Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Sep 17, 2009 4:19 pm

Dato' K wrote:
zckyra wrote:apa kata ktaorg panggil ko skang cash-in??,, Idea
he he he bleh la blanja selalu, ko kan Dato' ,,..ahaks. Wink

Setakat nak mengeteh kat restoren radha tu, tekdeh hal lah...kalo nak ajak makan kat hotel pun buleh, tp hotel raub je lah....

waduhh kamal..ko sebut jer restoran radha no kecur air liur aku..nak plak bulan poser ni..sedap tol ler kari dia tu..yum yum yum..MENGETEH tu bahasa orang mana plak tu? adakah maksud nya menge 'test' @ mencuba? tapi cam tak masuk plak ngan ayat ko ittew..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Sep 17, 2009 4:29 pm

mengeteh tu maksudnya minum teh le, shahril wehhh...ko nih inzal, daun sireh, kiri, kanan seme ko tau..mengeteh taktau pulak....tak koser, merk...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Sep 17, 2009 4:43 pm

Dato' K wrote:mengeteh tu maksudnya minum teh le, shahril wehhh...ko nih inzal, daun sireh, kiri, kanan seme ko tau..mengeteh taktau pulak....tak koser, merk...

Wakakakakaka..kelasssssss ko nok..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Sep 17, 2009 5:54 pm

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:mengeteh tu maksudnya minum teh le, shahril wehhh...ko nih inzal, daun sireh, kiri, kanan seme ko tau..mengeteh taktau pulak....tak koser, merk...

Wakakakakaka..kelasssssss ko nok..

aaaa..ni merk kena tanya ko ni nyah...'ko nok' terh menatae mende nyerh??merk tok paha...

(nota:bahasa ala2 diva benta, kuala lipis gittew)

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Fri Sep 18, 2009 3:13 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:mengeteh tu maksudnya minum teh le, shahril wehhh...ko nih inzal, daun sireh, kiri, kanan seme ko tau..mengeteh taktau pulak....tak koser, merk...

Wakakakakaka..kelasssssss ko nok..

aaaa..ni merk kena tanya ko ni nyah...'ko nok' terh menatae mende nyerh??merk tok paha...

(nota:bahasa ala2 diva benta, kuala lipis gittew)

Kamal..maksud nyer kan..ko=engkau..nok tu cam kata ganti diri ler..kalau bahasa rock nyer 'bro'..nok tu bahasa yang sopan dan santun..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Tue Sep 29, 2009 6:19 pm

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:mengeteh tu maksudnya minum teh le, shahril wehhh...ko nih inzal, daun sireh, kiri, kanan seme ko tau..mengeteh taktau pulak....tak koser, merk...

Wakakakakaka..kelasssssss ko nok..

aaaa..ni merk kena tanya ko ni nyah...'ko nok' terh menatae mende nyerh??merk tok paha...

(nota:bahasa ala2 diva benta, kuala lipis gittew)

Kamal..maksud nyer kan..ko=engkau..nok tu cam kata ganti diri ler..kalau bahasa rock nyer 'bro'..nok tu bahasa yang sopan dan santun..

oooo, gittew ke...ish, byk lagi yg merk kena belajo dr ko ni, nokz....anyhow, aku ingat family ko duduk kat pintu padang lg..tp daddy boy bgtau rupanya family ko dah pindah ke puchong ye...ingat leh gi beraya kat umah ko...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Sep 30, 2009 6:40 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:mengeteh tu maksudnya minum teh le, shahril wehhh...ko nih inzal, daun sireh, kiri, kanan seme ko tau..mengeteh taktau pulak....tak koser, merk...

Wakakakakaka..kelasssssss ko nok..

aaaa..ni merk kena tanya ko ni nyah...'ko nok' terh menatae mende nyerh??merk tok paha...

(nota:bahasa ala2 diva benta, kuala lipis gittew)

Kamal..maksud nyer kan..ko=engkau..nok tu cam kata ganti diri ler..kalau bahasa rock nyer 'bro'..nok tu bahasa yang sopan dan santun..

oooo, gittew ke...ish, byk lagi yg merk kena belajo dr ko ni, nokz....anyhow, aku ingat family ko duduk kat pintu padang lg..tp daddy boy bgtau rupanya family ko dah pindah ke puchong ye...ingat leh gi beraya kat umah ko...

gittew kan..ko jgn ngada2 ler kamal nak guna bahasa nonok nonok nehh..ko tu golongan laki2 skema..tak seswai ler..daddy boi silap kasi fakta kat ko tu..family aku dok menyewa kat rawang ler..bukan puchong..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Oct 01, 2009 11:25 am

ko jgn la lokek ilmu, nokzs...aku pun nak menambah2 pengetahuan gak nih..

ooo, aku yg silap dengar..betulla daddy boi kata pindah ke rawang..ngapa jauh ngat berkelana nye, nokzs?? pintu padang kan lagi best..tak serabut, takde jam...rawang tu bapak segala jam, tak koser..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Oct 01, 2009 12:01 pm

yer ler en kamal oii..pasti nyer aku akan kembali ke kg pintu padang ittew utk menghabiskan usia tua aku nanti..nanti dalam 30thn lagi ko dtg ler jenguk2 aku kat kg pintu padang ittew..kot2 lah ko nak kasi 'hadiah harijadi' yang sungguh istimewa ittew lagi..opssss..wakakakakaka..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Fri Oct 02, 2009 12:23 pm

lagi 30 tahun??? semoga allah panjangkan umur kita la, nokzs..umur 60 tahun, aku kalo umur panjang n murah rejeki, nak tinggal kat tganu la nokzs - area tepi pantai..time tu ko buleh la jenjalan umah aku n lepak kat berenda umah sambil minum air kelapa muda, makan kopok lekor n isap cigar or shisha, gittew...

aku dah lupa seriously, apa hadiah ari jadi ittew..n kalo hadiah ari jadi ittew mengecikkan ati or menimbulkan rasa amarah ko, aku mintak maaf la nokzs, ye..al maklum lah, merk masa sekolah dulu, mulut mmg takde insurance, gittew..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Fri Oct 02, 2009 1:20 pm

wowww..aku suka idea @ angan-angan ko yang nak menikmati air kelapa muda , kepok lekor , dan curut @ seisha di beranda rumah ko yang letak nya di tepi pantai ittew..sungguh aman dan harmonis bunyi nyer..

pasal hadiah teristimewa ittew merk tak sentap pun nok..merk tau ler zaman2 sekolah dulu uols semua ni nakal2 belaka..kanak2 riang ler gamaknya..lagipun merk rasa uols semua memang suka sakat merk..orang tua2 kata sakat2 manja..tapi kan tak kan ler ati leh hengat ko yang memberi tak hengat..apa2 pun tangan yang memberi ittew lebih elok dari tangan yang menerima..zassssssssssssssssss.. Exclamation Exclamation

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Fri Oct 02, 2009 5:56 pm

angan2 je la dullew, nokzs...kita merancang, allah menentukan, ye tak...merk mmg suka bangat duduk tganu sbb tepi pantai..mcm kata ko la nokzs - sungguh aman dan harmonis gittew...

abih tu, skrg nih ko kalo beraya, mmg balik rawang je ke nokzs?? susah la kengkawan kesayangan ko nih nak melawat reramai time raya...sekali-sekala kalo ada buat gathering tu, dtg le...kitorang still nak sakat2 manja ko nih, nokzssss...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Sat Oct 03, 2009 9:54 am

Martey la membaca statement dato yg overdose perkataan nok nye ittew, nyah kalau la kau tahu asal usul perkataan nokz ittew harus sujud kau taubat x nak guna lg, tp x tau la kalau kau excited dosi dosi lak

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Sat Oct 03, 2009 12:48 pm

yard dean wrote:Martey la membaca statement dato yg overdose perkataan nok nye ittew, nyah kalau la kau tahu asal usul perkataan nokz ittew harus sujud kau taubat x nak guna lg, tp x tau la kalau kau excited dosi dosi lak

woiy ati..ko biar bebetol..serius aku tak tau asal usul perkataan ittew..aku ikut2 kan member2 aku jer..story ler kat aku ati asal usul nyer..ada kaitan ngan khinzir kah? nama khinzir buddha kah?

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Sat Oct 03, 2009 12:55 pm

Dato' K wrote:angan2 je la dullew, nokzs...kita merancang, allah menentukan, ye tak...merk mmg suka bangat duduk tganu sbb tepi pantai..mcm kata ko la nokzs - sungguh aman dan harmonis gittew...

abih tu, skrg nih ko kalo beraya, mmg balik rawang je ke nokzs?? susah la kengkawan kesayangan ko nih nak melawat reramai time raya...sekali-sekala kalo ada buat gathering tu, dtg le...kitorang still nak sakat2 manja ko nih, nokzssss...

hihihihi..aku baca statement si shillah tu kamal kan..wat aku seram jer nak ajak uols dtg beraya..sampai kan pinggan pun di komen nyer..alamatnya kalau umah sewa aku yang kecik dan sempit ini..dah ler tak ber 'air cond'.."apa pula kata tetamu yang datang..itu belum lagi.."hehehe..huhuhuhu..hahahaha..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Sun Oct 04, 2009 1:09 am

Dato' K wrote:angan2 je la dullew, nokzs...kita merancang, allah menentukan, ye tak...merk mmg suka bangat duduk tganu sbb tepi pantai..mcm kata ko la nokzs - sungguh aman dan harmonis gittew...

aku pun suka sgt kat trg...kalau nak bercuti je, dlm list mesti kena consider trg....maklumla 3 tahun aku kat trg dulu. dek kerana terpukau dgn lautnya la, seminggu je aku masuk itm, dr tingkap bilik tiap2 hari tgk laut, dpt offer u, aku terus reject. bila ayah aku meninggal, sebab nak dekat dgn family terpaksa la aku sambung degree kat s alam. camne skalipun, terengganu tetap tmpt favourite.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Mon Oct 05, 2009 11:41 am

sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:Martey la membaca statement dato yg overdose perkataan nok nye ittew, nyah kalau la kau tahu asal usul perkataan nokz ittew harus sujud kau taubat x nak guna lg, tp x tau la kalau kau excited dosi dosi lak

woiy ati..ko biar bebetol..serius aku tak tau asal usul perkataan ittew..aku ikut2 kan member2 aku jer..story ler kat aku ati asal usul nyer..ada kaitan ngan khinzir kah? nama khinzir buddha kah?

alaaaa, ati wei..kasik can le kat aku nih..nanti aku dah boring guna pkataan ittew, merk berenti la nokkzzzsssss...tak koser la jep sorang nih...ala, kita guna pkataan ittew dalam konteks nokzs = bro la...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Wed Oct 07, 2009 1:12 pm

uisskkk adakah aku bercuti terlalu panjang atau pun post koang ni yg panjang ?? anyway merk tak memilih,tak dpt yg panjang.yg besar pun jadilah,,,wakakakakakakakaaa.......umah mertua aku kat bachok,betui2 tepi laut sebb dlm laut takleh wat umah..penat jga umah tepi pantai ni,musim tengkujuh nangis woo,menyapu tiap2 hari plak pasir 2 3 kilo dlm umah,laman umah harus la berpasir kan,nak tanam bunga ke tanam semangat pantai ke..part karat pun 1 hal.bila angin air masin ni besi mudah karat,even kereta pun bleh efek wooo...aku cuma mmberi info yg telah aku alami la selama 10 thn menjd menatu menate ore kelate... Razz What a Face What a Face cyclops

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Wed Oct 07, 2009 5:41 pm

musliha mustapha wrote:uisskkk adakah aku bercuti terlalu panjang atau pun post koang ni yg panjang ?? anyway merk tak memilih,tak dpt yg panjang.yg besar pun jadilah,,,wakakakakakakakaaa.......umah mertua aku kat bachok,betui2 tepi laut sebb dlm laut takleh wat umah..penat jga umah tepi pantai ni,musim tengkujuh nangis woo,menyapu tiap2 hari plak pasir 2 3 kilo dlm umah,laman umah harus la berpasir kan,nak tanam bunga ke tanam semangat pantai ke..part karat pun 1 hal.bila angin air masin ni besi mudah karat,even kereta pun bleh efek wooo...aku cuma mmberi info yg telah aku alami la selama 10 thn menjd menatu menate ore kelate... Razz What a Face What a Face cyclops

ambe punye umoh nati dok la tepi pata beto-beto, mek mus wehh...agipong, pata kak kelatang nu dok buleh la disamekang dengang pata teganu..pata teganu ning, ombok ia ala2 manje skek macang shahril nokzssszz gittew...ombok kak kelatang memang natang skek...ganah...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Wed Oct 07, 2009 10:15 pm

sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:Martey la membaca statement dato yg overdose perkataan nok nye ittew, nyah kalau la kau tahu asal usul perkataan nokz ittew harus sujud kau taubat x nak guna lg, tp x tau la kalau kau excited dosi dosi lak

woiy ati..ko biar bebetol..serius aku tak tau asal usul perkataan ittew..aku ikut2 kan member2 aku jer..story ler kat aku ati asal usul nyer..ada kaitan ngan khinzir kah? nama khinzir buddha kah?

ala nyah takde la sesentap sgt istilah tu.. al malum la.. kalau dikira tahap keasidan lucah korang nih..ape la sgt kan..nok tu kalau tak silap aku asal dr perkataan nonok=kemaluan wanita, alah maklum la kengkadang bahsa nyah nyah ni memang daring gittew habis segala kemaluan disebutnya..tp bagi kellass sket dia sebut nokz dengan tambahan znya..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Oct 08, 2009 12:47 pm

la haiii, gittew rupanya...tak koser...ngapa la byk2 mende, itu gak yg dibuat reference...kita tambah zzzzssszzzz kat blkg pktaan ittew bg memudarkan maksud asalnya..boleh gittew??

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Oct 08, 2009 3:42 pm

ooo..rasanya betul ler maksud nyer ittew ati..diaorang ni bukan apa..mungkin terlebih kreatif gamaknya..lagipun kalau nonok tu kan kasar sangat bunyi nyer..so diaorang tukarkan ler biar nampak lembut dan manja sket bunyi nyer..dah sifat diaorang pun semulajadi nyer memang dah gittew..uikk..aku terkecuali ler..sbb aku kasar dan brutal..wakkakakaka..banyak gak perkataan2 yang telah diperhalusi bunyi nyer oleh diaorang ni..cuma aku jer tak tergamak nak sebutkan di sini..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 7:50 pm

sahril sarudin wrote:ooo..rasanya betul ler maksud nyer ittew ati..diaorang ni bukan apa..mungkin terlebih kreatif gamaknya..lagipun kalau nonok tu kan kasar sangat bunyi nyer..so diaorang tukarkan ler biar nampak lembut dan manja sket bunyi nyer..dah sifat diaorang pun semulajadi nyer memang dah gittew..uikk..aku terkecuali ler..sbb aku kasar dan brutal..wakkakakaka..banyak gak perkataan2 yang telah diperhalusi bunyi nyer oleh diaorang ni..cuma aku jer tak tergamak nak sebutkan di sini..
koang cuba pikir2 kan la yek,,org dulu2 lg kuat mencarut tahap p*&^ mak dia pun selambe jek sebut,belum lagi part maki hamun mcm kepala b#$%@&,b#$%^,,,,aku rasa la,takat nokzz.cikpap.cikpit,,tu sume masih sopan bunyi nya,,comel pun iye la juga,,,bukan apa,utk mengingati dr mana asal kita datang ke dunia ini,,,ekekkeee.. What a Face What a Face What a Face alien cat

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 8:00 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:uisskkk adakah aku bercuti terlalu panjang atau pun post koang ni yg panjang ?? anyway merk tak memilih,tak dpt yg panjang.yg besar pun jadilah,,,wakakakakakakakaaa.......umah mertua aku kat bachok,betui2 tepi laut sebb dlm laut takleh wat umah..penat jga umah tepi pantai ni,musim tengkujuh nangis woo,menyapu tiap2 hari plak pasir 2 3 kilo dlm umah,laman umah harus la berpasir kan,nak tanam bunga ke tanam semangat pantai ke..part karat pun 1 hal.bila angin air masin ni besi mudah karat,even kereta pun bleh efek wooo...aku cuma mmberi info yg telah aku alami la selama 10 thn menjd menatu menate ore kelate... Razz What a Face What a Face cyclops

ambe punye umoh nati dok la tepi pata beto-beto, mek mus wehh...agipong, pata kak kelatang nu dok buleh la disamekang dengang pata teganu..pata teganu ning, ombok ia ala2 manje skek macang shahril nokzssszz gittew...ombok kak kelatang memang natang skek...ganah...
pah,demo jugok royok nok raso anging pata sepoi2 bahaso tamil,pah demo nok wak ghumoh blake jambe ore ko,,tu anging2 sepoi ketuk la,keno pulok pah make peta,huk aloh,mapuh mudo mu datok,,,pata kelate baso dia doh,ganah musing tekujuh jah,bule biaso ok jah sepoi2 keto keba...musing tekujuh sonok jugok laaa,paka jaket sejuk jah supo musim salji duk amerika,raso2 bose gak,kocak lanar laa.pahtu air lek ulu mudik ko hilir,buleh tengok anok2 ike ayoh2 ike mok2 ike depe rumoh jah,betih anok2 daro pung buleh selalu duk gi mari tu gak..... santa santa clown clown cyclops cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 5:08 pm

happy besday to meeee,,happy besday to meeee,,happy besday happy besdayyyyyyy...
happy besday to meee,,,,,

saya dgn ini berbesar hati krn dpt mmberi ucapan pada hari yg berbahagia ini yakni hari lahir saya yg ke 30 tahun.saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih pd diri saya krn telah berjaya menjaga diri saya hingga maju sebesar ini ya sepanjang tempoh masa 30 tahun ini.saya juga mengambil kesempatan ini utk meraba,opsssss kesempatan utk merakan kan ribuan terima kasih kpd kawan2 yg sama2 mengharungi kehidupan saya sepanjang tempoh perkenalan kita.segala pengalaman yg kita lalui bersama juga segala tunjuk ajar yg telah saya berikan,saya halal dan ikhlaskan buat kawan2 semua,tak perlu lah berterima kasih kepada saya..saya amatlah menghargai kedua ibu bapa saya serta adik2 saya dan suami juga anak2 saya,,,tahniah kpd anda2 semua kerana mendapat saya sbg kawan,anak,ibu serta isteri ...di akhir kata,selamat hari ulang tahun kelahiran saya di dunia ini...sekian terima kasih.........


aku rasa mcm aku ada penyakit dalaman laa... lol! lol! queen queen queen flower flower geek geek

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum