Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 10 of 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Tue Nov 17, 2009 11:56 am

wakakakakka..ko citer pasal fong ni teringat plak aku kat budak ittew..mesti dah jadi doktor dia skang ni kan..dulu ada gak dia kontek2 aku..skang ni tak dengar citer dah..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Wed Nov 18, 2009 3:06 pm

sahril sarudin wrote:wakakakakka..ko citer pasal fong ni teringat plak aku kat budak ittew..mesti dah jadi doktor dia skang ni kan..dulu ada gak dia kontek2 aku..skang ni tak dengar citer dah..
..laaaaaaaa dia cita2 nak jd doktor ke ?? eekkeke seluar pun senteng... Razz afro afro

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Nov 18, 2009 3:53 pm

bukan cita2 dia ler datin mus..tapi masa dia call aku tuh..dia kata dia tgh wat medic..kat oversea gak ler..aku pun dah lupa kat mana..itu ler alkisahnya..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  shamshillah on Wed Nov 18, 2009 4:46 pm

sahril sarudin wrote:bukan cita2 dia ler datin mus..tapi masa dia call aku tuh..dia kata dia tgh wat medic..kat oversea gak ler..aku pun dah lupa kat mana..itu ler alkisahnya..

rasanya mmg betul la dia dah jd dr..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Nov 18, 2009 5:25 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:bukan cita2 dia ler datin mus..tapi masa dia call aku tuh..dia kata dia tgh wat medic..kat oversea gak ler..aku pun dah lupa kat mana..itu ler alkisahnya..

rasanya mmg betul la dia dah jd dr..

aikk..tol ke shillah?ko penah jumpa dia kat hospital mana2 ker?atau dia dah bukak klinik persendiran kat raub?

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Fri Nov 20, 2009 1:05 pm

sahril sarudin wrote:
shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:bukan cita2 dia ler datin mus..tapi masa dia call aku tuh..dia kata dia tgh wat medic..kat oversea gak ler..aku pun dah lupa kat mana..itu ler alkisahnya..

rasanya mmg betul la dia dah jd dr..

aikk..tol ke shillah?ko penah jumpa dia kat hospital mana2 ker?atau dia dah bukak klinik persendiran kat raub?
ko jumpa kat great wall of china ke shilla ?? tu bukan fong la,,tu kungfu panda lahhhh...... cheers cheers cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Fri Nov 20, 2009 1:35 pm

ayoooooooooooooooo..sentap ler ah kua tu nanti datin mus oii..tapi tu lah..fong lung yoong tu memang very theeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat kan..wakakakakkaka..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Fri Nov 20, 2009 3:38 pm

sahril sarudin wrote:ayoooooooooooooooo..sentap ler ah kua tu nanti datin mus oii..tapi tu lah..fong lung yoong tu memang very theeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat kan..wakakakakkaka..

aiiii nokzss, dah 2 jumaat dah ni...nak kena libas bontot kot ko nih....awwww, tak koser..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  farah on Fri Nov 20, 2009 11:04 pm

sorry la menyampuk! kalau korang jumpa fong ada bukak klinik kat mana2 jgn lupa bgtau aku yek... bukannya apa , aku tak nak la mati makan racun tikus kat klinik dia...sah2 la sijil beli tu kalau soheh la dia jd doktor.. dia kan jg standard.. dia pernah citer dgn aku, member mak dia tanya result SPM dia..mak dia btau dia dpt grade 1 and ada 6A lg tu..

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Sat Nov 21, 2009 10:13 am

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:ayoooooooooooooooo..sentap ler ah kua tu nanti datin mus oii..tapi tu lah..fong lung yoong tu memang very theeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat kan..wakakakakkaka..

aiiii nokzss, dah 2 jumaat dah ni...nak kena libas bontot kot ko nih....awwww, tak koser..

ishhh ko ni kamal..takde tempat lain dah ker ko nak libas..libas ler kaki ker..piat telinga ker..ni asyik nak tala bontot jer..rimas bontot merk tau..apa2 pun kantoi merk kan..heheheehhe

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Sat Nov 21, 2009 10:22 am

farah wrote:sorry la menyampuk! kalau korang jumpa fong ada bukak klinik kat mana2 jgn lupa bgtau aku yek... bukannya apa , aku tak nak la mati makan racun tikus kat klinik dia...sah2 la sijil beli tu kalau soheh la dia jd doktor.. dia kan jg standard.. dia pernah citer dgn aku, member mak dia tanya result SPM dia..mak dia btau dia dpt grade 1 and ada 6A lg tu..

yer lah..itu ler pun motif aku nak tau dia dah jadi doktor ke belom..kisahnya dulu ada ler aku tolong2 dia buat maths yang mudah2..alah campur tolak pecahan jerk..itu pun dia tak tau..abistu camna nyer leh ambik kos kedoktoran ittew..takut merk..nanti merk mintak vitamin c nak cantik kulit..dikasinyer racun apa kat merk..huhuhuhuhu..sentap ler fong ngan merk kalau dia baca forum nehhh..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Sat Nov 21, 2009 11:26 pm

sahril sarudin wrote:
farah wrote:sorry la menyampuk! kalau korang jumpa fong ada bukak klinik kat mana2 jgn lupa bgtau aku yek... bukannya apa , aku tak nak la mati makan racun tikus kat klinik dia...sah2 la sijil beli tu kalau soheh la dia jd doktor.. dia kan jg standard.. dia pernah citer dgn aku, member mak dia tanya result SPM dia..mak dia btau dia dpt grade 1 and ada 6A lg tu..

yer lah..itu ler pun motif aku nak tau dia dah jadi doktor ke belom..kisahnya dulu ada ler aku tolong2 dia buat maths yang mudah2..alah campur tolak pecahan jerk..itu pun dia tak tau..abistu camna nyer leh ambik kos kedoktoran ittew..takut merk..nanti merk mintak vitamin c nak cantik kulit..dikasinyer racun apa kat merk..huhuhuhuhu..sentap ler fong ngan merk kalau dia baca forum nehhh..

aku ingat lagi si fong tu...tp rs x penah sekelas (nak bukak album la nnti check balik) cuma sama2 pengawas dulu....tp bertugas dgn dia pun aku dh pening kepala Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Mon Nov 23, 2009 4:18 pm

penolong ketua pengawas tuh..kelassss kan..tapi bila dipikirkan balik..layak kah dia?huhuhuhu..gumpunk tol soalan aku kan..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  farah on Mon Nov 23, 2009 10:32 pm

aku nak tlg jawab mus!! mmg tak layak langsung....

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Mon Nov 23, 2009 10:35 pm

tu masa form 5 eh?

masa form 2 sidang petang tu pun dia penolong ketua pengawas...kak atang ketua pengawas masa tu.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Tue Nov 24, 2009 1:51 pm

heheheh, tak pasal2 jew mamat ittew kena spedo kat sinnew, tak koser..(eh, sherry, kena tak pkataan yg merk guna tu nyeh??)

tp tu lah kan, ramai kengkawan yg jadi doktor pun sebenarnya penah cakap kat merk pasal doktor graduate dr universiti swasta ni...merk tak pasti lew betul ke idak, tp diorang kata mmg banyak kes sebenarnyew doktor IPTS ni yg sebenarnyew tak qualified (bukan semua ye uoalzss)..n kalo diorang buat practise pun hanya hospital swasta yang buleh beri tempat, katenyer, tu pun sbb mak bapak doktor ittew kenal somebody lew (bukan ambodi yew)...that's why kalo merk gi hospital swasta buat treatment yg canggih cket, merk mmg the very particular pasal doctor yg attend merk or family merk ittew..penah skali merk buat mulut laknatz, uoalsszz - request tukarkan doktor muda ala2 dol dgn doktor lain....mana merk leh tahan uoalzss, merk tanya dia, dia tanya merk balik..tak koser...n bila merk yg molot laknatz ni check uoalzss, mmg betulla doktor dol ittew graduate dr uni oversea mana ntah...

uoalzss bgtau gak la kalo uoalzs tahu kat mana dr fong ni buat practise ye..hehehehe...kang merk jumpa dia gi buat treatment luka kat tangan, abis xxxx merk dipotongnyeww, tak koser....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Tue Nov 24, 2009 2:05 pm

spedo?ko ni naper nyer wok..sesuka hati jer..apa plak lah kaitan si fong fong tu ngan spedo..ishhh tak kowser ler merk nak layan..dan sesiapa terjumpa gak ngan dr fong ni kasi tau gak kat merk occay..merk nak mintak suntik botox @ vitamin C kat seluruh anggota tubuh merk ni..kecuali anggota kelamin..woppppppppsss

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Wed Nov 25, 2009 11:16 am

Hazab betul vocab kenyahan si dato ni woy cik kamal spedo tu selain jenama spentot lelaki maksud dalam kamus fefonen bermaksud mensapot makan pakai seseorang cth ayat sherry tu dato k dah spedo..xde sape nak spedo si fong kat sini nokz

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Wed Nov 25, 2009 12:20 pm

yard dean wrote:Hazab betul vocab kenyahan si dato ni woy cik kamal spedo tu selain jenama spentot lelaki maksud dalam kamus fefonen bermaksud mensapot makan pakai seseorang cth ayat sherry tu dato k dah spedo..xde sape nak spedo si fong kat sini nokz

ooooo, gittew kew nyeh???sorri le nokzs, merk seblom ni belajar tanpa guru, katenyer...main dengar dalam melodi jew..br sekarang lew merk tahu makne spedo ittew...tengkiu yer nokzssss....kahkahkah...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Wed Nov 25, 2009 7:41 pm

farah wrote:aku nak tlg jawab mus!! mmg tak layak langsung....
ehehehe ,,agak ramai juga yg jaki pd si mamat krimputar ittew yek,,anyway,aku ingt lg muka mak dia,mmg iras2 betul dgn muka dia kan.,bermuka2 sungguh la...ahaks,,, Razz Razz What a Face What a Face

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Wed Nov 25, 2009 9:15 pm

yard dean wrote:Hazab betul vocab kenyahan si dato ni woy cik kamal spedo tu selain jenama spentot lelaki maksud dalam kamus fefonen bermaksud mensapot makan pakai seseorang cth ayat sherry tu dato k dah spedo..xde sape nak spedo si fong kat sini nokz

amin..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Thu Nov 26, 2009 10:34 am

wah kamal....bagus la ko bole tukar2 dokter...aku ni x penah ada pengalamn masuk hpital (alhamdulillah), urus org masuk hspital pun x penah....cerita ko tu aku akan gunakan bila time tu smpai nnti.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Nov 26, 2009 5:13 pm

Dato' K wrote:heheheh, tak pasal2 jew mamat ittew kena spedo kat sinnew, tak koser..(eh, sherry, kena tak pkataan yg merk guna tu nyeh??)

tp tu lah kan, ramai kengkawan yg jadi doktor pun sebenarnya penah cakap kat merk pasal doktor graduate dr universiti swasta ni...merk tak pasti lew betul ke idak, tp diorang kata mmg banyak kes sebenarnyew doktor IPTS ni yg sebenarnyew tak qualified (bukan semua ye uoalzss)..n kalo diorang buat practise pun hanya hospital swasta yang buleh beri tempat, katenyer, tu pun sbb mak bapak doktor ittew kenal somebody lew (bukan ambodi yew)...that's why kalo merk gi hospital swasta buat treatment yg canggih cket, merk mmg the very particular pasal doctor yg attend merk or family merk ittew..penah skali merk buat mulut laknatz, uoalsszz - request tukarkan doktor muda ala2 dol dgn doktor lain....mana merk leh tahan uoalzss, merk tanya dia, dia tanya merk balik..tak koser...n bila merk yg molot laknatz ni check uoalzss, mmg betulla doktor dol ittew graduate dr uni oversea mana ntah...

uoalzss bgtau gak la kalo uoalzs tahu kat mana dr fong ni buat practise ye..hehehehe...kang merk jumpa dia gi buat treatment luka kat tangan, abis xxxx merk dipotongnyeww, tak koser....
,,kalau luka di tgn la kan datok,,kalau luka dihati atau di perut,dipotong nya bawah perut mu ittew,,,zaaassss,,,haaa sentap laa datin K tuuuu........ekekekee.. cheers cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Thu Dec 10, 2009 4:14 pm

wakakakakakakaaaaa... aku dah ketinggalan ketapi senandung malam giteww,,,
waaaa, baek punya mngutuk kawan2 aku membuatkan aku nak tumpang smangkuk ajewww,,
tp dok korang citer pasal dokter ini ape cite la ngan hasrol aini yg abang die Azizi buatkan kitaorg(ati, aku n mus) jatuh hati pada kemerduan suara dia mengalunkan azan,, btoi ke ti,, itukah orangnya yg buatkan kite dok kt tangga banging2 masa tu!! ehehehehehee

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Thu Dec 10, 2009 11:25 pm

zckyra wrote:wakakakakakakaaaaa... aku dah ketinggalan ketapi senandung malam giteww,,,
waaaa, baek punya mngutuk kawan2 aku membuatkan aku nak tumpang smangkuk ajewww,,
tp dok korang citer pasal dokter ini ape cite la ngan hasrol aini yg abang die Azizi buatkan kitaorg(ati, aku n mus) jatuh hati pada kemerduan suara dia mengalunkan azan,, btoi ke ti,, itukah orangnya yg buatkan kite dok kt tangga banging2 masa tu!! ehehehehehee

sapa hasrol aini tu? tp abg azizi tu aku kenal la masa dok hostel dulu....masa tu dia mmg pandai ngaji...sedap azan.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content Today at 2:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum