[b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Mon Oct 26, 2009 10:43 am

zckyra wrote:aku pernah tertengok sideways....movie 2 siol btul....ko pernah tertgk gak dak sahril,,, adakah seperti itew gamaknyer nanti andai wife mu sebesar iteww....wakakakakakaaa rabbit tongue

neeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..!! occay..tak sanggup merk nok nok..!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 1:48 pm

ahakksss, sahril tengok yek,,,,,.. wooooooaaaaaa..... bayangan gurauan yerk.....!!!! x koser!!!!! lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Mon Oct 26, 2009 3:57 pm

zckyra wrote:ahakksss, sahril tengok yek,,,,,.. wooooooaaaaaa..... bayangan gurauan yerk.....!!!! x koser!!!!! lol! lol!
..alaaaa apsal aku tak tgk pun citer tu ye,,hmm kena carik2 bulu ayam la DVD nya nanti...ehehe mau karat kapal tu celah kang2 tu gamaknya,kena pakai sabun eumora tu,,zc,ko beli brapa ketul dgn cikli ? jual kat aku jek la yee,,,,aku hajat nak blk dlm bln januari or feb nanti... cyclops alien alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 4:13 pm

aku beli seketul jew ngan cikli... mahal koo... kenela cube dulu, actually aku dh beli pon kali kedua ngan jiran sebelah umah kak long, sbb itew ari aku x dapek kontek minah 2,, start tu kulit aku dah masalah plak,, masa aku nk tunang lak 2,,, tp aku buat bodow ajelaa... kan... ko cubew la plak mus... ngan aku masalah bersin aku pagi2 tu sampai skang dh xde,, walaupun aku x gune sabun itew lg,, tp masalahnye kulit mukaku berminyak sangat banyak dari biase n 'pimple' pun semakin byk menyerang, once aku stop jew,,, okla plak........ heeeeee, mukaku xleh brand mahal2 niee... Razz Razz cat

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 9:09 am

zckyra wrote:aku beli seketul jew ngan cikli... mahal koo... kenela cube dulu, actually aku dh beli pon kali kedua ngan jiran sebelah umah kak long, sbb itew ari aku x dapek kontek minah 2,, start tu kulit aku dah masalah plak,, masa aku nk tunang lak 2,,, tp aku buat bodow ajelaa... kan... ko cubew la plak mus... ngan aku masalah bersin aku pagi2 tu sampai skang dh xde,, walaupun aku x gune sabun itew lg,, tp masalahnye kulit mukaku berminyak sangat banyak dari biase n 'pimple' pun semakin byk menyerang, once aku stop jew,,, okla plak........ heeeeee, mukaku xleh brand mahal2 niee... Razz Razz cat

mmg betul lah kata2 c zc tuh. tak semua kulit sesuai dgn sabun tuh...tapi ko jgn lah plak buang cik zc..guna lah tuk tenyeh celah2 bedah ko, ketiak...semua daki2 tahap gaban leh kuar...cerah mata merk tin memandang...fuiyooo... alien
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 9:11 am

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:ahakksss, sahril tengok yek,,,,,.. wooooooaaaaaa..... bayangan gurauan yerk.....!!!! x koser!!!!! lol! lol!
..alaaaa apsal aku tak tgk pun citer tu ye,,hmm kena carik2 bulu ayam la DVD nya nanti...ehehe mau karat kapal tu celah kang2 tu gamaknya,kena pakai sabun eumora tu,,zc,ko beli brapa ketul dgn cikli ? jual kat aku jek la yee,,,,aku hajat nak blk dlm bln januari or feb nanti... cyclops alien alien

nak balik bulan jan or feb...order skrg! bagus tul dapat customer mcm neh....
weh projek mojek kita mcmana???kalo kat raub sure jalan beb....bos aku tak bg resign lah.....
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 11:17 pm

cliey wrote:mmg betul lah kata2 c zc tuh. tak semua kulit sesuai dgn sabun tuh...tapi ko jgn lah plak buang cik zc..guna lah tuk tenyeh celah2 bedah ko, ketiak...semua daki2 tahap gaban leh kuar...cerah mata merk tin memandang...fuiyooo... alien

mintak maaf ye cikli,, tempat tu aku namakan sayang salmah keyy,, nickname,, "ima,ling",, kite kene ade feel sket ngan sudut2 berharga iteww,, kan nk masok pun kene bagi salam,,,, ya dak?? ekekekekekeee,, sahril,,,,mus di mana kamu nokzsss,, Razz Razz Neutral cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:37 am

syg c salmah mmg kena jaga zc.. tapi celah bedah@bikini line itam tu yg kena sental ngan sabun eumora iteeww... flower
baru ceriakan suasana syg c salmah... geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:38 am

amende yang ko ngarot ni zack?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:41 am

setahu aku ler kan zack dan cik lee..kalau yang masih berstatus anak dara ni..kesan lumut2 di celah bedahnya ittew takde ler sangat..tapi kalau dah statusnya mak dara..hah ittew memang kena sental cukup2..takut lama2 tak disental jadi berkarak.. Idea Idea
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:45 am

hahhaa...tak jugak sherry...masa anak dara lah kena sental..bior laki tgk berselera..
yang mak dara mmg ada gark lah kan...tapi itewww dah semula jadi.dh sental pon tak ilang giteeww!!!hahhahaha Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Thu Nov 05, 2009 6:55 pm

cik liiiiii...sbg kawanku yg tersayam...dgn title baru ko tu aku nak ko tau,ko wanita yg berani,ko berani hadapi takdir,qada n qadar...aku doakan kebahagiaan n kejayaan utk ko dan anak2 ko...apa2 hal yg dpt aku bantu,pleezzz do inform me,dont hesitate tau,,,,go gurrrlll..... queen queen queen
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Tittle MJ

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 8:35 am

Huhuhu...terharu sungguh dgn statement mus..thanks mus! Razz
Kuat, tabah or berani tue sebenarnya bila dah kena, terpaksa lah terima..kadang2 tak redha jugak..
kita kan manusia..hati pun byk bintik2 itam...hmmm....
Crying or Very sad pale
anyway, thanks a lot my dear mus. pastikan setiap masa kita set minda kita sentiasa kedepan...
fokus pada kejayaan dah kebahagian anak2..itu dah cukup wat aku bersemangat semula..
flower flower
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Fri Nov 06, 2009 9:20 am

xpe lah tu...menda dah lepas...jgn pandang belakang bontot sherry...pandang ke hadapan ajjew gittew...adalah hikmahnya allah buat jalan citer hidup ko gini, nyah...allah takkan duga hamba nyew ittew, kalo dia tau hamba ittew tak boleh terima dugaan..so, maknanya nyah, ko innew antara nokzs yg buleh terima dugaan lewww...stay positive n mcm ko ckp nyah, jadikan anak2 ko sbg inspiration....insya allah, satu ari nanti, ada nye bahagian ko allah kasik...aminnn..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Fri Nov 06, 2009 10:13 am

ermm..merk tak berapa tau sangat kisah nehh..tapi merk amat bersetuju sangatlah dengan apa yang dihujahkan oleh kamal ittew..dan juga andai kata dengan menoleh belakang ponggong merk dapat memberi inspirasi kat uols..merk dengan hati yang amat terbuka merelakan nyer..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 10:15 am

yep...jgn pandang belakang bontot sherry!! dia tak sental guna sabun eumora...hehhee geek
AMIN....(aminkan doa dato') Smile
Thanks lah...Insyaallah, selagi kita nak yang terbaik n buat yang terbaik, kita akan dapat yg terbaik...
flower sunny
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 2:50 pm

Dato' K wrote:xpe lah tu...menda dah lepas...jgn pandang belakang bontot sherry...pandang ke hadapan ajjew gittew...adalah hikmahnya allah buat jalan citer hidup ko gini, nyah...allah takkan duga hamba nyew ittew, kalo dia tau hamba ittew tak boleh terima dugaan..so, maknanya nyah, ko innew antara nokzs yg buleh terima dugaan lewww...stay positive n mcm ko ckp nyah, jadikan anak2 ko sbg inspiration....insya allah, satu ari nanti, ada nye bahagian ko allah kasik...aminnn..
...agak2 kalo pandang bontot ati the bos,bleh nampak depan tak ?? waakakakakaaa...mau sondol bumper tuuhh... drunken drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Mon Nov 09, 2009 3:52 pm

kalo ko pandangbontot ati ajer ko tak rase pape mus.....
ko tenung lelama sket...tarik nafasszz...........
pale drunken
perghhh...bukan langgar bumper ajer. kesanggapan ko pun terubat haper.... drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  shamshillah on Mon Nov 09, 2009 4:11 pm

musliha mustapha wrote:cik liiiiii...sbg kawanku yg tersayam...dgn title baru ko tu aku nak ko tau,ko wanita yg berani,ko berani hadapi takdir,qada n qadar...aku doakan kebahagiaan n kejayaan utk ko dan anak2 ko...apa2 hal yg dpt aku bantu,pleezzz do inform me,dont hesitate tau,,,,go gurrrlll..... queen queen queen

jap..jap..chop.....title apa ni wei..what happen to cik lie???

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Mon Nov 09, 2009 5:48 pm

aku tetap nk jiwang jap walaupepon yg terjadi,,

cikli,, dalam remang2 senja lewat hari itewww,, ekekekeeee,, xdelah,,
cuma aku nk say thx pada suma membe kite di sini,,
kompem suma terkejut n terkedu ngan pendedahan cikli,, tp korang sumer memang veri d supportive laa,,
tabek spring la aku kt membe2 aku ini,,bertuah aku kawan ngan korang sumer, pirat tongue
so harap kekembangan masing x sampai tahap selebar jala yerr,,
n kowang berjaya membawa cikli ke kancah keriangan umpama di kota keriangan, genting Rolling Eyes Rolling Eyes
to cikli,,, layan jewww,,, pirat pirat
to shila ;,,,keretapi pukul berapa ko nih sebenarnyeewww Razz Razz

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Mon Nov 09, 2009 6:08 pm

aku pun cam shillah gak tak tau apa kes nyer..cuma aku agak2 jer ler dari apa yang ditulis kat forum ni..kalau salah mintak maaf ler cik lee yor..merk takde kuasa cam Gene Phoenix X Men..kalau lah aku ada kuasa cam dia..best nyerrrrrr.. bounce bounce
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Mon Nov 09, 2009 6:15 pm

sahril ko ni nokszz kalo shila x tau memang aku heran sangat,,, bukan ke ko ahli bersekutu paling aktif sejak akhir2 nieee,,??? ne mesti kenak penangan torpedo berpuaka punya hal la nieee,,,tambah lak masak sambal tumbuk dengan lesung n alunya,, latest skali resepi apam belah tengah,,,, apo nk jadi ko ni nokszzzz,,,ekekekekeeee tongue Razz cheers cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Tue Nov 10, 2009 3:25 pm

wehh...aku kesian kat shilla tuh. tercungap2 bertanya soklan...
Razz takde pape lah shilla...perkara lumrah alam. nature call dari sherry jerk!! hahhaha tongue
if nak taw, baca lah semula article2 yg dah lepas...malas merkk nak ngulang balik.ponet den! drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Tue Nov 10, 2009 3:26 pm

zckyra wrote:aku tetap nk jiwang jap walaupepon yg terjadi,,

cikli,, dalam remang2 senja lewat hari itewww,, ekekekeeee,, xdelah,,
cuma aku nk say thx pada suma membe kite di sini,,
kompem suma terkejut n terkedu ngan pendedahan cikli,, tp korang sumer memang veri d supportive laa,,
tabek spring la aku kt membe2 aku ini,,bertuah aku kawan ngan korang sumer, pirat tongue
so harap kekembangan masing x sampai tahap selebar jala yerr,,
n kowang berjaya membawa cikli ke kancah keriangan umpama di kota keriangan, genting Rolling Eyes Rolling Eyes
to cikli,,, layan jewww,,, pirat pirat
to shila ;,,,keretapi pukul berapa ko nih sebenarnyeewww Razz Razz

yeah..thanks 2 ol... kowang mmg d boom! sunny cheers
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  shamshillah on Tue Nov 10, 2009 4:30 pm

cliey wrote:wehh...aku kesian kat shilla tuh. tercungap2 bertanya soklan...
Razz takde pape lah shilla...perkara lumrah alam. nature call dari sherry jerk!! hahhaha tongue
if nak taw, baca lah semula article2 yg dah lepas...malas merkk nak ngulang balik.ponet den! drunken

dah puas selak blkg..pg brp?

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum