Phone number and other contact methods

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  shamshillah on Thu Mar 12, 2009 7:36 pm

aku pun x penah dgr sentuak..perkataan 18sx gak ke nih...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:57 am

Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..
..ekeke yess aku setuju,memang dia manja,,n skang nak bermanja2 plak dgn asben aku yek sahril,,ekekek takpe,koang muhrim pun kann,,,,sentuak tu mesti ala2 sontot la jugak kan,,takkan sentuak tu makanan plak yg digunakan sbg penjodoh bilangan dgn sontot...ekeke rosak2 ,,, Mad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  sahril sarudin on Wed Mar 18, 2009 1:33 pm

Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..

[center]apa en kamal?melawan ala2 manja gittew..ish ish ish..tak boleh dibiarkan ni..pantang anak laki2 dicabar..hang tetapkan masa dah tempatnya..opsss..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  sahril sarudin on Wed Mar 18, 2009 1:37 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..
..ekeke yess aku setuju,memang dia manja,,n skang nak bermanja2 plak dgn asben aku yek sahril,,ekekek takpe,koang muhrim pun kann,,,,sentuak tu mesti ala2 sontot la jugak kan,,takkan sentuak tu makanan plak yg digunakan sbg penjodoh bilangan dgn sontot...ekeke rosak2 ,,, Mad

[center]ala mus..tak kan ler ngan aku pun hang nak berkira..bak kata ko kan..aku ngan husband ko ngan muhrim..kalau dok ber2 pun tak jadi apa..hehehehe..tol ke tak jadi apa2??
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 2:02 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..
..ekeke yess aku setuju,memang dia manja,,n skang nak bermanja2 plak dgn asben aku yek sahril,,ekekek takpe,koang muhrim pun kann,,,,sentuak tu mesti ala2 sontot la jugak kan,,takkan sentuak tu makanan plak yg digunakan sbg penjodoh bilangan dgn sontot...ekeke rosak2 ,,, Mad

[center]ala mus..tak kan ler ngan aku pun hang nak berkira..bak kata ko kan..aku ngan husband ko ngan muhrim..kalau dok ber2 pun tak jadi apa..hehehehe..tol ke tak jadi apa2??
,,kalo nak jadi pun,apalah sgt kalo nak di compare dgn skill yg aku ada nihh sahril,ekekekeee,,masalah aku,asben aku yg teruja sgt nak jumpa nko,,ehehehee... pirat pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Wed Mar 18, 2009 4:14 pm

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..

[center]apa en kamal?melawan ala2 manja gittew..ish ish ish..tak boleh dibiarkan ni..pantang anak laki2 dicabar..hang tetapkan masa dah tempatnya..opsss..

wow, garangnye u ni..takut i tau..elleh, sekali aku *&%$@ ko ni sahril, br ko tau...

wei, mamat sahril, aku nengok ko punye posting asyik dok kuar [center] ngan [/quote] je...kalo taktau guna, takyah la ngada2 tekan icon tu weii..kahkahkah..ada ati nak cabar aku ye...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 4:52 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..

[center]apa en kamal?melawan ala2 manja gittew..ish ish ish..tak boleh dibiarkan ni..pantang anak laki2 dicabar..hang tetapkan masa dah tempatnya..opsss..

wow, garangnye u ni..takut i tau..elleh, sekali aku *&%$@ ko ni sahril, br ko tau...

wei, mamat sahril, aku nengok ko punye posting asyik dok kuar [center] ngan
je...kalo taktau guna, takyah la ngada2 tekan icon tu weii..kahkahkah..ada ati nak cabar aku ye...[/quote]....ada ati,,,,ati rudin...ada berani ???... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Wed Mar 18, 2009 8:47 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..
..ekeke yess aku setuju,memang dia manja,,n skang nak bermanja2 plak dgn asben aku yek sahril,,ekekek takpe,koang muhrim pun kann,,,,sentuak tu mesti ala2 sontot la jugak kan,,takkan sentuak tu makanan plak yg digunakan sbg penjodoh bilangan dgn sontot...ekeke rosak2 ,,, Mad

tau pon korang ..... sentuak = sontot .... aku dengor drpd korang la .... takkan aku reka2 lak .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Wed Mar 18, 2009 8:52 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..

[center]apa en kamal?melawan ala2 manja gittew..ish ish ish..tak boleh dibiarkan ni..pantang anak laki2 dicabar..hang tetapkan masa dah tempatnya..opsss..

wow, garangnye u ni..takut i tau..elleh, sekali aku *&%$@ ko ni sahril, br ko tau...

wei, mamat sahril, aku nengok ko punye posting asyik dok kuar [center] ngan
je...kalo taktau guna, takyah la ngada2 tekan icon tu weii..kahkahkah..ada ati nak cabar aku ye...[/quote]

sekesot me ... tumpang lalu .... kah kah kah
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 1:06 am

[center]alamak..mampos er aku camni..en kamal ngan puan mus ngan puan a'a pakat ramai2 nak kutuk aku..takper..aku cuba pertahankan diri aku.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes aku bukan apa ler..cuba nak try guna icon2 yang ada kat sini..biar ler ada kelainan sket..

tapi kan en kamal..kalau i nak cabar u..i tak nak ler cabar dari segi keintelektualitian..sah2 i akan kalah sebelom bertanding..camna kalau kita bertarung arm wrestling?tol ke aku eja tu?kalau silap cikgu2 tolong betul kan yer..ermm..ada berani?wakakakakkaka Cool Cool
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 1:19 am

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:ntah..sentuak tu mende??tak penoh dengor pun..
best kacau si sahril nih sbb dia melawan pun ala2 manja gitu..
..ekeke yess aku setuju,memang dia manja,,n skang nak bermanja2 plak dgn asben aku yek sahril,,ekekek takpe,koang muhrim pun kann,,,,sentuak tu mesti ala2 sontot la jugak kan,,takkan sentuak tu makanan plak yg digunakan sbg penjodoh bilangan dgn sontot...ekeke rosak2 ,,, Mad

[center]ala mus..tak kan ler ngan aku pun hang nak berkira..bak kata ko kan..aku ngan husband ko ngan muhrim..kalau dok ber2 pun tak jadi apa..hehehehe..tol ke tak jadi apa2??
,,kalo nak jadi pun,apalah sgt kalo nak di compare dgn skill yg aku ada nihh sahril,ekekekeee,,masalah aku,asben aku yg teruja sgt nak jumpa nko,,ehehehee... pirat pirat


[center]for sure ler madam mus..i tak dapat nak tanding skill yang u ada..u dah kuar dua orang..i masih virgin..wakakakkaka..tapi kan mus..aku penah belajar YOGA..ko leh bayangkan tak posisi2 yang badan aku leh hasilkan..?hahahahhaha affraid affraid affraid
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Thu Mar 19, 2009 9:37 am

sahril sarudin wrote:[center]alamak..mampos er aku camni..en kamal ngan puan mus ngan puan a'a pakat ramai2 nak kutuk aku..takper..aku cuba pertahankan diri aku.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes aku bukan apa ler..cuba nak try guna icon2 yang ada kat sini..biar ler ada kelainan sket..

tapi kan en kamal..kalau i nak cabar u..i tak nak ler cabar dari segi keintelektualitian..sah2 i akan kalah sebelom bertanding..camna kalau kita bertarung arm wrestling?tol ke aku eja tu?kalau silap cikgu2 tolong betul kan yer..ermm..ada berani?wakakakakkaka Cool Cool

i tanak la lawan arm wrestling..sakit jari i tau..i nak wrestling ngan u je boley tak??tapi i kena tag-team ngan habu n daddy boy la...i pegang tangan, daddy boy pegang kaki, habu pegang la apa nak pegang..amacam???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  normazura on Fri Mar 20, 2009 12:37 am

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:[center]alamak..mampos er aku camni..en kamal ngan puan mus ngan puan a'a pakat ramai2 nak kutuk aku..takper..aku cuba pertahankan diri aku.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes aku bukan apa ler..cuba nak try guna icon2 yang ada kat sini..biar ler ada kelainan sket..

tapi kan en kamal..kalau i nak cabar u..i tak nak ler cabar dari segi keintelektualitian..sah2 i akan kalah sebelom bertanding..camna kalau kita bertarung arm wrestling?tol ke aku eja tu?kalau silap cikgu2 tolong betul kan yer..ermm..ada berani?wakakakakkaka Cool Cool

i tanak la lawan arm wrestling..sakit jari i tau..i nak wrestling ngan u je boley tak??tapi i kena tag-team ngan habu n daddy boy la...i pegang tangan, daddy boy pegang kaki, habu pegang la apa nak pegang..amacam???

dah mula la korang nih .... tidakkkkk, jgn ulang tayang aksi lucah korang time kelas krk dulu .... kes2 pencabulan tak dibenarkan disini ....heheheh .... awat la korang suka sgt buli sahril darling aku ni ..... i love u sahril .... I love you
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 11:49 am

ekeke ko ada amik kelas yoga ke sahril,,,uhuhuhuh jap jap aku nak bayangkan ke YOGA an ko tu jap....tapi bang,kalo ada YOGA tapi muka mcm master YODA,payah juga mood nak mari,,eekeke,,,,,,alaa zura jeles la tu org tak cabul dia,,,eekkeekkeke,,ya ampunnn.... Surprised Surprised
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Fri Mar 20, 2009 12:57 pm

musliha mustapha wrote:ekeke ko ada amik kelas yoga ke sahril,,,uhuhuhuh jap jap aku nak bayangkan ke YOGA an ko tu jap....tapi bang,kalo ada YOGA tapi muka mcm master YODA,payah juga mood nak mari,,eekeke,,,,,,alaa zura jeles la tu org tak cabul dia,,,eekkeekkeke,,ya ampunnn.... Surprised Surprised

heheheheheh...YODA versi panjang buat YOGA...mampuih2...kihkihkih..korang mmg d bomb..gelak2...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  zackzaidi on Tue Jun 23, 2009 4:42 pm

najib wrote:
sahril sarudin wrote:
zackzaidi wrote:sheri tu dia jadi laki or sparuh gie? just asking... huhuhu...
geng, 0123442311 tue ako jarang pakai dah, selalu letak phone tue kat umah... nie no bru.. 0133941773, tapi pleaz msg perkenalankan dri dlu...
Cool ABDUL ZAIDI ABDULLAH Cool

[center]amboi kutuk aku kaw2 ko ni zaidi kan..sejak bila plak aku lelaki..aku kan wanita sejati..tak ke ko penah rogol aku dan
janji nak kawin ngan aku..wakakakakaka.. lol! lol! lol!

Laughing Razz Embarassed hah...amik ko, skali shahril keluar habis.....ha ha...aku tak tau edy...tp nak jugak dgr penjelasan ko....pirat

btw, welcome shahril S....... lol!

rogol ko? pe barang main lubang2 bontot nie.. lubang yg halal ada, layan le cara betul.. Bahaya main sontot lubang bontot nie.. AIDS n 6 tahun penjara.. hehehe

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  azrul on Wed Jun 24, 2009 2:27 pm

Syuhardy@boy wrote:Ni aku nk mulakan yellow pages for KRKrians :

1. Syuhardy - 0123702804
2. Shahril Habu - 0122208544
3. Zaidi - 0123442311
4. Fiz fairuz - 0122453607(x tau le nbr nie bule pakai lg ke x)
5. Hafizul - 0123950033 (aku still simpan nbr mamat nie even dia penah buat taik ngan aku)
6. azrul hafizal-019-3897334
So sapa yg nk update tolong update kt sini k..... alien

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Wed Jun 24, 2009 2:42 pm

azrul wrote:
Syuhardy@boy wrote:Ni aku nk mulakan yellow pages for KRKrians :

1. Syuhardy - 0123702804
2. Shahril Habu - 0122208544
3. Zaidi - 0123442311
4. Fiz fairuz - 0122453607(x tau le nbr nie bule pakai lg ke x)
5. Hafizul - 0123950033 (aku still simpan nbr mamat nie even dia penah buat taik ngan aku)
6. azrul hafizal-019-3897334
7. Ahmad Kamal bin Abdullah bin Bakar bin Ahmad bin Amin - 019 2245185
So sapa yg nk update tolong update kt sini k..... alien
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 2:36 pm

Dato' K wrote:
azrul wrote:
Syuhardy@boy wrote:Ni aku nk mulakan yellow pages for KRKrians :

1. Syuhardy - 0123702804
2. Shahril Habu - 0122208544
3. Zaidi - 0123442311
4. Fiz fairuz - 0122453607(x tau le nbr nie bule pakai lg ke x)
5. Hafizul - 0123950033 (aku still simpan nbr mamat nie even dia penah buat taik ngan aku)
6. azrul hafizal-019-3897334
7. Ahmad Kamal bin Abdullah bin Bakar bin Ahmad bin Amin - 019 2245185
8. mohd najib jalaluddin - 019 272 1979
So sapa yg nk update tolong update kt sini k..... alien
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 5:07 pm

ni plak no aku 017 9347 435 call lepas office hour ek....sbab aku memanjang bz time kejer ....takde masa nak layan enset...tepon opis pun tak terlayan...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 6:19 pm

mie toreros wrote:ni plak no aku 017 9347 435 call lepas office hour ek....sbab aku memanjang bz time kejer ....takde masa nak layan enset...tepon opis pun tak terlayan...

okes.. roger..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 12:02 pm

edi ko bila balik bukit? lama gak x jumpa ko ni.....kawin pun x ajak aku...apa daaaaaaaaaaa
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  zackzaidi on Fri Jul 24, 2009 12:38 pm

mie toreros wrote:edi ko bila balik bukit? lama gak x jumpa ko ni.....kawin pun x ajak aku...apa daaaaaaaaaaa

mie.. aku dah x balik fraser dahhh.. may dad dah pencen lor.. now duk kg.. kawin? kawin udah, nikah je blum.. akakakaka drunken gurau je.. kita serupa lo mie, blum kawin gie.. ko ada balik kg? aku ada jumpa dollah n wa jer.. yg lain MIA... dah lame ayah aku pencen, jadi aku balik kg trus lor..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 12:42 pm

raya ni ko balik ker? bleh la kita mandi kat sungai tempat ko lemas dulu kahahakaa
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  zackzaidi on Fri Jul 24, 2009 12:49 pm

mie toreros wrote:raya ni ko balik ker? bleh la kita mandi kat sungai tempat ko lemas dulu kahahakaa

xdo dah tempat kenangan tue mie.. dah jadi belukar dah nak ke tpt tue.. silap2 rimau pun ada.. xpe mie..
pe2 hal aku roger ko, dekat je ke umah ko tue.. ehhh.. a'a pe cite? dlu aku ada nampak dia time raye.. depan umah dia.. pastu trus x nampak dah.. dah ada anak kan?

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum