[b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Tue Nov 10, 2009 6:14 pm

zckyra wrote:sahril ko ni nokszz kalo shila x tau memang aku heran sangat,,, bukan ke ko ahli bersekutu paling aktif sejak akhir2 nieee,,??? ne mesti kenak penangan torpedo berpuaka punya hal la nieee,,,tambah lak masak sambal tumbuk dengan lesung n alunya,, latest skali resepi apam belah tengah,,,, apo nk jadi ko ni nokszzzz,,,ekekekekeeee tongue Razz cheers cheers

ewahhhhhh zack..ko sebetulnya nak cakap 'kenak' ke 'senak' ..meh kita sambung topik 8 inci tu kat sini nak?..memang senak zack oiii..kalau ko tak caya ko tgk ler lesung batu kat umah ko tu yang alu nyer 8 inci..takut tak?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  yard dean on Tue Nov 10, 2009 9:16 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:xpe lah tu...menda dah lepas...jgn pandang belakang bontot sherry...pandang ke hadapan ajjew gittew...adalah hikmahnya allah buat jalan citer hidup ko gini, nyah...allah takkan duga hamba nyew ittew, kalo dia tau hamba ittew tak boleh terima dugaan..so, maknanya nyah, ko innew antara nokzs yg buleh terima dugaan lewww...stay positive n mcm ko ckp nyah, jadikan anak2 ko sbg inspiration....insya allah, satu ari nanti, ada nye bahagian ko allah kasik...aminnn..
...agak2 kalo pandang bontot ati the bos,bleh nampak depan tak ?? waakakakakaaa...mau sondol bumper tuuhh... drunken drunken

kau kan lehak kalau tak taruknama aku takleh.. kot ye pon rindu kene maki ngan aku jgn la main main renung montot aku.. mak tak rela nyehh..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  yard dean on Tue Nov 10, 2009 9:20 pm

shamshillah wrote:
cliey wrote:wehh...aku kesian kat shilla tuh. tercungap2 bertanya soklan...
Razz takde pape lah shilla...perkara lumrah alam. nature call dari sherry jerk!! hahhaha tongue
if nak taw, baca lah semula article2 yg dah lepas...malas merkk nak ngulang balik.ponet den! drunken

dah puas selak blkg..pg brp?
aku rasa takde kat tread nih cuba selak selak rumah zam ke.. kat situ aritu dioarnmg mencarut.. eh mengarutt..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 12:49 pm

ekekkeeee,, shila ko ada buka topic kan di topic mak aku yg dia dok mencarut ehh mengarut,, teruk btoi dorg neh,, termasuk aku skali la tu,,, ekekekeeeee Twisted Evil Twisted Evil

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Nov 11, 2009 3:15 pm

sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:sahril ko ni nokszz kalo shila x tau memang aku heran sangat,,, bukan ke ko ahli bersekutu paling aktif sejak akhir2 nieee,,??? ne mesti kenak penangan torpedo berpuaka punya hal la nieee,,,tambah lak masak sambal tumbuk dengan lesung n alunya,, latest skali resepi apam belah tengah,,,, apo nk jadi ko ni nokszzzz,,,ekekekekeeee tongue Razz cheers cheers

ewahhhhhh zack..ko sebetulnya nak cakap 'kenak' ke 'senak' ..meh kita sambung topik 8 inci tu kat sini nak?..memang senak zack oiii..kalau ko tak caya ko tgk ler lesung batu kat umah ko tu yang alu nyer 8 inci..takut tak?

sherry nie pandai tul bab 8 inci nie..ko biasa ker, terbiasa, mmg biasa or ko ada sherry??
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Wed Nov 11, 2009 3:18 pm

sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:sahril ko ni nokszz kalo shila x tau memang aku heran sangat,,, bukan ke ko ahli bersekutu paling aktif sejak akhir2 nieee,,??? ne mesti kenak penangan torpedo berpuaka punya hal la nieee,,,tambah lak masak sambal tumbuk dengan lesung n alunya,, latest skali resepi apam belah tengah,,,, apo nk jadi ko ni nokszzzz,,,ekekekekeeee tongue Razz cheers cheers

ewahhhhhh zack..ko sebetulnya nak cakap 'kenak' ke 'senak' ..meh kita sambung topik 8 inci tu kat sini nak?..memang senak zack oiii..kalau ko tak caya ko tgk ler lesung batu kat umah ko tu yang alu nyer 8 inci..takut tak?
..kena gaya la dgn posisi deep penetration tu,,kalo launch direct mmg la senak kena 8 inci,tp kalo pandai kontrol pernafasan n tilt sikit abdomen ko,takde mana senaknya...selalunya disyorkan utk 7 inci ke atas ni launch la ke side angle @ makam kiri atau makan kanan,jgn side kick pulak ye,nanti gol,malu pulak nak gi sepital dlm keadaan mcm ketam batu jalan mengiring,,,silap2 org plak kena siapkan makam utk nko,,waakakakakkaaa.... Suspect Suspect Suspect Suspect affraid
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Wed Nov 11, 2009 3:38 pm

aduhhhhhhhhh..giler tol ler ko ni datin mus..tak tahan aku dibuatnyer..gelak sampai nak terberak rasanya..maklum ler otot kemut merk tak terkawal kalau gelak lebih sangat..ada kes ke sampai ke hospital cenggitew?ko wat zack takut jer ler datin mus..
ermm..malu lak nak jawab soalan cik lee ni..tak kan ler aku nyer 8 inci..HANG TUAH pun tak segagah dah seteguh ittew..!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Wed Nov 11, 2009 4:11 pm

hahhaha.....yg kena gi spital tue mus ajer lah...(imagine mus kat spital jup!) Cool
mana ko taw hang tuah tak 8 inci?? ko check yg saper niew?
tongue
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 5:50 pm

sahril sarudin wrote:aduhhhhhhhhh..giler tol ler ko ni datin mus..tak tahan aku dibuatnyer..gelak sampai nak terberak rasanya..maklum ler otot kemut merk tak terkawal kalau gelak lebih sangat..ada kes ke sampai ke hospital cenggitew?ko wat zack takut jer ler datin mus..
ermm..malu lak nak jawab soalan cik lee ni..tak kan ler aku nyer 8 inci..HANG TUAH pun tak segagah dah seteguh ittew..!!

woi, woi, woi,,, baru merk paham kes 8 inci niey,,, giler ko ader ke sampai 8 inci??? Rolling Eyes affraid
aku ingat lagi cikgu khalil tu cakap kalau mengembang leh sampai 6 inci,,, clown
x koser merkzz???

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  zckyra on Wed Nov 11, 2009 5:52 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:sahril ko ni nokszz kalo shila x tau memang aku heran sangat,,, bukan ke ko ahli bersekutu paling aktif sejak akhir2 nieee,,??? ne mesti kenak penangan torpedo berpuaka punya hal la nieee,,,tambah lak masak sambal tumbuk dengan lesung n alunya,, latest skali resepi apam belah tengah,,,, apo nk jadi ko ni nokszzzz,,,ekekekekeeee tongue Razz cheers cheers

ewahhhhhh zack..ko sebetulnya nak cakap 'kenak' ke 'senak' ..meh kita sambung topik 8 inci tu kat sini nak?..memang senak zack oiii..kalau ko tak caya ko tgk ler lesung batu kat umah ko tu yang alu nyer 8 inci..takut tak?
..kena gaya la dgn posisi deep penetration tu,,kalo launch direct mmg la senak kena 8 inci,tp kalo pandai kontrol pernafasan n tilt sikit abdomen ko,takde mana senaknya...selalunya disyorkan utk 7 inci ke atas ni launch la ke side angle @ makam kiri atau makan kanan,jgn side kick pulak ye,nanti gol,malu pulak nak gi sepital dlm keadaan mcm ketam batu jalan mengiring,,,silap2 org plak kena siapkan makam utk nko,,waakakakakkaaa.... Suspect Suspect Suspect Suspect affraid

ade sungguh kew??? Cool Cool ketam??? batu???? jalan??? mengiring???? posisi baru kah iniww??? Mad Razz Razz

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Thu Nov 12, 2009 4:16 pm

cikgu khalil tu cakap berdasarkan apa yang dilihat dan apa yang ada pada diri dia sendiri pada tika ittew..dan hakikatnya takde saper yang berani nak membantah pada tika ittew sbb kita pun belom luas pengalamannya..tapi kalau skang ni dia cakap camtu lagi..for sure lah aku ngan datin mus akan bidas balik fakta dia tu.. bom bom
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Mon Nov 16, 2009 3:53 pm

sahril sarudin wrote:cikgu khalil tu cakap berdasarkan apa yang dilihat dan apa yang ada pada diri dia sendiri pada tika ittew..dan hakikatnya takde saper yang berani nak membantah pada tika ittew sbb kita pun belom luas pengalamannya..tapi kalau skang ni dia cakap camtu lagi..for sure lah aku ngan datin mus akan bidas balik fakta dia tu.. bom bom
.....YEEESSSZAAAA...patut kita bantah masa tu,manala tau kut2 dia sanggup tunjuk bahan bukti yg dia ada,,wakakaka,,,,apa lak aku jek sahril,daddy boi pun sama jek kominis punya perangai,,mesti dia plak tunjuk torpedo dia,pastu habu pastu yg tu la yg ni la,,,wakakakaa,,,,apa pun,yg pasti 8 ke 10 inci itu ada,mcm2 boleh bikin la skang ni,,pasang spot rim ke,tambah ball bearing ke,pakai subang ke,,,,ahakkss,,,Zc,ko paham tak ?? part yg ketam batu tu mmg ada kes laa,kan proses tu melibat kan 2 org n menggunakan otot2 serta saraf2 organ dalaman,,so bila tgh melansungkan prosses ittew tiba2 otot mengalami kekejangan,nak pulak projek yg dilakukan tu secara haram,ahakss,mcm2 complication boleh berlaku .... seks tu ilmu ,,,seksa tu bila kita tak dpt seks,,,kan ke sama jek ejaan nya itteww,...waaaaaaaaaaakakakakakakkakaaa......... What a Face What a Face cyclops cyclops sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Tue Nov 17, 2009 12:00 pm

ermm..yang pasal otot2 tu aku setuju ngan datin mus..aku pun penah gak dengar pasal kes neh..kisahnya buat dalam keadaan takut2..kena sergah jerk..terus batu belah batu bertangkup tu tertangkup tak bukak2..hah bayangkan lah..sian sian.. cat cat
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  shamshillah on Tue Nov 17, 2009 4:01 pm

sahril sarudin wrote:ermm..yang pasal otot2 tu aku setuju ngan datin mus..aku pun penah gak dengar pasal kes neh..kisahnya buat dalam keadaan takut2..kena sergah jerk..terus batu belah batu bertangkup tu tertangkup tak bukak2..hah bayangkan lah..sian sian.. cat cat

teringat kisah pompei...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Tue Nov 17, 2009 4:34 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:ermm..yang pasal otot2 tu aku setuju ngan datin mus..aku pun penah gak dengar pasal kes neh..kisahnya buat dalam keadaan takut2..kena sergah jerk..terus batu belah batu bertangkup tu tertangkup tak bukak2..hah bayangkan lah..sian sian.. cat cat

teringat kisah pompei...
,,masa pompei ni byk sumbang mahram kan ? zaman yunani,bukan cikgu resnani ( MGS ),,,garang woo cikgu tu tp mmg best dia ngajar bahasa malaysia...aku ingt 1 kejadian masa belajar sungai2 di malaysia,varaletchumi jawap Sungai Batang ALi di sarawak,,,kah3,,cikgu tu yg gelak sakan lebih dr kita yg darjah 5 agak poyo2 nih... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes affraid
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Tue Nov 17, 2009 5:15 pm

adoiiiiiiiii..shillah ni bikin panas lah..tadi dia cakap noni mimpi basah wat aku blur..ni dia keluar lagi vocab baru..pompei plak..apa kejadah nyer tuhh wok oiii..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  shamshillah on Wed Nov 18, 2009 4:55 pm

sahril sarudin wrote:adoiiiiiiiii..shillah ni bikin panas lah..tadi dia cakap noni mimpi basah wat aku blur..ni dia keluar lagi vocab baru..pompei plak..apa kejadah nyer tuhh wok oiii..

ko tak tau kisah pompei ni ker...di itali..bdr yg jd abu kena lahar gunung brpi..tp tinggalan nye ada hingga skrg...pompei nih bdr yg maju n kaya...pduduk pompei amalkn seks luar tabii..homo n lesbian n seks beramai2 di merata2 secara terbuka...bisnes utama bdr nih..pelacuran..akbatnyer kena la letupan gunung berapi..so ada yg keras jd patung kedudukannye tgh beromen...sila bc buku harun yahya...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  sahril sarudin on Wed Nov 18, 2009 5:23 pm

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:adoiiiiiiiii..shillah ni bikin panas lah..tadi dia cakap noni mimpi basah wat aku blur..ni dia keluar lagi vocab baru..pompei plak..apa kejadah nyer tuhh wok oiii..

ko tak tau kisah pompei ni ker...di itali..bdr yg jd abu kena lahar gunung brpi..tp tinggalan nye ada hingga skrg...pompei nih bdr yg maju n kaya...pduduk pompei amalkn seks luar tabii..homo n lesbian n seks beramai2 di merata2 secara terbuka...bisnes utama bdr nih..pelacuran..akbatnyer kena la letupan gunung berapi..so ada yg keras jd patung kedudukannye tgh beromen...sila bc buku harun yahya...

hehehehehe..serius aku tak tau kisah ni shillah..anywhere thanks for ur info..nanti kalau aku terjumpa buku tu aku baca..tapi kelakar ler kalau dah wat sex terang terangan..tertonggeng tonggeng..terkangkang kangkang..ya Ampun..yang pasti pereka fesyen dan peniaga pakaian kat negeri ni memang tak leh cari makan..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Wed Nov 18, 2009 5:24 pm

yg tu ko tau plak ye shilla.yg deep penetration tu cemana ko bleh missed out ?? ekekekekee......... Idea Idea Suspect Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Thu Nov 19, 2009 11:11 am

musliha mustapha wrote:yg tu ko tau plak ye shilla.yg deep penetration tu cemana ko bleh missed out ?? ekekekekee......... Idea Idea Suspect Suspect

shilla wat2 tak taw lah tue.. kanak2 baru belajar.. Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 10:53 am

shamshillah wrote:
sahril sarudin wrote:adoiiiiiiiii..shillah ni bikin panas lah..tadi dia cakap noni mimpi basah wat aku blur..ni dia keluar lagi vocab baru..pompei plak..apa kejadah nyer tuhh wok oiii..

ko tak tau kisah pompei ni ker...di itali..bdr yg jd abu kena lahar gunung brpi..tp tinggalan nye ada hingga skrg...pompei nih bdr yg maju n kaya...pduduk pompei amalkn seks luar tabii..homo n lesbian n seks beramai2 di merata2 secara terbuka...bisnes utama bdr nih..pelacuran..akbatnyer kena la letupan gunung berapi..so ada yg keras jd patung kedudukannye tgh beromen...sila bc buku harun yahya...

eh shilla, kasik buku tuew aku pinjam....nak beli?tak kosew merk!
nak tumpang baca bulehh?? tongue
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Dato' K on Fri Nov 20, 2009 11:00 am

weh nokzss, aku rasa kat sini ramai yg business minded tmasuk la ko...aku nak tanya la, ko n geng2 yg lain niew minat tak buat bisnes insurance..aku kat sini, nokzs, dah 2-3 org offer dah..yg offer tu pun kira mcm boss sub-con aku lah...ING ada, ambank ada..yg insurance kete pun ada...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 12:34 pm

ahaa....biz itteeww kaa? i pun baru jer register ambank. aritu dah miss exam. 4/12 ada seminar kat KB. al-maklumlah, aku mmg cari peluang kat KB ajer skang niew...
cherry nak bawak diriew gitteww! ahaks! geek
tapi tak jadi. so, biz len takde kew dato'? biz lipat melipat kew?? scratch drunken
i niew payah nak ketemu dgn owang niew...anak2 i masih KECIL yaa...susah mau dijaga.baby sitter ngak ader...... lol!
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  musliha mustapha on Fri Nov 20, 2009 12:51 pm

cliey wrote:ahaa....biz itteeww kaa? i pun baru jer register ambank. aritu dah miss exam. 4/12 ada seminar kat KB. al-maklumlah, aku mmg cari peluang kat KB ajer skang niew...
cherry nak bawak diriew gitteww! ahaks! geek
tapi tak jadi. so, biz len takde kew dato'? biz lipat melipat kew?? scratch drunken
i niew payah nak ketemu dgn owang niew...anak2 i masih KECIL yaa...susah mau dijaga.baby sitter ngak ader...... lol!
..bis insuran ni penat juga yet its a good option coz nowadays pakej bagus2 la,,aku pun amik prudential dah 1 tahun tak bayor,,eeekekekkee.... Razz alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  cliey on Fri Nov 20, 2009 1:06 pm

tapi mus, ambank nyer lagi bagus..juz wat pelaburan (its a fixed deposit actually) tapi ko di cover insurance.kena gigit lebah pun dia cover.tapi ikt pakej lah. dia potong sket dari simpanan ko.
lagi 1, fixed deposit niew membolehkan ko kuarkan 30% duit simpanan ko bila2 masa ko terdesak. lebey2 takbley ekk......... cheers
tapi aku tarak masa nak kejaou tuew semuo. penat beb.
nak plak skrg musim ujan.anak kena ujan sket dah demam...
bgn kul 5.30am
antar anak kul 6.45am
keje kul 8am til 4.45pm
sampai umah ambik anak kul 6.30pm
mandi,masak kemas n main2 ngan anak....alamak! baru ingat, lum sempat cari customer...
if ada biz duk umah lipat surat ker, hape ker aku nak........lipat org pun bley....ade tak?? geek drunken
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: [b]Cliey @ Lina Aziz[/b]

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum