Phone number and other contact methods

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:01 pm

[quote="musliha mustaphaD[/quote]....uishh register le postpaid line,,,kasi duit kat celcom,,yg guna maxis tu udah2 la bg duit kat anandakrishna,,,celcom jek yg ramai staff melayu,,maxis n digi mostly indians,,anyway Allahhuakbar PAS sokmo,jgn tak PAS,,eekekek,,apa kes lak aku nih,,anyhow,,perak apa citer ? dapat kat BN semula ke,,,ehehehe..i likee,,,,,i want to be also in politik,,kununnnnnn king[/quote]

ya aku juga penyokong 013 dr zaman tm touch lagi.. aise mus bad news la perak mcm nak jatuh kasik kat org belah sana la..ish ish..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  shamshillah on Thu Feb 05, 2009 12:06 am

ayeesha wrote:Ehhh.....serupa la gmbr cik lie ngan liza. Hehehehe..... Razz (masih terasa kagum lg tuh...) Laughing

Kita dah war2 kn kat shahril-habu & zaidi pasal forum ni. Diaorg janji akn intai forum nih. cheers cheers List contact yg shilla taruk.....x de sorang pon bdk2 pompuan yg jwp.....diaorg dh tukar no ke?? Suspect Shocked

ada la sha...farah dok jerantut, maybe bunian guna line dia...hahaha..rozila n puspa sibuk ngan baby..sepatutnye diorg response..td baru je si puspa ajak aku lunch jumaat ni..malangnye i'm not free..so x leh ler..aku dah inform dia..nanti aku inform blk la..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 12:11 am

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:alo meksahkasahmosah.. no tue ako x topup dah... tak lama lagi kansel lor no tue.. tunggu bulan jer tue... memandangkan ramai member koje nie guna 013 or 019, jadi ako guna lor line celcom.. ada paham aunti??? huhuhu.. Razz
[b]thankzzzz Aculaaaaaaaaaa Very Happy
....uishh register le postpaid line,,,kasi duit kat celcom,,yg guna maxis tu udah2 la bg duit kat anandakrishna,,,celcom jek yg ramai staff melayu,,maxis n digi mostly indians,,anyway Allahhuakbar PAS sokmo,jgn tak PAS,,eekekek,,apa kes lak aku nih,,anyhow,,perak apa citer ? dapat kat BN semula ke,,,ehehehe..i likee,,,,,i want to be also in politik,,kununnnnnn king

aku pun penyokong setia celcom even kekadang hangin sgt kat celcom ni. tp zaman student2 dulu mmg maxis/ hotlink la paling best...sesuai sgt ngn student...celcom time tu.....cekik darah.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 05, 2009 5:16 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:alo meksahkasahmosah.. no tue ako x topup dah... tak lama lagi kansel lor no tue.. tunggu bulan jer tue... memandangkan ramai member koje nie guna 013 or 019, jadi ako guna lor line celcom.. ada paham aunti??? huhuhu.. Razz
[b]thankzzzz Aculaaaaaaaaaa Very Happy
....uishh register le postpaid line,,,kasi duit kat celcom,,yg guna maxis tu udah2 la bg duit kat anandakrishna,,,celcom jek yg ramai staff melayu,,maxis n digi mostly indians,,anyway Allahhuakbar PAS sokmo,jgn tak PAS,,eekekek,,apa kes lak aku nih,,anyhow,,perak apa citer ? dapat kat BN semula ke,,,ehehehe..i likee,,,,,i want to be also in politik,,kununnnnnn king

aku pun penyokong setia celcom even kekadang hangin sgt kat celcom ni. tp zaman student2 dulu mmg maxis/ hotlink la paling best...sesuai sgt ngn student...celcom time tu.....cekik darah.

hahaha...aku bukan suka suka nak bg business kt anadakrishnan tu..tapi Celcom teruk laaaa.....dia nyer signal x sebagus Maxis..bg aku la kan..tu yg aku dh dekat sepuluh tahun pakai maxis tu.... Laughing
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 11:57 pm

Syuhardy@boy wrote:
hahaha...aku bukan suka suka nak bg business kt anadakrishnan tu..tapi Celcom teruk laaaa.....dia nyer signal x sebagus Maxis..bg aku la kan..tu yg aku dh dekat sepuluh tahun pakai maxis tu.... Laughing

Ha'ah.....kite pon bukan niat nak kasi bisnes kat mamat nie...Tp, kite dolu mase blaja2 pakai celcom....lmbt sket byr cepat jer potong.....walaupn baru je 1 bulan.....mase tu la. Time tuh access fee jer dah rm60....x ckp lagi. Disebabkn diaorg tu kerek sgt pasal payment.....x leh consider sket....at least 2 bln x byr br ler potong patutnya.....so, dgn hati (ehem....bukan atie tau... Razz ) yg merajuk, kita tukar pd maxis. Pakai line...pas tu brubah pakai prepaid.....ikut trend. hehehe Rolling Eyes So, smpai ler ke ari ni kita still setia ngan maxis.....x de benda pn nk komplen.....coverage line orait sentiasa....benefit pn byk utk user.....so, x de sbb nk tukar. Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 12:10 am

normazura wrote:ATTENTION TO KAMAL ANAK CIKGU DOLAH

MAHENDRA RAMAIYAH wrote "send my regards to all.. and give my number to kamal.. 0123456785"

Apesal zura ade contact no mahendra nie?? Story sket..... Korang x de simpan no murali, chee fooi, gagendeep, wong chee hong, atau bdk2 non-malay yg lain ker?? Kita ade contact murali ni dlu....siap jumpa lagi....berubah sungguh dia sejak masuk army ni.....semakin gagah perkasa. Tp, ari tu try contact....dah x de respond. Aiseyyy.... Crying or Very sad

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 12:19 am

shamshillah wrote:
ayeesha wrote:Ehhh.....serupa la gmbr cik lie ngan liza. Hehehehe..... Razz (masih terasa kagum lg tuh...) Laughing

Kita dah war2 kn kat shahril-habu & zaidi pasal forum ni. Diaorg janji akn intai forum nih. cheers cheers List contact yg shilla taruk.....x de sorang pon bdk2 pompuan yg jwp.....diaorg dh tukar no ke?? Suspect Shocked

ada la sha...farah dok jerantut, maybe bunian guna line dia...hahaha..rozila n puspa sibuk ngan baby..sepatutnye diorg response..td baru je si puspa ajak aku lunch jumaat ni..malangnye i'm not free..so x leh ler..aku dah inform dia..nanti aku inform blk la..

Opsss....sori....ade2 diaorg ade reply....04 hrbln...lama gak diaorg nk reply.....ambik 5 ari jgak ler. Rase mcm anta sms pakai posmen lak. hahahaha Razz Puspa tu rupa2nya berjiran gak ler dgn kita nih. X tau pun....kot2 ade selisih bahu.....rozila tu pon mcm dekat jgk jer.....tp, payah nk dpt respon dia la. Anywy, nanti kita pakat jumpa dia bila senang2 nanti. Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  zackzaidi on Fri Feb 06, 2009 9:32 am

ayeesha wrote:rozila tu pon mcm dekat jgk jer.....tp, payah nk dpt respon dia la. Anywy, nanti kita pakat jumpa dia bila senang2 nanti. Razz

alo sha... dia tgk org yg msg gak.. ako trus je dpt.. tapi time tu dia sibuk skit nak amik anak dia... tapi bleh jer reply 3 4 msg... maybe dia x paham coz ko taip bahasa org eskimo kot... hahahaha Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 4:31 pm

zackzaidi wrote:
ayeesha wrote:rozila tu pon mcm dekat jgk jer.....tp, payah nk dpt respon dia la. Anywy, nanti kita pakat jumpa dia bila senang2 nanti. Razz

alo sha... dia tgk org yg msg gak.. ako trus je dpt.. tapi time tu dia sibuk skit nak amik anak dia... tapi bleh jer reply 3 4 msg... maybe dia x paham coz ko taip bahasa org eskimo kot... hahahaha Laughing
.........tak kelakar pun eddy..... Neutral ...( saja dengki kat AKO )...
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  fazrijohari on Sat Feb 14, 2009 7:05 pm

ada joker ke kat sini.. hmmm...
aku masuk campur lagi.. ni no aku sapa yg rasa nak contact semula contact je bebila.. kul 4 ke 5 pagi pun ble.. klu aku sedar la..

017-7501700
013-7055561

ciowwww... sunny

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  cliey on Thu Feb 26, 2009 3:50 pm

fazrijohari wrote:ada joker ke kat sini.. hmmm...
aku masuk campur lagi.. ni no aku sapa yg rasa nak contact semula contact je bebila.. kul 4 ke 5 pagi pun ble.. klu aku sedar la..

017-7501700
013-7055561

ciowwww... sunny

wah...ko available at any time ekk?? Very Happy
mus....ape laie? clown
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Fri Feb 27, 2009 10:13 pm

Dato' K wrote:
normazura wrote:ATTENTION TO KAMAL ANAK CIKGU DOLAH

MAHENDRA RAMAIYAH wrote "send my regards to all.. and give my number to kamal.. 0123456785"

tengkiu zura anak pakcik bakar..mamat neh dulu kawan aku dr zaman kecik2..
anyway, ayah aku tak berapa ingat la mak ko yg mana satu.mmg confirm bukan couple la masa sekolah dulu.. Very Happy ...dia bab2 nama org neh mmg out cket..nama penuh cucu pun kekadang x ingat....tp dia kata kalo tgk muka, maybe kenal..

heheeh ...... its ok .... dah lama, tu pasal la tak ingat agaknya ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

wanita sejati..

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 12:33 am

zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

indon kah aku?

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 12:40 am

normazura wrote:I WANT SHEERY .... I WANT SHEERY .... mek sah ko tulun la carikan SAHARIL SARUDIN utk aku .... rindu bangat

[center]amboi ko a'a..anak dah 2 baru nak ingat kat aku ker?wah kacak gak laki ko ek..berani ko tak kenal kan kat aku..bukan apa aku takut terngorat laki ko aje nanti..huhuhuhu..just kidding.. Razz Razz Razz
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Tue Mar 03, 2009 9:27 am

sahril sarudin wrote:
zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!
,,,peeerhhhhhh aku suka aku suka,,,sahril,gimme 10,,,wakakakaaa,,AKO,,ko ngaji kat johor ke kat umah sahril nihh >??? wakakakaaa... cheers cheers cheers jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  najib on Tue Mar 03, 2009 5:49 pm

sahril sarudin wrote:
zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!

Laughing Razz Embarassed hah...amik ko, skali shahril keluar habis.....ha ha...aku tak tau edy...tp nak jugak dgr penjelasan ko....pirat

btw, welcome shahril S....... lol!
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  yard dean on Tue Mar 03, 2009 10:32 pm

sahril sarudin wrote:
zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!
hahaahha.. ambek korang yang ngutuk sahri.. sahril dah mareee..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  sahril sarudin on Wed Mar 04, 2009 3:45 am

bukan marah er ati..tu cuma nak beri amaran yang no one boleh atasi aku dalam kategori laki2 utk bab2 laser dan ngumpat ni..opss bukan ngumpat cuma gossip sajer..ehh..jap2 aku ni masuk kategori laki2 ke pompuan hah? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Wed Mar 04, 2009 9:28 am

sahril sarudin wrote:bukan marah er ati..tu cuma nak beri amaran yang no one boleh atasi aku dalam kategori laki2 utk bab2 laser dan ngumpat ni..opss bukan ngumpat cuma gossip sajer..ehh..jap2 aku ni masuk kategori laki2 ke pompuan hah? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
....masuk la mana ko nak sahril,janji kita tagteam,,,kami konfom bekap ko punya lahhh...go gurrllllss..errkk!.. afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Wed Mar 04, 2009 5:42 pm

sahril sarudin wrote:
normazura wrote:I WANT SHEERY .... I WANT SHEERY .... mek sah ko tulun la carikan SAHARIL SARUDIN utk aku .... rindu bangat

[center]amboi ko a'a..anak dah 2 baru nak ingat kat aku ker?wah kacak gak laki ko ek..berani ko tak kenal kan kat aku..bukan apa aku takut terngorat laki ko aje nanti..huhuhuhu..just kidding.. Razz Razz Razz

weh jgn la gituh .... tak rela i bermadukan ko .... nanti kasih sayang laki aku sume turun kat ko .... merana lak idup aku ekkkk .... anyway i really miss u la sahril
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Thu Mar 05, 2009 2:14 pm

sahril sarudin wrote:
zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!

laaaa, keje jadik perogol rupanya si zaidi ni...hmmm, apa nak buat..dah rezeki dia kat situ...kahkahkah...tadelah, gurau2..
anyway, sahril sarudin, bukakla topik pasal ko..dah lama tak jumpa ko ekkk...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Thu Mar 05, 2009 4:20 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!

laaaa, keje jadik perogol rupanya si zaidi ni...hmmm, apa nak buat..dah rezeki dia kat situ...kahkahkah...tadelah, gurau2..
anyway, sahril sarudin, bukakla topik pasal ko..dah lama tak jumpa ko ekkk...

aku ingat lagi .... korang dulu mmg suka sgt la buli si sahril ... kesian aku tengok ..... korang la budak2 lelaki yg suka "menyontot" n "sentuak" kengkawan ..... sib baik korang wat kat budak lelaki aje ...... confused
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  sahril sarudin on Wed Mar 11, 2009 7:19 pm

bounce bounce bounce ohh mr kamal..i takde topik ler yang nak dibincangkan..hehehehe.. Razz Razz Razz

Laughing Laughing Laughing a'a..sentuak tu apa? scratch scratch scratch
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Thu Mar 12, 2009 5:18 pm

ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Thu Mar 12, 2009 7:23 pm

Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..

ehhh aku sorang je ke yg guna perkataan tue ..... nasib la korang tak paham .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum