn citer la,,dia mintak 500 words,aku bg 5000 words,,,ada 1 karangan merapu yg mmg aku reka tahap gaban,aku combine idea dgn zack,,cikgu suriani check then dia tak terkata apa2 n sengih tahap beruk mat yeh ..... sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  shamshillah on Thu Jan 29, 2009 10:37 pm

musliha mustapha wrote:pehhh BM aku teror laa,,,aku ingat lagi,cikgu suriani jeles jek sebab ringkasan aku selalu full mark..karangan jgn citer la,,dia mintak 500 words,aku bg 5000 words,,,ada 1 karangan merapu yg mmg aku reka tahap gaban,aku combine idea dgn zack,,cikgu suriani check then dia tak terkata apa2 n sengih tahap beruk mat yeh ..... sunny

full mark???? aku ragu2 la ngan kenyataan ko nih..ke yg ni pun REKAAN gak...ekekekekek......

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Fri Jan 30, 2009 9:32 am

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote:pehhh BM aku teror laa,,,aku ingat lagi,cikgu suriani jeles jek sebab ringkasan aku selalu full mark..karangan jgn citer la,,dia mintak 500 words,aku bg 5000 words,,,ada 1 karangan merapu yg mmg aku reka tahap gaban,aku combine idea dgn zack,,cikgu suriani check then dia tak terkata apa2 n sengih tahap beruk mat yeh ..... sunny

full mark???? aku ragu2 la ngan kenyataan ko nih..ke yg ni pun REKAAN gak...ekekekekek......
dunia ini juga rekaan semata2,,akhirat juga yang haqiqi.......... Cool ............ayat kena powerrr...eehehehe...
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Sat Feb 14, 2009 10:57 am

wei mus, kalo ko ade kesempatan, tulung hadiahkan aku magnet peti ais yg ade unsur2 ke brunei an...heheheh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 5:41 pm

Dato' K wrote:wei mus, kalo ko ade kesempatan, tulung hadiahkan aku magnet peti ais yg ade unsur2 ke brunei an...heheheh
...buleh2,,nanti aku bawa balik yaa,,sib baik ko tak mintak peti ais nya datok K,,eehhehee cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 3:24 am

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:wei mus, kalo ko ade kesempatan, tulung hadiahkan aku magnet peti ais yg ade unsur2 ke brunei an...heheheh
...buleh2,,nanti aku bawa balik yaa,,sib baik ko tak mintak peti ais nya datok K,,eehhehee cyclops

[center]mus..mus..geli hati plak aku baca statement ko ittew..teringin nak tgk peti ais kat rumah uols ber2?berapa pintu ler gamaknya..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:26 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:wei mus, kalo ko ade kesempatan, tulung hadiahkan aku magnet peti ais yg ade unsur2 ke brunei an...heheheh
...buleh2,,nanti aku bawa balik yaa,,sib baik ko tak mintak peti ais nya datok K,,eehhehee cyclops

[center]mus..mus..geli hati plak aku baca statement ko ittew..teringin nak tgk peti ais kat rumah uols ber2?berapa pintu ler gamaknya..
..peti ais aku ada tingkap n 2 pintu,,ekekeke,,,,datok laa nih,aku dah bawa magnet ari tu tapi terlupa nak bg kat dia,dah dia suh simpan dulu n bw balik lain kali dgn sevenir lain pulak,,,jgn dia mintak lcd tv udah le,,, pale
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

sapa ada kat raub on 27 n 28 mac ??

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 4:27 pm

weiii aku gatal jubo nak mandi lata jarum ni disamping menjaga mak aku yg br lepas operation tu,,,,,jom kita BBQ kat situ nak ??? bounce bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Thu Mar 19, 2009 5:24 pm

musliha mustapha wrote:weiii aku gatal jubo nak mandi lata jarum ni disamping menjaga mak aku yg br lepas operation tu,,,,,jom kita BBQ kat situ nak ??? bounce bounce bounce

mus nak itutttt............aku balik raub weekend tuh....tp sabtu tu br nak balik ke klau la...jgn la awai sgt...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 9:39 pm

musliha mustapha wrote:weiii aku gatal jubo nak mandi lata jarum ni disamping menjaga mak aku yg br lepas operation tu,,,,,jom kita BBQ kat situ nak ??? bounce bounce bounce
nak ikut nak ikut...tp kan kalau aku ikut nnt ari isnin tak keje lagi.. laki simpanan aku pon marah lagi..so tak jd la..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 10:41 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:weiii aku gatal jubo nak mandi lata jarum ni disamping menjaga mak aku yg br lepas operation tu,,,,,jom kita BBQ kat situ nak ??? bounce bounce bounce

mus nak itutttt............aku balik raub weekend tuh....tp sabtu tu br nak balik ke klau la...jgn la awai sgt...
..cantekk2 udah ada 1 worang,,zc dah mmg ada kat raub,shilla aku blh paksa jek tu,zura ?? jom aa,ko tunggu ateh batu jekmkasi can anak2 ko main air,sahrilll jom aaa,najip,takkan la aku nak gi piknik awal2 lepas setubuh,ehh silap,suubuh,,,wakakakakaaa... pirat tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 2:32 pm

geng,,,just to share something,..last nite mak aku dah selamat kena operate remove dr pangkal lutut downrds n buat fistula utk hemodialisis dia kat sunway med centre,,,
aku nak komen pjg2 pun tak buleh,yet thats our life challenge nowdays,,penyakit mcm gaban punya jenis laaa....for all my frens,kita kena selalu wat check up and amalkan minum air kosong byk2,,,tak ku sangka kidney was that important n diabetic r that devil.......aku dah takde hempedu,maybe sebab tu aku bleh makan kuantiti yg banyak sebb ada space kosong dlm perut aku,,,eehehehee,,,,yeeyyeyyy nak balik kl lagi mlm ni,,,bleh arrange reunion lagi ni... cheers sunny flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Tue Mar 24, 2009 3:21 pm

semoga mak ko ok la lps nih mus....insyaallah..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Tue Mar 24, 2009 9:53 pm

musliha mustapha wrote:geng,,,just to share something,..last nite mak aku dah selamat kena operate remove dr pangkal lutut downrds n buat fistula utk hemodialisis dia kat sunway med centre,,,
aku nak komen pjg2 pun tak buleh,yet thats our life challenge nowdays,,penyakit mcm gaban punya jenis laaa....for all my frens,kita kena selalu wat check up and amalkan minum air kosong byk2,,,tak ku sangka kidney was that important n diabetic r that devil.......aku dah takde hempedu,maybe sebab tu aku bleh makan kuantiti yg banyak sebb ada space kosong dlm perut aku,,,eehehehee,,,,yeeyyeyyy nak balik kl lagi mlm ni,,,bleh arrange reunion lagi ni... cheers sunny flower
wey akak aku kata kau dah takde hempedu bawak bawak la berpantang.. time muda suka ria.. karang dah tua camna??
nak turun kl gakk..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  normazura on Tue Mar 24, 2009 11:38 pm

musliha mustapha wrote:geng,,,just to share something,..last nite mak aku dah selamat kena operate remove dr pangkal lutut downrds n buat fistula utk hemodialisis dia kat sunway med centre,,,
aku nak komen pjg2 pun tak buleh,yet thats our life challenge nowdays,,penyakit mcm gaban punya jenis laaa....for all my frens,kita kena selalu wat check up and amalkan minum air kosong byk2,,,tak ku sangka kidney was that important n diabetic r that devil.......aku dah takde hempedu,maybe sebab tu aku bleh makan kuantiti yg banyak sebb ada space kosong dlm perut aku,,,eehehehee,,,,yeeyyeyyy nak balik kl lagi mlm ni,,,bleh arrange reunion lagi ni... cheers sunny flower

laaaaa kesian nye kat mak ko mus ..... moga lukanya cepat sembuh ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Wed Mar 25, 2009 10:42 pm

la mus...teruk jugak ye keadaan mak ko tu..hr tu bukan ke ko kata kena potong jari kaki je...sabar je la mus.

so jadik ke pi lata jarum tu...aku biasa gerak balik dlm kul 11 camtu...
camne yek nak g lata jarum tu...aku x penah drive sendiri pi situ...kang guna gps kang takut takde signal dah plak.
nak makan2 apa kat sana? kalau akak aku free, bole la aku order bawak gi sana...hehhe
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  shamshillah on Wed Mar 25, 2009 11:45 pm

najib wrote:la mus...teruk jugak ye keadaan mak ko tu..hr tu bukan ke ko kata kena potong jari kaki je...sabar je la mus.

so jadik ke pi lata jarum tu...aku biasa gerak balik dlm kul 11 camtu...
camne yek nak g lata jarum tu...aku x penah drive sendiri pi situ...kang guna gps kang takut takde signal dah plak.
nak makan2 apa kat sana? kalau akak aku free, bole la aku order bawak gi sana...hehhe

najib napa kena order ngan kakak ko..suh la ira masak..by the way mus bole x ko citer proses utk tanam kaki mak ko tuh mcm mana..aku mmg jahil bab nih..ada doa x kena baca?? aku doakan mak ko sihat la ye..brp lama kat hospital tuh..kalo sempat ptg ahad nih aku bole g melawat..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Fri Mar 27, 2009 10:59 pm

salam geng,,,dah 4 mlm aku kat kl,siang jaga mak aku,malam jaga asben aku,,eheheheee...huhuhuh part soalan shilla tu mmg mnjadi antara pengalaman hidup aku yg paling bharga..selepas refer pd ustaz,kalau kes potong mcm tu kita cuma perlu cuci anggota bahagian bersih2 then balut dgn kain putih and selawat,then tanam kat kawasn pkuburan..aku n abah aku blk raub on 25mac,abah aku tak berani nak cuci kaki tu ( berbungkus dlm plastik biohazard ),,so aku pun baca apa jek ayat yg aku terlintas nak baca n start cuci kaki yg mmg nampak tulang betis @ tulang kering and isi yg terkulai layu tu,aku menitik air mata smbil memikir,agak2 kaki ni leh lompat2 ikut aku balik bunai tak ?? ehehehehee...
cuci 4 5 kali salin air n sabun,sedih coz mak aku jd camtu,tp bersyukur coz Allah bg aku peluang buat jasa pd mak aku....

part reunion ni bila n kat mana nak wat ?? kat ikea pun ok coz indoor n ada playground kat situ kann,,,anyhow this weekend aku ada kat raub,,maybe balik brunei dlm 8 or 9 april.... rendeer sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  normazura on Mon Mar 30, 2009 4:35 pm

musliha mustapha wrote:salam geng,,,dah 4 mlm aku kat kl,siang jaga mak aku,malam jaga asben aku,,eheheheee...huhuhuh part soalan shilla tu mmg mnjadi antara pengalaman hidup aku yg paling bharga..selepas refer pd ustaz,kalau kes potong mcm tu kita cuma perlu cuci anggota bahagian bersih2 then balut dgn kain putih and selawat,then tanam kat kawasn pkuburan..aku n abah aku blk raub on 25mac,abah aku tak berani nak cuci kaki tu ( berbungkus dlm plastik biohazard ),,so aku pun baca apa jek ayat yg aku terlintas nak baca n start cuci kaki yg mmg nampak tulang betis @ tulang kering and isi yg terkulai layu tu,aku menitik air mata smbil memikir,agak2 kaki ni leh lompat2 ikut aku balik bunai tak ?? ehehehehee...
cuci 4 5 kali salin air n sabun,sedih coz mak aku jd camtu,tp bersyukur coz Allah bg aku peluang buat jasa pd mak aku....

part reunion ni bila n kat mana nak wat ?? kat ikea pun ok coz indoor n ada playground kat situ kann,,,anyhow this weekend aku ada kat raub,,maybe balik brunei dlm 8 or 9 april.... rendeer sunny

alahai kesian la mak ko ye mus .... mesti dia rasa sedih kan .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 4:13 pm

Dato' K wrote:semoga mak ko ok la lps nih mus....insyaallah..
..mmg tak nak reply post datok ni tp nak reply jugak....memang ok sangat skang ni datok, dia R.I.P....hehehhe love u mama.... Neutral
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 4:16 pm

normazura wrote:
musliha mustapha wrote:salam geng,,,dah 4 mlm aku kat kl,siang jaga mak aku,malam jaga asben aku,,eheheheee...huhuhuh part soalan shilla tu mmg mnjadi antara pengalaman hidup aku yg paling bharga..selepas refer pd ustaz,kalau kes potong mcm tu kita cuma perlu cuci anggota bahagian bersih2 then balut dgn kain putih and selawat,then tanam kat kawasn pkuburan..aku n abah aku blk raub on 25mac,abah aku tak berani nak cuci kaki tu ( berbungkus dlm plastik biohazard ),,so aku pun baca apa jek ayat yg aku terlintas nak baca n start cuci kaki yg mmg nampak tulang betis @ tulang kering and isi yg terkulai layu tu,aku menitik air mata smbil memikir,agak2 kaki ni leh lompat2 ikut aku balik bunai tak ?? ehehehehee...
cuci 4 5 kali salin air n sabun,sedih coz mak aku jd camtu,tp bersyukur coz Allah bg aku peluang buat jasa pd mak aku....

part reunion ni bila n kat mana nak wat ?? kat ikea pun ok coz indoor n ada playground kat situ kann,,,anyhow this weekend aku ada kat raub,,maybe balik brunei dlm 8 or 9 april.... rendeer sunny

alahai kesian la mak ko ye mus .... mesti dia rasa sedih kan .....
..tak kut..skang aku yg sedih,,25 mac aku cuci kaki dia,4 april aku mandikan jenazah dia....aku bersyukur sgt2 sebab Allah bg aku peluang tu,aku berdoa agar kawan2 suma dapat peluang yg sama mcm aku...kira2 anak yg solehah la jugak aku ni kan... Smile
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum