Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Fri Dec 11, 2009 9:59 am

aikkk, ko x kenal ye hasrol aini,, ala yg lobang hidungmu tatap menjadi pojaan hatiku,, ker ko x hengat jew die tu,, skang jadi dokter gak,, utk maklumat lanjut kene tanya shila,, aku xnak jadik pemberi info yg salah lak kan,, yg pasti dokter betoi la,, bukan yang bukak klinik jual ubat batuk kat addict2 serta turut menjual mc yer,, aku teringat kalu bisnes kedai tayar ngan juga dak bleh jual gam tayar tuh kat penghidu2 gam secara komersil tu kan, cam lebat jew mereka yg membuat biz klinik cum drug port tu kan..so ape salahnye mencube,,, he ehe heh idea giler sbb bosan kan,,, Shocked sunny cherry drunken drunken
skang taw ke abg azizi tuh p mane yer,,, si 'sinar'an yg aku dok admire masa skolah dulu dah gemok skang,, tataula dah kawen blom, ker tggu aku,,,, wakakakkakakaaaa,, ya ampunn,,, ekekekkeee cheers rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  farah on Wed Dec 16, 2009 12:48 pm

hasrul aini aku rasa dia doktor kat hkl skrg ni...tp dia tetap kalut mcm dulu2....

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Wed Dec 16, 2009 5:52 pm

zack...bukak bisnes pelik2...deal dgn org pelik2 nih...cam jual gam takutnya kalau tak mati sebab benda tu (eg. jual gam...lama2 lalok sendiri ngn gam tu)...takut org2 pelik tu tak dpt benda tu dibantainya ko...dirompaknya etc...maklumla org cam tu mana ditaunya betul salah lagik....

aku perasan satu lagi...time isi minyak kete, aku layan gak bau petrol ni...sedap pulak baunya... Embarassed Embarassed Embarassed

confirm aku tak ingat hasrol aini tu sapa? senior kita kah? abg azizi tu aku x penah dgr citer dah pun...last x silap aku dgr dia blaja kat upm kot....tah ye tah idak.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  farah on Wed Dec 16, 2009 11:57 pm

najib wrote:zack...bukak bisnes pelik2...deal dgn org pelik2 nih...cam jual gam takutnya kalau tak mati sebab benda tu (eg. jual gam...lama2 lalok sendiri ngn gam tu)...takut org2 pelik tu tak dpt benda tu dibantainya ko...dirompaknya etc...maklumla org cam tu mana ditaunya betul salah lagik....

aku perasan satu lagi...time isi minyak kete, aku layan gak bau petrol ni...sedap pulak baunya... Embarassed Embarassed Embarassed

confirm aku tak ingat hasrol aini tu sapa? senior kita kah? abg azizi tu aku x penah dgr citer dah pun...last x silap aku dgr dia blaja kat upm kot....tah ye tah idak.

sian aku kat ko ni, tak tau2 lg sape hasrul aini tu...dia tu adik azizi, sekelas dgn kitorang masa form 4 and form 5...sebab tu la ko tak kenal..

farah

Posts : 21
Join date : 2009-10-12
Age : 37
Location : jerantut, pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Dec 21, 2009 5:33 pm

anak aku cukup suka bau minyak petrol neh,,,tiap kali aku gi isi minyak,doang kemain lagik mengembang2 kan idung yg dah sedia kembang tuh..pasni tbayang2 la aku akan kekembangan idung najip tatkala mengisi minyak ketenyaa,,ekekeke...hasrul aini tu mmg pandai belajo dulu walopun kalut kalut tapir sumatera...ati kering gak minah ni,aku ingt lg masa cikgu kimia kita kata sapa berani balik awal masa kelas dia,aini kemas2 beg pastu dia blah balik,dpt gak jd doktor,,ekekekekewwww.... Rolling Eyes bounce bounce cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Wed Dec 23, 2009 11:37 pm

ooo...adik abg azizi ruponya...thanks farah Very Happy Very Happy Very Happy

btw...mula2 aku ingat dia tu lelaki tp pas mus tulis 'minah ni' baru la aku tau pompuan hua hua hua cheers

mus...ko tak try ke...best tau bau petrol...tp aku tau bau petronas je la...tak tau la plak kalau brand lain bau dia lain jocolor jocolor jocolor
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Sun Dec 27, 2009 10:41 am

zckyra wrote:wakakakakakakaaaaa... aku dah ketinggalan ketapi senandung malam giteww,,,
waaaa, baek punya mngutuk kawan2 aku membuatkan aku nak tumpang smangkuk ajewww,,
tp dok korang citer pasal dokter ini ape cite la ngan hasrol aini yg abang die Azizi buatkan kitaorg(ati, aku n mus) jatuh hati pada kemerduan suara dia mengalunkan azan,, btoi ke ti,, itukah orangnya yg buatkan kite dok kt tangga banging2 masa tu!! ehehehehehee
soodaaa la zack kau yang angu kau u turn kat aku lak...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Tue Dec 29, 2009 12:39 pm

yard dean wrote:
zckyra wrote:wakakakakakakaaaaa... aku dah ketinggalan ketapi senandung malam giteww,,,
waaaa, baek punya mngutuk kawan2 aku membuatkan aku nak tumpang smangkuk ajewww,,
tp dok korang citer pasal dokter ini ape cite la ngan hasrol aini yg abang die Azizi buatkan kitaorg(ati, aku n mus) jatuh hati pada kemerduan suara dia mengalunkan azan,, btoi ke ti,, itukah orangnya yg buatkan kite dok kt tangga banging2 masa tu!! ehehehehehee
soodaaa la zack kau yang angu kau u turn kat aku lak...
eeekekekeke betol betol,,,zc ni mmg selera dia pd org2 yg berdisiplin la kan,majoriti yg pengawas AKA ketua pengawas,yg pandai azan,,,tak pelik laa abg long menjadi pojaan hati zc da great...yg aku ingt ati dulu ada jugak affair,dgn cikgu rasimi rasanya,,,rope2nya doang ni sedara,,ekekekekeke mahram sungguh... cyclops cyclops cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Sun Jan 03, 2010 8:15 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
zckyra wrote:wakakakakakakaaaaa... aku dah ketinggalan ketapi senandung malam giteww,,,
waaaa, baek punya mngutuk kawan2 aku membuatkan aku nak tumpang smangkuk ajewww,,
tp dok korang citer pasal dokter ini ape cite la ngan hasrol aini yg abang die Azizi buatkan kitaorg(ati, aku n mus) jatuh hati pada kemerduan suara dia mengalunkan azan,, btoi ke ti,, itukah orangnya yg buatkan kite dok kt tangga banging2 masa tu!! ehehehehehee
soodaaa la zack kau yang angu kau u turn kat aku lak...
eeekekekeke betol betol,,,zc ni mmg selera dia pd org2 yg berdisiplin la kan,majoriti yg pengawas AKA ketua pengawas,yg pandai azan,,,tak pelik laa abg long menjadi pojaan hati zc da great...yg aku ingt ati dulu ada jugak affair,dgn cikgu rasimi rasanya,,,rope2nya doang ni sedara,,ekekekekeke mahram sungguh... cyclops cyclops cyclops

mak aih perlu ke menyimpan pemikiran sedemikian Pn musliha.. bagi la perkara yang lebih mencabar selain beraffairkan rasimi tersebut..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Tue Jan 26, 2010 5:19 pm

Pd ko maybe tak mencabar ti,tp ace try ko pikir bg pihak cikgu rasimi tu,,apakah dia merasakan ..huuuuuuuuuu cabaran tahap kamehameha ya aloya kuih lapis tuhhhh,,,waakakkakaa.. Shocked Shocked
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  normazura on Tue Jan 26, 2010 5:46 pm

musliha mustapha wrote:anak aku cukup suka bau minyak petrol neh,,,tiap kali aku gi isi minyak,doang kemain lagik mengembang2 kan idung yg dah sedia kembang tuh..pasni tbayang2 la aku akan kekembangan idung najip tatkala mengisi minyak ketenyaa,,ekekeke...hasrul aini tu mmg pandai belajo dulu walopun kalut kalut tapir sumatera...ati kering gak minah ni,aku ingt lg masa cikgu kimia kita kata sapa berani balik awal masa kelas dia,aini kemas2 beg pastu dia blah balik,dpt gak jd doktor,,ekekekekewwww.... Rolling Eyes bounce bounce cheers

ya ampun ... aku pon ingat lagi kes si aini tuh ... mmg selamba je dia ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum