[b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Feb 05, 2009 9:34 am

hahhaha...takpe2.aku send sendiri link nie ke email yahoo aku. cuma kat profile aku pk sendiri mcmana nak tukau..!hahhaha
dun wori.belajo sendiri2 lama2 tau lah... Laughing
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 9:56 am

x wori pon....pandai2 korang la. hahahaha........ Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 2:47 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
cliey wrote:huhuhu...jadi org pakistan lah tunggu ko ada projek bro...
Razz
ko tak kan takde cable kot?cable car pon boley lahh...hahhaha
aku menyahut cabaran jd suri umahtangga sepenuh masa nie...
kwang3x..... pirat
cik liiiii...muuaahhhsssss.....best apa jd surirumah,jaga makan pakai anak2 n suami2,,opss,,eekkeke..alaa cik li,duit ni takkan cukup punya,cari la byk mana pun....aku tumpang happy coz kalo ko duduk johor,aku ada pot nyinggah nak ke spore,actually hq regional kami kat spore.... Cool
ekeleh.. nak nyinggah umah ciklie je.. umah gua????
.........umah cikli pun lom tentu bila aku nak nginggah ati oii,,sejak bila plak ko percaya kat aku nih ??? eekkeke......... silent
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 2:50 pm

ayeesha wrote:Lama dah ke cik lie keje ctu?? Mau bape taun dh yek??? So....notice 1 month ler yek??
....sha,tolong bagi soklan susah sikit kat cikli boleh tak ?? aku rasa kenyang setelah membaca soklan mu ituw,,,,, Shocked
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Tue Feb 10, 2009 1:34 pm

ko nak soal aper ha mus???
by d way, aku tak jadi gi johor...kwang...kwang...kwang... Razz Embarassed
so, aku tarik balik resign letter aku dah..ahaks! tongue
tapi, aku ada sesuatu yg spesel...sesape nak beli sabun eumora or jus intra sila lah contact aku ekk... flower
meh ar tolong kengkawan buat duit sambil2 kita wat duit beb! yang penting kita leh guna untuk diri sendiri..
sesapa nak details pasal eumora log je web n type EUMORA... scratch
tapi nak beli ngan aku tau!!! cherry cherry
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 2:37 pm

pulak dah,,,ko nih sukak2 aje ekk,,jeles aku..aku search dlm ggle dah sabun ko tu,meh 1 nak torai,masa aku balik cuti nanti ko ada kesempatan tak cik li ? turun kl la,kita ronggeng,shilla ni mana pulak,yee ye je kata nak jumpa aku.pastu takde reply2 pung,aku pun keja gak,lepakss jek,,ehehehe... clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Tue Feb 10, 2009 4:31 pm

ko nak jeles ape? Question
aku nak gi kl nie aku kne pk 10kali dol...
moh le kita jumpa kat raub ajer....
sesaper nak order,leh order skrg..... Very Happy
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

sabun ajaib - eumora

Post  cliey on Wed Mar 11, 2009 12:46 pm

aku mmg sarankan kepada semua tuk cuba sabun nie..mmg betul2 berkesan.
aku dah pakai sabun ajaib bin eumora nie dkt 1bln++..dah ramai yang tegur n ada yang order bila diorang tgk kesan nye kat aku...huhuhu.
Razz korang leh order ngan aku bila2 ajer. ada yg 1x25gm=rm95, and ada yg 1x80gm=rm280.

mus, ko nak try tak?if ada modal jd ahli n bulan2 ada income masuk beb.... flower
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Wed Mar 11, 2009 12:52 pm

cliey wrote:aku mmg sarankan kepada semua tuk cuba sabun nie..mmg betul2 berkesan.
aku dah pakai sabun ajaib bin eumora nie dkt 1bln++..dah ramai yang tegur n ada yang order bila diorang tgk kesan nye kat aku...huhuhu.
Razz korang leh order ngan aku bila2 ajer. ada yg 1x25gm=rm95, and ada yg 1x80gm=rm280.

mus, ko nak try tak?if ada modal jd ahli n bulan2 ada income masuk beb.... flower

mak aii, bapok la mahei nye..huh, ni takleh bgtau wife aku nih..heheheheh..takde la..aku paham org pompuan punya brg2 mmg mahal tp kekadang tu aku terkesima gak bila balik umah, wife nak claim petty cash (mcm company lak) drp aku i.e beli jus kesihatan...'brapa?'..'murah je..180 hengget!!'...'aaaaa??' aku nengok botol jus tu ada la beso sikit dr botol coke yg rega 2 hengget tu....pehhh..tp takpe, utk kebaikan wife gak, ye tak...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Mar 11, 2009 1:41 pm

mmg pun jus tu mahal..ada yang jual sama ngan sabun nie n nama jus tu jus intra. rege cuma rm 138. murah cket drpd wife ko guna...leh check dlm web eumora.nak? leh order ngan aku...huhuu....
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Wed Sep 16, 2009 9:17 am

Happy birthday cik li...semoga dipanjangkan umur, dipermudahkan rezeki, diberkati hidup sekeluarga...
Dah tua bangka ko nih rupanya....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  shamshillah on Wed Sep 16, 2009 10:16 am

bila besday ko nih..hr nih ke..happy besday..selamat pjg umur...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Sep 16, 2009 11:00 am

salam all...

thanks arr ucap besday kat aku... Embarassed sayu aku baca..thanks kamal, shilla...ati da boss....elly..
if raya kedua ada kat umah mus, raya pertama jemput ar datang umah...ada nasi dagang...
dagang ddy boy, dagang c mus kohok....
mari makan nasi dagang kat umah aku...
wragahahahhah Very Happy
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  najib on Wed Sep 16, 2009 6:23 pm

hepi bufday cliey Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Oct 22, 2009 10:35 am

Andai ku tahu,
Kapan tiba ajalku,
Ku akan memohon,
Tuhan tolong panjangkan umurku,

Andai ku tahu,
Kapan tiba masaku,
Ku akan memohon,
Tuhan jangan kau ambil nyawaku,

Aku takut,
Akan semua dosa-dosaku,
Aku takut,
Dosa yang terus membayangi ku.

Andai ku tahu,
Malaikat mu kan menjemputku,
Izinkan aku,
Mengucap kata taubat pada mu.

Aku takut,
Akan semua dosa-dosaku,
Aku takut,
Dosa yang terus membayangi ku.

Ampuni aku,
Dari segala dosa-dosaku,
Ampuni aku,
Menangisku bertobat padamu.

Aku manusia,
Yang takut neraka,
Namun aku juga,
Tak pantas di surga.....

Andai ku tahu,
Kapan tiba ajalku,
Izinkan aku,
Mengucap kata taubat padamu.

Aku takut,
Akan semua dosa-dosaku,
Aku takut,
Dosa yang terus membayangi ku.

Ampuni aku,
Dari segala dosa-dosaku,
Ampuni aku,
Menangisku bertobat padamu.
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 4:08 pm

andai ku tahu,
makan banyak itu menjadi gemuk,
apa nak takut,aku mmg dah gemuk pun...ekekekeke

horeeyyy cik li hooreeeeyyy.. Wink cyclops cyclops Wink Wink pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Oct 22, 2009 4:29 pm

alaa....muss.layan perasaan time mondum2 n ujan renyai2 basah c sherry nie ajer... drunken
Sleep syyahdu giteww! Cool
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Thu Oct 22, 2009 5:39 pm

uikk..mus tak kan lepas raya ni badan ko jadi camtu?

amboiii.. cik lee..aku kah yang basah?

ataupun ko ittew yang dah becak?

alamak..terlucah sudah!!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 6:31 pm

sahril sarudin wrote:uikk..mus tak kan lepas raya ni badan ko jadi camtu?

amboiii.. cik lee..aku kah yang basah?

ataupun ko ittew yang dah becak?

alamak..terlucah sudah!!!
,,,ekekekkekekekeee comel kan comel kan..agak2 tinggal brapa cm jek la mamat ni yek ??..opsss terlucah juga akkuww.. cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Thu Oct 22, 2009 6:36 pm

wakakakaka..ehh tak silap aku dia ada bini mus kan? tahan ke bini dia erkk..dengan beratnya..ishh..apa ler bala ni tak pasal2 aku kutuk dia..tukar pic lain ler mus..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Thu Oct 22, 2009 7:40 pm

sahril sarudin wrote:wakakakaka..ehh tak silap aku dia ada bini mus kan? tahan ke bini dia erkk..dengan beratnya..ishh..apa ler bala ni tak pasal2 aku kutuk dia..tukar pic lain ler mus..
..ada,,lawa plak tu binik dia,semoga mereka bahagia la kann..69 laa,tak kisah berat berapa pun,opppsss terlebih sudah tak sudah2............ cyclops cyclops cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Fri Oct 23, 2009 5:16 pm

iskhh...kowang niehh! sian ler dia...
sherry, if ko dapat bini mcm dia tu mcmana??
sure tilam ko buang kann??kan?? Very Happy
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Fri Oct 23, 2009 7:07 pm

wei siapakah gerangan yg korang duk bercerita pasal bini dia ini... adakah pic yg berada dia atas (nama) musliha mustapha itukah?????
cik li sabunmu itew x sesuai ngan aku, aku rasa bab herba2 ni aku x leh kot,,,
susah jiwa aku kalu beranak nanti xleh pakai sendayu tinggi, tp asben aku nanti la seronok,
sendawa rendah ajelah dia nanti kot aku beranak.....?? huhu What a Face What a Face

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Sat Oct 24, 2009 12:33 pm

yer ler zack oii..citer pasal photo lelaki yang ada dalam avatar di mus tu ler..ishh selisih ler cik lee oii..seboleh2 aku tak nak ler dapat bini yang sebesar tu..tapi kalau dah pompuan sebesar tu je yang syok kat aku..aku gohek gostan jer ler..penat wooooo..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Sat Oct 24, 2009 4:27 pm

aku pernah tertengok sideways....movie 2 siol btul....ko pernah tertgk gak dak sahril,,, adakah seperti itew gamaknyer nanti andai wife mu sebesar iteww....wakakakakakaaa rabbit tongue

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum