Phone number and other contact methods

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 5:23 pm

edi nnt ko balik roger kat aku ek....a'a dah kawin anak dah 2 orang....kawin ngan org perak....aku kalau balik kg pun tak jmpa orang...budak2 pn dah takder
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:07 pm

edi ko rayer ni balik kampung maner? kampung awek ko ker?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Atang on Fri Jul 31, 2009 4:27 pm

Awek yg same lg ke waktu aku jumpe kat melaka ari tu or yg lain? ler lg? Eri pun dah lps.....
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 40
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  najib on Fri Jul 31, 2009 7:03 pm

Atang wrote:Awek yg same lg ke waktu aku jumpe kat melaka ari tu or yg lain? ler lg? Eri pun dah lps.....

awek? tunang dia lor Smile Smile Smile kan dia kena ngaji masa tunang hari tu.... Cool

edy...eri tu adik ko eh? aku cam igt2 lupa la....tp cam sempat ngn dia rasanya jap...maybe dia form 1 kita form 3 kot...betul tak? tp aku igt abg ko...rani kan nama dia? apa cerita dia skrg eh?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Dato' K on Sat Aug 01, 2009 10:58 am

heeee...ko ni jib, buat jiwa aku menggelodak je..kalo ni zaman sekolah dulluww, tobat la aku ulas bab2 awek, tunang, ngaji si edi..tp mak tak mao dah tulis menda sarcastic ni, nyahhhh...heheh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  zamrirauf on Thu Sep 10, 2009 12:15 pm

Nie no aku , zamri 019-3732783

dah berkurun aku pki no nie. Bley msg/call anytime..
Rase2nyer aku ja KRKrian yang dok kat utara..

Hangpa mai perglih jgn lupa habaq kat cek noo...
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Phone number and other contact methods

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum