Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 21, 2009 10:43 am

yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
anak dalam dukung, bini bergayut kat tgn berselera lg kat adik org tu..bawak bawak puasa syuhardy

nasib baik laa aku sempat bertapa dgn satu mahaguru di lorong haji taib 3....ilmu yg aku belajo tu ialah ilmu untuk menahan nafsu ayam serakah itu....hehehehehhe...klu x de la ilmu itu maka habis sumer benda yg mengghairahkan aku akan ku tonjol...hehehehehhe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 21, 2009 10:43 am

sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
anak dalam dukung, bini bergayut kat tgn berselera lg kat adik org tu..bawak bawak puasa syuhardy


ermm..ok ler daddy boy kalau nafsu shahwat nko sajew yang naik..kalau ke benda lain yang naik..saper yang susah? opsss..melucah lagi aku nieh..martey ler aku pasni..gamaknya di cop sebagai entiti gila seks lerr..tapi kan..ADA AKU KISAH..!!! wakakakaka..

hehehe...ada kalanya sebatang kayu itu bangun juga....cuma apabila dia bgn..kita hendak lah tau bagaimana untuk menururnkan nyer semula.....hehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 4:16 pm

sajer jer aku nak korang tengok aku cmner skang...aku sure korang confirm dah x ingat rupa aku dahhh....aik mus macam bagi line jer....akak...bg ar no tepon adik...heheheheh

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  najib on Wed Jul 22, 2009 1:56 am

yard dean wrote:mak aihh lain bebeno muka dak mie...lebor gile dah jadinya..
tp kan pasal restoren radha tu (restoren tepi balai polis?? kamal.. kamal..) memamg power kari/nasi briyani/ ayam goreng/mee goreng mamak die..merata dah aku pi makan takde rase seumpamanya...
Muslehak.. aku sambut besday memang camtu seminggu terus menerus..

restoran radha ni mengingatkan aku satu masa dulu....kurma ayam & kari ayam dia la last arwah ayah aku belikan kat aku & adik aku. time tu cuti sukom 98, aku cuti sem kat klau...mak aku busy, takde kat umh...so arwah ayah aku tapau je lauk tu utk kitaorg....dia memang feveret kedai tu....habis cuti tu aku balik uni...2 minggu pas tu tau2 dia dah meninggal Embarassed Embarassed Embarassed .

skrg ni aku tak penah dah makan kat situ....bukan sebab cerita2 sensasinya tp tahle....

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:38 pm

Syuhardy@boy wrote:ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
..........laaa aku ingat kan daddy boy jadi gittew sebab aku,,sebab adik aku ghupenya,,,waaakakakakaaa......aku risau gak minah tu,nasihat dah tak leh bg sebab aku pun bukan baik sgt,,anyway,mie,nina kata,ada rm100k dlm saving,dia bg no fon dia... Basketball Basketball

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:42 pm

yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:ahahaha...mie..ap akes ko post gambar ko tu haaaaa...ko nk kenen adik musliha ekkk...sama la ngan aku...itu hari aku jmpa adik dia...perghhhhh.....menaikkan nafsu syahwat mie....eeeeeee...geram i nyahhhhhhhh
anak dalam dukung, bini bergayut kat tgn berselera lg kat adik org tu..bawak bawak puasa syuhardy
waakkaka ti,,dia puasa mcm ko nak pegi gym la jugakkk,kasut dah beli,pegi nya idok lah juga,,,,wakakaka,,,sebab tu daddy boy tunjuk gambo yg sleeveless tu,,takat ko gayut kat lengan dia pun dia selamba jek ti,,,,eekekekeee.. lol! lol!

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:50 pm

najib wrote:
yard dean wrote:mak aihh lain bebeno muka dak mie...lebor gile dah jadinya..
tp kan pasal restoren radha tu (restoren tepi balai polis?? kamal.. kamal..) memamg power kari/nasi briyani/ ayam goreng/mee goreng mamak die..merata dah aku pi makan takde rase seumpamanya...
Muslehak.. aku sambut besday memang camtu seminggu terus menerus..

restoran radha ni mengingatkan aku satu masa dulu....kurma ayam & kari ayam dia la last arwah ayah aku belikan kat aku & adik aku. time tu cuti sukom 98, aku cuti sem kat klau...mak aku busy, takde kat umh...so arwah ayah aku tapau je lauk tu utk kitaorg....dia memang feveret kedai tu....habis cuti tu aku balik uni...2 minggu pas tu tau2 dia dah meninggal Embarassed Embarassed Embarassed .

skrg ni aku tak penah dah makan kat situ....bukan sebab cerita2 sensasinya tp tahle....
lebor mcm kapal layar blakang tu la ti....part restoren ratha tu mmg tahap ratah punya nalarekek..asben aku malu2 kucing siam sebab dia particular sket pasal makanan,sejak kami kawin la br dia tahu betapa nikmatnya dunia pemakanan ini,,ekekekkeee..dia pun penah cecah 90kg dulu dan berjaya kembali ke 75kg,dan seperti biasa,ada aku kesahhh ????....pala lutut ko besday smbut smpai semenggu,eekek aku rindu nama tu,cilaka ko ti,,,ingt tak kita jungle tracking bertiga dgn zc kat tapak perumahan kos rendah atas bukit sg lui tu,,,aku ada lg picture kita masa tu.... sunny sunny

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Thu Jul 23, 2009 10:17 pm

musliha mustapha wrote:
najib wrote:
yard dean wrote:mak aihh lain bebeno muka dak mie...lebor gile dah jadinya..
tp kan pasal restoren radha tu (restoren tepi balai polis?? kamal.. kamal..) memamg power kari/nasi briyani/ ayam goreng/mee goreng mamak die..merata dah aku pi makan takde rase seumpamanya...
Muslehak.. aku sambut besday memang camtu seminggu terus menerus..

restoran radha ni mengingatkan aku satu masa dulu....kurma ayam & kari ayam dia la last arwah ayah aku belikan kat aku & adik aku. time tu cuti sukom 98, aku cuti sem kat klau...mak aku busy, takde kat umh...so arwah ayah aku tapau je lauk tu utk kitaorg....dia memang feveret kedai tu....habis cuti tu aku balik uni...2 minggu pas tu tau2 dia dah meninggal Embarassed Embarassed Embarassed .

skrg ni aku tak penah dah makan kat situ....bukan sebab cerita2 sensasinya tp tahle....
lebor mcm kapal layar blakang tu la ti....part restoren ratha tu mmg tahap ratah punya nalarekek..asben aku malu2 kucing siam sebab dia particular sket pasal makanan,sejak kami kawin la br dia tahu betapa nikmatnya dunia pemakanan ini,,ekekekkeee..dia pun penah cecah 90kg dulu dan berjaya kembali ke 75kg,dan seperti biasa,ada aku kesahhh ????....pala lutut ko besday smbut smpai semenggu,eekek aku rindu nama tu,cilaka ko ti,,,ingt tak kita jungle tracking bertiga dgn zc kat tapak perumahan kos rendah atas bukit sg lui tu,,,aku ada lg picture kita masa tu.... sunny sunny
oke latu sambut seminggu.. aku pon ada gak gambo tu lagi.. ingat dah abis gemuk dah aku time tu.. ada lagi ruang penambunan rupanya..terasa belia dlm gambar tu..(larangan keras: Nama Muslehak hanya boley digunakan oleh aku ngan zack je)

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 3:00 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
najib wrote:
yard dean wrote:mak aihh lain bebeno muka dak mie...lebor gile dah jadinya..
tp kan pasal restoren radha tu (restoren tepi balai polis?? kamal.. kamal..) memamg power kari/nasi briyani/ ayam goreng/mee goreng mamak die..merata dah aku pi makan takde rase seumpamanya...
Muslehak.. aku sambut besday memang camtu seminggu terus menerus..

restoran radha ni mengingatkan aku satu masa dulu....kurma ayam & kari ayam dia la last arwah ayah aku belikan kat aku & adik aku. time tu cuti sukom 98, aku cuti sem kat klau...mak aku busy, takde kat umh...so arwah ayah aku tapau je lauk tu utk kitaorg....dia memang feveret kedai tu....habis cuti tu aku balik uni...2 minggu pas tu tau2 dia dah meninggal Embarassed Embarassed Embarassed .

skrg ni aku tak penah dah makan kat situ....bukan sebab cerita2 sensasinya tp tahle....
lebor mcm kapal layar blakang tu la ti....part restoren ratha tu mmg tahap ratah punya nalarekek..asben aku malu2 kucing siam sebab dia particular sket pasal makanan,sejak kami kawin la br dia tahu betapa nikmatnya dunia pemakanan ini,,ekekekkeee..dia pun penah cecah 90kg dulu dan berjaya kembali ke 75kg,dan seperti biasa,ada aku kesahhh ????....pala lutut ko besday smbut smpai semenggu,eekek aku rindu nama tu,cilaka ko ti,,,ingt tak kita jungle tracking bertiga dgn zc kat tapak perumahan kos rendah atas bukit sg lui tu,,,aku ada lg picture kita masa tu.... sunny sunny
oke latu sambut seminggu.. aku pon ada gak gambo tu lagi.. ingat dah abis gemuk dah aku time tu.. ada lagi ruang penambunan rupanya..terasa belia dlm gambar tu..(larangan keras: Nama Muslehak hanya boley digunakan oleh aku ngan zack je)

Wakakakaka
utk pengetahuan ko, aku pun masih ada gambo tuh...
punyela bsemangat kite btiga yek
yang aku x ingat macam mana bleh buat persetujuan
p tangkap gambar sambil hiking lak tuh...
seingat aku bab2 bgambo nih meme aku x gemor sangat
kalu x kene ngan mood n situasi nya tuh.... cyclops What a Face
anyway.... hidup moslehak..... kohok.....ha ha ha ha ha (ko ingat lg ti) Smile lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 3:05 pm

yard dean wrote:mak aihh lain bebeno muka dak mie...lebor gile dah jadinya..
tp kan pasal restoren radha tu (restoren tepi balai polis?? kamal.. kamal..) memamg power kari/nasi briyani/ ayam goreng/mee goreng mamak die..merata dah aku pi makan takde rase seumpamanya...
Muslehak.. aku sambut besday memang camtu seminggu terus menerus..

ahahahahahaha

aku dah tengok gambar mieee mus....
lainnnnnyer muke ko skang...../...
macam mana ko bleh menandingi mus nih haaaaa
elok gak yek...
aku tulis jek korang jangan marah
"2 mus yang gemok"
bounce cheers lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 24, 2009 5:14 pm

perghhh..zack..ko ni sengaja menempah maut nie....hehehe...saja cari bala ngan 2 MUS YG GEMOKSSSSS...hikhikhik

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 5:54 pm

arggghhhh......dont make me angry because you'll dont like me when me angry ( pinjam kata2 hulk )

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 6:21 pm

eekekekekeee,,asal yg paling habat jek ,konfim kena kat aku kan,aku tau sebab koang sayang aku sebab tu aku dpt mcm2 anugerah,aku mmg suka bangat anu anu nihhh,,wakakakakaaaa...laa takkan nak kata aku kurus pulak,tu bukan bodoh,tu buta namanya,,,ekekeke,,,daddy boy,Zc tu dah jenuh tempah baju kawen,tu yg nak tempah maut pulak tu,,maut tu nama sanskrit utk manik,,kan pesen terbaru skang jahitan manik@maut....wakakakkaaaaa..... Suspect Suspect Idea pirat

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Fri Jul 24, 2009 10:46 pm

musliha mustapha wrote:eekekekekeee,,asal yg paling habat jek ,konfim kena kat aku kan,aku tau sebab koang sayang aku sebab tu aku dpt mcm2 anugerah,aku mmg suka bangat anu anu nihhh,,wakakakakaaaa...laa takkan nak kata aku kurus pulak,tu bukan bodoh,tu buta namanya,,,ekekeke,,,daddy boy,Zc tu dah jenuh tempah baju kawen,tu yg nak tempah maut pulak tu,,maut tu nama sanskrit utk manik,,kan pesen terbaru skang jahitan manik@maut....wakakakkaaaaa..... Suspect Suspect Idea pirat

korang bukan tak tau.. mus tu memang peminat aku.. aku nih kira idola dia.. tu yang berebut nak menambun tu.. takpe lehak...keep the good work..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Fri Jul 31, 2009 6:43 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:eekekekekeee,,asal yg paling habat jek ,konfim kena kat aku kan,aku tau sebab koang sayang aku sebab tu aku dpt mcm2 anugerah,aku mmg suka bangat anu anu nihhh,,wakakakakaaaa...laa takkan nak kata aku kurus pulak,tu bukan bodoh,tu buta namanya,,,ekekeke,,,daddy boy,Zc tu dah jenuh tempah baju kawen,tu yg nak tempah maut pulak tu,,maut tu nama sanskrit utk manik,,kan pesen terbaru skang jahitan manik@maut....wakakakkaaaaa..... Suspect Suspect Idea pirat

korang bukan tak tau.. mus tu memang peminat aku.. aku nih kira idola dia.. tu yang berebut nak menambun tu.. takpe lehak...keep the good work..
..mau tak minat,,ko kan masterpiece yg termantop ti,sapa lagi yg berani beraksi seghairah ko di tepi jalan cheroh sambil berjalan n mampu meluruh kan tuttt dgn kadar tuttt tanpa tuutttt.... cheers cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Fri Jul 31, 2009 11:31 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:eekekekekeee,,asal yg paling habat jek ,konfim kena kat aku kan,aku tau sebab koang sayang aku sebab tu aku dpt mcm2 anugerah,aku mmg suka bangat anu anu nihhh,,wakakakakaaaa...laa takkan nak kata aku kurus pulak,tu bukan bodoh,tu buta namanya,,,ekekeke,,,daddy boy,Zc tu dah jenuh tempah baju kawen,tu yg nak tempah maut pulak tu,,maut tu nama sanskrit utk manik,,kan pesen terbaru skang jahitan manik@maut....wakakakkaaaaa..... Suspect Suspect Idea pirat

korang bukan tak tau.. mus tu memang peminat aku.. aku nih kira idola dia.. tu yang berebut nak menambun tu.. takpe lehak...keep the good work..
..mau tak minat,,ko kan masterpiece yg termantop ti,sapa lagi yg berani beraksi seghairah ko di tepi jalan cheroh sambil berjalan n mampu meluruh kan tuttt dgn kadar tuttt tanpa tuutttt.... cheers cheers cheers
amboii amboiii.. counter attack cara kotor nampak..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Sat Aug 01, 2009 10:34 am

for d past 1 week, aku mmg nengok forum nih, tp seriously, xtau nak mencelah kat mana...

tapi bab aksi ati ni, aku leh menyampuk sbb aku menyaksikan juga aksi ittewwww..awwww, tak kuasa mak, nyehhhhhh...heheheh..jgn mare aaa ati..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Mon Aug 03, 2009 12:47 pm

wakakakakakakakaka.............. x bleh ingat btol, memang pecah perut aku jap lagi ni....

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Syuhardy@boy on Tue Aug 04, 2009 3:35 pm

zckyra wrote:wakakakakakakakaka.............. x bleh ingat btol, memang pecah perut aku jap lagi ni....

aku pn dh tak tau nk mencelah mcm mana lagi m=nie..tap yang penting ialah......HAHAHAHAHAHAHHA...ketawa je laaa....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Tue Aug 04, 2009 4:03 pm

Dato' K wrote:for d past 1 week, aku mmg nengok forum nih, tp seriously, xtau nak mencelah kat mana...

tapi bab aksi ati ni, aku leh menyampuk sbb aku menyaksikan juga aksi ittewwww..awwww, tak kuasa mak, nyehhhhhh...heheheh..jgn mare aaa ati..
....aku mmg kat sebelah mangsa masa kejadian tu,atau aku kah mangsa yg sebenarnya,,,,tp ati da bos mmg mantoppp,,,wakakakaa,,,ati,ni la skill vendor,kena counter back apa saja yg datang,tak kira la cara kotor ke cara mengiring ke cara 69 ke,,yg pasti taichee balikk,,,zassss... clown clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Aug 05, 2009 5:40 pm

walaupun aku turut berada di tempat kejadian, tapi xleh nak cerita gak... asyik kena tut tuttt ajerrr...
ko jangan cari fasal mus, FINAS dah gam dah cerita ati ni....bukan untuk tayangan umum 18SG tu....
apapun, aku xleh berenti gelak....Wakakakakakaaaa... lol! affraid bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Aug 06, 2009 3:16 pm

zckyra wrote:walaupun aku turut berada di tempat kejadian, tapi xleh nak cerita gak... asyik kena tut tuttt ajerrr...
ko jangan cari fasal mus, FINAS dah gam dah cerita ati ni....bukan untuk tayangan umum 18SG tu....
apapun, aku xleh berenti gelak....Wakakakakakaaaa... lol! affraid bounce
..kita kena berterima kasih pd ati the bos sebab dia telah berjaya mmberi kita hiduran evergreen,even selepas berbelas tahun,topik ini tetap menjadi bualan hangit dan terpahat di memori kita serta di batu pahat...idoppp johorrr,,,idopp ati rudin..... What a Face What a Face sunny

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Thu Aug 06, 2009 10:34 pm

aku nak get in citer ni pn x leh sebab aku pn x tau citer tapi apa kata korang citer kat aku sebab aku pn minat jgk yg evergreen ni

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Sun Aug 09, 2009 5:01 pm

ko ni musmie, jap nak yang muda cam adek mus tu, pastu nak try aku lak yang 'middle' ni.jap ni tetibe jew ada confession minat yg 'evergreen' lak ni... pecite ni bro... tp kalu berminat i adew calon bleh kenalkan... ahaksss..
mature sket.... ahhahahaa..

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 5:34 pm

ala zack ko ni.....nak rekemen pun bg tau senyap2 dah ler...kat dalam ni sure kantoi nyer ngan bakal kakak ipar...ceh..apa daaaa

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content Today at 5:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum