Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 5:58 pm

mie toreros wrote:ala zack ko ni.....nak rekemen pun bg tau senyap2 dah ler...kat dalam ni sure kantoi nyer ngan bakal kakak ipar...ceh..apa daaaa
,,ntahnya,,dah la kat tread aku plak tu,,ekekek mie,cite 18sxg nih elok jika tuan empunya kain dalam yg cerita sendiri kat ko,,,huaaaarrrgghhh kakakakaaaahahahahahahaa,,,,,,,,,, cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 6:18 pm

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:ala zack ko ni.....nak rekemen pun bg tau senyap2 dah ler...kat dalam ni sure kantoi nyer ngan bakal kakak ipar...ceh..apa daaaa
,,ntahnya,,dah la kat tread aku plak tu,,ekekek mie,cite 18sxg nih elok jika tuan empunya kain dalam yg cerita sendiri kat ko,,,huaaaarrrgghhh kakakakaaaahahahahahahaa,,,,,,,,,, cheers cheers

sapa punya tu mus?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 5:57 pm

aaa...hahahahahahaha...wakkakakakakakakaaa..... keh kekeke..waaaaaaaaaaaaaaakakakakakkaaaa... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 6:03 pm

sambung.....
wakakakakakkaakaaaaaaaaaaa........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahaha...............
panat sungguh ye mus bile gelak camni...... Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Tue Aug 11, 2009 10:02 pm

wooo....ni mesti ader agenda tersembunyi nak kenakan aku sampai zack suka macam pontianak tak harum cuma sundal malam jer ni
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Aug 12, 2009 1:31 am

sampai hati ko menaruh sangkaan yang sungguh buruk lagi hodoh ala2 muka pontianak tu bila meneran.... t@<$!
pada aku.... tp pertanyaan ko tetap membuatkan aku nak gelak lagi... wakakakakakakkakaaaaa,kakakakakaaakakaahahhahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaahhahhhhaaaaaa What a Face cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Thu Aug 13, 2009 12:11 pm

mcm yg aku taip tu la mie,,tuan empunya kain dalam jek yg buleh cerita sebb benda ni melibatkan pihak2 VIp spt DAtok K and ati da BOSS....ekekekeee..zc.agak mantap gelakkan kau itu,,aku malas nak harum ke sundal ke malam ke,,rasa nak gelak,aku gelak smpai panat... cyclops cyclops pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Thu Aug 13, 2009 3:00 pm

akak skali lagi bstuju ngan datin mus kite nih, ko nak tau yg kes2 high profile ni kene p appeal kat mahkamah tinggi dulu.. ko ingat snang ke.... banyak kos yg terlibat tuh...lagi nak menangani tekanan dari media dan karenah birokrasi yang gile babas punye hebat .. huh mie... walaupun ko ada access ngan DaTiN mus tp tetap payah gak..
sbb beliau sangat kuat menjaga amanahnya iteww ahahahahaha...... ok aku bagi alasan hebat kan???? mantop dah tu rasanyeeee...... ahahahahahahhahaahaahhhaaaaa... mie steak strombolli halal punya ada tak? ahaks Cool I love you

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Fri Aug 14, 2009 10:42 am

Untuk makluman pihak Tuan/Puan, bagi menjaga kredibiliti saya sebagai saksi utama pihak pendakwaan bagi kes berprofil tinggi yang berkenaan, maka saya mengambil ketetapan untuk tidak membuat apa-apa kenyataan, sehinggalah kes tersebut dibicarakan di mahkamah tinggi kelak.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  mie toreros on Fri Aug 14, 2009 3:14 pm

ni aku nak kena amik lawyer ker ni....apa prima facie kes ni....?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Sun Aug 16, 2009 11:00 pm

mie toreros wrote:ni aku nak kena amik lawyer ker ni....apa prima facie kes ni....?
...wakakakaa ati da bos sbg pendakwa@pemangsa utama telah menghantar SMS berupa ugutan kat aku ari sabtu lepas...ekekekekekeee... lol! lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Wed Aug 19, 2009 8:10 pm

apa kes ??? smses plok... lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  sahril sarudin on Thu Aug 20, 2009 10:54 am

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:ni aku nak kena amik lawyer ker ni....apa prima facie kes ni....?
...wakakakaa ati da bos sbg pendakwa@pemangsa utama telah menghantar SMS berupa ugutan kat aku ari sabtu lepas...ekekekekekeee... lol! lol! lol!

uikk..ati sbg mangsa ko jugak boleh wat sumpah lahanat..opsss..sumpah laknat..opss..ntah ler..ko wat jer ler apa2 sumpah yang leh membersihkan nama baik ko..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Thu Aug 20, 2009 11:22 pm

i setuju sahril... ape2 ler jangan mulut laknat macam...opsss sudah...................... lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Mon Aug 24, 2009 5:03 pm

zckyra wrote:i setuju sahril... ape2 ler jangan mulut laknat macam...opsss sudah...................... lol! lol!
..haaah aku setujuk sgt tu,aku abis kan ayat Zc,,mcm ayeesha...................ekekekekee mampus 2 2 kita kena banned nanti Zc..ekeek.. Twisted Evil Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  zckyra on Mon Aug 24, 2009 6:55 pm

ekekekeekek...mus, aku bermaksud sebenarnya untuk melibatkan nama yg memperkenalkan istilah tersebut pade kite, tapi .. ko dah mention meksah, ngam juga....wakakakakakaaa.. selepas ini aku nak menanye, apakata masa raya nanti kite p beraya ke bukit fraser, teringin lak beraya tempat sejuk ni..( eii, apsal skang aku sangat banyak keinginan yek)...yuhuuuuu.. bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Sat Aug 29, 2009 12:04 am

Dato' K wrote:Untuk makluman pihak Tuan/Puan, bagi menjaga kredibiliti saya sebagai saksi utama pihak pendakwaan bagi kes berprofil tinggi yang berkenaan, maka saya mengambil ketetapan untuk tidak membuat apa-apa kenyataan, sehinggalah kes tersebut dibicarakan di mahkamah tinggi kelak.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis


terima kasih dato.. maka tiada pendakwaan dibuat.. REFORMASI!!!!!!!
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Sat Aug 29, 2009 12:07 am

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:ni aku nak kena amik lawyer ker ni....apa prima facie kes ni....?
...wakakakaa ati da bos sbg pendakwa@pemangsa utama telah menghantar SMS berupa ugutan kat aku ari sabtu lepas...ekekekekekeee... lol! lol! lol!

uikk..ati sbg mangsa ko jugak boleh wat sumpah lahanat..opsss..sumpah laknat..opss..ntah ler..ko wat jer ler apa2 sumpah yang leh membersihkan nama baik ko..

aku sebgai artis hollywood dengan ini meengistiharkan jawapan..saya tak tau..tu semua fitnah.. no komen la..(dalam hatiku berkata PANAT punya moslehak kohok serta rakan subahatnya zack kapchai cikai..)
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  cliey on Sat Aug 29, 2009 3:24 pm

Twisted Evil Laughing bila aku baca apa yang kowang post nie, aku gelak besor...aduyaii...
ati2....muslehak kohok??wraghahahhahahahah.... Twisted Evil Twisted Evil
bagus2...guna balik nick name masa kat skuloh dulu....tragis tol lah kowang nie! Laughing
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Wed Sep 02, 2009 12:13 pm

Saya dengan ini mengisytiharkan bahawa saya dengan suci hati menggugur dan mengundurkan diri saya sebagai saksi pendakwa bagi kes yang berkenaan, atas sebab-sebab peribadi.

Dan saya juga, dengan ini mengisytiharkan sokongan penuh yang tidak berbelah bahagi kepada Saudari Norhayati binti Rudin, tertakluk tetapi tidak terhad kepada syarat-syarat yang berikut :

1. Saudari Norhayati binti Rudin (Suspek 1 - Su1) dengan tulus dan mulus, mendoakan agar Dato' K (Saksi 1 - Sa1) segera mendapatkan offer letter untuk pekerjaan baru di Kuala Lumpur
2. Su1 perlu membelanja Sa1 makan seafood di Stulang Laut, sebelum Sa1 berpindah semula ke Kuala Lumpur

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Wed Sep 02, 2009 10:33 pm

cliey wrote:Twisted Evil Laughing bila aku baca apa yang kowang post nie, aku gelak besor...aduyaii...
ati2....muslehak kohok??wraghahahhahahahah.... Twisted Evil Twisted Evil
bagus2...guna balik nick name masa kat skuloh dulu....tragis tol lah kowang nie! Laughing
....tu la pasai.sitikuss pun ada nama glamer kan,ko apa nama glamer selain cik li ??,,,aku mcm biasa la,cinderela,kakak tiri aku ati n Zc,,ahaks...aritu balik raub aku jumpa pakcik mat AKA ex bopren ko,,,ekekekeke.... tongue pirat clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  musliha mustapha on Wed Sep 02, 2009 10:36 pm

Dato' K wrote:Saya dengan ini mengisytiharkan bahawa saya dengan suci hati menggugur dan mengundurkan diri saya sebagai saksi pendakwa bagi kes yang berkenaan, atas sebab-sebab peribadi.

Dan saya juga, dengan ini mengisytiharkan sokongan penuh yang tidak berbelah bahagi kepada Saudari Norhayati binti Rudin, tertakluk tetapi tidak terhad kepada syarat-syarat yang berikut :

1. Saudari Norhayati binti Rudin (Suspek 1 - Su1) dengan tulus dan mulus, mendoakan agar Dato' K (Saksi 1 - Sa1) segera mendapatkan offer letter untuk pekerjaan baru di Kuala Lumpur
2. Su1 perlu membelanja Sa1 makan seafood di Stulang Laut, sebelum Sa1 berpindah semula ke Kuala Lumpur

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis
.........ciss datok,,,ko mmg mcm lalang nak kena racun rumpai laaa... Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Thu Sep 03, 2009 2:30 pm

alaaa mus...seme leh berubah punyaaaa...tgk la sapa bg offer lagi bagussss...hehehehe...aku anytime buleh tukar keterangan punya.... rabbit
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  yard dean on Fri Sep 04, 2009 10:29 pm

Dato' K wrote:Saya dengan ini mengisytiharkan bahawa saya dengan suci hati menggugur dan mengundurkan diri saya sebagai saksi pendakwa bagi kes yang berkenaan, atas sebab-sebab peribadi.

Dan saya juga, dengan ini mengisytiharkan sokongan penuh yang tidak berbelah bahagi kepada Saudari Norhayati binti Rudin, tertakluk tetapi tidak terhad kepada syarat-syarat yang berikut :

1. Saudari Norhayati binti Rudin (Suspek 1 - Su1) dengan tulus dan mulus, mendoakan agar Dato' K (Saksi 1 - Sa1) segera mendapatkan offer letter untuk pekerjaan baru di Kuala Lumpur
2. Su1 perlu membelanja Sa1 makan seafood di Stulang Laut, sebelum Sa1 berpindah semula ke Kuala Lumpur

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis

Merujuk kepada perkara dia atas dengan persetujuan SU1 mendoakan kejayaan Sa1 dengan harapan Su1 juga dapat melarikan diri dari komunis lahanat cap gampang disini, Maka dengan demikian seperti permintaan dalam perkara ke 2.. takde hal la bro.. makan kat senibong lagi power babe.. cakap bila kau free, ak bawak( actually kau kene bawak aku...pasal aku tak mendrive)
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Dato' K on Sat Sep 05, 2009 10:06 am

yard dean wrote:
Dato' K wrote:Saya dengan ini mengisytiharkan bahawa saya dengan suci hati menggugur dan mengundurkan diri saya sebagai saksi pendakwa bagi kes yang berkenaan, atas sebab-sebab peribadi.

Dan saya juga, dengan ini mengisytiharkan sokongan penuh yang tidak berbelah bahagi kepada Saudari Norhayati binti Rudin, tertakluk tetapi tidak terhad kepada syarat-syarat yang berikut :

1. Saudari Norhayati binti Rudin (Suspek 1 - Su1) dengan tulus dan mulus, mendoakan agar Dato' K (Saksi 1 - Sa1) segera mendapatkan offer letter untuk pekerjaan baru di Kuala Lumpur
2. Su1 perlu membelanja Sa1 makan seafood di Stulang Laut, sebelum Sa1 berpindah semula ke Kuala Lumpur

Sekian, terima kasih.

Yang benar,
Dato' K

Tanpa prejudis

Merujuk kepada perkara dia atas dengan persetujuan SU1 mendoakan kejayaan Sa1 dengan harapan Su1 juga dapat melarikan diri dari komunis lahanat cap gampang disini, Maka dengan demikian seperti permintaan dalam perkara ke 2.. takde hal la bro.. makan kat senibong lagi power babe.. cakap bila kau free, ak bawak( actually kau kene bawak aku...pasal aku tak mendrive)

aku ingat, kalo betul la rejeki aku keje kat kl lepas raya nih, sblm blah dr JB tu, aku nak suh wife n anak2 aku mai JB...jalan2...buleh aaa ko jadik tour guide destinasi jalang2 carik makang..amacam???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Musliha BT Mustapha 1,2,3KRK and 4,5NA---SMTK laaaa

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum