Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 4:34 pm

normazura wrote:
musliha mustapha wrote:geng,,,just to share something,..last nite mak aku dah selamat kena operate remove dr pangkal lutut downrds n buat fistula utk hemodialisis dia kat sunway med centre,,,
aku nak komen pjg2 pun tak buleh,yet thats our life challenge nowdays,,penyakit mcm gaban punya jenis laaa....for all my frens,kita kena selalu wat check up and amalkan minum air kosong byk2,,,tak ku sangka kidney was that important n diabetic r that devil.......aku dah takde hempedu,maybe sebab tu aku bleh makan kuantiti yg banyak sebb ada space kosong dlm perut aku,,,eehehehee,,,,yeeyyeyyy nak balik kl lagi mlm ni,,,bleh arrange reunion lagi ni... cheers sunny flower

laaaaa kesian nye kat mak ko mus ..... moga lukanya cepat sembuh ......
..just to share....shes recovering from the leg amputation operation verry well,,she died due to final stage renal failure which is common for dialisis patient.( when the blood pressure go verry low after hemodialisis session.this is 1 of kidney function as well to balance our blood pressure ).... bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Thu Apr 23, 2009 11:03 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:
musliha mustapha wrote:geng,,,just to share something,..last nite mak aku dah selamat kena operate remove dr pangkal lutut downrds n buat fistula utk hemodialisis dia kat sunway med centre,,,
aku nak komen pjg2 pun tak buleh,yet thats our life challenge nowdays,,penyakit mcm gaban punya jenis laaa....for all my frens,kita kena selalu wat check up and amalkan minum air kosong byk2,,,tak ku sangka kidney was that important n diabetic r that devil.......aku dah takde hempedu,maybe sebab tu aku bleh makan kuantiti yg banyak sebb ada space kosong dlm perut aku,,,eehehehee,,,,yeeyyeyyy nak balik kl lagi mlm ni,,,bleh arrange reunion lagi ni... cheers sunny flower

laaaaa kesian nye kat mak ko mus ..... moga lukanya cepat sembuh ......
..just to share....shes recovering from the leg amputation operation verry well,,she died due to final stage renal failure which is common for dialisis patient.( when the blood pressure go verry low after hemodialisis session.this is 1 of kidney function as well to balance our blood pressure ).... bounce
byk yang buleh berlaku within sebulan kan.. 7 mac aku jumpa mesra mesra..sebulan pastu dah selamat ke sana mak kau ye mus.. yela..semua ketentuan..sakit nih kifarah dosa.. ajal ni janji yang pasti..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zackzaidi on Fri Apr 24, 2009 6:49 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:
musliha mustapha wrote:geng,,,just to share something,..last nite mak aku dah selamat kena operate remove dr pangkal lutut downrds n buat fistula utk hemodialisis dia kat sunway med centre,,,
aku nak komen pjg2 pun tak buleh,yet thats our life challenge nowdays,,penyakit mcm gaban punya jenis laaa....for all my frens,kita kena selalu wat check up and amalkan minum air kosong byk2,,,tak ku sangka kidney was that important n diabetic r that devil.......aku dah takde hempedu,maybe sebab tu aku bleh makan kuantiti yg banyak sebb ada space kosong dlm perut aku,,,eehehehee,,,,yeeyyeyyy nak balik kl lagi mlm ni,,,bleh arrange reunion lagi ni... cheers sunny flower

laaaaa kesian nye kat mak ko mus ..... moga lukanya cepat sembuh ......
..just to share....shes recovering from the leg amputation operation verry well,,she died due to final stage renal failure which is common for dialisis patient.( when the blood pressure go verry low after hemodialisis session.this is 1 of kidney function as well to balance our blood pressure ).... bounce
byk yang buleh berlaku within sebulan kan.. 7 mac aku jumpa mesra mesra..sebulan pastu dah selamat ke sana mak kau ye mus.. yela..semua ketentuan..sakit nih kifarah dosa.. ajal ni janji yang pasti..

sori mus.. ako bru tau mak ko dah mengadap Ilahi.. Al-Fatihah kat arwah mak ko.. ako baca penerangan ko kat atas tadi trus ako sebak cam nak menangis jerr (Nasib ako sorang je kat opis time2 balik nie).. susah ako nak ckp, kalau dah usia cam2ni, ako lebih menghargai kedua ibubapa, n hati lebih tersentuh kalau crita kekeluargaan.. harap ko tabah mus... doa lah bebyk utk arwah ur mom.. Crying or Very sad

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Sat Apr 25, 2009 11:17 am

alhamdulillah,,,aku masih ada abah n adik2 serta suami dan anak2 dan kawan2 aku yg memberi sokongan pd aku.....yg paling utama,bukanlah one utama kat damansara tu tapi ALLAH swt sayangkan aku,,,aku tak pernah rasa mcm ni,mungkin inilah nikmat Allah bg pd aku,aku rasa aku rindu pd Allah n akhirat....aku eksiden soang2,tak cedera n tak langgar sapa2,mak aku meninggal dunia lepas aku sempat bersama n menjaga dia,hubby aku masuk wad masa aku ada dgn dia,kesetiaan kawan2 pd aku masa aku susah hati,balik brunei kawan2 opis bg moral support,ni kompeni lak bagi bonus sebulan gaji,,,,pehhhh thanks to Allah,i love U so much.....bersyukur sgt kita org islam kan...... Very Happy Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Sun Apr 26, 2009 10:24 am

tula mus...ajal maut telah ditentukan....kita doa je la yg terbaik buat yg telah pergi. aku ni tiap kali gi kubur arwah ayah....aku menangis dlm hati je, rindu siot...pas tu aku cakap je dlm hati konon2 aku update la kat dia apa perkembangan aku skrg ni...tu dh 10 tahun tu.

papun, kita yg ada kena teruskan hidup, kena cari yg terbaik bkn je utk kita, tp org kat sekeliling jugak....insyaallah, org yg dah pergi tu pun dpt saham gak bila kita ok kat sini.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Mon Apr 27, 2009 1:10 am

musliha mustapha wrote:alhamdulillah,,,aku masih ada abah n adik2 serta suami dan anak2 dan kawan2 aku yg memberi sokongan pd aku.....yg paling utama,bukanlah one utama kat damansara tu tapi ALLAH swt sayangkan aku,,,aku tak pernah rasa mcm ni,mungkin inilah nikmat Allah bg pd aku,aku rasa aku rindu pd Allah n akhirat....aku eksiden soang2,tak cedera n tak langgar sapa2,mak aku meninggal dunia lepas aku sempat bersama n menjaga dia,hubby aku masuk wad masa aku ada dgn dia,kesetiaan kawan2 pd aku masa aku susah hati,balik brunei kawan2 opis bg moral support,ni kompeni lak bagi bonus sebulan gaji,,,,pehhhh thanks to Allah,i love U so much.....bersyukur sgt kita org islam kan...... Very Happy Wink
company bagi sebulan gaji?? Allah selamat kan kamu....
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Apr 27, 2009 6:56 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:alhamdulillah,,,aku masih ada abah n adik2 serta suami dan anak2 dan kawan2 aku yg memberi sokongan pd aku.....yg paling utama,bukanlah one utama kat damansara tu tapi ALLAH swt sayangkan aku,,,aku tak pernah rasa mcm ni,mungkin inilah nikmat Allah bg pd aku,aku rasa aku rindu pd Allah n akhirat....aku eksiden soang2,tak cedera n tak langgar sapa2,mak aku meninggal dunia lepas aku sempat bersama n menjaga dia,hubby aku masuk wad masa aku ada dgn dia,kesetiaan kawan2 pd aku masa aku susah hati,balik brunei kawan2 opis bg moral support,ni kompeni lak bagi bonus sebulan gaji,,,,pehhhh thanks to Allah,i love U so much.....bersyukur sgt kita org islam kan...... Very Happy Wink
company bagi sebulan gaji?? Allah selamat kan kamu....
mus... ko sorang je ke dpt bonus?... bagusnyer company tu.... alhamdulillah.... company yg alert
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 4:11 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:alhamdulillah,,,aku masih ada abah n adik2 serta suami dan anak2 dan kawan2 aku yg memberi sokongan pd aku.....yg paling utama,bukanlah one utama kat damansara tu tapi ALLAH swt sayangkan aku,,,aku tak pernah rasa mcm ni,mungkin inilah nikmat Allah bg pd aku,aku rasa aku rindu pd Allah n akhirat....aku eksiden soang2,tak cedera n tak langgar sapa2,mak aku meninggal dunia lepas aku sempat bersama n menjaga dia,hubby aku masuk wad masa aku ada dgn dia,kesetiaan kawan2 pd aku masa aku susah hati,balik brunei kawan2 opis bg moral support,ni kompeni lak bagi bonus sebulan gaji,,,,pehhhh thanks to Allah,i love U so much.....bersyukur sgt kita org islam kan...... Very Happy Wink
company bagi sebulan gaji?? Allah selamat kan kamu....
mus... ko sorang je ke dpt bonus?... bagusnyer company tu.... alhamdulillah.... company yg alert
,,uiisshh apa lak aku sowang,semua staff ALU laa dpt bonus,,aku dapat duit colection dr opis mate dlm b$350,,,eheh aku wat beli jubah 2 lai n belen bg masjid wat tahlil arwah..berkabung la kunun pakai jubah itam,,tp gelak tawa mcm syaitan jugaa... What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Wed Apr 29, 2009 10:16 pm

musliha mustapha wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:alhamdulillah,,,aku masih ada abah n adik2 serta suami dan anak2 dan kawan2 aku yg memberi sokongan pd aku.....yg paling utama,bukanlah one utama kat damansara tu tapi ALLAH swt sayangkan aku,,,aku tak pernah rasa mcm ni,mungkin inilah nikmat Allah bg pd aku,aku rasa aku rindu pd Allah n akhirat....aku eksiden soang2,tak cedera n tak langgar sapa2,mak aku meninggal dunia lepas aku sempat bersama n menjaga dia,hubby aku masuk wad masa aku ada dgn dia,kesetiaan kawan2 pd aku masa aku susah hati,balik brunei kawan2 opis bg moral support,ni kompeni lak bagi bonus sebulan gaji,,,,pehhhh thanks to Allah,i love U so much.....bersyukur sgt kita org islam kan...... Very Happy Wink
company bagi sebulan gaji?? Allah selamat kan kamu....
mus... ko sorang je ke dpt bonus?... bagusnyer company tu.... alhamdulillah.... company yg alert
,,uiisshh apa lak aku sowang,semua staff ALU laa dpt bonus,,aku dapat duit colection dr opis mate dlm b$350,,,eheh aku wat beli jubah 2 lai n belen bg masjid wat tahlil arwah..berkabung la kunun pakai jubah itam,,tp gelak tawa mcm syaitan jugaa... What a Face
ooooooo.. kau pakai jubah pasal bekabung.. aku ingat kau dah tukar pi dubai ke jeddah ke..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Apr 30, 2009 5:03 pm

ekekekeee tu la,last sms ko tu aku tak dan reply..kedit abis looo..lepas top up,terlupes le puloks Rolling Eyes ... Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 5:50 pm

SELAMATTT HARI LEBARANN MINAL AIDILL WAL FAIIZINNN...huhuu dah nak raya lagi yek,,,posa lom abis ganti lg nihh,tahun ni insyallah aku n anak2 raya kat raub,anak2 cuti sekolah 13 till 30 sept 09..huhuuhh mama nak amik unpaid leave jugak laa camni.asben aku maybe kena gi micronesia sebelum puasa,Papua new Guinea,3 bulan..pakai tulang kat idung la jawapnya,,,waakkakakaaa.aku boring sebenornya ketika iniii.. clown clown

ati bos kemanakah gerangan ekau hilang dr alam maya @ virtual ini,,.. Suspect Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

allo mus..

Post  miey lampir on Wed Jul 15, 2009 12:23 pm

allo musliha....apaer kabar ko? adik ko muslina wat per skang?

miey lampir

Posts : 1
Join date : 2009-07-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Jul 16, 2009 4:59 pm

miey lampir wrote:allo musliha....apaer kabar ko? adik ko muslina wat per skang?
.....aku kabar nakal mcm biasa la mi,,ngapa ko nak tau? ko nak tolong buat ke apa yg dia tgh buat tu ??? ekekekekee...nina keja Sony skang ni,opis dia kat midvalley,sales exec officer..bleh la nak diskaun maun brg2 sony .... What a Face afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

oh yer ker?

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 6:24 pm

diskaun barang ker? diskaun orang bleh ker hehehehehe..sajer jer tanya...ko plak skang aper citer?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Thu Jul 16, 2009 9:52 pm

[quote="musliha mustapha"]SELAMATTT HARI LEBARANN MINAL AIDILL WAL FAIIZINNN...huhuu dah nak raya lagi yek,,,posa lom abis ganti lg nihh,tahun ni insyallah aku n anak2 raya kat raub,anak2 cuti sekolah 13 till 30 sept 09..huhuuhh mama nak amik unpaid leave jugak laa camni.asben aku maybe kena gi micronesia sebelum puasa,Papua new Guinea,3 bulan..pakai tulang kat idung la jawapnya,,,waakkakakaaa.aku boring sebenornya ketika iniii.. clown clown

ati bos kemanakah gerangan ekau hilang dr alam maya @ virtual ini,,.. Suspect Suspect[/quote

tada tora muncul lagi...13 sept tu besday aku tu..macam best je kalau aku raya kat raub gak kan..tp pada sape la aku nak beraya..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Sat Jul 18, 2009 1:06 pm

ko beraya kat restoren yg dkt ngan balai polis tu laa....aku xtau la ngapa, tp pd aku la kan, kari kat kedai nih, so far mcm d best kari for roti canai laaa...dr kecik dulu org kata kari ni dia letak cacing la, kepala babi la...tp aku bedal gak....heheheh...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Sat Jul 18, 2009 6:12 pm

Dato' K wrote:ko beraya kat restoren yg dkt ngan balai polis tu laa....aku xtau la ngapa, tp pd aku la kan, kari kat kedai nih, so far mcm d best kari for roti canai laaa...dr kecik dulu org kata kari ni dia letak cacing la, kepala babi la...tp aku bedal gak....heheheh...
..datok,facebook,levis,tv,music tu suma yahudi punya,,kita beli/pakai juga kan,,,biasa la kalo dah pemes tu mcm2 kabar angin sepoi2 bahasa la kuo....ati,13 sept belum raya laa,,ko nih,cuak aku,tiket aku balik kl 16 sept,,eehehehe.. Rolling Eyes bounce pig pig
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Sun Jul 19, 2009 5:12 pm

aku ingat nama restoran tu....restoran radha kari kepala ikan......pergghhh....menjilat jari
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Sun Jul 19, 2009 5:28 pm

avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Jul 20, 2009 12:33 pm

aiii mie,tau la ko terorist..apa kes paste gambo ko bagai ni..nak kenen kat adik aku ekk,,,wakakakakaa...eeiii mie dah gemuk mcm aku gak...ekekekkee Twisted Evil rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 20, 2009 12:59 pm

ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Mon Jul 20, 2009 6:08 pm

aku rasa mie x lepas post gamba kat tepi tu kot...actually kan kwn2 aku pun x reti2 post gambo kat situ...cam payah pulak....ala2 bengong aku dibuatnya.

aku lm x jumpa adik mus tu tp aku dgr2 gak betapa meletops adik dia skrg...aku x igt kat mana aku ada tgk gambar dia...aku rasa cam linda onn plak dia skrg Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Mon Jul 20, 2009 10:47 pm

mak aihh lain bebeno muka dak mie...lebor gile dah jadinya..
tp kan pasal restoren radha tu (restoren tepi balai polis?? kamal.. kamal..) memamg power kari/nasi briyani/ ayam goreng/mee goreng mamak die..merata dah aku pi makan takde rase seumpamanya...
Muslehak.. aku sambut besday memang camtu seminggu terus menerus..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Mon Jul 20, 2009 10:50 pm

Syuhardy@boy wrote:ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
anak dalam dukung, bini bergayut kat tgn berselera lg kat adik org tu..bawak bawak puasa syuhardy
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Tue Jul 21, 2009 1:01 am

yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
anak dalam dukung, bini bergayut kat tgn berselera lg kat adik org tu..bawak bawak puasa syuhardy


ermm..ok ler daddy boy kalau nafsu shahwat nko sajew yang naik..kalau ke benda lain yang naik..saper yang susah? opsss..melucah lagi aku nieh..martey ler aku pasni..gamaknya di cop sebagai entiti gila seks lerr..tapi kan..ADA AKU KISAH..!!! wakakakaka..


Last edited by sahril sarudin on Tue Jul 21, 2009 1:07 am; edited 1 time in total
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum