[b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

[b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Sat Jan 31, 2009 9:41 am

[i] Very Happy Aku cliey @ Lina Aziz.
Alamat umah aku: No 11, Felda Krau 1 Sleep
Keje kat Rohas-Euco Ind. Bhd. Bentong as Secretary. Twisted Evil hahhaha... (ada gaya kaa? tongue ) maybe ms. secretary yg blur n blank kot. biasak lah.aokmeh tukau bidang... Embarassed
anak dah 2.
wil b continue....wakakkaka geek

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Sat Jan 31, 2009 12:30 pm

huh pepaleh aok jadi secretary boss...kala boss aok buli ke aok, bgtau ke kaeh..bior kaeh langgor kete dia..huhuhuhh..opis ko kat mane??aku ingat ko keje kat wisma rohas, kl nih..rerupa keje kat bentong..jgn jadik bentong kali doh la..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Sat Jan 31, 2009 12:47 pm

Surprised hahhaha...tu lah pasal!aku view nie pon masa bos aku takde...aku keje kilang daa...kat perindustrian bentong. rumah rohas tu hq nyer..
kilang nie stabil lah jgk..cuma aku je yg mcm biol2 keje as secretary nih! dolu2 kat d store aku jaga system. cherry cam pelik jer kan?kan?kan? ahaks! lol!

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 11:23 am

wahai kengkawan sumer...aku nak mintak tulong.................
carikan lah aku keje kat johor..aku baru jer resign ari nie..sedih tol lahh....
so lepas nie aku akan guna email babyin79@yahoo.com
Sad No No Crying or Very sad

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 11:37 am

nanti kalo projek kitorang kat johor tu dah on, aku kasik tau lah..leh anto resume...okehhhh (tu pun kalo kominis neh tak ambik kroni2 dia lah...)

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 11:44 am

huhuhu...jadi org pakistan lah tunggu ko ada projek bro...
Razz
ko tak kan takde cable kot?cable car pon boley lahh...hahhaha
aku menyahut cabaran jd suri umahtangga sepenuh masa nie...
kwang3x..... pirat

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 2:03 pm

cliey wrote:huhuhu...jadi org pakistan lah tunggu ko ada projek bro...
Razz
ko tak kan takde cable kot?cable car pon boley lahh...hahhaha
aku menyahut cabaran jd suri umahtangga sepenuh masa nie...
kwang3x..... pirat
cik liiiii...muuaahhhsssss.....best apa jd surirumah,jaga makan pakai anak2 n suami2,,opss,,eekkeke..alaa cik li,duit ni takkan cukup punya,cari la byk mana pun....aku tumpang happy coz kalo ko duduk johor,aku ada pot nyinggah nak ke spore,actually hq regional kami kat spore.... Cool

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 2:25 pm

nak nyinggah jer ker? Laughing
hahhaha....ko singgah ke ape ke, aku alu2 kan...
tapi aku baru nak duk skali lah...dr kwin sampai laa ni duk jauh2.
brg2 umah mana ada lagi.tapi aku gerenti ko tak makan dlm tempurung lah..pinggan aku ada aaa Razz Razz
hahhahaha.... nak duk atas sofa mcm umah dato' k tak dapek aarr....
laki aku tak kaya mcm bakal suami shilla..ahaks! Laughing Very Happy

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 2:42 pm

aku kat umah tgk tv, duduk atas batang pisang je..macam bebudak laki zaman dolu2 nak bersunat tu lah..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 2:53 pm

Dato' K wrote:aku kat umah tgk tv, duduk atas batang pisang je..macam bebudak laki zaman dolu2 nak bersunat tu lah..

gempak tue bro.. ko import kat mane batang pisang tue? indon? or kor rembat batang pisang time indon2 tue hanyut di pantai malaysia? ko je sunat kat batang pisang mal, ako dah moden time tue... cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 2:56 pm

ko bior bebenor kamal.... Very Happy hahhaha
takkan batang pisang kot?? engineer musti kayo.. Laughing
aku nie berdebar2 nak tempuhi career baru niey...
nak2 plak duk skali.. Embarassed Embarassed

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 3:02 pm

ayah aku dulu kan ke lepas pencen dia gi berkebun tanam pisang..aku rembat dia punya laa....huhuhuhuhu..
kalo kaye, aku tak keje la cik li ooiiii..
huh, berdebar yang macam baru lepas bersanding tu ke??haahahaha..hmmm, kengkawan, ujung tahun ni kita pakat gi johor la...tengok baby baru cik li Very Happy insyaallah...(opppssss...cicak,shila,bos,lizamanaf tak boleh baca..korang budak2 lagi..dah2..gi masuk tidor sekarang)

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 3:16 pm

hahahhaa....
mmg rasa mcm tue pun!hahahha Razz
mampuih lah..takkan tiap2 taun bro...
baby aku yg 2nd 4mth old.baya ank ko lah kan? scratch

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 3:29 pm

anak aku yg sulung dah 3 tahun 3 bulan..yang kecik skali baru 4 bulan.....

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 3:32 pm

haa...sama lah kite.anak no dua 4bln..
hahahhah

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zackzaidi on Wed Feb 04, 2009 3:41 pm

Dato' K wrote:huh, berdebar yang macam baru lepas bersanding tu ke??haahahaha..

mal, ko lagi berdebar2 time mlm pertamakan? hahahahahahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 5:08 pm

cliey wrote:ko bior bebenor kamal.... Very Happy hahhaha
takkan batang pisang kot?? engineer musti kayo.. Laughing
aku nie berdebar2 nak tempuhi career baru niey...
nak2 plak duk skali.. Embarassed Embarassed
..aparaaa anak dah 2 org pun berdebar ke..ekekekee,,,aku paham tu cikli,,aku pun sejak duduk asing2 ni mmg bila jumpa rasa lain mcm lak,,wakakaka saja bikin panass koang la,,,, cherry

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:18 pm

musliha mustapha wrote:
cliey wrote:huhuhu...jadi org pakistan lah tunggu ko ada projek bro...
Razz
ko tak kan takde cable kot?cable car pon boley lahh...hahhaha
aku menyahut cabaran jd suri umahtangga sepenuh masa nie...
kwang3x..... pirat
cik liiiii...muuaahhhsssss.....best apa jd surirumah,jaga makan pakai anak2 n suami2,,opss,,eekkeke..alaa cik li,duit ni takkan cukup punya,cari la byk mana pun....aku tumpang happy coz kalo ko duduk johor,aku ada pot nyinggah nak ke spore,actually hq regional kami kat spore.... Cool
ekeleh.. nak nyinggah umah ciklie je.. umah gua????

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:21 pm

ciklie.. pasal keje aku bole tanyatanya.. tapi tak tau la ape expectation kau.. yela keje camna yg kau berkenan, gaji berapa..nak keje dekat depan umah je ke, sebab company kawan aku nak pakai engineering asst... buat keje clerk la, xyah background engineering tp kalau ada itu bonus.. tapi kot secretary cam kau taknak kot keje keje clerk nih..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Feb 05, 2009 9:07 am

aisyeh....ati! saper taknak.aku bkn belajo tinggi bebenor...
stakat dip IT Bisnes ajer.....
bos aku skrg nie dia ambik aku coz dia suka aku wat keje2 berkaitan komputer nie...tu yg dia suh aku buat VB (visual basic..) coz dulu aku ada blaja....
haa....dah ada bgtau lah. ek? Laughing

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Feb 05, 2009 9:10 am

laie satu, aku nie sume kejer leh wat...
ko nak suh aku keje cuci pinggan pon boley...
menjual pon boley....
wat kuih pon boley...cume ko kena ajau dulu arr....baru aku pandai!wakakakka What a Face

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 9:12 am

Lama dah ke cik lie keje ctu?? Mau bape taun dh yek??? So....notice 1 month ler yek??

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Feb 05, 2009 9:18 am

dah 3 tahun...
awl bln mac aku chow lor...
pirat

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Feb 05, 2009 9:20 am

mek sah, nak tanya...
if aku dah tak guna email skrg mcmana aku nak transfer ker email yahoo plak?
leh modify ker?

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 9:25 am

Emmmm....x phm la. Emel menda? Emel dlm forum nie ker??? He...he...cik lie ni silap tanya owang la....kita bkn tau sgt menda2 IT ni....hehehe... Embarassed Tp, x pe.....kumpul soalan smpai minggu ke-5....nanti kita anta kat adk kita yek. Dia pon tgh bz skrg ni....so, mmg malas ler dia nk layan kakak dia yg byk songeh nie! Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Sponsored content Today at 2:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum