Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Sat Sep 05, 2009 12:55 pm

Dato' K wrote:alaaa mus...seme leh berubah punyaaaa...tgk la sapa bg offer lagi bagussss...hehehehe...aku anytime buleh tukar keterangan punya.... rabbit

agak2nya ler..aku rasa ler..kes saiful tu pun cam kes si kamal ni ler kan..kes nyer si anwar gi lawat dia..dan dan kena offer baik..terus jadi kes anwar liwat dia..choiiii sgttt..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Sun Sep 06, 2009 1:00 am

Dato' K wrote:
yard dean wrote:
Dato' K wrote:Saya dengan ini mengisytiharkan bahawa saya dengan suci hati menggugur dan mengundurkan diri saya sebagai saksi pendakwa bagi kes yang berkenaan, atas sebab-sebab peribadi.

Dan saya juga, dengan ini mengisytiharkan sokongan penuh yang tidak berbelah bahagi kepada Saudari Norhayati binti Rudin, tertakluk tetapi tidak terhad kepada syarat-syarat yang berikut :

1. Saudari Norhayati binti Rudin (Suspek 1 - Su1) dengan tulus dan mulus, mendoakan agar Dato' K (Saksi 1 - Sa1) segera mendapatkan offer letter untuk pekerjaan baru di Kuala Lumpur
2. Su1 perlu membelanja Sa1 makan seafood di Stulang Laut, sebelum Sa1 berpindah semula ke Kuala Lumpur

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis

Merujuk kepada perkara dia atas dengan persetujuan SU1 mendoakan kejayaan Sa1 dengan harapan Su1 juga dapat melarikan diri dari komunis lahanat cap gampang disini, Maka dengan demikian seperti permintaan dalam perkara ke 2.. takde hal la bro.. makan kat senibong lagi power babe.. cakap bila kau free, ak bawak( actually kau kene bawak aku...pasal aku tak mendrive)

aku ingat, kalo betul la rejeki aku keje kat kl lepas raya nih, sblm blah dr JB tu, aku nak suh wife n anak2 aku mai JB...jalan2...buleh aaa ko jadik tour guide destinasi jalang2 carik makang..amacam???

oke cantik sgt latu.. aku pon dah lama tak jumpa wife kau.. jalan jalan cari makan okey.. men"jalang" tu yang ada masalah seket

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Mon Sep 07, 2009 12:33 pm

oppsss...lupa nak clarify gitteww..heheh..jalang2 = dalam konteks ganu kite....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:01 am

ko dlu memang antara yang ter'brutal' la. memang menyinar sifat agresif ko. tahan lasak. tapi yang peliknyer ko yang paling awal naik pelamin..

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Tue Sep 08, 2009 12:49 pm

Mus tu bukan brutal, dia tu ganas/miang..takde peliknya kawen awal

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Tue Sep 08, 2009 1:44 pm

kihkihkih....huuuuu power2...alangkah bestnya kalo aku buleh berkata-kata seperti ittew..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 2:34 pm

orang sega kata birah = miang lagi gatal + gedik..

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Wed Sep 09, 2009 11:14 am

Aku smlm pn nak pakai perkataan birah, tp pasal mus tu kroni aku x jd kutuk lelebey, bak kata pepatah busuk busuk mus tu hampir hampir jd kakak ipar aku.. Hehehe

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 3:13 pm

zamrirauf wrote:ko dlu memang antara yang ter'brutal' la. memang menyinar sifat agresif ko. tahan lasak. tapi yang peliknyer ko yang paling awal naik pelamin..
........... cheers cheers cheers cheers cheers ........lambat br aku paham rupanya post ini utk aku,,waaakakakaa,,,abehh tu nak tunggu ko masuk minang aku lambat sgt la zam,,eekekke,,,,syukur la dah jodoh aku awal,jadi dapatlah segala kebirahan aku tu dapat diconvert n disalurkan menjadi pahala jihad di usia muda,,skang merk tak main la susu n diapers dah,main tutttt pun jarang2,,wakakakaka,,tak gitteww kengkawannn,,ekekekeke... tongue tongue geek

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 3:17 pm

Dato' K wrote:oppsss...lupa nak clarify gitteww..heheh..jalang2 = dalam konteks ganu kite....
..aku sempat gak gi jalang2 JB masa g spore dulu,makang2 kat stulang lauk,sopping2 kat t zong....seswai gak la bw anak2 di danga bay tu,,,bawok mem ko gi mkn kat atas kapal tu datok,,konfom romantik ( sesambil menyuruh ati da bos jaga ank2 ko yg siokk main kat mainan ala2 funfair kat situ )....ekekeke alien alien

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 3:22 pm

zamrirauf wrote:orang sega kata birah = miang lagi gatal + gedik..
...hmm part orang kata ni aku tak angkat pot sgt,,tak kenyang pun dgn kata2 org ni,sedangkan org yg mati cara pelik pun diumpat keji,org yg dah mati pun kena kutuk,,inikan pulak kita orang yg masih hidup ni,,,,janji aku nikmatttt yg lain aku tak angkat pot,,,ekekekekkeeee.... cheers cheers cheers afro ..aderr aku kesahhh.... cherry cherry

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Sep 10, 2009 4:07 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:oppsss...lupa nak clarify gitteww..heheh..jalang2 = dalam konteks ganu kite....
..aku sempat gak gi jalang2 JB masa g spore dulu,makang2 kat stulang lauk,sopping2 kat t zong....seswai gak la bw anak2 di danga bay tu,,,bawok mem ko gi mkn kat atas kapal tu datok,,konfom romantik ( sesambil menyuruh ati da bos jaga ank2 ko yg siokk main kat mainan ala2 funfair kat situ )....ekekeke alien alien

ha'ah....bagus gak idea ko tuh, mus....canteek laa...alaa bos, anak aku dua org je...sorang br umur setahun,takleh jalan lg.mesti dia suka kalo ko dukung dia...yg pening cket nak jaga pun, yg hak sulung tu je lah....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 4:52 pm

boleh tu,,ati da bos kan penyayang,lemah lembut,sopan,nanti anak dara ko belajar la adab sopan dr dia datok,takde la doang jd anak casper ( smbil tbayang ati bos gelak guling2 mcm industan )....aku dulu duduk kat tropical inn,betul2 kat town jb,,murah la,junior suite bari rm250 per nite kalo aku tak silap... clown clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Fri Sep 11, 2009 12:28 pm

mus ko pose kat gaung mana tu? kat BALI kah? cute nyer yang pakai baju kaler merah tu..opss jangan marah aaa..aku maksud kan yang anak ko tu..wakakakakaka

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Fri Sep 11, 2009 12:35 pm

sahril sarudin wrote:mus ko pose kat gaung mana tu? kat BALI kah? cute nyer yang pakai baju kaler merah tu..opss jangan marah aaa..aku maksud kan yang anak ko tu..wakakakakaka
...wakakakaa baju merah itu ganazz orgnya,tgk la parut kat muka dia,tu yg aku larik ke brunei tu,,yg aku maksudkan abahnya ittew,,ekekeke..itu kat bandung,kawsn gunung berapi,,,aku tgh kesangapan nak balik rayo ni malas buat keja,tu yg duk tuko2 gambo tu..ko balik raya raub ke idok ? apa no tipon ko...kalo nombor ko bughuk sgt malu nak letak public jgn la letak kat pubic pirat pirat ,,,ko pm aje kan aku ye,jom aa kita gi raya bsama2 nantii, cyclops cyclops cyclops

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Fri Sep 11, 2009 12:54 pm

apakah ym ko mus?..nanti aku buzz ko..aku malas nak cari semula kat sini..ko kasi aje semula kat aku..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Fri Sep 11, 2009 10:56 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:oppsss...lupa nak clarify gitteww..heheh..jalang2 = dalam konteks ganu kite....
..aku sempat gak gi jalang2 JB masa g spore dulu,makang2 kat stulang lauk,sopping2 kat t zong....seswai gak la bw anak2 di danga bay tu,,,bawok mem ko gi mkn kat atas kapal tu datok,,konfom romantik ( sesambil menyuruh ati da bos jaga ank2 ko yg siokk main kat mainan ala2 funfair kat situ )....ekekeke alien alien

ha'ah....bagus gak idea ko tuh, mus....canteek laa...alaa bos, anak aku dua org je...sorang br umur setahun,takleh jalan lg.mesti dia suka kalo ko dukung dia...yg pening cket nak jaga pun, yg hak sulung tu je lah....

a'ah elok latu.. cantek cadangan kau ye mus.. aku jual anak anak casper tu baru tau..cam gini la.. kau pegi la bersukaria macam tempat yang mus cakap tu.. malam baru kita jumpa kat permas aku bawak kau mkan kat senibong.. kat senibong lg kelassss menjahit compare ngan stulang laut tu..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Sat Sep 12, 2009 10:56 am

ye lahhhh....terleps peluang aku nak ber romantik2 atas kapal..apa la ko...

anyhow, aku mmg plan cam yg ko ckp tu lah..siang gi enjoy2 dullew..malam dah penat, perut dah lapo, maka aku n d gang gi amik ko kat permas la..pas tu ko bawak lah kitorang gi memana ati weiii...si fazri pun join la skali...

ceh, yoyo ooo je kawan cakap...offer letter aku bila la nak siap, bai...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Sep 14, 2009 1:32 pm

sahril sarudin wrote:apakah ym ko mus?..nanti aku buzz ko..aku malas nak cari semula kat sini..ko kasi aje semula kat aku..
,,uiiskk ko nih byk juga pantang karang nyeww..eekekkee..ni dgn penuh glamernya nak broadcast ym aku mus mustapha email addres maroon554@yahoo.com.... afro afro flower

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Sep 14, 2009 1:33 pm

Dato' K wrote:ye lahhhh....terleps peluang aku nak ber romantik2 atas kapal..apa la ko...

anyhow, aku mmg plan cam yg ko ckp tu lah..siang gi enjoy2 dullew..malam dah penat, perut dah lapo, maka aku n d gang gi amik ko kat permas la..pas tu ko bawak lah kitorang gi memana ati weiii...si fazri pun join la skali...

ceh, yoyo ooo je kawan cakap...offer letter aku bila la nak siap, bai...
..aku rasa kalo anak casper @ datok ni kalau org yg beli tu mungkin akan pulangkan semula tanpa meminta wang dkembalikan,,,wakakakaa... pale pale Suspect

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 1:19 pm

ahhahahhaahaa... baru aku teringat kiter pernah gelar kamal, casper yek... he he he .... dia taw plak tu???? Question Exclamation relaks aje... rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Wed Sep 16, 2009 10:23 pm

zckyra wrote:ahhahahhaahaa... baru aku teringat kiter pernah gelar kamal, casper yek... he he he .... dia taw plak tu???? Question Exclamation relaks aje... rabbit
kita penah panggil die casper yek...hilang memori lak pasal tu.. hahahhaha casper..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Sep 17, 2009 10:03 am

sedap apa nama casper...tu dah kira bagus drp korang panggil aku - caszir ke, caskhin, casbi ke....apa la

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Thu Sep 17, 2009 12:27 pm

apa kata ktaorg panggil ko skang cash-in??,, Idea
he he he bleh la blanja selalu, ko kan Dato' ,,..ahaks. Wink

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Sep 17, 2009 4:08 pm

zckyra wrote:apa kata ktaorg panggil ko skang cash-in??,, Idea
he he he bleh la blanja selalu, ko kan Dato' ,,..ahaks. Wink

Setakat nak mengeteh kat restoren radha tu, tekdeh hal lah...kalo nak ajak makan kat hotel pun buleh, tp hotel raub je lah....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum