Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Tue Oct 27, 2009 5:34 pm

mahadzir lokman tu pun satu dol...kut ye pun, ajor la hak yg basic2 dulu..ni terus ajor english yg pelik2...siti pun pening la...tu yg big dimple jadi big nipple, barbie doll jadik anak babi.....huuuuu, kepialu, kepialu...nasib baik dia kawin cepat ngan dato' k...kalo tak lagi haru...parking my car jadik f*cking my car.....demam denggi sungguh laaaa...

ko nih shahril, asyik dok melencong je, ye..kang aku suh zamrirauf bagi microfon dia kat ko br tau...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Tue Oct 27, 2009 5:44 pm

woiii kamal dah dah ler tu citer pasal siti tu..kang aku terkencing kat sini saper nak jawab..apa2 pun dia dah bergelar millionair dah skang ni..kalau dapat dia sponser projek mangkuk tandas ittew bagus gak kan..lagi masyukk..siap tandatangan siti lagi kat lobang mangkuk tandas ittew.. Idea Idea
aku tak suka nyanyi atau karaoke ler kamal..harap maklum.. bom bom
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  shamshillah on Wed Oct 28, 2009 8:53 am

sahril sarudin wrote:woiii kamal dah dah ler tu citer pasal siti tu..kang aku terkencing kat sini saper nak jawab..apa2 pun dia dah bergelar millionair dah skang ni..kalau dapat dia sponser projek mangkuk tandas ittew bagus gak kan..lagi masyukk..siap tandatangan siti lagi kat lobang mangkuk tandas ittew.. Idea Idea
aku tak suka nyanyi atau karaoke ler kamal..harap maklum.. bom bom

ko x suka nyanyi? baru nak ajak ko g karoke..hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 10:16 am

ala..yer ker shillah..tak per..aku leh jadi penonton jer..tak pun ko terror tak main bowling?jom kita lawan bowling nak?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  shamshillah on Wed Oct 28, 2009 4:43 pm

sahril sarudin wrote:ala..yer ker shillah..tak per..aku leh jadi penonton jer..tak pun ko terror tak main bowling?jom kita lawan bowling nak?

aku x reti la men boling..asik masuk longkang ajer...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 5:12 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:ala..yer ker shillah..tak per..aku leh jadi penonton jer..tak pun ko terror tak main bowling?jom kita lawan bowling nak?

aku x reti la men boling..asik masuk longkang ajer...

hihi hi ,, kowang nih, mana nak karaoke dah ade mikrofon sendiri, berlagak, x suka konon...
ala payah2 sangat kite set p main konda kondi ajewww, lg snang ajak mus suh dia ajar camne dia main,, mestii mantooop.... sahril kan!!!!!!! wakakakkakakaaaaa...

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 5:58 pm

alaaaaaaaaaa..konda kondi tu permainan bebudak sangat ler zack oii..mus mesti tak suka nyer..jom main golf ler nak..hehehehe..kayu golf dah ada..bola golf dah ada..lobang golf jer lagi tak tau nak cari kat ner..hehehehe..mesti ler jawapannya kat padang golf..bengong gak aku ni kan..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 6:02 pm

adelah lebey baik ko menggunakan perkataan benak dak,, ala2 ngam juga, golf x mencabar langsung,,, kite p main futsal la,, bley lepak sampai mlm kt court futsal tuh,,, tp aku rasa lebey afdal kite sume p main lompat jauh or kijang,, sbb sok nk menyenangkan pojek ko sebagai model mangkuk tandas kene byk menonggeng sahril oiiii What a Face What a Face affraid

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Oct 28, 2009 6:16 pm

shhhhh..zack aku nak jadi model mangkuk jamban jer..bukan nak jadi model porno nak menonggeng2 bagai..choiiiiiiiii
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Oct 28, 2009 6:28 pm

ahahahahahaaa lol! afro porno ni, kiter tgk ajew dak,,, xkan nk bagi org tgk kiter,,, xkoser merk,,,,,
tp bukankah motto ko sahril " bontotku sungguh berharga" .......... cheers cheers lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 10:10 am

hoh lahh..jika anda semua juga merasakan bontot anda begitu berharga..pakai lah mangkuk jamban keluaran sherrytake vintage..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Oct 29, 2009 4:35 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:ala..yer ker shillah..tak per..aku leh jadi penonton jer..tak pun ko terror tak main bowling?jom kita lawan bowling nak?

aku x reti la men boling..asik masuk longkang ajer...
,paaaraaa penonntonnn,,bapakkk bapakk ibuuu ibuuuu semuaaanyaaa...wakakakaa,,,ajak la aku weiii,karak n bowling my feveret..aku mmg suka everythng that with balls n mircofon,,,tak caya ?? tanya nazri,,,wakakakakaaa,,apaaannnnn they want to ask apann something laa,,,,wakakka ( nama manja panggilan suami aku = aaapannn,,manjaa kan noksszz,,,,)... I love you tongue I love you tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 5:51 pm

jom mus main bowling..aapaannn? camna leh dapat nama manja gittew mus? tak pun bak sini no tepon aaappannn tu..biar aku sendiri tanya naper ko panggil dia aapppannn..?hehehehehehe..tak kowser..suka wat posisi 8 ker?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Thu Oct 29, 2009 6:19 pm

wakakkakakaaaakakaaa..,, ape karak ko mus, rupenya karak....ok, rabbit rabbit ingat nk main bowling tepi hiway karak..... ekekekekekkekeee
adakah hp nazri guna 3G? lagi senang la video conference, penerangan secara live gitewww,teori n praktiss, bleh promosi sekali sherrytake vintage,,, mau order berapa aapaann???? elephant lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Thu Oct 29, 2009 11:14 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:ala..yer ker shillah..tak per..aku leh jadi penonton jer..tak pun ko terror tak main bowling?jom kita lawan bowling nak?

aku x reti la men boling..asik masuk longkang ajer...
,paaaraaa penonntonnn,,bapakkk bapakk ibuuu ibuuuu semuaaanyaaa...wakakakaa,,,ajak la aku weiii,karak n bowling my feveret..aku mmg suka everythng that with balls n mircofon,,,tak caya ?? tanya nazri,,,wakakakakaaa,,apaaannnnn they want to ask apann something laa,,,,wakakka ( nama manja panggilan suami aku = aaapannn,,manjaa kan noksszz,,,,)... I love you tongue I love you tongue
Apan??? macam APam je mus.. tu pangilan manja untuk dia ke untuk kau...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Fri Oct 30, 2009 12:59 pm

sbelum iteww aku nk tanye dulu ti,,, apam kukus kew apam gula hangus!!!!! wakakakakkaaaaa,,,, elephant lol! geek

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Fri Oct 30, 2009 2:39 pm

aisey man..apam lagik..nazri laki ko suka apam apa mus?apam balik dia suka tak?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Fri Oct 30, 2009 11:18 pm

zckyra wrote:sbelum iteww aku nk tanye dulu ti,,, apam kukus kew apam gula hangus!!!!! wakakakakkaaaaa,,,, elephant lol! geek

bab apam aku belum mahir sket.. maklum la sunti lebey usia.. hahahaha
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 3:28 pm

sahril sarudin wrote:jom mus main bowling..aapaannn? camna leh dapat nama manja gittew mus? tak pun bak sini no tepon aaappannn tu..biar aku sendiri tanya naper ko panggil dia aapppannn..?hehehehehehe..tak kowser..suka wat posisi 8 ker?
..hehehee byk mkn friskies,tu yg manja tuww,,,waakakakakaaa....salah 1 kreativiti la tu dlm umah tangga,ni bab 3perpuluhan 8 kuasa dua bkn kuasa kuda punyee.walopon ia besar bangat.. tongue tongue tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 3:39 pm

zckyra wrote:wakakkakakaaaakakaaa..,, ape karak ko mus, rupenya karak....ok, rabbit rabbit ingat nk main bowling tepi hiway karak..... ekekekekekkekeee
adakah hp nazri guna 3G? lagi senang la video conference, penerangan secara live gitewww,teori n praktiss, bleh promosi sekali sherrytake vintage,,, mau order berapa aapaann???? elephant lol! lol!
huahuahuaaa,,merk tin skang ni buzy @ tok sepat nak taip paannjangg panjangg,almaklumla dah sebulan tak jumpa sang suami,merk tin muda teruja dgn yg panjangg2 nih,,ekekekee..haa setahu aku la,tok tin AKA laki merk tin,agak sentap orgnya,setakat layan 3G call ni tak puas katanyerr,alang2 biar 3some....waakakakaa.. afro afro lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 3:41 pm

sahril sarudin wrote:aisey man..apam lagik..nazri laki ko suka apam apa mus?apam balik dia suka tak?
..aku tak sure dia suka ke tidak,apam balik ni sama mcm main terbalik ke ? ia la kan.mungkin juga ia bermakna,normal bermain di depan,bila terbalik tu,main di belakang ..main PSP lahh adanyaa,kalo dah ditebalik kan PSP tu mana lah nak nampak sekerin nya kann kannn....
elephant queen queen king
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 11:26 pm

lagik cite pasai apam,, apam cam cina yg terbelah kat tengah2 tue apa lak citernye,,???? cyclops

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:36 am

zckyra wrote:lagik cite pasai apam,, apam cam cina yg terbelah kat tengah2 tue apa lak citernye,,???? cyclops

konpius ler zack aku ngan statement ko ni..tol ke ada apam camtu?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:42 am

ala sherry...apam cina yg diowang wat pi menyembah tokong iteww lah yg zc maksudkan. drunken
ko neh... geek
tapi aku ada wat resepi apam yg sedap...simple ajer...nak belajar?? king
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zamrirauf on Thu Nov 05, 2009 10:53 am

kue yang terbelah apek makan dengan sup tue nama die apam ker? bukan cakoi ker... nie kue yang panjang2 warna koko tapi terbelah tue ker? scratch
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum